Forum
Torej...Odločla sem se, da začnem z novo zgodbo.Vsebovala bo: One Direction, Veliko ljubezni in nesrečnih zapletov


Heej.Moje ime je Rebeka.Stara sem 16 let in sem običajno dekle...no vsaj bila sem.Začelo se je, ko je na šolo prispel nov učitelj.V šoli nisem imela prijateljev zato nisem niti imela volje hoditi v njo. Zamudila sem k uri slovenščine, kar je razjezilo mojega novega učitelja. ,,Predvidevam, da si ti Rebeka, glede na to, da si edina , ki je zamudila k uri.'' Hitro sem pokimala in sedla v svojo klop. ,,no zdaj vsaj vem koga bom imel na piki.'' je še rekel.Zavila sem z očmi in pripravila svoje stvari.Želela sem si le, da bi ura minila.Pa ni. ,, Preden greste bi rad le še omenil, da bo tudi letos potekalo gibanje mladi raziskovalci slovenije (tukaj sem dejansko napisala raziskovalno nalogo skupaj z mojo prijateljico) raziskujete lahko kar koli vas pač zanima.Fantje, punce, slavne osebe.Karkoli pač'' Zazvonilo je.Jaz pa sem dobila idejo.Napisala bom raziskovalno nalogo na temo One direction!

Za kaj več pa bo potreben vsaj en NeXt =D
02. april 2012
u85301
u85301
next nadaljuj!!!!!!!!!!!!!!!
02. april 2012
Hvala Kaya123 dobiš Next
02. april 2012
next
02. april 2012
Učitelju sem povedala, da sem zainteresirana za izdelavo raziskovalne. ,,prav...pojdiva te prijavit.Mentor pa ti bom kar jaz'' (sploh nisem hotela , da mi je mentor..kar vrinil se je).Uredila sva vse potrebno in prijavila raziskovalno nalogo.Naslov ima One direction Slavni v hipu. Zmenila sva se, da se naslednji dan dobiva, da izdelava anketni vprašalnik in podobno.Ko sem prišla domov sem samo vrgla torbo v kot, prižgala mp4 in se vrgla na posteljo.Zaslišala sem jih kako pojejo Gotta be you

Komaj sem čakala, da začnem.Dodala sem nove slike na mojem blogu o njih, potem pa samo ležala na postelji in poslušala njihove pesmi. Naslednji dan sem morala učitelja poiskati v zbornici. Zaslišala sam neke čudne glasove.Potrkala sem.Zaslišala sem tekanje okoli in nekakšno ropotanje.Čez kakšno minuto mi je vrata odprla Učiteljica za angleščino. ,,Je gospod James tukaj?'' sem vprašala.Pogledala je v zbornica in slišala sem ko je nekdo rekel: ,,ne'' zaprla mi je vrata pred nosom.obrnila sem se in ga šla iskat še v druge prostore, a ga nisem našla, saj je bil v zbornici,namreč čez minuto sem ga videla, ko je prišel ven. nisem hotela vprašati kaj je bilo, ker me je bilo preveč strah odgovora.
Zmenila sva se, da mi posodi svoj prenosni računalnik, da bom lahko začela pisati raziskovalno. Z računalnikom in vso opremo sem se napotila v knjižnico in začela pisati.Prenesla sem tudi nakaj slik, da bi jih vključila v raziskovalno in ko sem jih šla iskat med prenosa sem našla nekaj drugega.Mapo z naslovom Tits at work (joške na delu) nootri pa so bile slike nagih delket in fantom.takoj sem zaprla mapo, a slike mi bodo ostale v spominu do konca živlenja.

Sory ker ni več, ampak nimam več časa... bom ju3 napisala kaj več =D
02. april 2012
Skrbno sem pisala vse kar vem o njih in iskala slike, ki bi bile primerne.Naslednji dan sem imela napisanih že 20 strani, kar pomeni, da jih lahko napišem le še 10, 10 pa jih je namenjenih kazalu, in ostalem.torej me je učitelj opravičil od pouka in skupaj sva pisala vse potrebno.Tisti dan sem tudi zaključila z raziskovalno in lahko sem jo oddala. Čez teden dni sem zvedela rezultate. ,,Torej Rebeka..čestitke uspelo ti je. Bila si prva zato greš na nagradni izlet.'' bila sem vesela, ker mi je uspelo. ,, kam pa?'' me je zanimalo. ,, No greš v Veliko britanijo..jaz ne morem s tabo, ampak saj si dovolj stara, da greš sama.'' moja prva misel je bila:,,V VELIKO BRITANIJO GREM! mogoče jih bom celo videla in tega sem se res veselila.Razložil mi je, da potujem že čez 1 teden.Povedala sem staršema, ki sta vztrajala, da bi nekdo moral iti z mano, a uspelo mi ju je prepričati, da lahko grem sama.Ko so zvedeli kam grem in da jih bom mogoče celo videla so se mi vsi začeli prilizovati, saj so hoteli iti zraven, oz. da jim prinesem njihove avtograme.A nisem popustila pritisku.Ni jih bilo ko sem bila sama, zato jih ne potrebujem niti zdaj.Torej hitela sam nakupovati in vse.Teden je minil zelo hitro in naslednja stvar, ki sem se je zavedala, je bilo ko sem sedela na letalu.Bila sem izredno živčna, a preživela sem vseh 12 ur.Ko sem stopila iz letala sem imela občutek, da mi bo srce ekspolodiralo.Pričakal me je gospog, ki mu je bilo ime Andrej.
Jaz(J)
Andrej (A)

A: Dobrodošla.Ti moraš biti Rebeka kajne.
J: Ja to sem jaz. me veseli.
A: Torej Taxi čaka.Pojdiva.
J:Velja.
In sva šla.Prispela sva do ogromne hiše. Bila je krasnaA: v tej hiši boš stanovala skupaj z še 4 dekleti.
J: Waaaaau!
to je bilo vse kar sem lahko rekla.bila sem zadnja, ki je prispela.Moja soba pa ji izgledala nekako takoza Kaj več pa bosta potrebna vsaj 2 NeXta =D Rebeka loves you ;*
03. april 2012
no, a bo kak neXt al jo lahk kr zbrišem ??
03. april 2012
neeexty!sam zamee:*
03. maj 2012
u77833
u77833
neeext
04. maj 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext, svetovno pišeš!!!!!
05. maj 2012
nnnnnnnnnexz!
05. maj 2012
next no plissssssssss
03. junij 2012
next ful dobr
05. junij 2012
Hm...mogoče jo pa nadaljujem..ampak naslednji teden
06. junij 2012
u76594
u76594
next
16. junij 2012
u70925
u70925
neeeeeext
23. junij 2012
09. julij 2012
Neeextt!!!
20. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg