Forum
Pišemo zgodbico
******************************************************************
Jaz sem dampirka Ashley Williams. Pred malo več kot pol letom sem z nekaj prijatelji zbežala z akademije za vampirje. Hodila sem v četrti letnik in sem bila med najboljšimi v razredu. 18 let.
jaz:


Orožje :


in***************************************************************************************************************
Začetek:
Začela sem se premetavati po postelji. Spet so me tlačilew nočne more.
Nenadoma me je začel nekdo tresti. Odprla sem oči. Nad mano je stala Nikky (Nikkita).
"Ash! Ashley!!! Zbudi se!" tresla me je za rame in rahlo vpila.
"Ja. Hvala. Sem že." ji tiho rečem. Bila sem čisto potna. Poleg mene je bila prazna Nikkitina postelja. "Prav," reče. Vstanem in se odpravim v kopalnico. Že malo več kot pol leta se skrivamo v mestu. Jaz, Liza, Nikkita in Andreas smo pobegnili iz akademije za vampirje. "Si vredu?" zaslišim za sabo Andreasov glas. "Ja, vredu sem," rečem in se nasmehnem. Nenadoma se iz sobe prikažeta še Nikky in Liza. Nikky je bila bleda in takoj sem vedela da je hranila Lizo s svojo krvjo. Vampirji so potrebovali kri vsake tri dni. Mi smo se medtem menjavali. Srečo smo imeli, da imamo v skupini le enega vampirja. Nekako sem pogrešala prijatelje iz Akademije.
Nenadoma Nikkita reče: "Videli so naju. Stran moramo! " Andreas jo pogleda in jo rahlo podpre. Varuhi z Akademije so nas našli. Vedela sem kako nujno je zato sem stekla v sobo hitro vzela jopiče in denarnice. Potem pa stekla v pritličje k ostalim. Liza je uporabljuala prisilo na Miku.
Vampirji so obvladali prisilo. Liza mu je gledala v oči in mu naročila naj ji da ključe njegovega avta. Nisem poslušala kaj mu je govorila saj je to postalo skoraj povsem običajno (prisila). Ko je Liza dobila ključe sem vsakemu dala njegovo jakno.
Hitro smo odšli iz stanovanja.
**************************************************************************************************
Za zdej je to to. Zakaj je temi naslov tako boste kmalu izvedeli

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Negdo se mi še more pridružit !

Boš bral/a ??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. december 2012
Jza sem dampirka Nikita Black,ali Nikky. Z nekaj prijatelji smo pobegnili iz šole,tam sem pustila svojo sestro ki je v 4. letniku za sabo,jaz sem pa 3.letnik da veste.
Sem ena iz med bolših.....no sem bila ena iz med bolših. Stara sem 17 let.
JAZ-
https://wallpaperscraft.com/image/girl_red-haired_eyes_hair_makeup_63833_2560x1600.jpg
OROŽJE-Enako izgledam kot sestra samo da ima ona temnejše lase,in temno modre oči,jaz pa svetle.
.
.
.
.
.
Zbudilo me je premetavanje po sosedni pojstelji. Ash je spet tlačila mora. Začela sem jo tresti in zbudila se je. Čisto potna je bila.
No zdaj je točno pol leta minilo odkar smo pobegnili iz Akademije.
Jaz,Andreas,Liz in Ashley. Ash je šla popiti kozarec vode,jaz sem pa šla pogledati kaj Liz počne. Bila je malo bleda.
''Liz kdaj smo te nazadnje nahranili?''
''Pred tremi dnevi.''Nastavila sem ji vrat,saj sem bila jaz navrsti,da jo nahranim. Ugriznila me je,in kot nadležna navada je,da vsakič ko me ugrizn zaječim. Ampak se hočm odvaditi,pa se nemorem. Ko se je nahranila sem šla odpreti okno in tam sem jih zagledala. VARUHI. Videli so lahko noter in kaj smo noter počeli. Hitro sem Liz povedala in odšle sva povedati drugim.
''Videli so naju. Oditi moramo.''
Ash je pograbila naše jakne in denarnice. Andreas me je podpiral,saj sem malo težje hodila saj sem izgubila kri.
Enega človeškega učenca je Liz prosila(s prisilo) naj ji da ključe od svojega avta. In ker je bil šibak,ji je dal ključe.
Ash nam je razdelila jakne in odhiteli smo iz stanovanja.
Ko smo bili nekaj metrov od avta so nas obkolili varuhi.
18. december 2012
u113670
u113670
Jaz sem Kate Black. Sem četrti letnik, moja sestra pa je brez mene pobegnila z nekaterimi prijatelji. Sem med najboljšimi v razredu. A pred tem sem hodila na drugo šolo, kjer smo se ulčili še ruščine in jahanja, tako da sem sedaj na tej šoli, pa znam nekaj več.
Sem inteligentna, nagajiva, živahna, velikokrat zabredem v težave in prav nič nisem pridna punčka (ampak sestrico vedno kregam kadar je kaj lumpa ) sem tudi prijazna in zvesta svojim prijateljem. Lahko pa sem tudi srdita bojevnica in vedno branim ter zagovarjam svoje prijatelje. Odločno izražam mnenje in obožujem pustolovščine. Zelo sem radovedna. Zgledam tako kot moja mlajša sestrica, le da sem nekaj centimetrov višja, imam temnejše rdeče lase in čisto malo daljše, imam temno modre oči, ki so videti skoraj črne in v šarenici (okoli zenice) imam srebrno pikico, ki je moja posebnost. Tako se vedno zdi, da imam iskrive ter nagajive oči.MOje najljubše orožje je bodalo, saj je smrtonosno in hitro. Lahko si ga skrijem kamorkoli. Običajno imam vedno eno bodalo skrito v škornju, eno bodalo v rokavu in eno bodalo za pasom. V svoji sobi, imam cel predalnik različnih bodal. Velikih, majhnih, širokih ali dolgih, ali ozkih. Takih z valovitim rezilom, takih z elegantnk ročajem, torej bodal imam pravo morje.
Ampak eno bodalo imam pa vedno s sabo, saj mi ga je pred odhodom na to šolo podaril varuh, ki me je dodatno učil.


18. december 2012
Thx za predavanje
NEXTI !!!!!!!!!!!!
18. december 2012
u113670
u113670
nextam
18. december 2012
u113670
u113670
no, pa dej prekopiraj hitro iz tam, da lahko nadaljujemo!!!
18. december 2012
ok
18. december 2012
Hitro smo stekli iz stanovanja. Bili smo lahko srečni da je bila noč.
Mikov avto je bil od stanovanja oddaljen nekaj križišč. Jas sem tekla spredaj. Liz je za mano podpirala Nikky. Andreas pa je zaradi varnosti tekel zadnji. Nikky in Liza sta imeli nekaj težav a smo morali ostati tako dokler ne pridemo do avta. Nenadoma me Andreas opozori in začne naprej potiskati Liz in Nikky. Zaslišal je oddaljene korake.
"Kaj če nas zdaj ujamejo?" obupano vpraša Nikky. "Ne bodo nas. " pogumno zatrdi Andreas. "Upajmo" sem zavzdihnila. Sedaj sem tudi jaz že slišala korake.
Do avta bi mrali preteči še nekaj metrov ko so nas naenkrat obkolili varuhi.
Jaz, Nikky in Andreas smo se postavili v obrambo Liz pa potisnili v sredino. Zavzela sem obrambni položaj in zarenčala na sovražnika. Varuh je naredil kretnjo in stopil korak bližje. Ravno v trenutku sem videla kako se je Andreas zapodil v sovražnika.
Varuh je naredil še en korak bližje, 'preblizu' sem pomislila in se zagnala vanj.
Tega ni pričakoval zato sem ga hitro onesposobila. Hitro sem pogledala ostale.
Liz je odkimala. Jaz in Nikky sva se spogledali in pokimali. Vdali sva se ravno ko je predme stopil drug varuh. Andreas je videl kaj sva naredili zato je sledil najinemu zgledu. Ko so varuhi začutili vdajo so nas odpeljali na letališče aj ima Akademija svoja zasebna letala.
18. december 2012
zdej ti uno prekopiri
18. december 2012
pl bom pa še jaz uno kk smo prišli na šolo
18. december 2012
u113670
u113670
ej prilimi naslednji next:
sprehajala sem se po akademiji. Ker sem tu nova se še ne znajedem čisto, a spoznala sem tiste učence, ki so pobegnili in kasneje še Jenno. Pravzaprav sem med varuhi slišala, da govorijo, da so jih ujeli. Le kako? v mene se je zaletel nek učenec " pazi kje hodiš!" "ti pazi" sem mu navrgla in ga grdo pogledala. Edino kar me je skrbelo je to, ker je bla ena od njih moja mlajša in poredna sestra. (sej ne pravim da ga jaz ne lomim vsekakor sem nagajiva in nespametna. to mamo očitno v družini, ampak v človeško mesto pa ne bi šla, če ne bi reees dobrega razloga mela) no, sej mogoče pa je mela dobr razlog, pa mi ga ni povedala. Upam da bodo varno prišli!
18. december 2012
u113670
u113670
ups uno vrstico sem prekopirala
18. december 2012
u113670
u113670
začetniška napaka
18. december 2012
NP
18. december 2012
Jezno sem pogledala varuha in odšla sedet na začetek letala. Andreas in Liza sta bila me seboj oddaljena nekaj sedežev. Ob vsakemu je sedel en varuh. Videla sem da se je možnost pobega grozljivo zmanjšala. Iz jakne sem vzela mp3 in začela poslušati glasbo.
Kmalu sem zaspala. Nenadoma me je eden od varuhov stresel da sem se zbudila.
Skočila sem pokonci. Letalo je pristalo. Varuh mi je zavezal roke in nas odpeljal na Akdemijo. Ko smo pešačili skozi posestvo vem vedela da nas peljejo k ravnateljici.
Varuhi so bili najbolj kruta živa bitja na svetu. Peljali so nas skozi jedilnico.
Vsi so strmeli v nas. Kmalu smo prispeli do ravnateljice. Začela nam je nakladat o nevarnosti, kk nepremišljeni in neodgovorni smo bli,...... itd. Kmalu so se odločili da bomo nadaljevali s poukom. Poslali so nas v sobe. Naenkrat se na hodniku zaletim v Kate.
Bila je zelo nestrpna. Pohitele smo v njeno sobo.
18. december 2012
u113670
u113670
next
18. december 2012
u113670
u113670
ker sem bla živčna, sem odšla na sprehod v gozd, in kaj sem našla! stekla sem nazaj v šolo in se zaletela v Ash. pohitele smo v mojo sobo." ej, punce!" sem vzkliknila. "veste kaj sem našla v gozdu!" povedala sem jima o ubitem tropu, in za tri mlade sirote volkce. priganjala sem ju, da pohitita, da gremo rešit lačne mladičke. Spotoma sem svojo preljubo sestro grdo ošinila. peljala sem ju med drevesi na jaso in tam so bili en črn en bel in en siv volkec.
_________
no, vzela sem belega volkca u naročje. cvilil je in se me otepal in me poskušal ugrizniti. dala sem ga v roke moji sestrici in v hipu se je umiril. Nato sem prijela črnega volca. ta me je grdo gledal in renčal name. zarenčala sem nazaj in nehvaležnega mladička sem dala Ash. Nato sem pogledala navadnega. "zakaj morm js ta navadnega vzet?" pol pa sem ga bolje pogledala. ni bil navaden imel je nenavadno velike in čisto črne oči z srebrnkasto pikico v šarenici!!!!! tega še nisem videla. Pravzaprav sem. Tudi jaz sem imela srebrnkasto pikico v šarenici! To ni res sem šepnila in ga vzela v naročje. kot da bi me stresla elektrika. 'živijo, sem lahko tvoj, ker moja mami je zaspala?'

pogledala sem volkca. čudno sem pogledala sestro in Ash. 'ja' sem mu šepnila ''ime ti bo Flora'' 'am, je to fantovsko ime?, jaz sem namreč samček'' ''o! no, potem pa boš Flynn.
18. december 2012
Ko nas je Kate odpeljala v gozd in namrazlagala o volčjih mladičih sem tiho upala da bom lahko enega imela. Kmalu smo prispele na jaso. Takoj sem zagledala trupla volkov. Nisem več mogla razmišljati o tem saj je Kate naju z Nikky odpeljala na drugi konec jase. Takoj sem zagledala tri male prisrčne mladičke. Eden je bil Črne barve, drugi bele, tretji pa je bil sive barve. Kate je previdno vzela v naročje volkza bele barve. Z Nikky sva samo gledali v volkce. Bili so tako prikupni. Nenadoma je beli volkec začel cviliti in se zvijati v Katjinih rokah. Katja ga je nerada dala sestri Nikky. Volkec se je v trenutku umiril, Nikky pa je strmela vanj kot začarana. Naslednjega je Kate prijela volkuljo črne barve. Volkulja je začel takoj renčati nanjo. Grdo jo je pogledala pogledala, potem pa volkuljo izročila meni. Takoj, ko sem jo prijela sem ob očesu začutila elektriko. Kmalu je ogčutek prenehal. 'Zdravo' nenadoma zaslišim. Ugotovim da je to rekla volkulja. 'Zdravo' odzdravim, potem pa vprašam: 'Kako ti je ime?' 'Nimam ga' mi odgovori. Nenadoma zagledam Rdeč polmesez ob njenem očesu. 'Ime ti bo Luna' ji rečem in se nasmehnem.
V njenih očeh se nekaj zalesketa, bila je vesela. Veselo je zaulila. Ne preveč glasno.
Kmalu smo se vsi odpravili v dampirski dom. Volkce smo nesle vsaka v svojo sobo.
18. december 2012
Po poti smo ugotovile da se lahko pogovarjamo v mislih (tako kot pri Eragonu), ker so si volkci v sorodu. Vsaka od nas je dobila neko znamenje ki se je poznalo tudi na volku.
Jaz sem tako kot Luna imela ob očesu lep rdeč polmesec. Nikky in beli volkec (ime neznano) sta imela na nogi oba črno zvezdo.
.........
18. december 2012
u113670
u113670
Jaz (kate) in moj volkec pa imava v očesu srebrno pikico
18. december 2012
Stekli smo vn. Srečo smo imeli,da je bil Mikov(učenec tisti) avto odaljen samo nekaj križišč. Ash je tekla spredaj,jaz,Liz v sredini,ker je Liz počasnejša in ker sem jaz malo še omotična od ugriza,in Andreas uzadi za varnost.
Andreas je zaslišal korake in mene in Liz potisnil naprej.
''Slišim korake,približujejo se!!''
''Kaj če nas ujamemo,''uprašam.
''Nebojo.''mi odgovori Andreas.
''Vsaj upamo.''
Ko smo bili od avta odaljeni nekaj metrov so nas obkrožili varuhi. Mi smo se postavili v obrambni položaj,in Liz potisnili na sredino. Andreas se je zapodil v sovražnika. Jaz sem pa branila Liz. Ko je eden od varuhov stopil še bližje se je Ash zapodila vanga in oba varuha sta bila premagana. Ash je pogledala Liz,in ona je odkimala. Še midve sva se spogledali in si pokimali. Udali sva se.
In ko je Andreas videl naju se je še on.
Varuhi so zaznali znak udaje in odpeljali so nas na zasebno letalo.
Na letalu sva se vsedli z Ash skupaj čisto zadaj,in se začeli pogovarjati,kako bi pobegnili.
Ampak nama je eden od varuhov prepovedal sedeti skupaj,zato sem jaz ostala zadaj njo so pa premestili naprej.
In če bi pogledi ubijali bi se že mrtev zgrudil na tla. Ker je bil let dolg,sem umes zaspala.
Ko sem se zbudila,smo lih pristajal. Zvezali so nam roke in nas odpeljali. Varuhi so ful kruti,do ravnateljičinega kabineta vodi miljon poti,in oni so nas peljali ravno skoti jedilnico,saj je bilo jutro,po vampirskem urniku. Vsi so nehali ropotati in nas gledali.
Ko smo prišli do ravnateljice,nam je pridigala o odgovornosti in podobno. Potem smo šli nazaj k pouku.
Meni in Ash so dodelili dodatno urjenje,posebi,in Andreasu posebi. Joj kok sovražim tole šolo. Ko sva se odpravili nazaj v sobo,saj jo imava skupi sva se zaleteli v mojo starejšo sestro,in šle smo v njeno sobo. Tam nama je povedala,kaj je našla in mene je umes grdo pogledala.
Sej ji nič hudega nisem naredila.
Peljala nas je na jaso,kjer so bili trije majhni volkci. Kate je pograbila belega,ampak se je je otepal,in dala ga je mani.
Pomiril se je,mene pa je zapekla noga. In kar naenkrat se je njemu pokazala črna zvezdica na nogi. V glavi sem slišala glas:
''Živjo,kako si?''
''Kdo si?''
''Sem tvoj volkec,nimam imena,mi ga lahko prosim daš?''
''OK. Ime ti bo bilo zvezdica,saj si punčka?''
''Ja,in ime mi je všeč.''
Nasmehnil se je komaj opazno.
Ko sem pogledala ostale je Kate imela belo pikico v očesu,njen volkec tudi,Ashley pa rdeči polmesec ob desnem očesu,in njen volkec tudi.
Odpravile smo se nazaj.
18. december 2012
Nice
18. december 2012
upam,da nedajem predolge,ker tuki jaz rada dam podrobnosti
18. december 2012
ja jaz tut včasih, včasih pa se mi ne da
18. december 2012
u113670
u113670
, vredi je, samo js sm mela srebrno pikico že od prej v očesu. vredi je.
18. december 2012
ej to pa je tak ku une knjige ne spounem se čist naslova no je anede
19. december 2012
Ja
19. december 2012
u113670
u113670
jap
19. december 2012
ej jz bom imela dimitrija za trenerja,sam se nebova zaljubila kot Rose in on.
pišem next,pa če lahko oglašujete
19. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg