Forum
Živjo! Moje ime je Alexis, kličejo me kar Alex. Zame je značilno, hmm, nimam sreče v ljubezni, v šoli veljam bolj kot kaka piflarka ker je moja sestra tisto kar je. In ja, sovražim svojo sestro ker je vedno pred menoj kar se tiče vsega, starši jo majo najraje in s tem mislim, da sem jaz za njih luft, v prednosti je kar se tiče fantov in to samo zaradi tega ker ima prekleto dobro rit, in velike joške. Naj še omenim, da zjutraj rabi pol ure da si z lopato nanese puder na svoj grozen obraz zato velikokrat zamuja v šolo a učitelji ji nič ne rečejo -.- Prizaneseno ji je! Ime ji je Evelyn. Evelyn Brown. Kličemo jo Eve ali pa Eva. Imam najboljšo prijateljico, ki živi zraven mene, Madeline Cullen, kličemo jo Maddie. Stara je toliko kot jaz, 13, in hodiva v 8.a razred. Naj še omenim, da moja vzvišena sestra hodi v 9.b razred in je najpopularnejša punca na šoli. Ima fanta Henrya s katerim se neprestano poigrava. Fant se mi kar smili...Eve bi lahko primerjali z mačeho od pepelke ali sneguljčice..Imam starše, za katere sem luft kot sem že omenila.

Naj Nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. julij 2011
Zjutraj sem zdolgočaseno ugasnila budilko. Imela sem zelo lepe sanje; spoznala sm tipa :$ Poskušala sem sanje priklicati nazaj toda ni šlo. Utrujeno sem vstala in šla proti kopalnici. Seveda je bila zasedena saj je bila v njej vedno popolna Eve. Malo sem premislila potem pa nekajkrat pobutala po vratih.
"Eva, odpri že! Nimam cel dan časa!" Iz spodnjega nadstropja sem zaslišala krik.
"Alex utihni že! Eve ima danes test in se mora pripraviti." Pripraviti? Pa ne v kopalnici draga mami! Mar se za test po novem naličimo in dobimo pozitivno? Zavzdihnila sem in se obrnila..Saj mi ni bilo nikoli mar za fante in Maddie tudi ne, toda zdaj..zdaj si ga želim! Počesala sem svoje dolge blond lase. Pogledala sem v omaro in izbrskala hlače na korenček in majčko. Za vsak slučaj sem vzela jopico.Končno sem dobila kopalnico. Umila sem se in bila se pripravljena za v šolo. Pred hišo sem zagledala Maddie in skupaj sva odšli. Medtem ko sva klepetali sem se zaletela v nekega fanta. Iz rok sem spustila telefon. Sklonila sem se, ga pobrala in dvignila pogled proti njemu.. Tak hudega tipa pa še ne sem si mislila..
"Eee, oprosti" je komaj izjavil fant. "Moje ime je James, kdo sta pa vidve?"
"Hehe, kul je. Midve sva Alex in Maddie," sem rekla in pokazala nase in Maddie.
"Me veseli. Upam, da se še kdaj srečamo, hodim na to šolo" je rekel in pomignil na našo šolo. Zastal mi je dih vendar takoj ko sem se spomnila na Eve se je vse razblinilo.
"Midve tudi, mogoče se še vidimo" sem rekla in odšla.

"Hihi tale tipček je kar hud. Vidim da si se fino zagledala vanj!" je rekla Maddie.
"Je res tako očitno?" sem malce zaskrbljeno pripomnila takoj zatem pa sem se nasmejala.
"Ne skrbi, ko bo tale videl Eve bo v trenutno pozabil name" sem se smilila samemu sebi. Končno sva prišli v šolo..
23. julij 2011
Alexis
23. julij 2011
Maddie
23. julij 2011
Samovšečna koza Eve xD
23. julij 2011
James
23. julij 2011
Ko sva vstopile v šolo sva odšle k omaricam, se preobule in šle v učilnico. Maddie je na pol poti obstala se nasmehnila in rekla da mora iti na wc. Začudeno sem jo pogledala in začela ugotavljati kaj neki jo daje. V tem sem se spet zaletela.
"Damn, že drugič danes" sem tiho zaklela. Ko sem se ozrla navzgor sem videla..Jamesa..Again? Sem pomislila..
"Hehe, očitno nama je usojeno, da se vedno zaletiva." se je nasmehnil James.
Bila sem jezna nanj saj sem se pri padcu prav fino "užgala"
"Usojeno pajade" sem rekla nejevoljno. "Če dovoliš bi zdaj odšla kar v razred"
"Hej hej! Ne bit jezna ALex! Kaj ko bi šla jutri malo ven? Na sprehod..?" me je povabil previdno..
"Eee..Hmm, kaj pa vem, lahko bi" sem zamrmrala v sebi pa prekipevala od sreče..Zdaj mi je bilo jasno zakaj je Maddie tako skrivnostno odšla..Naenkrat pa pride Eve..Oh ne, spet ta koza!
"Hej James," ga je osladno pozdravila in ga objela.."Zakaj se pa meniš s to..kravo?" je pomignila name..V meni je prekipevala jeza..
"Veš, kaj, ti..Eva! Če misliš, da si nekaj na tej šoli se vsaj ne vmešavaj v tuje pogovore, kjer nisi dobrodošla!" sem ji zabrusila in odšla. Zaslišala sem Jamesov glas kako poskuša pojasniti Eve, da sem ji prav rekla potem pa je stekel za mano..A prepozno..Zvonec je zazvonil..Vesela sem se vsedla zraven Maddie in ji pomežiknila.
Ko je zvonec zazvonil konec ure sem se zapodila po hodniku in poskušala karseda hitro steči ven iz šole.. Ko sem vneto preskakovala stopnice da sem bila videti kot žaba me je nekaj zgrabilo in oba skupaj sva zgubila ravnotežje ter pogrnila po stopnicah kot domine..Ozrem se in spet vidim Jamesa..Postalo mi je toplo pri srcu kmalu pa mi je postalo toplo tudi pri kolenu kjer je prekleto peklo xD
"Avč" je bilo vse kar sem uspela izjavit.
"Pa to ni res! Vsakič ko te vidim se "zaletiva"" se je pritoževal James..
"Kaj naj ti ko si tak štor!" sem se mu zarežala..

Domov sem odšla presrečna..Sem morda na pravi poti, da si najdem tipa? Ko sem prišla v svojo sobo sem hitro poklicala Maddie. Povedala sem ji vse od A do Ž in ko sme končala je rekla da bi lahko šle v šoping. Čez 1 uro sva se res dobile v parku s polno denarnico
23. julij 2011
Torej, naj nextam al ne?
24. julij 2011
nexty nujno
24. julij 2011
Šle sva v New Yorker in v H&M. Bilo nama je noro! Kupila sem si oblekco in čevlje Maddie pa si je kupila majčko in hlače ter allstarke. Ko sva se vračale sva šle še na sladoled potem sva pa korakale domov. Rekla sem ji, da pridem čez pet minut in ko sem šla gor v hišo sem si vzela vsa ličila, ki sem jih nakradla (od Eve seveda ) jih dala v torbico in šla. Na poti pa me je ustavila Eve.
"Kam pa kam tamala?" me je vprašala in se obnašala kot da bi bila gospodarica sveta.
"Grem k Maddie in zdaj te prosim, da se mi umakneš!" sem se zadrla. Od spodaj sem zaslišala mamin vreščeč glas: "Alexis! Ne deri se na starejšo sestro!" Zavzdihnila sem in pogledala Eve z najbolj grdim pogledam kar sem jih premogla.
"Poslušaj, James bo moj zato ga pusti na miru!" mi je rekla umirjeno.
"Prosim? Kaj nimaš ti ŽE fanta?" sem jo vprašala.
"Imam toda kmalu ga bom pustila" mi je spet razložila. "Prekleta kuzla kdaj se boš začela obnašati bolj odraslo in se nehala igrati s fanti?!" sem se zadrla. Tedaj sem zaslišala korake po stopnicah. "Zadnjič-da-si-rekla-svoji-sestri-kuzla!" in mi prisolil zaušnico. Da oče je bil..Tega sem bila že vajena zato sem mu poslala samo grd pogled in se prerinila mimo njega. Ko sem prišla v spodnje nadstropje sem se skrila za steno, da ne bi slučajno dobila kakšne prepovedi od mame.Ko se je obrnila sem gladko "spizdila" iz hiše. Hitro sem potrkala na vrata sosednje hiše. Odprla mi je Maddiejina mama.
"Kar pridi" me je prijazno povabila. "Maddie te že pričakuje" Kaj bi dala jaz za tako mamo. Maddie je živela brez očeta saj ji je pri dveh letih umrl. Umorili so ga...Ko sem vstopila v njeno sobo je skočila k meni. "Alex, pridi!" začudila sem se v naslednjem trenutku pa sem sedela pred ogledalom. Naličila me je kot se sama še nisem nikoli. Moje blond lase mi je skodrala me nadišavila in že sem bila pripravljena.
Kupila sem si takšno oblekico:In takšne balerinke: https://www.glasistre.hr/obj/130101/VF

Maddie si je kupila hlače in majico: https://mycatwalk.com.au/pages/Resources/fk71dc.jpeg https://www.popek.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/popek_nosecniska_majica_top_viola.jpg
24. julij 2011
Beh -.-
24. julij 2011
Brezveze je da nextam če noben ne beere?
27. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg