u140941
u140941
Hey!
Moje prejšne zgodbice niso ble lih uspešne in upam da bo ta bol a nee :* <3
Zgodba bo govorila o punci Samanthi(20) ki živi pri svoji najboljši prijateljici Alice(23) v Londonu, saj tam študira. Ima fanta Justina(20).
"Samantha!" zaslišim a se ne obrnem. Še naprej hodim. "Samantha, ni tako kot izgleda!" ustavim se ter se obrnem. "A da ni?" vprašam in se 'fejk' nasmehnem v solzah. "Potem pa razloži," rečem v joku. "Sam, jaz... jaz.. nevem,zakaj sem to naredil, res oprosti, žal mi je" nisem več hotela poslušati njegovega nakladanja, zato ga klofnem. Prime se za lice ter stoka.Stečem proti domu, medtem pa mi po licih polzijo solze proti. Po že predobro znani potki pridem do vrat ograje ki so kot zmeraj odklenjena, stečem po stopnicah in pozvonim. Odpre mi Alice. Padem ji v objem in hmalu premočim njeno ramo z mojimi solzami. "Sam what happened?" me vpraša. Ne odgovorim, le naprej jo objemam. Čez 2 minuti se odmaknem in vstopim notri. Sezujem si čevlje ter se vržem na kavč. "Sam, kaj se je zgodilo? Meni lahko zaupaš, to veš." mi reče ter se vsede zraven mene. Iz sebe nisem morala spraviti niti glasu. Zaprla sem oči za par sekund, se zbrala, in povedala Alice vse od začetka do konca. Od tega da sva bila z Justinom zmenjena ob sedmih, do tega da da sem ga videla, ko se je poljubljal z Miley... Vmes sem 3x jokala in porabila paket robčkov. "Zmlela ga bom" je rekla Alice z resnim glasom in spravila me je do smeha. That's why she is my best friend. "Zakaj je to naredil?" vprašam. "Nevem, glup je" reče Alice in me objame. Še nekaj minut strmim v prazno potem pa se oglasim: Jaz grem spat." "ne bi česa pojedla prej?" vpraša. "ne vredu sem" Obrišem si solze in se zvlečem v spalnico. "lahko noč, Sam" zaslišim Alice. "Nočko" ugasnem luč.
*Flashback*
"I love you" rečem in ga poljubim. "I love you more." mi odgovori ter vrne poljub... "Za vedno bova skupaj" reče in se nasmehne. "Za vedno? Prisežeš?" vprašam in ga pogledam v njegove rjave oči. "Prisežem" reče.
*End of flashback*
SamanthaAliceJustin:


23. avgust 2013
u147963
u147963
Nekštt
23. avgust 2013
u140941
u140941
hwala :3
Zbudil me je zvonec vhodnih vrat. Vstala sem iz postelje in se zvlekla do vrat. Odklenem in pred vrati stoji Justin."Oprosti mi" reče in mi pred nos pomoli šopek rož. Nekaj časa samo strmim v njega potem pa zaloputnem vrata in jih zaklenem. S hrbtom se naslonim na njih in zdrsim dol. Obraz zakopljem v roke in se zjokami. Spet.
*Flashback*
"AAAAA" zakričim a mi oseba da roko pred usta. Čutim pištolino cev ob moji glavi. Zaprem oči in si mislim, 'saj bo vredu Samantha'. Pripravim se na najhujše, potem pa zaslišim "Sam!!" Justin.Oseba s pištolo me spusti in nameri pištolo v Justina. Justin me je prijel in začela sva teči. Slišim poke pištole. "Oprosti, da si zaradi mene v nevarnosti" mi reče. "Briga me, samo da sem s tabo" mu rečem.
*End of flashback*
Še huje zajokam. Še enkrat pozvoni. Odklenem. "Zakaj si to naredil?" ga vprašam.


23. avgust 2013
u147963
u147963
nekšttttttt
23. avgust 2013
u140941
u140941
hwala :3
"Nevem, preprosto nevem. Tam je bila in... nisem se mogel upreti. Oprosti Sam, prosim oprosti mi." Zate sem Samantha, ne Sam in pa..." ne morem dokončati stavka ker se preveč trudim zadržati solze. Vržem se mu v objem, in to je verjtno najbolj neumna stvar ki sem jo kadarkoli naredila v življenju. Vedela sem da je bilo narobe. "Oprostim" zašepetam v joku. Potem me je strastno poljubil.
"Ljubim te Sam"... "A greš z mano v kino? Tokrat brez Miley" je rekel in se nasmehnil. V odgovor sem se nasmehnila in rekla, da se samo zrihtam.
02. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg