Forum
Bil je grozen dan , še posebaj zame. Imela sem 8 letnega bratca Mateja , kateremu sem obljubila , da bo vedno vse vredu in da sem njegova druga mama . Nekega dne pa sta imela mama in ati letalsko prometno nesrečo. Morala sta v Anglijo , saj so ju tam ugrabili. Razglasili so ju za mrtva. Ampak bila sta živa , ugrabili so ju in odpeljali v Anglijo.
Pogovor : M - matej : N - jas nastja

M - kje sta oči in mami ?
N - odšla sta daleč vstran , vedno bom jas tvoja mami.
M - ( po tiho zajoče in me objame ) ju nebo več ? (nisma vedela , da v resnici živita )
N - nevem no..mislim da... ne ...
Potem sma malo zajokala in čez nekaj časa sma se pomirla. Ker vsak dan okrog hodijo s kočijami in grejo do vsake hiše vprašat , če imajo mamo in očeta še tu so tudi danes prišli. Nisma hotela od hiše , a ko so prišli , sma morala vse povedati in oditi z njimi. Tako so naju dali v sirotišnico. Tam je bila zelo nesramna sestra Karin , ki nas je vedno kregala. Še sreča , da sem bila z Matejem skupaj v sobi. V sobi z nama pa sta bila še 13 letna Katy ( tudi jas imam 13 let ) in 13 letni Tine. S Tinetom sma se dobro razumela , ter postala dobra prijatelja. Matej je bil vsak dan zelo žalosten , tudi na obrokih. Nisma morala nehati misliti na najna starša , ker sma mislila , da sta mrtva.. Nekega jutra je prišla Karin v našo sobo in rekla , da moremo na zajtrk... Pohiteli smo , saj nismo želeli spet biti nadreti in kregani... Tako smo se oblekli in stekli dol. Karin je zelo grdo ravnala z nami , sploh pa , ko je Matejo prisolila zaušnico ker se je počasi oblačil kot sta ga očila najna starša. Jokal je , a ni nič moral. Ko smo prišli dol , smo se vsedli . Potem je v jedilnici nastal molk , ter spregovorila je neka prijazna , nova punca....

To sem jas Nicole ali Nici , 13 let :to je moj mali bratec Matej :To je Tine :to pa je Katy :


next ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. april 2011
Napišite 1 next please D
13. april 2011
ali vam je všeč ?
13. april 2011
xd
13. april 2011
u43455
u43455
next!
13. april 2011
ok nextam
13. april 2011
Povedala je , da bo od sedaj naprej ona naša varuška in nas pazila. Veselila sem se , saj sem vedela , da nebo več hudobna Karin skrbela za nas in nam bo lepše šlo. Z pogledom sem na hitro ošinila Karin , ki me je grdo pogledala. postalo me je malo strah , priznam. A potem , ko so na mizo postavili razrezane kose svežega rženega kruha in nutello sem na to pozabila. Ko sem si namazala kuruh , sem se za hip obrnila nazaj , za sabo pa zagledam prečudoviitega fanta v katerega sem se takoj zaljubila. Nisem vedela , kaj naj.. .Vsedel se je poleg mene in začela sma se pogvorajrati. Ime mu je bilo Alex. Nastavili so še eno posteljo v našo sobo in tja je prišel spat tudi on nihče drug . Naslednji dan nas je nova sestra Nina zbudila in rekla , da naj se hitro oblečemo , saj gremo na jutranji pohod. Res smo pohiteli z oblačenjem , a kaj , ko nas je dež prehitel. Tako smo morali vzeti dežne plašče , škornje , dežnike in še vso opremo za ta dež. Bilo je dolgočasno , le narava je bila lepa. Ena izmed rož me je spomnila na mojo prijazno mami , na katero sem takoj po tem pomislila. Po licu mi je strmela rahla majhna solza. A jo je prekinila 1 snežinka letos. Vsi so začeli vriskati , ker sneži.
13. april 2011
next ?
13. april 2011
1 next.
13. april 2011
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. april 2011
next
14. april 2011
hvala hvala =)
samo še 5 minutk pa nextam.
i prommes.
14. april 2011
nextam
14. april 2011
Naenkrat se je Alex obrnil proti meni , ter mi rekel , da me ljubi. Obstala sem. Čeprav me je prej še tako zeblo , me je zdaj nehalo. Prepustila sem se čustvom , ter ga prijela za roko. Povlekel me je za lepo sneženo jelko. Tam sem se prepustila njegovemu objemu , nato pa poljubu , ki je bil moj prvi in tako čustven , da bi kmalu zajokala. Vendar smo morali naprej. Ko smo prispeli nazaj , nas je že čakalo kosilo. Za kosilo so bili makaroni z tuno. To jed sem imela najraje in dolgo je nikoli ni. Zraven smo pili svežo limonado. Tako kosilo sem si v bistvu vedno želela , ampak smo bili revni. Tako smo gledali zvečer v postelji televizijo ki je bila na polici. Naenkrat so povedali : Marjetka(36 let ) Jan (36 let) ugrabljena. OMG ! To sta moja starša.. V Angliji ! Skoraj sem omedlela , a bila sem vesela , da sta živa. Odločila sem se , da čez noč pobegnemo na letalo jas Matej in Alex. Tako sem vzela ponoči denar , ki sem ga imela spravljenega v kuverti še od mame saj mi ga je zapustila. Ko smo stopili na letalo , smo spodaj zagledali avto , ko so nas iskali. Hvalabogu smo že odleteli in so prepozni sicer nebi jas in Matej staršev nikoli našla. Vsekakor nas čaka nova pustolovščina.
14. april 2011
next ?
14. april 2011
cool nexti
14. april 2011


14. april 2011
čakaj lahko še prej 1 next =)
14. april 2011
ej veste kaj =)
nextam !
14. april 2011
Najprej sem se poslovila od Tineta ,ki sem ga imela kot prijatelja zelo rada. Nato sem spakirala pijačo , stvari in oblačila ter jih dala v potovalko , z katero sem prišla. Morala sem rešiti mamo in očeta , čutila sem , da mi nekaj manjka v srcu in ju potrebujem. Bilo me je malo sram , ko bom morala povedati , da sem v sirotišnici ampak zelo sem vesela , da sem spoznala te prijatelje oz Tineta ki ga imam rada. Najraje pa imam Alexa , zato ga bom vzela s seboj. Moje živlejnje bi bilo enostavno 0 brez njega, Moje srce brez njega ne more. To je Alex ::Potem smo odhiteli do letala. Tam smo zagledali , da prodajajo vstopnice. Bile so le še 3. Ravno za nas. Oddahnila sem si. Odhiteli smo po vstopnice , ter odšli na letalo. Tam smo zaspali. Kmalu za tem smo prispeli v Angljo in si najeli majhno hiško. Vedeli smo , da nas v sirotišnici gotovo iščejo že sedaj ampak rekli smo , naj noben ne pove, kam smo šli in kje smo. Ker so vedeli , kaj imamo oblečeno , smo si kupili tudi druga oblačila. Zmanjkalo nam je denarja. Odločila sem se , da grem naslednji dan delat saj moram zaslužiti. In res naslednji dan sem se vrnila z ogromno denarja od nekega bogataša. Potovali smo po gozdu Anglije , tam pa zagledamo neko hiško. Postalo me je malo strah , objela sem Alexa in Mateja. Tudi Matej je bil zelo prestrašen. Listje je padalo iz hrastove dreve jas pa sem tam otrpnila.. Počasi smo se približali hiški in vstopili... tam pa ...zagledamo...
14. april 2011
u44487
u44487
neeeeeeext!!!!!!!!!
14. april 2011
čak še 1 next xd
14. april 2011
next!!!!!!!
14. april 2011
xd
14. april 2011
čakajte malo še .
to lahko tudi berete : http://www.igre123.com/forum/tema/this-its-my-life/16823/1
14. april 2011
u37905
u37905
next!!!!!!!!
14. april 2011
saj bom xd
14. april 2011
samo tuširat se še grem
14. april 2011
xd
14. april 2011
ajde jutr nextram xd
14. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg