Forum
Bil je lep poleten dan, nažalost zadnji dan avgusta. Bila je prelepa nedelja, malce vetrovna, pa vseeno sončna. sedela sem tam, na svojem ležalniku in premišljevala o vstopu v novo šolsko obdobje. Sem Megan, ki vstopam v srednjo šolo. Po vsem tem kar se je zgodilo v mojem življenju, pa je ostalo zakrito bom pozneje.

To sem jas:Megan Mace, 15 let...

& to je moja bff, sestra in tolažnik:
Liz Mace, 15 let...

Z liz sma sestri dvojčici in nerazdružljivi prijateljici.

Vse v naši družini je lepo potekalo. 3-je otroci. Ja poleg naju imata starša še najinega starejšega brata Dougie-a. Res smo bili srečna družina, malo nenavadna ampak vseeno. Še pred dvema letoma se mi je zdelo vse čudovito, ko sem nekega mrzlega zimskega dneva, mesec po babičini smrti odprla svoj facebook profil ko..

next?

Ps. zgodba je napol resnična.
29. avgust 2012
neext
29. avgust 2012
u105743
u105743
neext
29. avgust 2012
Okej nextam za vaju *:
prišla sem na facebook profil ko sem videla, da je oče poslal njegovi prijateljici neke pesmi. in ne navadne. bile so ljubezenske in zraven napisano kak jo ljubi. in to ni bi lo mami namenjeno. to me je strlo in takoj sem poklicala liz in Dougie-a..

to je Dougie
Začela sem jokati in prav tako liz. nisem razumela zakaj je to narediu. z mamo sta bila poročena 28 let. Potem je prišel domov oče. Po tem kar sem videlam ga nisem mogla pogledati v oči. Rekla mu nisem niti besede. Prav tako Liz.
Ker se sama nikakor nisem mogla pomirit ceu večer, nekat jokat in zaspat, sta mi Liz in Dougie dala pomirjevalo. Tudi ona dva sta si zaslužila počitek in se odpravila spat.
Ko sem se zjutraj zbudila..

neext?
29. avgust 2012
Moja soba:


29. avgust 2012
Mama in oče:
in očijeva prisklednica:29. avgust 2012
neext
29. avgust 2012
neeeeext!!!!!
29. avgust 2012
se dva nexta. )
29. avgust 2012
next next next
29. avgust 2012
evo zdj pa netaj
29. avgust 2012
berete plizzzz bom ful hvaležna..

http://www.igre123.com/forum/tema/nihce-ni-vreden-mojih-solz-niti-ti/41104/2

pa sorry ker oglašujem
29. avgust 2012
neeeeeeext
29. avgust 2012
Okej. naslednji next je za Łejciko

Ko sem se zjutraj zbudila, se oblekla in pripravila stvari za prvi šolski dan v srednji šoli se na pou stopnic ustavim ko slišim kako se starša prepirata v kuhinji. Naenkrat pa slišim kako pade na tla nekaj kozarcev in se rabijejo. takoj sem vedela da se prepirata zaradi tega ker je mama očitala očetu da zadnji mesec ni naredil doma čisto nič. Po stopnicah prideta tudi Liz & Dougie. Takrat pa mama z krvavečo roko in vsa v solzah odpre vrata kuhinje in odide v kopalnico. Oče pa pograbi ključe in brez besed zapusti hišo. Ker se je meni in Liz zelo mudilo na avtobusno postajo sma dougie-a prosli da se je pogovoriu z mamo. Oblubil je da bo z njo ostal doma in ji pomagal.

Še z pravočasno ujetim avtobusom se z Liz odpeljeva v Maribor. Iztopiva na postaji in se peš odpravima do šole, kjer naju že čakajo stari znanci. Vsi navdušeni in nestrpni se odpravimo na sprejem v telovadnico. Na poti v telovadnico pa se nekdo zaleti vame in me podre po tleh. Ko odprem oči pred sabo zagledam najlepšega fanta na obzorju. Potem pa....To je Alex.
3 nexti pa nextam ..
29. avgust 2012
u99383
u99383
nextt!!! The best story + nova bralaka sem
29. avgust 2012
neeeeeeexxxt
29. avgust 2012
Alex začne pogovor:
A: Hej. ej sori da sn te podrl po tleh. daj da ti pomagam. Sem Alex.
J: Eh. okej je. Em. jas sem pa Megan.
A: Glede na to, da sn te tak grdo podrl, mislim da bi bilo lepo s teboj it na pijačo?
J: (zardim) oh. em.. jjjaa.?
A: Kdaj torej?
J: ti povej.
A: Petek po šoli?
J: okej.
A: ej mudi se mi. more

Ko je odšel sem jas še nekaj časa strmela v smer v katero je odšel in se smehljala. Bila sem popolnoma v nebesih. Ta popolnost se je pa kmalu končala saj me je Liz kr močno ruknila v ramo in me opozorila da se v telovadnici že začenja sprejem novih učencev - fazančekov.
Po uri in pol blebetanja kako potekajo stvari na šoli, kako se je treba obnašat in tako dalje so nas razredničarke pospremile do učilnic, nam razdelila urnike in ostale stvari. in tako so se prve šolske ure končale. z liz sva še nekaj časa klepetali z prijatelji, spoznali sva tudi nekaj novih sošolcev in se nato odpravile na avtobusno postajo.
Čas na avtobusu je minil kar se da hitro, vsekakor pa zabavno, saj sva z Liz potiho razpravljali o fantih ki sma jih spoznali. PREDVSEM O ALEX-u. Prišli sva domov, odložili stvari in se poknili za prenosnik da bi lahko čimprej dodali nove prijatelje. Takrat pa vidim prošnjo za prijateljstvo od..

Neext?

Ps. ta next je biu za Hannahh, ker je nova bralka. Hvala da bereš, upam da ti je zanimivo.
30. avgust 2012
Pa še nekaj podrobnosti:

Naša hiša:
Mi2 z Liz. $


30. avgust 2012
u99383
u99383
Nextt! Pa hvala da je biu next zame =)
30. avgust 2012
NEEEEEEEEEEEXT ful dobro pišeš
30. avgust 2012
neeeext coool zgodba
30. avgust 2012
next
30. avgust 2012
next ful dobra zgodba (sm nova bralka)
30. avgust 2012
Next za novi bralki.

Takrat pa vidim prošnjo za prijateljstvo od...Nataše. O tiste, v katero se je oči na novo zaljubo. Zraven pa od nje sporočilo:

Pozdravljena Megan. Sem Nataša in mislim da bi midve lahko bili super prijateljici.. sploh, ker se bova v življenju verjetno še veliko videvali. Sprejmi mojo prošnjo za prijateljstvo, mislim da bo tako najbolje! Mislim pa da se bosta z mojim sinom zelo vredu razumela. Če se ne motim, hodita tudi na isto šolo. Lepo se imej. pa par poljubčkov.
Nataša.

Ker sem vedela, da Nataša ne ve, da vem, kaj se plete med njima z mojim očetom, sem se odločila, da ji odpišem prijazno, pa vseeno sem se tudi odločila da ji dam vedet da se z takimi ki razdirajo družine ne razumem.:

Pozdravljena. Seveda sprejmem tvojo prošnjo, ne razumem pa zakaj se bova v življenju še veliko videli. Lep pozdrav, brez poljubčov, Megan Mace.

Med drugimi prošnjami za prijateljstvo me je v dobro voljo spravila Alex-ova. Alex Xbox vam je poslal prošnjo za prijateljstvo. Seveda sem ga takoj sprejela. Ampak ga žal ni blo na računalniku. Ko sva z Liz pogledali vse zanimivosti, novice, stanja & fotografije je bil že večer. Pojedli smo večerjo in se vsi skupaj (brez očeta) sesedli na kavč in si ogledali film ''walk to remember'' (VREDEN OGLEDA). ko je bilo filma konec, okoli pol dvanajstih, je ves opit prišel domov oče. Z mamo sta se spet začela prepirat. in že ko je oče hotel mamo udariti se je pred njo postavil Dougie in dobil klofuto ki je bila namenjena mami. ta je bila tako močna da je Dougie padel po tleh in...

5 nextov. :*
30. avgust 2012
u99383
u99383
next nujno!
30. avgust 2012
next fuul me zanima ka se bo zgodil
30. avgust 2012
neext
30. avgust 2012
u43495
u43495
next sm nova bralka!
30. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg