Forum
" hočeš batine koza neumna?" Dvignila sem levo obrv tako, kot sem znala samo jaz. " resno, Kreshida. Pusti me primiru! Še posebej pa mojo hrano." Z rokp sem pograbila krožnik s palačinkami in jagodami. " prekleto! Pa imej svoj poster od teh drekov nazaj! Tko al tko bi ga morala zažgati. Kr neki ti tvoji one drek."
Kreshida je svoj dolgi z rožnato barvo namazani noht usmerila proti meni " butec! Poglej...takole se zmeniva ti pustiš pr miru mohe cukrčke js pa tvojo hrano. OK?"
Shit. Zavila sem z očmi. Kreshida se je na svojih majavih petah končno odmajala proč. Fuuj. Kako lahko tistim gejem reče cukerčki? Minilo me je do hrane. Ali pa tudi ne.
Ja to sm jst. Iza, Iz, al kako koli hočete. Pravzaprav me nihče ne kliče tako. Mama mi reče vražiček, učiteljice pa smrklja pa to. Za prijateljice pa sem iz, ali angel. (Prebere e eingel.) Kar je nasprtje mojega obnašanja. Nimam najboljše prijateljice, samo nekaj dobrih prijateljev
10. avgust 2013
Jp. Kot ste že opazili sem neverjetno uporniška in razgrajaška. To bi tudi bilo treba pričakovati od punce, katiro je pokojni oče upisal na nore športe. Atletika, mečevanje, judo, streljanje, veslanje, surfanje, košarka. Pa tudi nekaj ostalih borilnih veščin obvladam. In obožukem hrano. Z nikomer je nočem deliti. Sem pa tudi smešna rada uganjam norčije. Obožujem proteste in pretepanje, motorje, formule...skratka vse kar je hitro. Kaj pa naj bi bilo pričakovati od punce ki se že od rojstva uči borilnih veščin?? Sem edinka. Živim z mamo in posvojeno sestrico lily. Ona je drugačna. Mirna je in pleše balet. Moj oče je umrl v prometni nesreči.
******
Next?
10. avgust 2013
u44370
u44370
next +
vračam oglaševanje :'P
http://www.igre123.com/forum/tema/zavrzena-(one-direction)/58465/1
10. avgust 2013
next
11. avgust 2013
Neext:3
11. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeext
12. avgust 2013
u141377
u141377
http://www.igre123.com/forum/tema/dekle-z-rjavimi-lasmi/37807/
Zgodba govori o dekletu Emmi, ki ji je mama umrla že ob porodu, oče pa le leto nazaj. Sedaj živi s svojo mačeho, ki je do nje zelo prijazna. Emma se nekega dne odloči, da bo šla na ples, a zamaskirana, zato je Josh ne spozna. Ta jo poskuša najti, medtem pa se k Emmi preselita zlobni polsestri, ki ji dajeta povsem nepotrebna opravila. Preden pa se začne šolski ples v maskah, se vse še bolj zaplete...
+vračam øgłαšeναиנe
13. avgust 2013
neeeeext
13. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg