Forum
Začele so se počitnice, zato sem si vse načrte že izmislila prej. Mimo grede ime mi je Sara, sem stara 15 let, in nimam fanta. danes na sporedu sem imela pospravljane sobe, po nekaj urah sem imela drugi načrt, zato nisem imela niti minute časa, ampak ko je ura odbila polnoč sem končala in šla pogledat na računalnik če je kaj novega, bilo je, takoj sem zagledala saj se je šlo za mojo najboljšo prijateljico Anjo. prebrala sem in ostala brez besed, pisalo je da je jo zapostil fant zaradi druge punce (najine naj. sovražnice)...sovražnici je ime Nastija Ela. Hitro sem poklicala Anjo, ampak se ni javla. šla sem spat, ampak nisem mogla zaspat, gledla sem v strop in razmišlala. navsezadnje sem končno zaspala. sanjala sem da sta se moja starša spoznala s staršema od zelo lušnega fanta Sebastjana.zaradi staršev sma se tudi s sebastjanom bolj zbižala dokler sva obadva ugotovila da sma za skupaj.prvič sma se poljubila pri hiši njegovih staršev, drugič pri hiši mojih staršev dokler me ni zaprosil za roko in...sem privolila, next?????
27. januar 2013
next
30. januar 2013
next
30. januar 2013
Začela se je poroka, zato sem bila čisto nervozna...ah kako sem se strašla ko je zazvonila budilka, hitro sem se umila, počesala, itd. hitro sem oddšla k moji naj. prijateljici... ampak nje ni več bilo...navsezadnje sem jo končno zagledala kako se pogovarja oz. bolj krega po telefonu z njenim bivšim fantom...nato je zgrabila nož in se vrezala po vratu jaz pa sem samo odhitela k njej, ampak je bilo prepozno umrla je
Takoj sem odšla do njega in mu pritisnila en velik udarec po licu, nato sem se začela jokati on pa me je vprašal če bi bila njegova punca...jaz pa sem ga pogledala in rekla KAJ!!! ti si nor!!! Anja se je ubila zaradi tebe, ti pa me vprašaš če bom tvoja punca!? neeeext?????
01. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg