Forum
u42441
u42441
Gre se o punci, ki je nezvesta fantu, ker se zaljubi v drugega in fantu noče streti srca.

jst- Ines (15)
moj fant- Tim (15)
tip u kerga sm zalublena- Maj (17)

bote bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. maj 2011
u42441
u42441
me:
tim:
maj:


29. maj 2011
unfaithful je tud pesm od rihanne.
drgač pa napreiii!!!!!!!!!!!!
29. maj 2011
u46504
u46504
next
29. maj 2011
u42441
u42441
"Ahhhh spet ta ponedeljek" sem zazehala in komaj vstala iz postelje. Zajtrka se mi ni ljubilo pripravljati zato sem pojedla kos pice, ki je ostal še od včerajšne večerje. Usposobila sem i-pod, se oblekla in namejkapala. Peš sem odšla do Timove hiše, kjer me je že čakal s tistim svojim najlepšim nasmeškom. Poljubil me je..njegovi poljubi so bili kratki a sladki. Prijela sva se za roko in skupaj odšla šolo. Tam sem dobila veliko sovražnih opazk in pogledov, saj so mi use punce zavidale zaradi Tima, a Tim se ni zmenil zanje. Skupaj sva odšla v razred in se vsedla v zadnjo klop. Za razliko od Tima sem bila jas bolj divje narave..zato sem ga med dolgočasno razlago o kotnih funkcijah..poljubila. Poljubil me je nazaj. Ceu razred se je spremenil v norišnico..učitelj jih ni mogel umiriti..s Timom pa sva nadaljevala s sladkimi poljubi. Ko bi saj tako ostalo ceu dan...
Po pouku sva s Timom odšla na sprehod v park. Sledilo je še malo njegovih sladkih a kratkih poljubov..po tem pa je moral domov. Rekla sem da bom še malo ostala in se sprehajala. "Ljubim te Ines" mi je še rekel in odšel. Vsa zasanjana sem hodila po parku..se vrtela in sanjarila..Ko sem se ravno obrnila je tam stal on, ki pa me ni videl zato sva se zaletela in zgrmela po tleh. Padla sva ravno tako na tla da sem ležala na njem...next?
30. maj 2011
u45226
u45226
next !
30. maj 2011
u42441
u42441
sorry nism mogla prej zdče nextam ;D
04. junij 2011
u42441
u42441
Padla sva ravno tako na tla da sem ležala na njem...
Nekaj časa sem strmela v njegove popoune oči in si ga močno želela poljubiti, kar sem tudi storila. Poljubil me je nazaj. Njegovi poljubi so bili pravo nasprotje Timovih..dolgi in strastni.. Zardela sem. Še nekaj časa sem strmela vanj on pa v mene. Končno sem se spomnila, da se moram pobrati s tal. Ko sem se nerodno skobacala na noge sem rekla samo "oprosti" in še predenj mi je odgovoril sem stekla domou. Ulegla sem se na posteljo in razmišljala o tem kaj sem storila. Obljubila sem si da tega nebom povedala Timu, saj bi mu strla srce. Ko sem tako nekaj časa razmišljala sem zaspala. Sanjala sem o "njem". Popouen je tekel nebi naproti in me dvignil ter odnesel v gozd na najbol romantičen kraj v gozdu. Približeval se mi je čezdalje bolj in še milimeter je mankal da bi me poljubil..."Ines" se je zadrla mama iz kuhinje.."večerja!". Zavila sem z očmi in stekla dol. Prekinila je najlepše sanje. Po večerji sem morala narediti nalogo. Nisem bila pri stvari saj sem ceu dan razmišljala samo o "njem"...zvečer sem spet sanjala o njem, ko pa me je prebudila budilka.
Zjutraj sem odšla sama peš v šolo in pozabila na Tima. Ko sem prispela, mi je zapiskal telefon..sms od Tima. "KJE SI???" Uhh šit sem pomislila, pozabila sem na Tima. Stekla sem nazaj po njega in si zmislila da sem zaspala. Poljubil me je..in ko sem ga pogledala v obraz nisem videla Tima ampak "njega". Žrl me je občutek krivde..Pri pouku se nisem mogla zbrati, Tim pa me je veš čas gledal. "A je kaj narobe?", me je vprašal vsak odmor. "Ne", sem vedno odgovorila in se malce nasmehnila..Naslednji dan pa...next??
04. junij 2011
neeeeeext! takoj!
04. junij 2011
04. junij 2011
u42441
u42441
ok nextam ;D
04. junij 2011
u42441
u42441
Naslednji dan pa...
Zjutraj sva šla s Timom skupaj v šolo in malo sem že pozabila na "njega". Hotela sem da bi biu Tim srečen. Poleg tega pa "njega" verjetno ne bom več videla..S Timom sva se med poukom zabavala, se poljubljala in vsi so nama zavidali. Po pravici povedano sem jas še bolj zavidala njim, ampak tega nisem pokazala. Anja (sovražnica) je stopila pred Tima (bila je noro zatreskana vanj) in ga osvajala. Ko pa sem to videla sem se samo nasmejala in ga strasno poljubila pred njenim obrazo. Tim se je ravno tako nasmejal in skupaj sva odkorakala v razred. Med matematiko se ni dogajalo nič posebnega..Naslednjo uro pa smo imeli francoščino. Nisem vam še povedala, da s Timom obiskujeva enake predmete (ja saj vem..ljubezen)...Ko je učiteljica Katarina Polž (použarka) stopila u razred, je imela s seboj velik bel list. Na njem je pisal nov sedežni red. Zavila sem z očmi. "Pa ne že spet" sem si potiho rekla. Mogla sem sediti v čisto zadnji klopi brez soseda -.-". Tim pa je sedel z Anjo..Hah, nikoli se ni obrnil levo (kjer je sedela Anja), vedno je gledal desno (proti meni) ali pa naravnost. Učiteljica je začela: "Danes se bomo pogovarjali o Parizu." Zazehala sem in pogledala proti Timu. Na mizo mi je priletel njegov listek, na katerem je pisalo: "Je t'aime"( Ljubim te po francosko). Nasmehnila sem se mu in mu odgovorila: Jas te tudi. Francoščina se je čezdalje bolj vlekla zato sem strmela čez okno. Čez nekj časa sem zegledala nekoga ki mi je mahal. Dobro sem pogledala..Bil je...next?

sorry kr nism prej sam smo mel kusil xD
04. junij 2011
u42441
u42441
anja:04. junij 2011
u42441
u42441
xD
04. junij 2011
nextiii ful doro: D
pa prberi kako mojo zgodbico pliss (pod moje forum teme poglej)
04. junij 2011
NexT!!
04. junij 2011
neeeeet>!
04. junij 2011
u42441
u42441
Dobro sem pogledala..Bil je..."on". No way sem si mislila. Videl me je. Nasmehnil se je.. njegovi bleščeč nasmeh bi lahko gledala ceu dan. Nasmehnila sem se nazaj. Z roko je pomignil, naj pridem dol. Bila sem v zadregi in nisem vedela kako naj se izmuznem. Dvignila sem roko in rekla da moram na wc, saj se ne počutim dobro. Po nekaj minutah prepričevanja sem učiteljico končno prepričala. Žalostno sem se nasmehnila Timu, saj je hotel z mano. Ko sem stopila iz razreda sem tekla kot nora, da "on" nebi odšel. Končno sem pritekla k njemu..Nisem vedela kaj naj mu rečem..izdahnila sem samo: "Hey". "Žiujo" je rekel nazaj, s prečudovitim glasom. "Umm..a..um.."sm mrmrala.."sem Ines" sem končno spravila iz sebe. "Maj" mi je odgovoril. "Greva u park?" me je uprašal.."Emm..ja seveda."mu nisem mogla odkloniti. Odšla sva na sprehod..dolgo sva se pogovarjala..Končno pa se mi je približal...next?
04. junij 2011
u42441
u42441
mjaw..dc mi je..še kirem?^^
04. junij 2011
nextii
04. junij 2011
u42441
u42441
Končno pa se mi je približal..Od ustnic naju je ločilo še nekaj milimetrov. Srce mi je razbijalo kot noro..."DRIN DRIN" mi je zazvonil telefon. O šit..Tim. "Oprosti moram iti..se vidiva.." Stekla sem kot nora in se med tekom oglasila na telefon. "Ines.."je Tim s tresočim glasom izgovoril moje ime. "Tim..a je use u redu?".."Ne ni..in kako je s tabo?"je odgovoril. "Ne skrbi zame..samo malo utrujena sem..zato sem tudi odšla.."..žrl me je občutek krivde ker mu lažem..."Tim..kaj je narobe??"....nastala je tišina..iz druge strani se je zaslišal jok. Tim je jokal..Stekla sem kolikor sem mogla proti njegovemu domu. Tim ne skrbi prihajam. Pred hišo sem zagledala okrvavljenega Tima, ki v rokah drži svojo mrtvop mater. Oči so se mi zasolzile in stekla sem mu v objem. "Vse bo še dobro.."sem se mu zlagala. Zajokal je in me še tesneje prižel k sebi. Čez nekaj časa je prišel rešilec. Tim jim je s težkim srcem povedal zgodbo, ki jo je videl skozi okno. Njegova mama je šla čez prehod za pešce in tam jo je zbil pjan voznik..Ko je končal se mi je vrgel v objem. Še nikoli ga nisem videla tako šibkega. Rekel mi je: " Tam sem bil, pa ji nisem mogel pomagati.." Solze so mu v potokih tekle po licu. Smilil se mi je in pri srcu me je še bolj stisnilo. Objeta sva odšla v hišo. Odšel je pod prho, jas pa sem mu med tem skuhala čaj. Ko je končal sva odšla v posteljo. "Obljubi da me neboš nikoli pustila samega.."..."Nikoli, obljubim" sva si šepetala. Sledilo je nekaj poljubov. Potem pa sva objeta zaspala. Občutek krivde me je žrl skozi sanje. Sanjala sem o Maju in njegovi popounosti...Potem pa se mi je prikazalo Timovo trpljenje. Prebudila sem se in zagledala njegove rdeče oči...Začel je jokati. "ŠŠšš Tim use bo še dobro"..približno tako je zgledal cel večer...next??
04. junij 2011
u48116
u48116
Next!
04. junij 2011
u42441
u42441
"ŠŠšš Tim use bo še dobro"..približno tako je zgledal cel večer...Ko sva ustala iz postelje sva bila še bolj utrujena kot zvečer. Timu sem naredila zajterk po tem pa pokilicala mamo in ji povedala kaj se je zgodilo, rekla je, da lahko ostanem pri Timu, ker gresta onadva na službeno potovanje. Povedala je tudi, da imam v hladilniku kosila za en mesec. Ko sem končala pogovor z mamo, sem šla k Timu, ki je premleval včerajšne dogodke. "A ti veš da si edino kar mi je ostalo od življenja?"..mi je potiho rekel. Odločno sem mu rekla: "Vem, obljubim da bom ob tebi.", čeprav si nisem mislila tako... Po dveh dnevih sedenja v hiši sem s odločila da grem ven. Tima sem hotela prepričati, da gre z menoj vendar ni hotel. "Ti kaj prinesem iz trgovine?" sem ga vprašala. Sledil je pričakovan odgovor: "Ne". Najprej sem stekla v našo hišo se preobleč in po tem sem šla malo v park, saj je bila nedelja. Sprehajala sem se in premlevala vse dogodke, ki so se zgodili v kratkem. Pogrešala sem Maja, čeprav si tega nisem hotela priznati. Mislim, da sem se v njega res zaljubila. Tako sem se vsedla na klopco in glavo naslonila na roke. Razmišljala sem samo o njem. In lej ga zlomka pred mojimi očmi se pojavijo noge. Pogledala sem gor in ga zagledala. Mislila sem, da je privid. Ko pa je s svojim prečudovitim glasom rekel: "Ines..", jas pa sem mu skočila v objem in rekla: "Maj..". Po tem pa sem morala povedati kašno je moje življenje. Usedla sva se na klopco. Začela sem: "Poglej Maj...my life is complicadet.", "I don`t care", je odgovoril in me poljubil..Zrla sva si v oči in jas sem mu morala povedati težko resnico...next??
05. junij 2011
NexT!
05. junij 2011
nextiii
05. junij 2011
u42441
u42441
Zrla sva si v oči in jas sem mu morala povedati težko resnico...
J-js, M-Maj

J: Neki ti morem povedat.
M: Povej...karkoli..
J: Veš..prosim ne obsojaj me takoj..fanta imam
M: Kaj??? Zakaj mi nisi povedala (drl se je name)
J: Maj...
M: Nič Maj..grem..da me nikoli več ne iščeš..
J: Maj ampak jas te ljubim (sem se zadrla čez ceu park)
M: Zgleda da ne..če ga nisi pustila
J: Zato me poslušaj...
M: I can`t, I`m sorry

Stekel je stran..Jas pa sem samo gledala kako odhaja. Občutila sem praznino in se poskušala sprijazniti z dejsvom, da nikoli nebom srečna. Vsa poklapana sem se vrnila k Timu. "Hey" sem ga pozdravila. "Hey.." je odzdravil. "Je že kaj bolje?"..."Malo" je odgovoril. "Okej..ju3 boš še doma..jas pa moram u šolo, saj veš..".."Ja vem.." Nastal je trenutek tišine. Do konca dneva se ni zdodilo nič posebnega..Naslednji dan pa...next??
05. junij 2011
u48116
u48116
Next! Fajna Zgodbicaa
05. junij 2011
nextii
05. junij 2011
u42441
u42441
Naslednji dan pa...
Zbudila sem se ob treh (nism mogla spat -.-") in Tim je še spal. Napisala sem mu listek: KO SE ZBUDIŠ BOM VERJETNO ŽE U ŠOLI. NE SKRBI ZAME IN ODPOČIJ SI.
INES
Odšla sem ven. V parku ni bilo žive duše, zato sem se odšla sprehajat po mestu, . Tam sem v daljavi zagledala znano postavo, ki je ležala na tleh. Stekla sem tja in zagledala mrtvo pjanega Maja. "Maj.."sem začela..Pogledal me je in vstal. "Maj nisem hotela..".."Ne laži mi" se je zadrl. "Maj..oprosti.." sem nadaljevala. Naenkrat sem začutila pekočo bolečino na obrazu. Kri mi je začela teči iz spodnje ustnice in tudi solze so pridrvele na dan. Stekla sem stran, kolikor hitro sem mogla. Solze so mi lile v potokih in zatekla sem se v šolo, kjer sem se umila. Ura je bila že sedem in zvonec je prvič zazvonil. Poklapano sem odšla v razred in pouk se je začel. Odmore sem prejokala na wc-ju pouk pa sem večinoma prespala. Ko sem se vrnila k Timu, me nasrečo ni zasliševal o mojem dnevu, jas pa njega ne. Tim se je odločil, da bo še cel teden ostal doma, tako so se dnevi ponavljali vse do petka. Jutro se je začelo tako kot vsak prejšni dan. Zvonec je naznanil začetek pouka in dan se je strašansko vlekel. Med tretjo uro pa je nekdo potrkal na vrata. To je bilo sicer običajno pa vendar...next??
05. junij 2011
next!!!
05. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg