Forum
Lilie
'Mama nehaj!' Ali mame res ne razumejo, da ne moreš med počitnicami vstajati ob 7h zjutraj, če pa si bil v disku do 1h zjutraj?! Sploh pa nočem iti na počitnice. Komu se da? Sicer gremo v London za dva meseca in vsi se tega zelo veselijo razen mene. London mi ni preveč všeč. No pravzaprav mi je vseeno zanj. No naj se predstavim. Sem Lilie Dowenss in sem stara 17 let. S starši živimo v mestu Ripon, v Angliji. Obiskujem Ripon High school, prav tako pa tudi moja najboljša prijateljica Lia. Skupaj sva nerazdružljivi.  Moja mama dela kot učiteljica matematike na moji šoli vendar me ne uči, sploh pa to tudi ni dovoljeno. Oče je veterinar in vsi skupaj smo dokaj normalna družina.
Lilie ima veliko skrivnost. In ko rečem to, ne mislim neke najstniške zaljubljenosti. Ima razmerje z učiteljem biologije. Za to veva samo midve. Sicer sem vesela zanjo ampak me nenehno skrbi kaj bo, če se razve.
No tako sem se še vsa zaspana dvignila iz postelje in odšla v kuhinjo. Na hitro sem si naredila jogurt z oreščki in se oblekla. Kovček sem spakirala že včeraj. Z nami gre v London tudi Lia, na srečo. Hitro sem stekla nekaj ulic stran in pozvonila na vrata Lie
26. junij 2013
nekt? pa mennje
26. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg