Forum
Sem Anja in obožujem kmetije
Anja:


Živali so moj hobi resnično jih imam rada,klavnic ne prenesem razen če so živali že stare in nebi zdržale več kot leto. ne pa 5 letne debele kravice.Nisem veggetarjanka vendar mesa ne jem ppogosto.Imam 35 let in sem uspešna svetovalka vse vegetarjanom,ki hrepenijo po mesu in vsem otrokom,ki imajo starše vegane oni pa želijo jesti meso.imam 4 otroke Lano(10 let)
Tajdo (12let) in ajdo ter lejo (obe po 14 let)
Imam prijetnega moža Tomaža,ki pa ni pravi oče Ajdi ter Leji pa tudi Tajdi ne le Lani je.
Za srečno življenje se moraš potrudit zato sem tu da vam predstavim moje življeje od 15 leta naprej:
Komaj še tečem lovim sapo vsa krvava bežim stran.Še vedno mi sledi.Saj ne razume da nočem biti " emo"

še malo pa bom v mestu še mmalo!
"Hej ti ti tam stoj!obrnila sem se in videla debelega možakarja z svetilko in modrimi oblačili."kaj delaš tako zelo pozno sama v gozdu?Kje imaš starše? kdo ti je naredil tole?"ako veliko uprašanj nisem vedela kaj naj rana me je bolela lila mi je kri bila sem žejna seveda tudi lačna vrtelo se mije meglilo se mi je pred očmi rekla sem le "NEEEEEEE!!"zjutraj sem se zbudila v bolnišnici kkjer me je debeli mož za kar se je izkazalo da je policist spraševal lepo in počasi.
"Kaj si delala tako poznno sama v gozdu?" počasi sem odprla usta in začela"Starša sta umrla pred 1 letom mojo sestrično ki je živela pri nas so že odnesli jaz pa sem pobegnila kjer je neki Primož želel da želel je da postanem emo.Porezal me je po nogi zato seem zbežala" gospod me je čudno opazoval me jein rekel da bom odšla v sirotišnico!Postajala sm rdeča zelo rdeča to se zgodi ko imam napat jeze in ko ga imam lahko naredim nekaj najhujšega.Sploh se ne zavedam kaj bom ali sem naredila.No na srečo so prebrali mojo zdravstveno kartoteko in me cepili proti izpadu.Bila sem močno omamljena nisem se zavedala, da me peljejo v sirotišnico.
Kmalu bom stara 16 zato je res najbolje da sem tu in me imajo dokler nedopolnim svojih 18 let takrat bom odšla z " trebuhom za kruhom" in postala svetovno znana kuharica vegetarjanskih jedi seveda tudi drugih mesnih izdelkov.Imela bom svojo kmetijo kjer bomo klali le zelo stare krave katere bodo telički že odrasli očetje!OH! bi bilo super imela bi 3 otroke ajdo in lejo ki bi bile dvojčici in tajdo!Dri Drin!
Kwa za vraga kje pa sem.Zakaj je tukej polno otrok!? To to ne more biti sirotišnica ne seveda ne to le sanjam uščipniti se moram!AU! o ne to je hudo!Moram iti stran od tot nujno vendar ne še danes pojutrišnem ko bom že imaela 16 let.
31. januar 2014
Supper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Next
31. januar 2014
še 3
31. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg