Forum
Stare in od dela razpokane roke so gospo king objele okoli pasu. »hčerka moja, vem kako ti je. Toda Grace se bo spremenila. Vedno se« Jenny King ni vedela, kaj s tem misli, toda skrbelo jo je za Grace. »Jenny…naj te ne skrbi. Toda bodi pripravljena. »
»pripravljena na kaj?«
»na dan ko se bo zlomila. Na dan ko čustev več ne bo mogla držati v sebi. Morda te takrat ne bo zraven. Takrat ko te bo najbolj potrebovala. Jenny jo je čudno pogledala. Grace King? Ta razbiojaška punca naj bi se zlomila?
Jenny tega ni verjela toda babica King je imela prav…tisti dan je prišel ko si je Grace to najmanj želela. " iščeš batine koza neumna?" Dvignila sem levo obrv tako, kot sem znala samo jaz. " resno, Kreshida. Pusti me primiru! Še posebej pa mojo hrano." Z rokp sem pograbila krožnik s palačinkami in jagodami. " prekleto! Pa imej svoj poster od teh drekov nazaj! Tko al tko bi ga morala zažgati. Kr neki ti tvoji one drek."
Kreshida je svoj dolgi z rožnato barvo namazani noht usmerila proti meni " butec! Poglej...takole se zmeniva ti pustiš pr miru mohe cukrčke js pa tvojo hrano. OK?"
Shit. Zavila sem z očmi. Kreshida se je na svojih majavih petah končno odmajala proč. Fuuj. Kako lahko tistim gejem reče cukerčki? Minilo me je do hrane. Ali pa tudi ne.
Ja to sm jst. Iza, Iz, al kako koli hočete. Pravzaprav me nihče ne kliče tako. Mama mi reče vražiček, učiteljice pa smrklja pa to. Za prijateljice pa sem iz, ali angel. (Prebere e eingel.) Kar je nasprtje mojega obnašanja. Nimam najboljše prijateljice, samo nekaj dobrih prijateljev
Jp. Kot ste že opazili sem neverjetno uporniška in razgrajaška. To bi tudi bilo treba pričakovati od punce, katiro je pokojni oče upisal na nore športe. Atletika, mečevanje, judo, streljanje, veslanje, surfanje, košarka. Pa tudi nekaj ostalih borilnih veščin obvladam. In obožukem hrano. Z nikomer je nočem deliti. Sem pa tudi smešna rada uganjam norčije. Obožujem proteste in pretepanje, motorje, formule...skratka vse kar je hitro. Kaj pa naj bi bilo pričakovati od punce ki se že od rojstva uči borilnih veščin?? Sem edinka. Živim z mamo in posvojeno sestrico lily. Ona je drugačna. Mirna je in pleše balet. Moj oče je umrl v prometni nesreči.
11. avgust 2013
dobraaaaaaaaaaaaaaa next plis
14. avgust 2013
#the_best#
#the_best#
neeexxxtt. super pišeš!!!
15. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg