Forum
dan. js sn nova tuki, ignorirajte moje ime, čez dva dni si ga spremenim, haha. (: vglavnem, tu sem da bi neko zgodbo napisala, + word se je sesu, zato nimam izbire. NE, notri ni 1d, ker je čisto preveč takih zgodb. ta govori o.. no, js še sama nevem. hope you like it.

“If writers wrote as carelessly as some people talk,
then adhasdh asdglaseuyt[bn[ pasdlgkhasdfasdf.”
To jutro sem se zbudila še bolj utrujena kot ponavadi. Glasno sem zazehala in se prevalila na bok. Poletne počitnice se končujejo in to šolsko leto bom sedla v klopi devetega razreda. Otresla sem se misli na to, se vstala in se pogledala v ogledalo. Lasje so mi štrleli v vse možne smeri. Nazadnje sem si jih v rdečo prebarvala pred kakšnim tednom, sedaj je barva zopet bledela. Če bom še nadeljevala s tako pogostim barvanjem, si bom popolnoma uničila lase. Zato jih bom še nekaj časa pustila takšne kot so. Odprla sem omaro, ven vzela navadno belo srajco z dolgimi rokavi in si jo oblekla. Kratke hlače sem vzela s stola, si jih oblekla, nato pa še skočila v kopalnico, kjer sem glavnik na hitro potegnila skozi lase. Naličila sem si samo trepalnica, saj se mi tokrat ni ljubilo ukvarjati še z črtalom za oči.

to vedno vprašajo:d nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. julij 2012
u93034
u93034
next : )
09. julij 2012
Nextt )
09. julij 2012
u96128
u96128
next
09. julij 2012
Poiskala sem prenosnik in odšla na balkon. Po turško sem sedla na star naslanjač, ki ga imamo že... Oh ne vem. Dolgo. Udobno sem se namestila in vklopila prenosnik. V brskalnik sem vtipkala 'Facebook' in se prijavila. Pregledala sem obvestila. Večina mojih prijateljev mi je poslala prošnje za igre, zato sem te spregledala. Osebi Klara Mihelič in 86 prijateljem je všeč vaša fotografija. Oseba Klara Mihelič, Marko Drešček in 13 drugih je komentiralo vašo fotografijo. Oh, bog pomagaj, kakšne komentarje je spet pisal Marko? Pred kakšnim tednom mi je poslal sporočilo in od takrat mi ne da miru. Na hitro sem preletela komentarje in pod vsakim kliknila 'všeč mi je'. Sprejela sem še prošnje za prijateljstvo in pregledala objave prijateljev. Nekateri statusi so bili prav smešni. Ljudje očitno res nimajo dela med počitnicami. Iz razmišljanja me je predramil telefon. Klical je Gabrijel. Ulegla sem se na naslanjač in se oglasila. Pogovor je potekal kot običajno. Pozdrav, pogrešam te, kako si, kaj delaš, zbadanje, itd. Nato pa me je hvala bogu vprašal, če se dobiva na igrišču. Polna navdušenja sem povabilo sprejela, saj nisem nameravala lenariti doma kot vsak dan.

kaj zdej, next? (:
(tak al tak bom naprej pisala zarad sesutega worda, haha)
10. julij 2012
u96128
u96128
NEXT!!!
10. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg