Forum
u114149
u114149
jaz in axel bova pisala zgodbico. vem, da je takih v zvezi z 1D že veliko, ampak noben ne bo umrl če bo še ena več. upam, da vam bo všeč. v prvem nextu bova predstavila punce.
-----------Emmalia Rose------------
Sem Emmalia Rose Watson. Stara sem 17 let, kmalu bom 18. Živim v Liverpoolu, Veliki Britaniji. Čez nekaj tednov grem v London, kjer bom študirala. Imam brata po imenu Alex Troy, kličem ga Alex, ker drugega imena ne mara. Star je 20 let. Moji mami je ime Julia Natalia in je po poklicu igralka. Ni preveč znana, igra v kakšnih gledališčih. Moj oče je John Aaron in je odvetnik. Imam pa tudi kužka po imenu Roy. Moja starša sta bila rojena tukaj v Liverpoolu in sta tukaj tudi odraščala. Spoznala sta se v gledališču, oče je šel gledat predstavo, kjer je igrala moja mami. Po koncu predstave jo je poiskal v zaodrju in zaljubila sta se. odločila sta se prepotovati svet napreden bi si ustvarila družino, vendar jima je te sanje pokvaril Alex. Mama se je zaradi njene nosečnosti skregala s svojimi starši, zato sta se z očijem odselila v Italijo. Tam sem se rodila jaz. Ko sem bila stara šest let, se je mami zoperstavila staršem ter se odločila da bo svoje otroke vzgajala v svojem rojstnem mestu in zato smo sem preselili nazaj v Liverpool. Tam sem začela obiskovati šolo in se spoprijateljila z Rebecco (krajše Becky). Zelo rada spoznavam nove ljudi, zato mi ni bilo težko najti prijatelje, v šoli sem se zelo dobro razumela z vsemi. z Becky sva postali nerazdružljivi in zato gre ona tudi z mano v London. Tudi moja želja je, da bi prepotovala svet. Rada bi videla različna mesta, najraje pa bi seveda obiskala Paris. Včasih sem imela tudi fanta po imenu Nick, ampak sva se po dveh letih razšla, ker me je prevaral z neko punco. No, dovolj o meni.
Moj kužek Roy: https://3.bp.blogspot.com/-9J_0nbZ5s5g/T-cU31KodfI/AAAAAAAACNQ/e8s-ZCQ2tsM/s1600/Yorkshire_Terrier_Puppy.jpg
Mami: https://www.svet24.si/files/2012/10/tozila-bo-zaradi-golih-fotografij/uvodna.jpg
Brat Alex: https://data.whicdn.com/images/31181334/celebrity-guys-cute-cute-boys-cuteboys-that-girls-love-damn-Favim.com-420052_large.jpg
Oči: https://data.whicdn.com/images/16496943/086756635a81a1_large.jpg
Jaz: https://images5.fanpop.com/image/photos/24900000/beatiful-ariana-ariana-grande-24925510-1920-1080.jpg

--------------------------Rebecca Chloe------------------
Ime mi je Rebecca Chloe Jones. Stara sem 18 let in imam najboljšo frendico Rosy. No, jaz jo edina tako kličem, ostali jo ponavadi Em ali Emmalia. Sem edinka in živim sama z mamo. Očeta ne poznam, saj se je ustrašil mamine nosečnosti in jo pustil samo. Ne vem ali ga sploh hočem spoznati. Moja mama je Catherine. Bila je stara sedemnajst let, ko je zanosila z mano. Njeni starši so bili revni in so jo zato težko preživljali. Potem, ko jo je dopolnila osemnajst let se je odselila in si poiskala službo. Izgubila je stike s starši in živela samo za to,da naju je lahko preživela. Ko sem bila stara dve ali tri leta je spoznala mojega očima in kasneje sta se tudi poročila. Njegovega imena se ne spominjam dobro, saj ko sem dopolnila pet let sta se ločila. Mama mi je vedno govorila, da je njuna ljubezen minila, jaz pa vem da jo je pretepal. Mama je imela tri različne službe, samo za to, da mi je omogočila šolanje. Zaradi nje bom lahko šla čez par tednov študirat v London. Fanta nisem imela in ga tudi še nočem imeti kmalu. Sem zelo sramežljivo in sem čisto nasprotje Rosy. Rosy zapeljuje vsakega, ki pride mimo.
Moja mami: https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2012/11/15/kris-jenner1_i700.jpg
Jaz: https://1146miles.com/wp-content/uploads/2010/09/glee-quinn.jpg
_-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sophie Amy-----------------------
Ime mi je Sophie Amy Turner. Stara sem 18 let. Imam mlajšo sestro po imenu Alicia Eva, ki je stara 14 let. Zelo obožuje One Direction, meni pa se ne zdijo nič posebnega. Vse moje prijateljice jih obožujejo, meni pa niso všeč. Zelo sem vesela, ker grem jeseni študirat v London. Živim v Avstraliji in že od nekdaj si želim v London. S sestro živiva pri teti Tiffany. Najina starša sta umrla v prometni nesreči, zaradi pijanega voznika. Takrat sem bila stara dvanajst let in še zdaj nisem prebolela. Ponoči imam nočne more in začnem kričati. Imam fanta po imenu Brian Charles. Kličem ga Charly, on pa mene Soph. Skupaj sva tri leta. Charly je star devetnajst let in je vodja nekega banda, ki ga ima s prijatelji.
Charly:https://data.whicdn.com/images/31637387/tumblr_m61by62BiR1qdrcggo1_500_large_large.jpg
Moja sestra: https://static.igre123.com/uporabniki-slike/velika_bunny-t_v3/28121.jpg
Jaz: https://0.tqn.com/d/kidstvmovies/1/0/P/8/hsm2011.jpg
------------------Lennon Elle-----------------
Ime mi je Lennon Elle McKiddie. Imam eno sestro po imenu Nichol Abby. Sva dvojčici in živiva na Irskem. Jaz grem jeseni študirati v London,ona pa si bo poiskala službo. Živiva z mamo in očetom in obedve komaj čakava, da se odseliva. Jaz v internat v Londonu in ona v svoje stanovanje. Starša sta obadva po poklicu odvetnika in sta z delom založena ves čas. Vidiva ju le ob vikendih pa še to za dve, tri urice. Večino najinega otroštva sva preživeli pri babici in dedku. Ampak, pred približno štirimi leti je dedek umrl in zato se je babica preselila k nam. nekaj mesecev nazaj jo je doletela nesreča, tako da morava zanjo skrbeti midve in se bo z najinim odhodom preselila v dom upokojencev.
Jaz: https://static.igre123.com/images/forum/posts/1/4ccffdeed5fb5eff2a7af41de3e4dff1.jpg
Moja sestra: https://shrani.si/f/m/Vb/WnBoyfq/sara.jpg
Babica: https://zlataleta.com/wp-content/uploads/2009/12/babica.jpg
--------------------------Ashley Payson ---------------------------------
Sem Ashley Payson Parker. Stara sem 17 let in končujem zadnji razred srednje šole. Živimo ob obrobju Londona. Moja mama je umrla, ko sem bila stara deset ker in šest let kasneje se je oče poročil z mojo mačeho. Leto kasneje se je rodil moj polbratec Jamie. Moj oče Paul Matt je po poklicu zdravnik in nima ravno veliko časa za svojo družino. Moja mačeha Valerie je stara dvaintrideset let in razlika v letih z očetom je zelo velika. Končala je srednjo šolo in ne hodi v službo. Z Valerie se ne razumeva najbolje, ampak svojega polbratca Jamia imam zelo rada. Zelo ga bom pogrešala.
Bratec: https://www.babycaredaily.com/wp-content/uploads/2010/04/baby-boy.jpg
Jaz: https://1.bp.blogspot.com/_uLbLpQMxNOc/SVUeBY68XkI/AAAAAAAAA-c/JU41qK5tK2g/s400/MirandaKerr313.jpg

next?
23. januar 2013
u113067
u113067
next
23. januar 2013
u116300
u116300
next
23. januar 2013
next!
23. januar 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!
23. januar 2013
neeeeeeeeeext
23. januar 2013
u84755
u84755
nexttt
23. januar 2013
neeeext
23. januar 2013
sori kr smetim to tvojo prečudovito zgodbico ampak ti ponujam pomoč če boš rabla kake slike za to zgodbico klikn sm
http://www.igre123.com/forum/tema/slike-za-everyone/49334/1
to vela tut za druge
23. januar 2013
neeeeeeeeeext
23. januar 2013
next..ful dobra zgodbica
23. januar 2013
nextiiii nova bralka
super zgodbica
23. januar 2013
next
23. januar 2013
u118601
u118601
next
23. januar 2013
next
23. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. januar 2013
nneexxtt
27. januar 2013
next.
27. januar 2013
u114751
u114751
-------------Emmalia Rose----------
zjutraj me je zbudila ta nadležna budilka, prijela sem jo in jo zalučala v steno. Ob tresku je v mojo sobo pritekla mama in me vsa začudena pogledala. Potegnila je odejo dol z mene in dvignila žaluzije. Notri je posijalo sonce in morala sem vstati. Odprla sem omaro in ven vzela edino oblekico, ki je še ostala. Potem sem stekla v kopalnico in se uredila. Mami mi je naredila palačinke in z veseljem sem jih pojedla. Oči mi je pomagal v avto znositi kovčke in ravno ko je zaključil je k meni prišla Becky. Njene kovčke smo dali na zadnje sedeže in moj oči naju je odpeljal na letališče. poslovila sem se in z Becky sva si odšle kupit nekaj revij za na pot. Ravno plačevali sva, ko so po zvočnikih obvestili, da naj vsi potniki za v London grejo na letalo. Hitro sva kovčke odložile na pult in stekle proti letalu. Sedeli sva skupaj in takoj sva si v Ušesa dali slišalke in poslušali musko. Med poletom sem zaspala in zbudil me je močan pok. Pogledala sem in videla, da je stevardesi ravno pred mano na tla padel kozarec. obrnila sem se proti Becky in videla, da spi. Preostanek leta sem brala revije in zbudila sem Becky, ko so oznanili pristanek. Na parkirišču naju je čakal šofer, ki naju je odpeljal direktno v šolo. http://www2.arnes.si/~opvbistricams/projekti/comenius2012/sola_bratislava.jpg Vzunaj naju je čakala ravnateljica http://gse.buffalo.edu/gsefiles/images/alberti/nickerson.jpg in naju peljala v najino sobo. Sobo si bova delili še z tremi puncami, ki bodo prišle jutri. Z Becky sva si pospravili kovčke in si šle ogledat šolo.
Ravno sva hoteli vstopiti v učilnico za kemijo, ko se je neka punca spotaknila in padla pred nama. Pomagali sva ji vstati in predstavili sva se ji. Zahvalila se nama je in rekla "hey, sm Lennon Elle. ali mogoče vesta, kje je ta soba?" pokazala je številko njene sobe in rekli "V najini sobi si." nasmehnila se je in šla je za nama. Odklenili sva sobo in ji pokazale, kje spiva midve. Izbrala je posteljo ob oknu in začela zlagati oblačila v omaro. Kar naenkrat je nekdo vdrl v sobo in zagledale smo dekle, ki se je zelo glasno oz. vpila na osebo po telefonu. Vstopila je in svoj kovček vrgla na posteljo. pozdravile smo jo, ona pa je vsa jezna rekla "hey, sm Ashley Payson" Becky je kot vedno vsa prijazne rekla "živjo, dobrodošla Ash" Achley jo je čudno pogledala in Becky se je takoj opravičila "oprosti ali te lahko kličemo tako?" pokimala je in druga drugi smo pomagale spakirati. Zvečer smo gledale neko grozljivko in odšle spati zelo pozno. Zjutraj nas je zbudilo ropotanje in odklepanje vrat.
--------------------Sophie Amy-------------------
Takoj ko sem prišla v šolo mi je ravnateljica dala ključ moje sobe in rekla, da bom še z šterimi dekleti. Pokimala sem in vsa zaspana nekako odnesla kovčke v skoraj najvišje nadstropje do moje sobe. Vrata so bila zaklenjena, zato sem iz žepa potegnila ključ. Vstopila sem noter in vame se je zazrlo osem parov oči. Vse so zgledale zelo zaspane in prav nič jih nisem zanimala. Kovčke sem odvlekla do edine proste postelje v sobi. čez približno dve uri so bile punce oblečene in naličene. Odločile smo se, da gremo v neko kavarno tukaj blizu na zajtrk. Malo bolje sem jih spoznala in na koncu smo se prav zabavale. Pouk se začne šele čez en teden, zato smo se odločile, da gremo malo po Londonu.
27. januar 2013
neeeeeeeeeext
28. januar 2013
neeeeeeeext!
+ nova bralka
28. januar 2013
u39015
u39015
nexttttttttttttttttttttttttt !!!!!!
+ nova bralka !!!
ful zakon zgodbica !!!
28. januar 2013
u116300
u116300
next
28. januar 2013
u113067
u113067
next!!
28. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
28. januar 2013
neeeeexxxxttttt
28. januar 2013
oprosti za smetenje
a lohka bereš plis?
http://www.igre123.com/forum/tema/zgodbica-(z-1d)/49754/1
29. januar 2013
neext
29. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg