Grozna zgodba o umorih v mestu Colorado
21. julij 2013
Naj ne berejo mlajši od 13 let!
21. julij 2013
Ime mi je Anna,stara sem 15 let in velika približno 167cm. Imam temne lase,ki so mi do ramen in velike zelene oči. Živim v majhni modri hiši z velikim vrtom na Floridi z mojo družino,ki jo sestavljajo- mama Melissa,ki je zelo lepa ženska. Ima svetle dolge lase in zelene oči. Poročena je z postavnim gospodom z imenom Bob,ki je tudi moj oče  Imam še mlajšo 6-letno sestrico,ki ji je ime Molly in je prava lepotička. Ima svetle kratke laske,ki so skravžlani in velike rjave učke.
DRIIIIIIIIIIIING
;Anna! Pridi dol! Obisk si dobila!; se je na zgodno nedelsko jutro zadrla moja mami. Hitro sem stekla po stopnicah v spodne nadstropje. Jooj! Tla so bila takoo mrzlaa! Šla sem v dnevno sobo in tam zagledala Emmo v rdeči oblekici in črnih balerinkah. V roki je imela veliko vrečko. Emma je moja najboljsa prijateljica . Ima svetle lase,ki so dolgi kar do sredine hrbta. Je vitke postave in ima velike modre oči. Ko me je zagledala je skočila name in me tako objela da sem se skoraj prevrnila na tla. Dala mi je vrečko in mi rekla ;izvoli Anna,zate je ker sem te zelo pogrešala; vzela sem vrečko in odšle sva v mojo sobo. Ko sva se usedle sem odprla vrečko,ki mi jo je prinesla in noter je bila zelo lepa majca! Nato sem privlekla vzmetnico iz kleti in naredili sva ji posteljo. Nato sva se cel dan zabavale in norele zvecer pa popadale v posteljo in zaspale. Zjutraj sva se zbudile ob sedmih,se oblekle,pozajtrkovale in se odpravile proti šoli. Ko sva prišle sva se preobule in odšle v učilnico angleščine,tam pa zagledale...
NEXT? VSAJ 2 NEXTA!
21. julij 2013
next
21. julij 2013
NEXTAM. POSVEČENO MOJI PRVI BRALKI:zagledale napis na tabli:NENAPOVEDAN TEST. Hito sva se vsedle in se začele učiti. Učiteljica je kmalu prišla in nam razdelila teste. Test je bil zelo težek in ker se nisem nič učila sem vedela da bom pisala negativno. Po pouku sva se z Emmo odpravile na pizzo v gostilno. Med jedjo sva zagledale Emminega očeta,ki je vstopil z neko zelo lepo mlado gospo. Emma se je hitro skrila pod najino mizo na kateri je bil dolg prt. Njen oče je prišel do mene in me z strahom v očeh oprašal kje je Emma. Rekla sem mu,da sem šla na pizzo sama in takoj videla,da si je oddahnil. A vseeno je gospo hitro prijel pod roko in odšla sta iz gostilne. Z Emmo sva se celo pot domov pogovarjale kdo je ta ženska in kaj ima z njenim očetom. Ko sem prišla domov me je mami poklicala v kuhinjo ker sem zagledala teto Olive. Olive je močna in velika gospa,ki rada pretirava. Je zelo prijazna in v lasti ima podjetje zato je zelo bogata. Takoj ko me je videla je pritekla do mene in me stisnila,da sem skoraj nehala dihati ;oo! Moja Anna! Tako dolgo se ze nisva videle!pojdi v sobo pogledat,prinesla sem ti presenečenje!; Zahvalila sem se in stekla po stopnicah v mojo sobo,kjer je bila na obešalniku obešena lepa modra obleka zraven pa je stala se rdeča vrečka. Odprla sem jo in zagledala iPod! Bila sem tako vesela! Takoj sem poklicala Emmo,da sem ji povedala to novico,vendar sem kmalu že morala k večerji. Ko sem prišla v jedilnico me je Molly napadla in mi kazala kaj vse ji je prinesla Olive.Prinesla ji je lepo roza oblekico in barbiko z poročno obleko in krono. Pri večerji je Olive na veliko razlagala o njenem novem avtu in tako naprej. Naša pustolovščina pa se začne z stavkom: ;veste kupila sem novo hišo v Coloradu… Je zelo velika,ima velik bazen in ogromen vrt. Skratka mislila sem,da bi skupaj odšli na počitnice tja. Mami in oči sta se strinjala vendar sta vseeno rekla,da bosta še razmislila. Oče je rekel,da tako ne more iti ker ima pomemben sestanek Molly pa baletni nastop in sestanek za šolo v katero bo šla septembra. Jaz se z idejo nisem ravno strinjala saj sva se z Emmo že menile,da bi počitnice preživele pri njeni babici. Po večerji sem šla v sobo pospravila novo obleko in poklicala Emmo. Bila je žalostna,ko je zvedela,da med počitnicami ne boma skupaj,vendar sva se spomnile,da bi lahko Emma odšla z nami v Colorado. Emmi bi starši sigurno dovolili ,ker so zares prijazni. Sklenila sem, da bom vprašala mami če bi dovolila.
21. julij 2013
Nextam po 3 nextih
21. julij 2013
next
22. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg