Forum
u61154
u61154
To je drugi del te zgodbe: http://www.igre123.com/forum/tema/v-srediscu-ljubezni/23616/
Nujno moram nadaljevat, ker se mi je zgodilo nekaj novega!
Kot že veste je zgodba resnična, le govor je malce spremenjen.
OK bom kar začela.

Zbudila sem se ob šestih zjutraj. Pravzaprav me je zbudila budilka. Spomnila sem se tistega sporočilca, ki sem ga imela prilepljenega na zid profila iger123.
Glasilo se je: Pravijo nekateri: "Sanj mi nihče ne more vzeti!" Wtf, meni jih budilka vsako jutro.
Res je. Toda sedajmi ni vzela le sanj, ki jih sanjaš ponoči... Vzela mi je sanje, ki si jih zamišljam, ko sem budna! To je žalostno!
Seveda, še ne veste? Vsa sporočila, ki sem jih pisala od 28. septembra 2011 ob 21:26 so le moje sanje!
To je žalostno! Sploh ne vem ali je njegovo ime res Chris. Sploh mu ne vem imena...
04. oktober 2011
u61154
u61154
No res nisem že dosti časa pisala, ker se razen prelepih sanj ni nič zanimivega zgodilo. Razen, da nam daje pri matematiki res dosti naloge in pišemo stalno nenapovedane kontrolke. Ja, matematika mi ne gre dobro.
Na začetku matematike, zadnje ure, mi je Mia povedala, da mi je odpadla trepalnica. To učasih pomeni srečo! No, bom pač imela srečo pri še eni nenapovedani kontrolki. In če bom res imela srečo, bom lahko imela srečo še celi prostali dan. In res sem imela srečo pri kontrolki. Kar dobro mi je šlo. V 15 minutah sem rešila vse.
Zazvonil je zvonec in stekla sem do stopnic, ki so tudi najkrajši prehod, da prideš do omaric. Tam je stal on s sošolko in jo objel čez ramo. Vem, da je bila to zafrkancija, saj Klara (to je ona) že ima fanta. Zapirala sta mi pot. Lahko bi šla naokoli, vendar bi morala na dvrišče in potem spet v šolo, za kar bi izgubila celih pet minut. Zato sem čakala. In res so se začeli premikati. Počasi, vendar so se premikali. Hodila sem za njimi z določeno varnostno razdaljo. Nenadoma se je on obrnil in mi pomahal. Zakaj? Lahko bi rekel preprosto "Živjo" saj sem bila tik za njim. Če se bo to kdaj vam zgodilo mi verjemite, da vas fant zafrkava. To sem natančno vedela, zato sem bila tiho. Tisti trenutek se mi je to zdelo najbloj prav. Lahko bi mu pomahala nazaj, kar bi ga očitno spravilo v zadrego, ali pa mu pokazala jezik, zavila z očmi. Ne! Tiho sem bila. Vesela sem, da sem vsaj na svojem obrazu naredila tisti izraz, ko ga naredim, ko mi se kaj zdi čudno in hkrati mi ni všeč. Jap! Nato se je obrnil. Ena druga sošolka se je hihitala. "Haha, Ambrož, ona bi lahko bila tvoja..." Več nisem slišala. Bila sem v zadregi. Nisem ga več ljubila. Jezna sem bila nanj. Najrajši bi mu kaj zabrusila, pa je le bil starejši od mene in bil je fant! Škoda. Lahko bi vsaj zavila z očmi, da bi mu pokazala, da mi je vseeno. Ali trepalnica ni delovala? Je. Imela sem srečo v nesreči. Lahko mi je pomahal pred nosom in me tako spravil v zadrego, izvedela sem pa njegovo ime. Ambrož! Jej! To sem si takoj zabeležila...
04. oktober 2011
u61154
u61154
Mogoče, pa le vem, zakaj mi je pomahal.
Obstaja več možnosti:
-rad zafrkava mlajše
-je opazil, da ga vedno gledam
-je bilo to čisto naključje (če bi bil za njim kdo drug in ne jaz bi vseeno pomahal)
-je kdo rekel, da ga ljubim (kar bi bilo mogoče le, če bi se mu zlagal, nikomur namreč nisem rekla, da ljubim Ambroža)

Ali pa, drži ta možnost, ki je zares malo verjetna:
Nekje sem prebrala, da te fantje žalijo, ko si jim všeč. Torej? Sem mu všeč?
Ne! Kje pa! Pa kaj še! Take stvari se ne dogajajo kar tako!
Ah, ja...
04. oktober 2011
u61154
u61154
Sedaj, ko sem pogledala na uro, sem dobila takole:
13:00 – 13:29 nate misli, ker te ljubi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In danes, sem kar velikokrat kihnila! Poglejte:
Kihanje:
četrtek-->izpolnila se ti bo želja
Moja želja pa je, da bi me Ambrož ljubil!
Jej, a ne tega vse pojasni. Morda sem mu res všeč? Prej ne, kot ja, vendar upanje še vedno obstaja!
06. oktober 2011
u61154
u61154
Aja, pa še to...
Danes ga v šoli nisem videla. Učiraj je prišel v matematično učilnico po učbenike, ravno ko smo mi pričenjali s poukom. Naredila sem se kakor, da ga ni in se pogovarjala z Mio.
Ampak... Danes ga nisem videla. Skoraj vsak glavni odmor igra namizni tenis na šolskem dvorišču, vendar danes ne. Kaj je bilo? Nevem. In to me jezi! Da nevem.
"Moj dragi" prosim bodi živ in zdrav!
Mogoče res zganjam preveč panike...
Vseeno pa bi ga lahko bidela tudi na hodniku. In drugače pa zunaj. Z Mio sva prehodili vsa tri nadstropja, vendar ga ni bilo. No, če je zbolel... Saj vsak človek kdaj pa kdaj zboli...
06. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg