Forum
Glavni osebi v tej zgodbi sta dvojčici Mia in Nea. Stari sta 17 let in živita v New Yorku, v ogromni hiši z očetom in mamo.
Mia & Nea:
Mia: Je prikupna rjavolaska, vedno pripravljena pomagat ljudem v težavam.Ima rada svoje prijatelje, je očetova zaveznica. Vedno pove kaj misli. Na šoli je zelo popularna. Ima fanta Alexa in veliko najboljših prijateljev. Vsi si želijo biti v njeni bližini. Kot vsaka punca, tudi ona obožuje nakupovanje. Njena naj barva je pinky.

Nea: Je sramežljiva blondinka. Nihče se ne zmeni za njo, vsi imajo raje njeno sestro. Rada ima sprehode po mestu s psičko Kayo. V šoli in tudi v zasebnem življenju ima samo eno najboljšo prijateljico Sandro. Obožuje romantične filme in sanjarjenje. Zaljubljena je v sošolca Liama. Njena naj barva je modra.

Dvojčici se med sabo grozno sovražita. Zato hočeta da se mama in oče ločita, da se ne bi rabili več gledat doma. V šoli sta tudi sošolki, a se ignorirata. Doma pa imata hvala bogu vsaka svoje sobe.

Miina soba:
Neina soba:


10. marec 2012
u50385
u50385
Neeeeeeeeeeeext.n.n ♥
10. marec 2012
Miina in Neina starša sta uspešna podjetnika, doma sta samo zvečer, zato imajo v hiši dve služkinji ki skrbita za dvojčici.
Bil je 1.junij. V šoli so prenehali z spraševanjem in testi. Samo uživanje in gledanje filmov.

Mia:
Budilka me je zbudila točno ob sedmih. Ravno pravi čas za vstajanje. V roke sem vzela mobitel in zagledala sms.
Bil je Alexov. Vedno mi napiše prelepe smse, zaradi njega je vsak dan lep. Ne vem kaj bi, če bi ga zgubila. Brez njega več ne gre. Skupaj sva že 1 leto. Je najpopularnejši fant na šoli in mi vse punce zavidajo. Odpisala sem mu da ga ljubim tudi jaz in da se vidima v šoli. Počasi sem vstala iz postelje in odhitela do omare ter vzela ven pinky majico in kavbojske kratke hlače. To imam najraje.
Hitro sem odhitela v kopalnico, se oblekla, naredila frizuro. Odločila sem se da bom imela spuščene lase. Naličila sem se in odhitela do omare ter ven vzela torbico in čevlje.
Nato sem odhitela v spodnje nadstropje. Vsedla sem se v jedilnico za mizo in čakala da dobim zajtrk.
10. marec 2012
Nea:
Ob sedmih mi je zazvonil mobitel. Ni bila budilka, ampak Sandra. Vedno mi to naredi, ker ve da sem zaspanka in bi prespala cel pouk. Oglasila sem se z čisto zaspanim glasom.
''Hej.'' jo pozdravim čisto zaspano.
''Sem že mislila da se ne boš oglasila! Kje se dobima danes? V garderobi?''
''Ne, nočem srečat Liama.Počakaj me pred vhodom.'' ji odvrnem.
''Ja itak bi ga srečala v razredu! No prav.Se vidima, pa ne zaspat nazaj.'' reče in odloči slušalko.

Čeprav mi to vedno naredi, jo imam vseeno najraje. Je edina, ki ve da sem zaljubljena v Liama. Najboljša oseba na svetu je.

Sandra:
Liam:
Še 5 minut sem sanjarila o Liamu in se počasi dvignila iz postelje. Odprla sem okno da sem spustila noter svež zrak in šla do omare. Razmišljala sem kaj bi oblekla, odločila sem se za črne jeans hlače in modro superman majico.
Obula sem še svoje all starke.
Odpravila sem se v kopalnico, se počesala in rahlo naličila kot ponavadi. Vzela sem torbico, mobitel in šla v jedilnico. Tam je sedela moja dvojčica Mia. Največja sovražnica. Nisem je niti pogledala, jedla je zajtrk in ko me je zagledala je že začela morit.
10. marec 2012
Mia:
Služkinja Danna mi je prinesla zajtrk. Jagode s smetano. Obožujem jih, za razliko od Nee, ki je dobila ananas z smetano. Nevem kaj vidi na ananasu. Jedla sem in skoraj zaspala, potem sem zagledala Neo, ki je začela jesti njen ananas. Imela je oblečeno grozno superman modro majico. Nevem kaj vidi na takšnem stilu. Seveda komentarjev nisem zadržala zase.
''A ravno to grozno majico si mogla oblečt?''
''Kaj ji pa manjka!'' je zakričala in me grdo pogledala.
''Pa kaj vidiš na teh čevljih? Pete so stokrat boljše!'' ji odvrnem in dam v usta jagodo.
''Pa kaj ti veš, misliš da si kaj več s temi bednimi petami.Samo polomla se boš.'' reče in odloži skledo na mizo ter jo potisne na sredino. Nisem ji več rekla niti besede. Šla sem pred hišo in tam zagledala Lauro. Mojo najboljšo prijateljico in najpopularnejšo punco na šoli. Včasih je do koga preveč zlobna, a ji jaz ne ugovarjam. Vedno ji stojim ob strani, ker to pač najboljše prijateljice delajo. Mogoče tudi ona vpliva na mene da sem tako nesramna do Nee in drugih.
Laura:
Stopila sem do nje in jo objela kot vedno.
''Hej.'' jo pozdravim.
''Mia, moreš mi pomagat! Kako naj osvojim Liama..Včeraj sma klepetala, ampak on je tako zadržan.Sramežljivcev ne prenesem, ampak njega bi. Prelep je. Pa še kitarist. Joj!'' reče in se nasmehne.
''Kaj res? Joj, tega Liama boš sigurno dobila. Če sem jaz Alexa, boš ti Liama.A ti Liama ljubiš?''
''Ljubim? Phaha! Kaj si ti nora. Sem še premlada da bi LJUBILA! Ampak mi je pa dost všeč ja.''
''Aha no vredu, sigurna sem da ga boš dobila.''
''Seveda ga bom.Poglej me no, najpopularnejša sem, vsi mi zavidajo.In imam najboljšo prijateljico, ki mi bo pomagala da ga osvojim.A je tako?'' me vpraša.
10. marec 2012
Nea:
Ko je Mia končno šla iz jedilnice sem še sama pograbila torbo in šla proti izhodu. Pri vratih pa sem zaslišala pogovor med Mio in njeno trapasto afnasto BFF Lauro.
''Ja seveda ti bom pomagala da osvojiš Liama.'' ji je rekla Mia.
Čakaj malo, sem si mislila. LAURA SI JE ZA ŽRTEV IZBRALA LIAMA! Pa ne ravno njega no.
Jezna sem odprla vrata hiše ter zaloputnila z njimi. Mia in Laura sta me debelo gledali. Delala sem se, kot da ju sploh ni in odhitela po pločniku. Čez 5 minut sem bila že pri šoli. Stekla sem na igrišče, ker smo prvo uro imeli športno vzgojo. Sedla sem na klop in zagledala Liama, Miinega fanta Alexa in Harryja. Zajebavali so se in metali žogo na koš. Spet sem čisto zasanjana gledala Liama. Naenkrat pa se je obrnil, stresel s svojimi prečudovitimi lasmi in se mi nasmehnil. Počasi je podal žogo Harryju in šel proti moji klopi.. Samo sedela sem tam kot kip in čakala kaj se bo zgodilo. Vedno bolj se mi je približeval. Takrat pa sta prišli na igrišče Laura in Mia. Laura je opazila Liama in zakričala čez celo igrišče. Liam se je ustavil, me še enkrat pogledal in Laura je že bila pri njemu. Mia je takoj stekla k Alexu in ga poljubila. K meni je prišla Sandra.
''Nea, sem že mislila da te ni! A si videla kako se Laura obeša po tvojmu Liamu?''
''Ja.Pa ravno zdaj ko se mi je bližal.Ni pošteno! Poglej mojo sestro, ima fanta in je tako srečna.Zakaj imajo eni takšno srečo.''
''Ja, res je srečna.Ampak ti boš tudi.''
''Haha, kdaj? Čez 100 let?''
''Neee.Glej Liama.Laura se mu prilizuje, on pa gleda proti nama.A ni to naključje? Ti si zaljubljena v njega, on pa tebe gleda.''
''Verjetno občuduje učiteljico za športno.'' rečem in se obrnem nazaj ter vidim učiteljico Mayro za športno, ki je hkrati tudi naša razredničarka.10. marec 2012
Mia:
Z Lauro sma Neo čudno gledale kako je kar odhitela v šolo, brez da bi sploh opazila da sma tam. Počasi sma se tudi midve odpravile. Prvo uro smo imeli športno zato sma šli na igrišče. Tam sem najprej opazila Neo, kako je sedela na klopi kot en kip. Liam pa je bil ne sredini igrišča. Laura je takoj šla do njega, jaz pa seveda k mojemu Alexu.
Alex:
Ko me je opazil me je stisnil k sebi ter poljubil. Vsedla sma se na tla, na rob igrišča in me je on objel prek rame. Opazovala sma Lauro in Liama.
''Aha, torej je tej tvoji Lauri všeč Liam.''
''Ja.Pa saj veš kakšna je ona.En dan ji je Liam, pol drug dan Harry. Ne ve kaj bi rada.''
''Upam da nisi ti tudi takšna.'' reče v smehu.
''Nisem.Kaj ti je? Jaz imam enega, in ta mi je čisto dovolj.'' rečem in ga poljubim.
Najino romantiko nažalost prekine Mayra. Naša učiteljica športne. Igrali smo košarko. Jaz sem pokrivala Neo, ker sma enako veliki. Seveda smo zmagali mi, ker Laurina ekipa vedno zmaga. Naslednjo uro smo imelii angleščino, ta predmet sem za razliko od Nee sovražila. A tokrat smo itak gledali film. Naslednjo uro smo imeli slovenščino. Reševali smo neke vaje. Potem pa je bil čas za glavni odmor. Z Lauro sma skupaj odšli v jedilnico kot ponavadi. Vsedli sma se za najino mizo, kmalu je prišel še Alex. Objel me je preko rame. Pogovarjali smo se kot ponavadi in zagledala sem Neo in Sandro v čisto zadnji mizi. Nea je kot ponavadi sanjarila.
10. marec 2012
Šola:
Jedilnica:
Nea:
Končno je bila na vrsti malica. Bila sem že sestradana. Za malico sem vzela solato.
Z Sandro sma šli mimo Laure in Mie ter se vsedli čisto za zadnjo mizo. V vrsti za malico sem videla Liama in Harryja. Liam je bil perfekten *w* Spet sem se čisto zasanjala. Videla sem Mio, kako me gleda, zato sem ji samo pokazala jezik in jedla naprej. Ravno ko sem hotela dati solato v usta se je Liam z pladnjem v roki obrnil in me pogledal. Hodil je proti........moji in Sandrini mizi! V tistem trenutku pa je seveda mogla Laura vse uničit. ''Liam! Čuvala sem ti mesto, kar prisedi tukaj poleg mene.'' mu reče Laura in se nasmehne. On se ji je nasmehnil nazaj, še enkrat je pogledal proti nama in prisedel k Lauri.
''Joj kako me ta Laura jezi!'' rečem Sandri medtem ko ona zamišljeno gleda v Harryja.
''Sandra!'' ji rečem in jo rahlo udarim po rami.
''Aww.To boli!'' reče in me pogleda.
''Sorry. Kaj si tako zamišljena? Ah saj vem. Harry ti je všeč!'' rečem in se zasmejem.
''Kaj? Ah, ja. Če je pa res popoun.''
Čez nekaj časa pa vidima Harryja kako vstane in gre mimo najine mize s pladnjem in se naenkrat spotakne na Sandrinem stolu. Sandra se skloni in mu pobere krožnik ter postane čisto rdeča.
''Oprosti...Jaz sem kriv.Nisem videl stola.'' reče Harry čisto zmedeno.
''Ne, jaz sem kriva. Preveč zunaj sem mela stol.''
''Vredu je...Kaj mamo naslednjo uro?'' vpraša in da krožnik na pladen.
''Računalništvo.'' mu odvrne Sandra.
''Hvala, no...se vidimo..'' reče in se ji nasmehne ter gre naprej.
Sandra je čisto vesela. Mimo najine mize pride Laura..

Harry;


10. marec 2012
u80685
u80685
neext
10. marec 2012
nextttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!! x3
10. marec 2012
Mia:
Ko smo pojedli, sem opazovala kako je Harryju iz rok padu pladen in mu je Sandra pomagala da je pospravil. Seveda se je na daleč videlo da je zaljubljena v njega. Laura je to opazila in je vstala ter odhitela do njune mize. Videla sem Nein prestrašen pogled. Nikoli se ni znala branit. Vedno jo je branila Sandra. Alex me je prijel za roko in odvlekel iz jedilnice, zato nisem videla kaj je Laura rekla moji sestri in Sandri.
''Kam grema?'' sem vprašala Alexa in mu sledila po hodniku.
''V garderobo.Nekaj imam za tebe.'' reče in me posadi na klop v garderobi.
''Okej.'' rečem in ga debelo gledam.
Čez par sekund iz omarice vzame plišastega medvedka Me To You.
''Iiiiiiiiii hvala.'' rečem in ga objamem ter poljubim. Harry in Liam sta se začela smejat in nama ploskat. Ko smo že mislili it do učilnice nas je ustavil Liam.
''Ej, Mia, a mi daš telefonsko številko od tvoje sestre? Prosim.''
''Od moje sestre? Čakaj ti se hecaš?''
''Ne, resno. Ona je dobra v angleščini ane? Rabil bi jo da me nauči nekaj.'' reče in v roke vzame mobitel.
''Hahaha no prav. Ampak ne ji povedat da sem ti jo jaz dala ker mi bo težila. Tega pa nočem, ker mi gre pošteno na živce.'' rečem in mu dam Neino telefonsko. Počasi se odpravimo do učilnice in se takoj vsedem k Lauri.
Ta me samo rahlo pozdravi.
''Kaj je narobe?'' jo vprašam.
''Liama ne zanimam.Vprašala sem ga če bi šel v kino in me je zavrnil.'' reče razočarano.
''Ajoj..Kaj pa če poiščeš drugo žrtev?''
''Ne. Hočem Liama. Poseben je. Zato potrebujem tvojo pomoč! Nagovori ga da gre v kino z mano.''
''Jaz? Ampak kako..''
''Saj ti to znaš! Moreš ga nagovorit. Prosim te!'' reče in me objame.
Takrat zazvoni in zagledam Neo in Sandro. Pri računalništvu sedita pred nama. Celo uro sem jo gledala v njene blond lase. Liam,Harry in Alex so sedeli nasproti od naju. Cel čas sem Alexu pošiljala listke. Sledila je še matematika, za njo pa še biologija in nemščina.
10. marec 2012
u80685
u80685
next!
10. marec 2012
Nea:
Po pouku sma z Sandro hodili proti postaji. Vedno sem jo pospremila. Ona je v šolo hodila z avtobusom ker je doma na drugem koncu New Yorka.
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTw5iWo5da82Aa05sOG_8n4rJkG9G4Hpiaid_9COMZQMWuGp8xtP9BAiFsj[/img]

Stali sma tam in čakali na avtobus. Dobila sem sms. Mislila sem, da je spet od Mie, da je pozabila ključ in da ne more v hišo. A tokrat ni bilo tako. Dobila sem sms od neke neznane telefonske številke. 'You are special.' Le kdo bi mi poslal kaj takega, sem si mislila. Sms sem pokazala Sandri.
''Wow, Nea ima oboževalca!''
''Ah, kaj če je to kakšna šala? Kaj če je Mia dala komu mojo telefonsko?''
''Ne vem. Odpiši, mogoče boš kaj več izvedela.''
''No prav.'' rečem in začnem tipkat. V tistem trenutku pride Sandrin avtobus in jaz odhitim v park. Tam sem se vsedla na klop in napisala sms. 'Če bi vedela kdo si,bi ti tudi jaz dala kakšen kompliment.'
Spet sem dobila sms. 'A je to pomembno?' Nisem vedela kaj naj napišem. Odhitela sem proti domu. Pred hišo sem videla mamin avto. Torej je vsaj ona doma, da mi ne bo treba prenašat Mie. Nekaj časa sem še stala zunaj in zagledala Liama, kako se je peljal mimo s kolesom. Hitro sem se skrila za grmovje da je šel mimo in odhitela v hišo. Ko sem vstopila sem slišala glasno glasbo. Vedela sem da je Mia doma. Ker samo ona tako naglas navija svojo Avril Lavigne. Odhitela sem v svojo sobo in odložila torbo ter se vrgla na posteljo. Bila sem izmučena od sprehoda v parku. Zaspala sem in se zbudila ob petih popoldne. Pograbila sem mobitel in odhitela v spodnje nadstropje v dnevno sobo. Tam sta sedela Alex in Mia.


10. marec 2012
u80685
u80685
next
10. marec 2012
Mia:
Popoldne sem doma navijala Avril Lavigne, ker jo obožujem. Všeč mi je njena glasba.
Čez 1 uro je prišel k meni Alex, da sma skupaj gledala filme. Ob petih se je začel nek romantičen film. Ravno takrat je v dnevno sobo prišla Nea. Odločila sem se da jo ignoriram in jo pustim da gleda film. Z Alexom sma klepetala o Liamu in Lauri.
''Ej piki, a ti veš kaj kera punca je Liamu všeč?''
''Vem, pa ne smem izdat nažalost..Sj veš best frendi pa to.''
''Ah ja..Ampak sigurno mu je Laura.Ona ga hoče, ampak baje on nje ne.''
''Ja možno.'' reče in se zagleda v tv. Nea pa neprestano piše. Le s kom si piše, sem si mislila. Čez nekaj časa gre Alex domov, zato ostanema z Neo sami v sobi. Najprej je tišina, a kmalu tišino prekineta mama in oče. Prineseta nama sladoled. Skupaj si ogledamo film, potem pa sem se počasi odpravila v kopalnico ter se stuširala in si oblekla pižamo. Vlegla sem se v posteljo in Alexu kot vedno, napisala sms za lahko noč. Počasi sem zaspala...

.....................................................................................................
Nea:
Mia in Alex sta me ignorirala, prav tako jaz njiju. Spet sem dobila sms od tistega anonimneža. 'Prosim ne me ignorirat.Ko bo čas ti bom priznal kdo sem.'
Odpisala sem mu. 'No prav.' Tako sma se pogovarjala vse do večera. Zvečer sem šla v posteljo in zaspala. Imela sem neverjetne sanje. Da sma z Mio postali nerazdružljivi.
Zjutraj sem se zbudila ob pol sedmih in v sobi pred sabo zagledala Mio.
Bila je čisto objokana.
Vstala sem iz postelje in jo nekaj časa opazovala.
''Mia?'' sem rekla prestrašeno.
''Nea..Najina starša.....Včeraj zvečer ko sma spali sta šla do podjetja in doživela prometno nesrečo.Oče je brez poškodb, mama pa...''
''Kaj je z mamo?''
''V komi je.'' reče in se vsede na tla ter še bolj joče. Nisem vedela kaj naj rečem. Tudi meni so se vlile solze. Kaj če se mama ne zbudi več? Odhitela sem do omare, pograbila prve cunje ki sem jih našla in odhitela v kopalnico. Mia me je samo opazovala.
''Kam greš?'' me je vprašala.
''V bolnico.Misliš da bom samo sedela in jokala tukaj? Ni šans!'' rečem in vzamem torbico.
''Počakaj, s tabo grem.'' reče in odhiti v svojo sobo po torbico.
10. marec 2012
u80685
u80685
next
10. marec 2012
next
10. marec 2012
neeeeext
10. marec 2012
Mia:
Skupaj odhitima v bolnico in tam čakama da pride oče iz sobe. Ko naju je zagledal naju je obe objel in nama rekel da je hujše preživela in da se bo verjetno kmalu zbudila. Od veselja sma se z Neo kar objeli,čeprav se sovražima. Čez nekaj časa je v čakalnico prihitela medicinska sestra, ki je rekla da se je mama zbudila. Vsi trije smo šli noter. Mama je čisto vesela rekla da je vesela da nas tako vidi skupaj. Z Neo sma se spet ignorirali. Cel dan smo bili z mamo. Proti večeru ko sma z Neo prišli domov sem odhitela v svojo sobo in poklicala Lauro, da ji povem zakaj me ni bilo v šolo.
''Mia, končno si poklicala! Kje si bila danes?''
''Oprosti da ti nisem sporočila prej.Mama je imela prometno nesrečo ampak se je hvala bogu zbudila iz kome.'' ji odvrnem.
''Aha, no poslušaj.Liam je danes bil zelo zadržan.Ves čas bulji v telefon.Kaj če mu je všeč druga?''
''Ah, sigurna sem da si mu všeč ti.Ti si itak vsem tipom.''
''No bomo videli jutri.Se vidima.Čaw.'' in še preden kaj uspem rečt prekine. Nisem mogla zaspat, zato sem šla še po prenosnik in se na fbju pogovarjala z Alexom.
Nato sem komp odložila na nočno omarico in zaspala.
Naslednje jutro nisem in nisem vedela kaj oblečt. Odločila sem se za kratko obleko.
Hitro sem šla v spodnje nadstropje. Tam je že bila Nea in spet sma se prepirali.
10. marec 2012
u80685
u80685
neext
10. marec 2012
Nea:
Zjutraj sem se zbudila 15 minut do 7, ker me je zbudil sms od tistega anonimneža. 'Jutro lepotička.'
Odločila sem se da mu odpišem v šoli. Šla sem pred omaro in ugotavljala kaj oblečt. Tokrat sem se odločila za kratko kavbojsko krilo, karirasto majico in črne škornje.
Uredila sem se kot ponavadi. Potem sem se odpravila v spodnje nadstropje, tam Mie še ni bilo. Jedla sem sendvič z sirom.
Kmalu je v jedilnico prišla Mia. Vsedla se je na drug konec mize in me samo grdo pogledala ter začela jesti. Ampak seveda ni bila tiho.
''Oče je pri mami?'' me vpraša. Jaz ji samo pokimam.
''Aja, povej mu da danes grem z Alexom,Lauro in Liamom na pico tako da me do večera ne bo nazaj.Itak je petek.'' reče in pograbi torbo ter že zgine iz hiše. Torej Liam gre na zmenek z Lauro. Skoraj sem se zjokala, a sem ostala pri volji in odhitela proti šoli. Ko sem izstopila iz hiše sem videla Mio,Alexa,Lauro in Liama..


11. marec 2012
u80685
u80685
next
11. marec 2012
neext
11. marec 2012
Mia:
Ko sem pozajtrkovala, sem šla ven in tam zagledala Lauro in Alexa.
''O Alex, kaj pa ti počneš tukaj?'' ga vprašam in objamem.
''Prišel sem tu mimo pa sem se odločil da te počakam.''
''Laura, kako si?'' rečem in objamem še njo.
''Vredu.'' odgovori z ostrim tonom.
Nenadoma se prikaže Liam. Odloži torbo in nas vse pozdravi. Laura je čisto navdušena.
''Liam, kaj pa ti tu? Si prišel da greš z nami v šolo?'' ga vpraša Laura in se mu približa.
''Pravzaprav ne, Mia, prišel sem k Nei in hočem it z njo v šolo.''
''Z Neo hočeš it v šolo?'' se začudi in grdo pogleda. V tistem trenutku je prišla ven Nea in nas debelo pogledala. Ni niti pozdravila in je odhitela proti šoli. Liam pa za njo.
11. marec 2012
u80685
u80685
next
11. marec 2012
NEEXT
15. marec 2012
next
15. marec 2012
next nujno!
15. marec 2012
next
15. marec 2012
Nea:
Ko sem stopila skozi vrata sem opazila Liama in Lauro stati tesno skupaj. Hitro sem odhitela proti šoli brez da bi kaj rekla. Ko sem hodila po potki pa sem za sabo zaslišala glas. ''Neaaaa počakaj!'' Obrnila sem se nazaj in zagledala Liama. Počakala sem da je čisto zasopihan prišel do mene. ''Nea, vem kako je če te tvoja sestra ponižuje.Ni pošteno ane?'' reče in me pogleda globoko v oči. ''Ubistvu mi je vseeno! Že 10 let je tako da se sovražima, zato se lahko tudi zdaj.'' rečem in se kislo nasmehnem. ''No, pač..Hotel sem te vprašat če bi me ti lahko naučila malo angleščine.Zadnje snovi ne znam preveč in bi rad mel drugo leto angleščino vsaj 4.'' Premišljevala sem kaj naj mu rečem.. ''No prav, lahko danes če želiš.'' ''Joj danes morem z Lauro v kino...Ampak lahko počaka.'' reče in se zasmeje. Nisem mogla verjeti kaj je pravkar rekel. Laura lahko počaka zaradi mene!! OMG! Ko sma prispela pred šolo sem odhitela v garderobo in vse povedala Sandri. ''Mogoče si mu pa res všeč.'' ''Ne verjamem.Samo angleščino hoče znat.'' V tistem trenutku pogledam na mobitel in se ravno pokaže nov sms. 'Danes si zelo lepa.' Takoj sem odpisala. 'Hvala.' Odpisal je v isti minuti. 'Veš, kmalu se bliža rock koncert na koncu šolskega leta in me zanima če bi se dobila.Na tisti beli klopci, na kateri piše LOVE.'
Nisem vedela kaj naj napišem. Smsa nisem pokazala niti Sandri. Ko je zazvonilo sma odhiteli v učilnico za fiziko. Do glavnega odmora je bil dolgčas. Pri malici smo imeli za jest ocvrt krompirček. Oboževala sem ga, zato sem ga z veseljem dala na pladenj.Z Sandro sma se spet vsedli tja kot ponavadi. Čisto zadaj. Dobila sem sms od očeta, da mama pride čez 1 teden domov in da morema bit pridni z Mio. Bila sem vesela za mamo. Ves čas pa sem razmišljala o temu anonimnežu. Kaj če je kakšen psihopat? Ali pedofil? Ali še huje..Morilec?! Pokazala sem sms Sandri.
''Hm...Dobi se z njim.'' ''Ampak kaj če je kakšen pedofil in me zasleduje?'' ''Joj a res moreš vedno bit tako kruta? Mislim da je to en mlad iz naše šole.'' ''Bom razmislila.Aja, ugani kdo pride danes k meni na inštrukcije angleščine.'' ''Kdo? Harry?'' ''Joj nehaj samo na tega tvojga Harryja mislit! Liam pride!'' ''OMG!!!!!'' ''Ampak, čakaj malo.Junija on hoče inštrukcije angleščine? Ha-ha.'' ''Ja kaj? Drugo leto hoče vse znat.'' ''Ma daj.Všeč si mu!'' ''Ja pa ja.'' rečem in zagledam Liama. S pladnjem v roki je šel do Mijine in Laurine mize. Laura mu je odmaknila torbo iz stola. Naenkrat pa se je obrnil proti meni. Nasmehnil se je, še enkrat pogledal Lauro in se napotil k meni. Bila sem čisto zasanjana. Sedel bo zraven MENE!! Nažalost pa ga je na pol poti zmotila Laura ki mu je rekla naj pride sedet k njim ker mu more nekaj povedat -.-'
16. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg