Forum
Hej, tukaj pišem grozljivko po imenu UJETA...najlepša hvala Aelli ki mi je naredila čudovito naslovnico

za začetek pisanja potrebujem 3 nexte
01. julij 2017
Next
01. julij 2017
'AAAAAAAA' sem zakričala. Slišala sem sladko smehljanje pri oknu. Zbudila sem see. ' Bile so samo sanjee še srečaaa!!' Gledala sem čez okno in buljila v neznano kam, nisem vedela kaj sploh počnem in zakaj. Naenkrat pa se je na oknu prikazala kri, bila je temno rdeča ki je tekla kot dežne kaplje. Nato pa sem pozabila da je danes šola. 'Maia si dobro, počitnice so zakaj pa si se zbudila že ob 7.00?' me je vprašala mami.
Naj se vam predstavim se Maia in imam 12 let. Rada imam pajke in doma imam psa. Vedno sanjam grozljive stvari ki so prave nočne more. No to sem jaz:TO JE EN KRATEK ZAČETEK, UPAM DA BO VELIKO BRALCEV.
03. julij 2017
Next
03. julij 2017
Next
zelo zanimivo
03. julij 2017
Next ful dobr.Jst se ful zahvaljujem Aelli ker mi je res čudovito naslovnico nrdila
03. julij 2017
Next
04. julij 2017
Next
04. julij 2017
Vsem hvala za nexte
****************************************************
1.DEL

Bila sem zmedena, kako lahko pozabim da so poletne počitnice. Šla sem nazaj v sobo kjer je še vedno na oknu kapljala kri. Nikogar nisem poklicala, ker bi mislili da jih hecam in da je to umetna kri. In še posebej ker sem zadnje čase malce čudna, ali imam privide ali.....No zdaj to ni važno. Ulegla sem se v mojo mehko posteljo in se pokrila z tanko toplo odejo. Zaspala sem. Zbudil me je glasen ropot ki je prihajal od zunaj. Pogledala sem na mojo uro in videla da je ura komaj 8.30. Ropot se je približeval in postajal je vse bolj glasnejši in močen. Mamo sem vprašala zakaj tako ropota od zunaj. Mama pa je rekla da sosedi urejajo streho. Zdelo se mi je čudno ker ne vidim na strehi niti enega delavca. Ni se mi dalo več ležat. Šla sem v kuhinjo in si naredila sendvič z sirom in zelenjavo. Pojedla sem ga saj je bil zelo okusen. Ko sem pojedla je ropot od zunaj prenehal. Šla sem v mojo sobo da bi se preoblekla in pospravila posteljo, ko sem vstopila čez vrata od sobe je ropot zopet udarjal in bil je še glasnejši. ''Je to povezano z mano'' sem se nenehno sama sebe spraševala.Next?
04. julij 2017
mogoče piši malo dalše Next -e drugač pa ful zanimivo tak da Next
04. julij 2017
Sara V -------->ok, bom (zdej nism mela tolko časa, ker pride moja prijateljica......danes bo še en Next
04. julij 2017
ok
04. julij 2017
nnext
21. julij 2017
Next
21. julij 2017
Next
21. julij 2017
zaenkrat je super ampak se zmeraj nisi dala nexta?
21. julij 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg