Forum
Zgodbo vampirjih se mi nikoli niso zdele resnične,toda sedaj ogrožajo mene…

Sem 16 letna Lucija. V šoli imam lepe ocene in sošolke me sovražijo. Obožujem šport, pred vsem pa nočne sprehode. Vedno se mi je zdelo varno hoditi po naši poti, dokler nismo dobili novih sosedov. Tisti dan je potekalo vse normalno.
Zjutraj sem odšla v šolo, nato domov. Tam naredila nalogo,se učila,opravljala hobije in igrala igrice. Zvečer, ko se komaj že vidi pot pa peljem svojega psa na sprehod. Danes mi je kuža zelo nagajal. Ni hotel iti iz kotle, zato sem ga morala vleči, da je sploh začel hoditi za mano. Cvilil je vso pot.
Takrat se še nisem zavedala, da bo današnji sprehod spremenil moje življenje.
10. oktober 2012
next
10. oktober 2012
next
10. oktober 2012
neext
11. oktober 2012
vem da je bedn next toda danes nimam veliko časa zato sem se potrudila po najboljših močeh da sem ga v petih minutah napisala.

Vsak moj korak se mi je zdel popolnoma varen. ''Max!'' sem zavpila na kužka ki je še vedno prestrašeno cvilil in vlekel v napačno smer. Kmalu sem za menoj slišala korake. Slišati so bili tako lahki in enakomerni. Z ničemer jih tisto sekundo nisem mogla primerjati, zato sem se raje obrnila, da bi izvedela od kod prihajajo.
Na nočni sprehod se je odpravil moj novi sosed,za katerega pa še vedno ne vem kako mu je ime. ''zdravo'' me je fant pozdravil. Max je začel renčati na mojega novega prijatelja. ''Živijo,oprosti zaradi Maxsa, ni vajen novih ljudi, ime mi je Lucija'' sem se predstavila. Joj ta moj kuža Max ali mora res tako renčati. Da preidem k stvari. Zaradi teme, ki me je obkrožala si novega prijatelja nisem mogla ogledati, toda ima pa prijeten glas ''nič hudega, psi me nikoli niso imeli radi, in jas sem Louis, me veseli, da sem te spoznal '' ''tukaj si nov kajne?'' ''ja'' ''kako ti je všeč pri nas?'' ''zelo prijazna soseska ste'' nas je pohvalil. Toda imel je prav. Zelo sem imela rada našo sosesko, saj je bila tako mirna.''rad hodiš na sprehode?'' sem ga z zanimanjem vprašala ''seveda, v prejšnjem domu sem pretekel tudi do več kilometrov'' v njegovem glasu je bilo slišati žarek veselja.
11. oktober 2012
neext
11. oktober 2012
next
12. oktober 2012
next
16. oktober 2012
next
20. oktober 2012
oprostite da nism nextala že dolg časa toda najprej mi ni delal internet in ko še vedno ni delal sem pa mogle za neki časa jt v španijo
upam da vm bo tale next všeč...

''grem lahko s tabo?'' me je vprašal povsem z nedolžnim glasom ''seveda'' bila sem vesela da sem dobila novega prijatelja. Pogovarjala sva se o raznih rečeh. Tudi o šoli je prišla tema na dan. Prehodila sva precejšno pot ki je nikoli nisem prehodila z psom, toda še sreča da sem vseeno vedela kod hodiva. Veliko sem jaz povedala o sebi toda on pa je samo o tem kako mu je ime. V mislih sem si velikokrat izgovorila njegovo ime, nakar je Louis postal nemiren
-----------------------------------Louis --------------------------------------------------------------------------------------------
Vem da se nebi smel pogovarjati z nikomur zaradi njihove in moje varnosti toda to dekle me je zelo privlačilo. Ko sem jo srečal sva se veliko pogovarjala in smejala. In njenega psa bi najraje utišal –za vedno- toda nje nebi mogel prizadeti. Zelo je pogumna, da se sama sprehaja ponoči ob gozdu. V svojih mislih je izgovarjala moje ime, zato sem postal nemiren. Hotel sem se oglasiti, toda bilo bi preveč sumljivo nakar se nisem mogel več zadrževati
''ja?'' oh budalo jest. Ničesar nebi smel reči, le kaj si misli o meni.
''am…ničesar nisem rekla'' bila je vsa na trnih in se miselno spraševala je kaj je sploh rekla, da sem se oglasil
''oh oprosti…samo mislil sem…'' bil sem resnično šokiran nad mojo obvladljivostjo toda v takem stanju resničnosti ne smem pokvariti mojega in njenega življenja.
Nekaj časa sva tiho hodila drug ob drugemu ter se komaj nasmihala. To dekle ima zelo lep glas. Njeni lasje zelo lepo dišijo njena kri se tudi zdi mamljiva toda, ne. Odločil sem se, da bo to dekle ki je ne bom pojedel in ne prizadel.
Pospremil sem jo do njenega doma da jo nebi ubil moj mlajši brat,ki je kar precej muhast. Z nasmehom sva se poslovila…
''imaš jutri kaj časa?''je začela.
''seveda. Časa imam ogromno. Zakaj?'' no sedaj sem pa skoraj že vse povedal. Najbolje, da še dodam da njena kri zelo lepo diši, pol bo pa res vse vedela o meni.
''mislila sem da bi se jutri zjutraj kaj dobila?''
''misliš danes zjutraj?'' no super. Sem pa res pravi izdajalec. Lahko bi vsaj na uro pogledal… Sedaj je tudi ona pogledala na uro in se nasmehnila.
''ja pa minilo veliko časa. Sem že kar zaspana'' je zehala ''ob 7ih na dvorišču?''
''super'' imel sem nasmešek na obrazu in niti malo nisem priprl oči, da bi ona tudi meni prisodila zaspanost.
In z nasmeškom sva se poslovila
-------------------------------------------------Lucija------------------------------------------------------------------------------
Ko sva prišla pred prag moje hiše je bila zunanja luč prižgana. Tako sem lahko videla njegov obraz. Bil je kot angel ki me je prišel obiskat. Bleda polt (lahko bi kar rekla da je skoraj sijal)…Kmalu zatem sva se poslovila, ko sva določila uro ob kateri bi se jutri-ah joj…danes dobila.
Le kako me je na sprehodu slišal, da sem v mislih ponavljala njegovo ime. Morda sem se pa zmotila in ga z zmoto ponovila na glas. Tudi določanje časa mu gre prav dobro od rok, saj ne da bi pogledal na uro je vedel, da je čez polnoč.
Ko sem stopila skozi prah moje hiše so me starši spraševali kje sem bila tako dolgo. Jaz pa seveda ''na sprehodu'' in zmuznil a sem se v sobo.
30. oktober 2012
neext
30. oktober 2012
next
04. november 2012
next
24. marec 2013
u82961
u82961
ti si car
05. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg