Forum
No sem nemša doga in živim v hiši z ogroooomnim vrtom. Pač moji lastniki imajo dve zlati oz. rumeni nemški dogi, ki sta sedaj pri sosedi Lari. Lara je šefica pasjega hotela v Britaniji (le občasno hodi tja, vse dela prek računalnika) zato ima tudi na domu varstvo psov. No 1.rumeni nemški dogi je ime Yellow 2. pa je Lajk. Lajk in Yellow pogosto zahajata k Lari ker ima zmeraj polno škatlo pasjih piškotov in en ogromen bazen za pse! No dovolj o sosedi raje vam bom povedala še kaj o moji družini. Torej moji lastniki 2 rumeni nemški dogi Lajka in Yellow, potem imajo še eno sivo in eno črno nemško dogo. Siva nemška doga je moja mami črna pa moj očka. Moji mamici je ime Ariela očku pa Art.
Vse se je začelo ko sem prišla na svet in prvič zagledala svetlobo sonca. Skotila sem se še z mojimi brati: Thomas ki ga kličemo Tom, Sky - jem in Timy-jem. Potem pa so tu še sestrice: Haidy, Barb , Sally in seveda jaz London.
Jaz.
Haidy:

Barb:

Sally:02. avgust 2011
u42341
u42341
oooooooo next zadela si da si zbrala mene!
I great dane pa Barb je najlepša
02. avgust 2011
Yellow in Lajk (like):
Mami Ariela:
Oči Art:02. avgust 2011
Thomas ali Tom:

Sky:
Timmy:02. avgust 2011
u42341
u42341
lepe slikce fuŁŁŁŁ
02. avgust 2011
To je pa Lara:


02. avgust 2011
Hvala
02. avgust 2011
Kmalu po mojem rojstvu sem izvedela da nas bodo lastniki prodali. "Nikoli se nočem ločiti od mame in očka". Sem zalajala in se skrila med mamine tačke .Z Barb sva se igrali ko je naenkrat pozvonil zvonec. Vsi smo se zagnali proti vratom a sta naju mami in oči hitro ustavila. Skozi vrata je stopil pokončen možakar. Moja lastnica Ingrid ga je povabila naj sede za mizo. Zdelo se mi je zelo čudno zakaj je Ingrid pustila odprta vrata, malo sem še strmela v vrata ko me je kar naenkrat nekaj zagrabilo za ovratnico....
02. avgust 2011
u42341
u42341
next
02. avgust 2011
Uff... K sreči... Bila je moja mama ki me je vlekla v košaro kjer so drugi že nestrpno čakali... Saj vem.... Tako veliki smo da ne bi smeli več piti mleka pri mami a kaj češ če pa ji ga je ostalo . Takoj ko smo mamo dobesedno "scuzali" so se vsi odpravili spat razen mene, Ingrid in možakarja. Skrila sem se za omaro in izza ovinka skrito opazovala. Možakar mi je bil zelo sumljiv. BRUMBRUM " hov" sem zalajala ko sem slišala brnenje, najbrš sem zaspala in me je zbudil avtomobil. Mislila sem se zakaditi ven čez vrata a sem kaj hitro da možakar še vedno sedi za mizo in se prepira z Ingrid. Bilo je nekaj v zvezi nekih papirnatih listkov, hmmm kako se že temu reče a denar.Avto je nehal brneti in slišalo se je laputanje treh vrat. V hišo je stopila neka gospa za njo pa dva mala 5letna otroka (deklica in deček). Vsi so sedli za mizo in se pogovarjali o nekakšni ceni. Čez nekaj časa pa me je opazila deklica,stekla proti meni, in me za ušesa privlekla k mizi. Joj kdo bi si mislil da so lahko mali 5 letni otroc močnejši od mladiča nemške doge?????? Vi dekličinem naročju sem morala čepeti 15 min potem pa je možakar rekel ženi za ceno. Ka pa vem ka so se menili samo vem da bi hoteli dve stvari pa so se končno dogovorili za ceno. Gospa je rekla otrokoma naj se izbereta dva psa!!!!! Si morate misliti prišli so po dva psa!!!! Groza!!! Zacvilila sem in se začela zvijati z dekličinih rok. Moje cviljenje je k sreči slišala mama in takoj pritekla k meni. Mama je zarenčala da je deklica kar debelo pogledala in me končno spustila na tla. LJUBA TLA GDOR JIH IMA sem ponavljala. Mamici sem razložila problem in med tem razlagenjem zbudila tudi brate in sestre. Vsi so me oteli nekaj vprašati o nakupu psa a jih je zmotilo težko topotanje po stopnicah. Prišel je možakar za njim pa njegova žena in otroka. Možakar je glasno rekel : "OTROKA IZBERITA SI ENEGA PSA" oba sta se takoj zagnala vame .Takoj sem stekla med mamine noge in se tam ulegla. Prišla je ingrid in rekla da moram z njimi. Potegnila me je izpod mame in me vzela v naročje. Obstaja tudi dogovor kdaj vzamete psa je rekla Ingrid. Položila me je na tla in rekla možaku: Ko bodo vsaj 4 - je mladiči rezervirani jo lahko odpeljete ali pa počakate da dopolni 4mesece.
02. avgust 2011
Ta mladič je zelo občutljiv in rabi malo več materinskega čuta zato vas prosim da ponjo pridete kasneje
02. avgust 2011
možakar
njegova žena:
otroka:


02. avgust 2011
u42341
u42341
next
02. avgust 2011
"Gospa" je začel možakar "veste da otroka nebosta morala tako dolgo čakati na to psico!" Žal mi je a drugače ne gre mu je rekla Ingrid in ju spremila do vrat. To noč sem spala čisto stisnjena pri mamici in sanjalo semi je da je naša cela družina odšla v pasji park in bila tam do večera. Kar naenkrat sem se zbudila. Zbudl me je trušč iz kuhinje. Potiho sem šla v kuhinjo in zagledala...joj o ne.....
02. avgust 2011
u42341
u42341
next
02. avgust 2011
u55094
u55094
A lahko prosim preberete mojo temo?
http://www.igre123.com/forum/tema/sweet-news-by-ninna-writer/21427/
Sweet News by Ninna.Writer☮
Pa oprostite, če takšni komentarji koga motijo!
02. avgust 2011
To je bil možakar ki me je prej hotel odpeljati z gospo in otrokoma. Hitro sem se obrnila da bi stekla po stopnicah a me je možakar ujel v vrečo. Cvilila sem in lajala toliko časa dokler nisem zbudila Lajka. Ta se je počasi primajal s stopnic a ko je zagledal roparja z vrečo se je zakadil van in ga podrl na tla. A možakar se je hitro vstal in splezal skozi okno v avto in odpeljal. Lajk je lajal toliko časa dokler ni zbudil Ingrid in ta je pritekla po stopnicah v kuhinjo da bi videla kaj se dogaja. Potem pa je vsa panična prišla mama in vse mladičke 4x preštela in ji ni bilo jasno da jaz manjkam. Potem je poklicala mladiče da so šli na kup in ingrid je takoj vedela me ni. Tako je celo noč prebedela in tiskala plakate izgubljena nemška doga.
02. avgust 2011
u42341
u42341
next
02. avgust 2011
IZGUBLJENA NEMŠKA DOGA

1.8.2011 se je izgubila nemška doga sive barve

sliši na ime London. Za vse info. pokličite na: *** *** ***

najdenca čaka nagrada.
02. avgust 2011
Tisti dan v hiši ni bilo živahno vsi so zelo dolgo spali in Ingrid sploh ni zajtrkovala.

Ta čas pa sem se jaz še zmeraj prevažala v neudobni vreči nekje v kombiju. Vreča mi je šla že naživce zato sem z vso silo trgala vrečo toliko časa da sem naredila dovolj veliko luknjo da sem zlezla ven iz vreče.

KOMBIJ


02. avgust 2011
u37905
u37905
next
02. avgust 2011
u42341
u42341
next
02. avgust 2011
Uf končno zrak! Bila sem že zelo utrujena in pripravljena na spanec ko se je kombi ustavil.Možakar se stopil iz avta in za 15min so se odprla še vrata prtljažnika. V roki je imel ogromno kletko. Prijel me je za ovratnico stlačil v kletko in kletko zaprl. Kombi seje spet zaprl in spet sem bila ujeta v kletki in še v kombiju. Občutek sem imela da se peljemo na konec sveta ker je bila vožnja tako dolga.naenkrat je kombi močn zabremzal in kletko in mene je vrglo čisto k oknu. Pogledala sem skozi in videla rdečo oranžno in zeleno luč. Gorela pa je samo rdeča.Pred semaforjem pa je bila tabla z napisom Izola. Skoraj bi me ka! Natanko sem vedela kje je izola na drugem koncu Slovenije! Uleglasem se in zamišljeno opazova,a vrata na kletki. Kar naenkrat se mi je posvetilo da...
02. avgust 2011
u37905
u37905
next
02. avgust 2011
next! : D
02. avgust 2011
Posvetilo se mi je! Točno takšno kletko za pse ima soseda Lara. Prejšni teden sem se se jo naučila odpreti z gobčkom in s pomočjo tačk. Previdno sem odprla vrata kletke in se skrila čisto ob rob prtlažnika. Kombi je ustavil zelo kmalu in možakar je prišel odpret vrata prtljažnika. Tisti trenutek ko je možakar odprl vrata sem skočila ven iz avta in zbežala proti semaforju.stekla sem čez cesto ko se je velik tovornjak za milimeter stran od mene ustavil pred mano. Voznik tovornjaka je klel na vse pretege. Vsa preplašena sem obstala pred tovornjakom za mano pa je pritekel možakar me zagrabil za ovratnico in dobesedno zvlekel s ceste. Voznik tovornjaka je zaklical: ej je ta pes tvoj? Ja je s tresočim glasom odgovoril možakar. Potem pa ga je voznik tovornjaka tako nahrulil da. Da mi je šlo kar na smeh. Možakar je ves jezen pograbil povodec me pripel za ovratnico in dal sesti pod spredni sedeš.tako sem prispela do majhne hišice z tipi topi vrtom. Bil je ves obrezan iz žive meje je bil oblikovan celo labirint. Ogromen labirint. Vstopilasem v hiš. Tam me je že čakala nova pojsteljica in 3 igračke. Možakar po imenu Zlatko je šel v službo mene pa pustil samo z vrtom ograjenim z živo mejo.Prvo kar sem storila je bilo: kopanje luknje pod živo mejo. In pobegnila sem prvo sem odšla do sosedovega psa Rafa in mu povedala vso mojo zgodbo...
03. avgust 2011
u11334
u11334
https://teen-stuff.slovenianforum.com/ NA FORUMU IŠČEMO MODELATORJE. PRIJAVITE SE!!
03. avgust 2011
Ja lahko prosim nehate oglaševat?
03. avgust 2011
u37905
u37905
next
03. avgust 2011
Raf:
Raf me je skrbno poslušal in skupaj sva skovala načrt za moj pobeg. Načrt je bil tak: Danes se bom najedla briketov za kosilo in večerjo. Zvečer pa bom pobegnila do kobilarne Lipica. Tam me bo sigurno kdo opazil.
Raf me he peljal na plažo.
03. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg