Forum
Hoj! Odločila sem se, da napišem eno zgodbico. Zdejle glih nimam časa, in bom vrjetno jutri napisala prvi del.
●Drugače bo pa fantazijska, samo NE nekej ultra mega fantazija, samo mal bo drugačna. Upam, da vam bo všeč =)

VSEBINA:
●Govorila bo pa o punci Nelly in o fantu, ki ima tri dni časa, da jo nekam pripelje. Kaj se dogaja vmes pa izveste čez zgodbo =)
●Nisem še čisto prepričana glede dodajanja slikic. Slike oseb bo gotovo dala, drugače pa ne vem =/
Nelly:


16. marec 2012
neext pa če bi me lahk obveščala
16. marec 2012
next!
22. marec 2012
no, bom zdajle nextala =)
Niisem mogla ker sem imela hudoo stisko z časom!
22. marec 2012
No, js sem Sarah in to bo moja prva zgodba, tko da, če ti ni všeč ni treba žalttt. Hvala < 3!!!
Na začetku bo prolog ampak drugače zgodbica NE BO pisana v takem slogu =)
………………………………………………………………………………………………………….
PROLOG:
»Našli smo jo,« je rekel tiho. Sedel je v velikem prestolu, odet v črno. Njegov glas je bil oster in grozeč. Bil je kot ustvarjen za vodijo. »Kaj nameravate narediti z njo?«, se je oglasil eden od tistih, ki mu je bilo dovoljeno prekinjati, kadar je njegovo visočanstvo govorilo. »Kaj nameravam narediti z njo? Nameravam jo najti. Pripeljati sem, v Črno, jo uporabiti. Sem bil dovolj natančen?«, je počasi odgovoril. Nekaj mož se je zasmejalo. To mu je prijalo. Rad je zabaval svoje podložnike. Kotiček ust je ukrivil v nasmeh. »Nekoga nameravam poslati ponjo,« je dodal. Takrat je smeh zamrl. Vsi so čakali, da bo padla odločitev. »Z veseljem vam jo pripeljem, vaša gnada.« Bil je eden od fantov, ki so čakali in upali na priložnost, da bi postali vitezi. »Pripeljal bi mi jo, Joshep?« »Da, vaša gnada.«
» Mislil sem, da jo boš pripeljal nam. Dekle ne pripada meni. Pripada nam. Zapomnite si to. Če tega nisi sposoben razumeti, Joshep, naloge ne morem prepustiti tebi,« se je škodoželjno nasmehnil. Nekaj fantov je v upanju dvignilo glavo. Mogoče bo izbral njih. »Na vašo žalost sem se že odločil, koga bom poslal.« Ljudje v dvorani so se spogledali. »Daniel. Daniel Savah. Kje si?« Izza vrste vitezov je stopil fant, približno sedemnajtih let. Visok, rjavolas in črnook. Vsi v Črnem so imeli oči črne barve. Vitezi so mu namenili nevoščljive poglede. »Čas je, da se izkažeš, fant. Tvoj brat je porazil mojega sovražnika, tvoja sestra pa pol njegove vojske. Kaj znaš ti?« Gledal ga je z svojimi ostrimi očmi. »Hočem dekle. Imaš tri dni. Ime ji je Cornelia Frank, živi v mestu, ki ga kličejo New York. Veliko sreče.« »Ne bom vas razočaral.« »Vem,« je rekel, potem pa zamahnil z roko in odslovil vse v dvorani.…………………………………………………………………….
Ja to je edini del, ki je napisan na tak način. Drugi bojo mal bol veseli itaaak
22. marec 2012
next
22. marec 2012
next!
23. marec 2012
u84588
u84588
next
23. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg