Forum
Hej! Moje ime je Rebeka. Obiskujem deveti razred osnovne šole in imam čisto običajno dolgočasno življenje. Živim z mamo, očetom in starejšo sestro Jano. Danes zjutraj je bil še čisto navaden dan.

Kot običajno sem zamujala v šolo, da sem vanjo prišla vsa prepotena in rdeča v obraz. Zamrmrala sem opravičilo učiteljici in se butnila na svoje običajno mesto, poleg Domna in Lare. Smo nekakšna klapa, že kakšni dve leti. Združil nas je Domen, ki je takrat prišel na našo šolo. Prej se z Laro nisva družili. Čisto sva si različni, jaz na primer hodim na pevske vaje, ona pa na računalniški krožek, ipd. Šele na nekem enodnevnem izletu s šolo, smo se vsi skupaj začeli pogovarjati. Najprej je Lara Domna vprašala, kje živi in jaz, ki sem slišala njegov odgovor, sem se jima priključila in mu zaupala, da tam nekje živi tudi moja teta. Lari, ki se ji ni ravno sanjalo, kje vse skupaj je, sva malo podrobnejše opisala okolico, češ mogoče je pa tam že bila, in res je ugotovila, da ima tam okulista. Takrat smo začeli klepetati o vsem mogočem in postali res dobri prijatelji.

Po pouku smo vsi zaspani odšli do nakupovalnega centra, saj je Lara potrebovala hlače. Domen se je sprva upiral, a sva ga prepričali in kmalu smo vsi sedeli na avtobusu ter opravljali učitelje.

Ko smo prišli sva se z Laro zapodile med stojala, ki so ponujala obilo izbire in kupce razveseljevala z nalepkami jesenski 50% popust. Kmalu sva našli kup oblek in se z njimi odpravili v garderobi, ter se navdušeno ogledovali v ogromnih ogledalih. Medtem je Domen odtaval v neko trgovino z video igricami in se z njimi čisto zamotil, tako da naju glede njega ni ravno pekla vest. Kmalu sem izbrala primerne obleke in jih odnesla na prodajalni pult. Ker se Lara še ni dokončno odločila kaj bo vzela in kaj ne sem odšla z dvema vrečkama ven in poiskala Domna. Kmalu sem ga našla, zato sva se počasi odpravila nazaj proti trgovini z oblačili. Na pol poti naju je zaustavila neka ženska, ki je imela vedeževalsko stojnico. Vprašala me je, če si želiva z mojo boljšo polovico izvedeti kaj naju čaka v prihodnosti. Začela se smejati in ji razložila, da ne hodiva. Začudeno naju je pogledala, nato pa skomignila z rameni in zavzdihnila: »Ah, morda pa še bosta. Vajini avri se močno privlačita in resnično me čudi, da ne opazita tega.« Ob teh besedah me je stisnilo v trebuhu in Domen me je moral povleči, da sem se sploh premaknila, saj kar nisem mogla nehati strmeti v tisto žensko.

Nato sva se odpravila do Lare in se delala, da se ni nič zgodilo. Odšli smo na mlečne šejke in uživali v brezdelju. Nekajkrat sem pogledala proti Domnu, da bi videla kaj si misli o vsem tem, a iz njegovega izraza nisem mogla ničesar razbrati. Naposled sem obupala in se posvetila lenarjenju.
Doma, sem hotela pretihotapiti vrečke v mojo sobo, a očkovemu ostremu očesu niso ušle.
»Beki, si spet nakupovala? Bi počasi nehala že s tem. Oblek imaš čez glavo in res dvomim, da si vsako majico, ki jo imaš nase navlekla vsaj petkrat.«

»Če pa so bile razprodaje! Mami prosim te, razloži mu kako je za dekle mojih let pomembno kako zgleda!«

»Aljaž, pusti jo, saj je pridna v šoli in na vsake toliko časa, si pa res kaj zasluži!« zaljubljeno ga je pogledala, jaz pa sem raje stekla gor v sobo, saj nisem imela želje gledati njuno razkazovanje ljubezni.
02. januar 2012
next! aaaaaa coool!
02. januar 2012
hvalaaaa
02. januar 2012
Neeeext :3
02. januar 2012
next
03. januar 2012
aha že vem!!
aljaž in maja sta starša od rebeke!!
nexti hitr !!!
03. januar 2012
hahah NoMusic_NoLife dddddddddddd
03. januar 2012
u68400
u68400
next nujno
03. januar 2012
Ulegla sem se na posteljo in si vzela neko revijo. Kakšne pol ure sem se trudila prebrati prvo stran, potem pa sem obupala in jo vrnila nazaj na nočno omarico. Misli so mi kar naprej uhajale k vedeževalki. Mogoče pa je imela prav. Ah ne, z Domnom sva samo prijatelja. Ničesar ne čutiva drug do drugega, razen prijateljske vezi. Oh, tako me zanima kaj si on misli o vsem tem! Verjetno samo to, da se tisti ženski meša, morda tudi da je bolje, da ne poslušava teh bedarij.
Pa saj takim mislim ne bi mogla ne zamerit, ne očitat, predvsem zato ker držijo.

»Beki! Pojdi prosim v trgovino po kruh in mleko!« se je zadrla mama od spodaj.
Zavzdihnila sem in se vsa brezvoljna odpravila do mame, ki mi je podala denar.

»Kupi še kakšno čokolado in ne obiraj se predolgo, ker bo kmalu večerja. Babi Mateja pride in veš kako zelo vaju obožuje.« Zavila sem z očmi, saj naju je babi res kar preveč imela rada. Saj ne, da bi me to motilo, ampak vsi tisti poljubčki in objemi so nama z Jano šli že pošteno na živce. Nisva stari več pet let, da bi bili odvisni od vsega tega pretiranega izkazovanja ljubezni.

Mami se je nasmehnila, saj je dobro poznala moj način razmišljanja, nato pa rekla: »Pojdi že. Drugače te ji bom mogla opravičevati, zakaj te ni.«

Zavihtela sem se na kolo in kmalu prišla do trgovine.

Kot po navadi se je ob tej uri, tam kar drenjalo ljudi. Zajela sem sapo in vstopila.
Joj, pa saj to ni res! Ravno ob mlečnih izdelkih, se je naslanjalo približno sedem fantov, leto starejših, ki so se radi spravljali na mlajše. Nisem vedela ali je bolje iti najprej po kruh in čokolado, ter da upam, da se bodo do takrat odmaknili ali naj grem kar takoj po mleko. Pretehtala sem obe možnosti in se odločila, da grem prvo po preostali dve življenjsko pomembni hrani. Obirala sem se kolikor so mi okoliščine to dopuščale, a ko sem se vrnila so bili še vedno tam.
»O, koga pa imamo tukaj!« Pogledala sem v tla in se stegnila, da bi vzela mleko. Močno me je tisti, ki se je oglasil porinil nazaj, da sem se opotekala in pristala sem na tleh skupaj s košarico. Z glasnim krohotom so se fantje odpravili ven.

»Oprosti za vse tole, moj bratranec je včasih res zelo krut! Pridi naj ti pomagam zlesti nazaj na noge.« Pogledala sem gor in zagledala privlačnega fanta rjavih las in oči.
03. januar 2012
next!!!
03. januar 2012
to je ta fant
04. januar 2012
rebeka
04. januar 2012
next!!!
04. januar 2012
u51250
u51250
neeext :3
06. januar 2012
u20311
u20311
next!
06. januar 2012
Podal mi je roko in se mi privlačno nasmehnil.

»Tilen sem, pa ti?«

»Rebeka, Beki za prijatelje in bližnje.« S pomočjo njegove roke sem vstala in si že mislila, da bo zdaj odšel, a me je presenetil s povabilom na kavo. Malce nerodno mi je postalo in povedala sem mu, da je ne pijem.

»Nič hudega, boš pa ti kokakolo oziroma karkoli imaš rada.«

Odšla sva do blagajne, kjer sem izdelke položila na tekoči trak, se nasmehnila prodajalki in plačala. Ko sem vse zložila v vrečko mi je sledil ven, ter pokazal na bližnji bar in navdušeno sem pokimala, saj še nikoli nisem bila tam.

Naročila sva in se spustila v 'informacijski' klepet, v katerem sem izvedela, da je dve leti starejši od mene in da hodi na srednjo gostinsko šolo. Ravno, ko je prinesla natakarica, najini pijači, me je vprašal, če imam fanta. Počakala sem, da se je punca s predpasnikom odmaknila, potem pa odkimala.
Nasmehnil se je in rekel, da mu je resnično žal za tisto z njegovim bratrancem in da bi bil vesel, če bi se midva še kdaj dobila.

Sprva nisem dojela, kaj je hotel s tem povedati in tisto poved sem si kar nekaj časa ponavljala, da sem jo dojela. Že to, da mi je to sploh rekel fant, je bilo ogromno, da pa je bil še simpatičen povrhu je bilo … nepredstavljivo.

Hotela sem mu odgovoriti pa me je zmotil moj telefon, ki se je začel oglašati, saj mi je sporočal, da sem dobila sms sporočilo od mami. Hitro sem ga prebrala in se s pomočjo mamtere spomnila, da pride danes babi na obisk, ter da moram iti.

»Oprosti, domov moram. Obisk imamo in nujno se moram prikazati, drugače me bo mama ubila.« Razočarano me je pogledal tako, da sem se spomnila kaj me je malo prej vprašal.

»In glede tistega prej, ja uredu bi bilo, če bi se še kdaj dobila!« Obraz se mu je spet spremenil, in kar naenkrat mi je izpulil iz rok telefon in vanj vpisal svojo številko, nato pa poklical še na svoj telefon iz mojega.

»Te kaj pokličem!« je še rekel, preden sem mu pomahala in stekla do kolesa, ter se odpeljala domov.
06. januar 2012
next?
07. januar 2012
Sweety.girl
09. december 2011 16:48

next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CARSKA ZGODBICA HITR NEXTI KER JE FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL CARSKA
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next n
07. januar 2012
sori da sem prekopirala od swety girl
07. januar 2012
bom nxtala sam mal kasnej, pa če čš si lahko prebereš zgodbico iz kere izhajam, da boš mal bol razumela
https://www.igre123.com/forum/tema/treba-je-cakati/22903/
(sam na začetku je mami ime Mateja, pa njeni prjatlci andreja, morš mal obrnt, k piše dlih obratn )
07. januar 2012
u51250
u51250
Neeeext .^^
07. januar 2012
Dva tedna sem čakala na klic, pa ga ni bilo. Spet je vse steklo v tisti vsakdanjik. Počasi sem nehala upati, da mi bo mobitel začel utripati in da se bo pokazala njegova številka. Po tretjem tednu sem nanj že skoraj pozabila, le ponoči sem s spraševala, zakaj me ne pokliče.

Ko sem konec tretjega tedna prišla domov, in sem videla kako se mami in očka objemata, sem znorela in stekla v mojo sobo, ter zaloputnila z vrati.

»Beki!« me je čez nekaj časa poklicala mama, »Telefon imaš!«

»Reci, da me ni doma!« sem zakričala nazaj. Res sovražila sem da so me ljudje klicali na stacionarni telefon, ko so vedeli da imam mobitel.

»To mu pa kar sama povej! Nisem tvoja tajnica!«

Mu? Hitro sem se dvignila iz postelje in stekla po stopnicah, ter jih po dve in dve preskakovala.

»Halo?« Zadihana sem dvignila slušalko.

»Hej, Tilen tukaj! Žal mi je, da te nisem poklical, ampak takrat sem si pozabil shraniti tvojo telefonsko. Zdaj pa sem te poiskal v telefonskem imeniku, kjer je samo ta številka. Domnevam , da je ta od stacionarnega, kajne?«

»Ja, saj ni nič hudega. No če sem iskrena, sem mislila, da si me že odpisal.«

»Ne, kje pa. A trajalo je nekaj časa, da sem dobil tebe, saj je v telefonskem imeniku dosti Rebek v tem okrožju. No ampak zdaj sem te dobil in spraševal sem se, če bi šla z mano v kino?«

»Ja, veš da bi!« Zardela sem ker sem tako hitro izrekla in bila vesela, da me ni videl. Zasmejal se je in dogovorila sva se, da se jutri dobiva pred kinom.
08. januar 2012
next
08. januar 2012
no pa dam še eno slikco in sicer Domna08. januar 2012
še dva nexta ...
09. januar 2012
next!!!
09. januar 2012
u51250
u51250
next. :3
10. januar 2012
Domnu in Lari nisem nič povedala o tem. Nekako se mi je zdelo preveč intimno, preveč zasebno. Cel dan v šoli sem bila nestrpna, saj je bil to moj prvi zmenek. Uspela sem preslišati sleherno minuto pouka in čeprav sem vedela, da se mi bo to maščevalo, nisem storila ničesar, da bi to preprečila.

Doma sem stala, kakšno uro pred ogledalom in se odločala, kaj bi oblekla. Na koncu sem se odločila za kavbojke in preprosto nebeško modro majico na katero sem oblekla črn bolero. Namazala sem se še z nežno šminko in si stlačila v žep denarnico. Stekla sem po stopnicah in spotoma zaklicala, da grem z Laro v kino. Upala sem, da bosta moja ljuba starša to mirno sprejel, a kako sem bila naivna, seveda nista.

»Kdaj nama pa to poveš?« se je oglasila mama.

»Zdajle!«

»To že vidim, a ni mi všeč, da si v svoji sobi, cel dan ne govoriš z nama, pa še v času kosila odideš ven. Mislim, da ti bom postavila omejitev kolikokrat, boš lahko odšla.«

»Ah, daj no mami! Očka prosim razloži ji, da je pomembno, da se v teh letih veliko družim.«

»Ne Rebeka, tvoja mama ima prav. Od zdaj naprej greš lahko največ trikrat na teden ven.«

Bila sem jezna, a ko je moj pogled oplazil uro, sem videla, da če se ne bom takoj odpravila bom pošteno zamudila.

»Prav,« sem pokorno zamomljala: »A to pomeni, da zdaj lahko grem, kajne?«

Presenečeno sta pokimala in hitro preden bi še kaj dodala sem odšla iz hiše, ter se pognala v tek. Pred avtobusno postajo sem se zadihano ustavila in z veseljem ugotovila, da pelje avtobus, katerega sem potrebovala, čez minuto. Poiskala sem denar za avtobus, in že sem zagledala avtobus, ki se je prikazal na obzorju.

Ko sem prispela, do koloseja je že stal pred vhodom in buljil v mobitel, ter vanj nekaj tipkal. Ko me je zagledal so se mu usta razlezla v širok nasmeh in nisem si mogla kaj. Čez stotinko sem se mu tudi jaz smehljala.

»Oprosti, ker zamujam!« sem se oglasila in namesto pozdrava zdrdrala opravičilo.

»Saj je v redu! Pridi greva noter, film se bo zdaj, zdaj začel. Vstopnice sem že kupil, v primeru, da bi bila pozna.« Nasmehnila sem se in odprla vrata.

Oblila me je prijetna toplina centralnega ogrevanja in nenadoma sem zagledala njegovo roko, ki išče mojo. Kmalu jo je našel in jo nežno prijel. V trebuhu me je prijetno zaščemelo. Pogledala sem ga malce negotovo in tokrat mi je on podaril nasmeh.
10. januar 2012
Aja, am Kolija, sej me ne mot k si prekopirala une nexte, sam prosm napiš drugič en next, al pa dva, k drgač porabm celo večnost, da pridm do konc strani in je mal nadležn
10. januar 2012
next!!!!!
10. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg