Forum
u78116
u78116HeeŁou, sem Hana:3 Imam najboljšo prijateljico Urško. Poznava se pravzaprav že celo življenje in že od prvega razreda sva nerazdružjivi. Stara sem 15 let, se pravi hodim v deveti razred. (:
Imam prav poseben stil, ki je vse prej kot navaden. Obožujem glasbo in Fotografiranje< 3333 Ah ja, dovolj nakladanja.
Jaz: Hana~Urška~____________________________________________________________________________
'Driin Driin' je zjutraj zvonila mamina budilka. Ja, mamina. Spalnico ima nasproti moje in budilko ima glasno samo zaradi mene. Saj ne, da se ne znam zbuditi sama ob lastni budilki, ampak nočem koga ubiti z svojim metanjem budilk skozi okno, tako da pristane v sosedovi glavi. naredila sem že to napako in potem namesto, da bi se opravičila sem se temu smejala še cel teden.>.<
Počasi, kot polž sem vstala in odšla v kopalnico. Umila sem se in naličila. Nato sem ppogledala še v omaro. Izbrala sem si tole;Živahno sem se pognala po stopnicah in odšla v kuhinjo. ''Veš, čas je že da si kupim budilko, ki bo samo moja'' sem rekla in se nasmehnila. Mama me je resno a hkrati zaskrbljeno pogledala. Jaz pa sem se ji še enkrat lepo nasmehnila in odšla proti vhodnim vratom živo rdeče barve. Obula sem si allstarke v moji najljubši barvi-vijolični.


17. februar 2012
neeeeeeeeeeeeeext!!!
17. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg