Forum
PREDGOVORZgodba bo govorila o 15 letni punci po imenu Emma.Ema
Ema živi z starši in 18 letnim bratom Edwardom.Edward
Ema ima najboljšo prijateljico Klaro. Je zabavna, prijetna, in ima vedno najboljše domislice. Za Emo je ona vse. Samo njej zaupa. Ker skupaj sta nori. < 33Ema hodi v prvi letnik gimnazije Ledine. Je odličnjakinja. Vsaj zaenkrat. Z najboljšo prijateljico Klaro ne hodita na zabave, a kljub temu ju nekoč zamika da bi šli.
Sošolec Klemen ima rojstni dan in bo imel žur. Seveda je povabljen cel letnik. In Ema in Klara sta se vprašali; "Le zakaj nebi šli?" Tako sta se udeležili zabave.

Ema tam spozna sanjskega fanta Justina, ki pa v sebi skriva pokvarjenost. Ima temačne skrivnosti in sposobnosti. Ko pa Ema zanje izve, je prepozno. Zdaj jo je že povlekel v pekel. V večnost. V nesmrtnost...
16. junij 2012
u95107
u95107
Nextaj
16. junij 2012
next
16. junij 2012
Next!!
16. junij 2012
mao
next nujno
16. junij 2012
UVOD

Kaj se dogaja? Kje sem? Tema.Tema. Nič ne vidim. Tema. Vse je črno. Malo prej sem se zbudila in odprla oči. Nič. Ležim na neudobni postelji, okoli mene mrk. Kaj se je zgodilo ? To se tudi jaz ne spomnim. Ničesar ne vem. Spomnim se samo teh nekaj minut, odkar sem budna. Moje misli niso sposobne poseči dlje v preteklost.
Bila je sama tema. Okoli mene in v meni. Vsaka misel me je skelela. Tema okoli mene. Tema v meni. Karkoli sem pomislila, spomnila sem se samo teme. Nisem se spomnila niti kje živim.Počutila sem se grozno. Bila sem omotična in imela sem vrtoglavico. Glava me je bolela in skelelo me je po vsem telesu. Čutila sem žejo. Grlo me je peklo.Zaslišala sem šum. Zaslišala sem korake. Zbrala sem vso moč ki sem jo premogla ter dvignila glavo in se ozrla. Ni bilo nikogar. Sama tema. Potem pa sem v tej črnini zaznala vrata. In že v nasljednjem trenutku je čez vrata stopila črna moška postava. Začel se mi je približevati.
In končno sem ga prepoznala. To je bil on !10 nextou ! < 33
18. junij 2012
u82346
u82346
Next..! :3
18. junij 2012
next.! pa zakaj tok dost nextou?
18. junij 2012
u86786
u86786
next
18. junij 2012
Next!!!
18. junij 2012
mao
next!!!
18. junij 2012
u71250
u71250
neeext
25. junij 2012
Še 4 nexte !
26. junij 2012
neext
27. junij 2012
mao
nexnextnextnext
28. junij 2012
next
30. junij 2012
u86786
u86786
next takoj!!!!!!!!!
30. junij 2012
next!
07. julij 2012
mao
next
12. julij 2012
Ok. Next. Posvečen vsem bralcem, in vsem ki boste na novo prišli, upam da bo kdo..< 3

PRVO POGLAVJE
»What doesen't kill you makes you stronger, stroongeer. Youst me myself and I.« Refren moje najljubše pesmi je zazvonil na mojem iPhoneu4S točno ob sednih! Pesem se je predvajala kot zvonjava za budilko, saj mene samo ta pesem zbudi.c: jaz pa sem se počasi razbudila in vstala.
Bil je zadnji šolski dan. Prvošolčki (prvi letniki) smo se odpravili v gimnazijo samo še po spričevala. No ja, kasneje več o tem. Najprej sem se seveda stuširala, potem pa se v kopalnem plašču odpravila na zajtrk. Nato sem se samo še na hitro oblekla in rahlo naličila ter bila sem nared.(: Hotela sem obuti vansice, vendar niso pasale k elegantni obleki, pa sem raje izbrala sandale z visoko peto.
Tako urejena sem se podala na avtobusno postajo. Oooh saj rees ! Danes imam naročeno limuzino, ki me pelje v šolo! To je očkova pozornost, za zadnji šolski dan.c:
Ko sem se tako sprehajala proti klopici, kjer naj bi prišla pome velika bela limuzina sem zaslišala za sabo: »Emma, EMMAA!« »Pa kaj je ti zmešanka ŁoŁ?« sem vprašala klaro ki se je v svoji prečudoviti oblekici spotikala proti meni. Da, kot sem že omenila je klara moja BFF. Najprej sva se objeli, potem pa mi je povedala šalo in na ves glas sva se nasmejali.V tem ko sva se smejali je prišla moja limuzina. Ven je izstopil kavalir srednjih let in mi odprl vrata. »Vstopite gospodična Parker,« mi je rekel jaz pa sem se vsedla in v avto porinila še obirajujočo Emo. Gospod je kar se da vljudno vprašal: »Se bo gospodična Wilson vozila z nami?« Zavila sem z očmi: »Seveda, če dovolite. Če pa imate kaj proti lahko obe zapustiva vozilo in greva peš ali pa z avtobusom.« Vem da sem jezikava haha. Obiral se je in se opravičeval: »Ne,ne, seveda gre lahko z nami. V veselje mi je.« Priklonil se je in se usedel na sovoznikov sedež midve z emmo pa sva sedeli zadaj, kjer sva imeli sedežno z luksuzno televizijo in šank. Pozabila sem omeniti, da ima moj oče svoje lastno podjetje, ob tem pa ima še 2 hotela, zato smo zeloo bogati in si lahko privoščimo marsikaj.
Ko se je limuzina ustavila sva se napotili proti šoli.Odpravili sva se v učilnico št.132, saj je to najina matična učilnica. Razredničarka je izblebetala nekaj bedarij, potem je še neekaj pametovala in končno je razdelila spričevala. Mene ni skrbelo, saj sem imela vse 5 razen biologijo sem imela 4, ker sem špricala.:/ -.-' In sem bila med oceno pa mi ni pustila ponovnega spraševanja, ampak mi je avtomatično zaključila navzdol, zaradi sedmih neopravičenih ur! No, saj je vseeno. Tudi Klara je imela vse 5 razen Biologije, saj pri Biologiji pač ne moreš imeti 5 če špricaš, ona pa je seveda vedno to počela z mano. No, potem pa smo imeli zaključno prireditev. Spet je bilo blebetanje včiteljev…Potem pa je na oder prišel Max.O.o. WTF? Slišali so se začudenii komentarji, zato je prišla ravnateljica in povedala: »Max vam bi rad nekaj povedal, in ker je imel Matematiko 5 saaj se je zelo potrudil smo mu to odobrili. Prosim malo posluha!« Je 'zapela' z svojim hreščečim glasom. Max je imel Matematiko 5?!?! Vsa dvorana (razen njegovih sošolcev iz 4.a letnika) se je čudila. Max je vendar cvekar ! No, in še to moram povedati! Max je od žačetka šolskega leta zaljubljen v Klaro, ampak ona se ne meni zanj.
No, Max je začel: »Drage punce in fantje od 1 pa do 4 letnikov! Uspešno smo zaključili šolsko leto…« OMG, kako naklada pred učitelji! Saj je vseeno. Poslušam naprej: »in za vas sem priredil zabavo!« Ko je izrekel te besede je veliko dijakov (posebej 4ih letnikov) začelo kričati. Midve z Klaro pa sva se samo spogledali in zavili z očmi. Max je počakal da se je dvorana umirila, nato pa nadaljeval: »Zabava bo v diskoteki InternationalFun jutri, začne pa se ob desetih zvečer. Prosim da pridete vsi, posebej pa ti Klara Willson, in upam da pride tudi tvoja prijateljica saj verjetno ne boš šla brez nje.-.-'« Vsi so ostrmeli, najbolj pa midve. Oči so nama skoraj izkočile iz jamic. Dvorana se je začela dreti: »Priiditaa!« midve pa sva odkimali. Nato je na oder skočila ravnateljica. »Konec!« se je zadrla. »Odidite domov in…lepe počitnice.(:« Vsi smo drveli ven, tako da smo še komaj slišali maxa, ki se je na mikrofonu zadrl: »ZDAJLE JE ZBOR PRED ŠOLO IN…NE ODDIDITE DOMOV DOKLER SE NE POMENIMO!« Ko sva midve šli ven, sva se nameravali izogniti množici dijakov a obkrožili so naju. Pa saj midve ne hodiva na zabave in oni to vedo!!! Klara me je nejevoljno pogledala, jaz pa sem rekla: »Za zadnji šolski daan..-.-' Saj veš da najuu ne bodo spustili dokler ne privoliva!« Klara jim je rekla: » PRAAV, prišli bova ampak samo pod pogojem, da se zdajle vsi odmaknete in naju pustite odtod!« Skozi množico je prišel Max in nama v roki potisnil velika lista z vabili. »In glejta da res prideta!« je še zabičal, potem pa sva šli. Videli sva samo še to, kako je Max delil tone papirjev, potem pa sva izginili za ovinkom, kjer naju je že čakala limuzina.Vstopili sva v avto, voznik pa je začel voziti proti domu. V tem prenutku pa je lara trznila. »NEEEEEEEEE!« Se je zadrla.
21. julij 2012
u71250
u71250
next
23. julij 2012
u100534
u100534
Neeeeeeeeext.!
oo, maca, isto kt za demonskoo.!
< 3
24. julij 2012
u86786
u86786
next!
25. julij 2012
u100534
u100534
Nexteeej noo.!
31. julij 2012
Next!!!!!!!!!!!!
31. julij 2012
Okej, en kratek next. Odločila sem se, da bom nextala vsaj enkrat na dan po treh nextih. Zato bodo nexti zelo kratki, ampak tudi zelo pogosti.:3:*
__________________________________________________________________________________
Vstopili sva v avto, voznik pa je začel voziti proti domu. V tem prenutku pa je Klara trznila. »NEEEEEEEEE!« Se je zadrla. Nato si je pokrila usta z roko. Opravičujoče je pogledala voznika, nato mene, ter dejala: "Oprostita, samo trenutek slabosti. Hotela sem reči...Ema, bi lahko šli kam proslavit? Mislim, konec gimnazije, počitnice...Midve pa odhajava domov na kavče gledat oddaje, ki jih gleda moja babica.xS"
Šofer oz. voznik je končno spregovoril: "Res, je, se popolnoma strinjam z gdč. Wilson. Gdč. Parker, vaš oče, g. Parker mi je rekel da vaju lahko peljem kamorkoli, a le če bosta to sami predlagali." Nasmehnila sem se in objela Klaro. Vozniku sva dali naslov zelo prijetnega lokala za mlade, imajo seveda tudi plesišče. Odpeljal naju je tja. Plesali sva, proslavljali in pili Koktejle. Res je bilo mega. Nato sva odšli še na sprehod v park. Pogovarjali sva se o prihodnosti.Potem sva se z objemom poslovili in odšli vsaka k sebi domov. Zabava je že jutri ob desetih, midve s Klaro pa se ob sedmih dobiva pri meni da urediva ena drugo. To bo ena redkih zabav, katerih sva se v življenju udeležili zato nimava veliko izkušenj. Vsekakor pa želiva, da bi bilo lepo in zabavno, ker veva da se potem spet kako leto ne bova udeležili nobene.
Pred spanjem sem razmišljala. končana srednja šola? Waaw, kako hitro teče čas. Kakšna pa bo moja prihodnost? S to mislijo sem zaspala.Naslednji dan, Sobota. Zabava pri Maxu ob desetih, če se prav spomnim? Dan sem preživela pred računalnikom, in ura je bila že sedem. Pozvonilo je pri vratih. Stekla sem Klari v objem, a ni bila sama...


09. avgust 2012
Next!!!
09. avgust 2012
u103244
u103244
nexxttt!!!!!!
09. avgust 2012
u100534
u100534
Neext.!
10. avgust 2012
Okej, next posvečam ϟHaмsтєя×.
________________________________________________________________________
Klara ni bila sama. V rokah je držala prisrčno mrcinico. Kužka. Moje sanje, nekaj kar sem si vedno želela. Klara je rekla: "Našla sem ga, a mi ga starši ne pustijo obdržati.): Če želiš, in če se bodo vsaj tvoji starši strinjali ga lahko imaš ti. Če ne pa ga lahko peljeva v zavetišče..." Nasmehnila sem se in rekla: "No way. Jaz ga bom imela pa pika. Starše bom pa že nekako prepričala. In Klara..Vedno sem si želela imeti psa! Hvala, Hvala ker si mi ga podarila!! Kako ga bova poimenovali?" Klara je bila dobre volje: "Hmm, ne vem..Kaj pa...Cody?" Jaa, ime mi je bilo všeč, zato sem rekla: "Ja, popolno ime.Cody, dobrodošel v svojem novem domu!"Zdaj pa sva se morali žačeti pripravljati. Najprej sem pripravila jaz njo. Obe sva si oblekli moja oblačila, le da sem jaz izbrala zanjo in jo naličila, ona pa je mene naličila in izbrala oblačila. Uro in pol sem izbirala oblačila, jo ličila, urejala nohte...Nato pa je sledil še korak, za katerega sva se odločili skupaj...BARVANJE LAS !
Na koncu je bil rezultat takšen:Bila je popolnoma navdušena. Zdaj je bila na vrsti ona, da se izkaže.
Tudi ona je mene pobarvala, in me urejala zelo dolgo. In rezultat je bil...Amazing. Nisem mogla verjeti, da zna tako dobro ličiti in ima tako dober stil za obleke.Končno je napočil čas, in napotili sva se proti diskoteki 'International Fun' kjer je potekala zabava. To je bila zelo velika in dobra diskoteka.
11. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg