Forum
ta zgodba se bo šla u dohovih x'd kar se bo tu dogajalo bom napisala v nadaljevanju...če hočte brat... ;D

nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. julij 2012
oki,pa začnem :")

hej..sem karin.stara sm 14 let.mam rjave lase in svetle oči.imam psičko,po imenu meggie.

http://ih0.redbubble.net/image.5011428.0860/flat,550x550,075,f.jpg

z starši smo se pred kakšnim tednom preselili v neko staro hišo,katero je treba še dobr prenovit..stara naj bi bila 80 let,ampak zgleda starejša...moja soba je že mau prenovljena,tak da lahko že spijem u tej hiši,kuhinja je tudi vredo,prav tako stranišče,ostale sobe je pa treba prenovit. na srečo mamo internet.in to ful hiter :'D moja starša imata zahtevno službo in pogosto sestanke.prvo noč bom morala spat tu sama....'grooooozno' sm prvo pomislala,ko mi je mama povedala,da prideta z očetom zjutri...poslovili smo se in ona2 sta šla..mene je blo ful stran v hiši..bla sm na fb-jo in se prek kamere pogovarja z eno frendico.spat sem šla ob 23:00,ful hitr,preveč me je blo strah,saj sem ves čas poslušala škripanje oken pa to... :0...grem spat..grozno me je blo strah..in skori zaspijem.....
25. julij 2012
hahaha itak škripa ce so okni stari drugac pa duhov ni
05. november 2012
next
26. marec 2013
u43225
u43225
Omg ker zakon haha *__* js bi nextala ce se strinjate? Xđ
05. junij 2013
okej pa dej ti!
05. junij 2013
u43225
u43225
Ok bom zdele napisala ^^.
Am no a se teb da mal oglasevat kr me ucash mine volja do pisanja ce ni bralcev? Hvala ce bos xđ.
05. junij 2013
u43225
u43225
Zaslisala sem, da nekdo hodi na podstresju. Sicer je bil zvok najmocnejsi v sosednji sobi, ampak je odmevalo do moje postelje. Nato je to izginilo. Slisala sem skripati loputo do podstresja, ki se je nato zaprla, sami koraki pa so se priblizevali moji postelji. Postave ni bilo! Skrila sem se pod odejo, ki ni hotela ostati pri miru. Nekdo jo je vlekel dol. Nato se je to umirilo, vendar me je nekaj prijelo za nogo in me s kuhiijskem nozem mocno porezalo. Zaradi krvavitve sem omedlela.

Drug next bo daljsi, sam da vidte kk pisem..
05. junij 2013
neeeeeeeext
05. junij 2013
u43225
u43225
Zbudilo me je trkanje po vratih. Sinoci sem jih zaklenila. "ODPRI NAMA, MENDA NE BOVA VES DAN CEPELA TUKAJ," se je drla mama, oce pa je preklinjal. Ura je bila nekaj ceh devet, ona pa sta menda prisla uro prej. Moja okna je bila na
Stezaj odprta, zato sem se zadrla, da pridem. Nisem hotela pokazati, da imam presekano nogo in da sem skoraj izkrvavela. Mislila bi, da se mi mesa, saj v hisi ni koga drugega kot jaz ter Meggie, ki pa se je vso noc skrivala pod posteljo in od strahu ni hotela ven. Prisepala sem do vhoda, kjer sem naprej poslusala starsa, ces, da sem lenoba, ki se ne drzi ure itd. Poskusala sem ci manj sepati in v opravicilo sem jima pripravila topel obrok ter pocistila hiso. Seveda sem si povila nogo in jo skrila pod kavbojke, da se ne bi videlo, kaj se mi je zgodilo. Zaklenila sem sobo ter se vlegla na krvavo posteljo. Ni se mi je dalo pospraviti. Noga me je prevec bolela. Nato sem slisala mamo : "Ljubica, z ocijem prideva zvecer ob kaksnih devetih! Jutri je ponedeljek, pojdi spat, moras biti spocita," nisem odreagirala hitro. Sele, ko sta mocno zaluputnila z vrati, sem se zacela dreti in poskusala sprintati do vhoda (kar je bilo tedaj zame tezko) ampak sem bila prepozna. Sta se ze odpeljala. No, pa sem spet sama. Ampak ker je bila ura sele stiri me ni bilo posebej strah. Zato sem se odpravila raziskati podsresje. "Morda se tam kaj skriva," sem pomislila
05. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. junij 2013
u43225
u43225
Grozno sem se pocutila. Prisepala sem do podstresja. Vse je bilo pajcevinasto. "Zagotovo tukaj nihce 100 let ni bil," sem pomislila, ko sem se zapletla v ogromno mrezo z nekaj mrtvimi pajki. "Ijuuu," sem se zgrozila in videla, da so pred mano neke umazane stopinje, ki so nekam vodile. Vodile so do knjige, ki je lezala na tleh. Odprta je bila na prvi strani. Zazijala sem vanjo, ter jo pobrala in se vsedla na bliznjo skrinjo.
KDOR BERE DALJE, BO KRIV ZA ZBUJENO PREKLETSTVO, KI BO UNICILO CLOVESTVO.
Nisem se zmenila za opozorilo. Ko sem se odlocila, da berem dalje...se je celotna hisa mocno stresla, nato pa se je v obliki kroga zatreslo vse, kar je bilo oddaljeno. Zaslisala sem grozovite zvoke, ki so od hise bili zelo oddaljeni in grozno glasni. Zgrozila sem se, ampak sem brala naprej. "Itak so ze budni," sem si rekla in skomignila z rameni.
3. JULIJ 1904
POZDRAVLJENA, BRALKA. VIDIM, DA OPOZORILA NISI PREBRALA. AMPAK ZDAJ TI BOM ZAUPALA VSE, KAR SE JE DOGAJALO IN SE SE DOGAJA PRI MENI.
TI SI DNEVNIK, KI SEM GA NASLA SREDI GOZDA VCERAJ. UPAM, DA GA OCE NE BO NASEL, ZATO TI BOM PISALA NA PODSTRESJU.
SEM ELLIE, ELLIE WILLIAMS. STARA SEM 11 LET. MAMI MI JE UMRLA MED PORODOM IN ZIVIM SAMA Z OCETOM, KI MI JE DOVOLI IMETI STIKOV S SORODNIKI. V SOLO NESMEM HODITI VSAK DAN, KER MISLI, DA JE POMEMBNEJSE, CE SEM DOMA, KO ME MUCI.
PRED ENIM TEDNOM ME JE PRIVEZAL NA MIZO, KJER ME JE PUSTIL STRADATI 2 DNI IN NEKAJ UR. NE VEM, ZAKAJ MI TO DELA. CE JE IMEL TEZKO OTROSTVO SE NI POMEMBNO, DA JE TAKSEN DO MENE. BOJIM SE GA. UPAM, DA MI BO NEKEGA DNE USPELO ZBEZATI.
OJEJ, PRISEL JE DOMOV! OPROSTI, POTEM BOM NEKAJ ZAPISALA VATE.
Z LJUBEZNIJO, ELLIE.
To je torej dnevnik. Dnevnik Ellie Williams, ki je zivela v tej hisi pred vec kot stotimi leti. Hotela sem obrniti list ampak nisem mogla. Prevec hudo mi je bilo zanjo. Dnevnik sem vzela in ga nesla v svojo sobo, nato pa vklopila racunalnik in sla na fb.
Tam je bila moja prijateljica Felicitas, ki je pravzaprav iz Nemcije (jaz pa zivim v Veliki Britaniji), vendar so se s starsi zaradi sluzbe preselili v Britanijo. Zdaj ze tekoce govori anglesko. Kliknila sem jo.
Jaz-j, Felicitas-f
J: hey
F: hej, kako si
J: grozno
F: kaj je narobe
J: s to hiso je nekaj narobe. A si sama doma?
F: jp. Zakaj pa bi bilo?
J: am...grozen obcutek imam. A vklopis kamero, prsti mi zmrzujejo?
Nato sva se nekaj casa pogovarjali preko kamere na Fbju. V moji sobi je bilo hladno. "Ja kaj pa ti je, Karin, da mas na sebi deset puloverjev in petnajst jopic pa te se kar zebe?!" "Feli, ne vem kaj je! Saj ti govorim da s to hiso nekaj ni v redu! Mislim, da tale stvar...." Pogledala sem dnevnik. Ni ga bilo vec! Kar naenkrat je zmanjkalo elektrike! "Nic mi ne bos naredila," sem s solznimi ocmi zakricala, ko sem videla, da nekaksna nevidna sila nekaj s krvjo pise po steni. "Nic, nic,popolnoma nic! MOJA STARSA PRIDETA CEZ 10 MINUT! NIC NAM NE BOS STORILA!" Ampak kar je napisala je bilo grozno...
05. junij 2013
neeeeeeeeeeext
05. junij 2013
u125375
u125375
Neeeeeeeeeeext
06. junij 2013
u43225
u43225
Potem, ko je na steno napisala....
TVOJA STARSA STA MRTVA. TEBE BO DOLETELA HUJSA USODA
....sem zacela kricati in se jokati, metati stvari v steno, da se je vse koncno umirilo.
Tisto noc je bilo grozno. Mrzla hisa, brez elektrike in druzine, samo Meggiino smrcanje sem slisala. Jokala sem na ves glas in mocno sem se tresla. Zelela sem si vsaj elektrike da vidim koliko je ura. Namrec izgubila sem obdutek za cas. Kdaj bo jutro? Kdaj bo prisel cas, ko bo tega konec? Kdaj bom spet vedela, kdo sem in kdo je sila, ki nam....zdaj samo se menk...to pocne? In zakaj? Toliko vprasanj sem imela ampak nisem nasla odgovorov. Dvomim, da se komu to se dogaja. Nisem si upala na hodnik. Kaj, ce so tam trupla? Bi morala temu zapisu sploh verjeti? Ali je vse skupaj le laz?
.
.
..
.
.
Ne vem, kdaj sem se zbudila. Stare skripajoce okne so me vrgle iz postelje. Nisem se spomnila, kaj je bilo vceraj, zato sem brez straha in nezavedajoca, da starsev se ni, odsla do kuhinje in si naredila topel obrok, s sabo pa vzela Elliin dnevnik. Medtem, ko sem mazala nutello na kruh sem si dala greti kakav, ko pa je bilo vse na mizi pa sem odprla dnevnik nadrugi strani. Nato sem zaslisala krike, ki so bili vse blizje hisi, ampak sem brala naprej.
4. JULIJ 1904
POZDRAVLJENA.
VCERAJ NA SRECO NI BILO NIC HUDEGA. KAZEN, KER JE BIL PRT NA MIZI NE PORAVNAN JE BILA, DA NISEM SMELA JESTI VECERJE, KI SEM JO PRAVZAPRAV SAMA SKUHALA. OCE JE BIL VCERAJ SE KAR PRIJAZEN, GLEDE NA TO, DA ME VCASIH PRETEPE DO KRVI ZARADI MALENKOSTI.
KO SEM TE NASLA, SO SE ZACELE DOGAJATI CUDNE STVARI. DOBILA SEM TE 28. JUNIJA, AMPAK SEM MALO POCAKALA IN NISEM ZACELA TAKOJ POPISOVATI DNEVNIK. AMPAK, IZVEDELA SEM, DA DNEVNIK SKRIVA HUDO PREKLETSTVO, KI IZBRUHNE VSAKIH (PRIBLIZNO) 100 LET. LETA 1799 NAJ BI NEKA JOANINNE, KI JE TUDI ZIVELA V TEJ HISI, UMRLA ZARADI TEGA. POTEM SE JE PA VSE NEHALO. STRAH ME JE, DA BO Z MANO TUDI TAKO. ZDAJ PONOCI V MOJI SOBI SLISIM KORAKE, KI NIMAJO TELESA IN NE SENCE. VCASIH PA SO SAMO SENCE. AMPAK SEM SE TEGA ZE NAVADILA. ZADNJIC ME JE NEKDO Z NEKIM NOZEM POREZAL PO ROKI, NATO PA SEM JIH DOBILA SE OD OCETA, CES, DA NEZNAM PAZITI NASE IN DA SEM NERODNA IN NEUMNA. ROKE NIMAM POVITE IN ZACNEM KRVAVETI, CE SE KJE DRGNEM.
URA JE ZE POZNO, ZATO GREM SPATI, DA NE BOM TEPENA. LAHKO NOC, KO BOM IMELA CAS BOM VATE ZAPISALA SE MARSIKAJ!
TVOJA ELLIE.
Zacudila sem se. Nisem se hotela cuditi na ves glas, da ne bi zbudila starsev. Torej je bila hisa zgrajena ze v 18. stoletju?! Zakaj so mi potem rekli, da je hisa stara 80 let?!
Nekdo je potrkal na okno...
06. junij 2013
u125375
u125375
NeXt pliss
08. junij 2013
u43225
u43225
Bom zvecer nextala
08. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg