Forum
"Si se kdaj spraševala če obstaja kakšno življenje tam gor?"sem vprašala Saro medtem ko sva ležali na travi in opazovale zvezde , že dolgo ni bilo toliko zvezd kot jih je danes sem si mislila...začuda je bila Sara tiho...verjemite to je čudno,zelo čudno saj je verjetno najbolj zgovorno oseba kar jih kdaj poznam,zato sem jo vprašala "Kaj je narobe?" ...nextam??
19. oktober 2011
no bom še kar nextala ...
Sara se mi je kislo nasmehnila in rekla "Nič ni"...seveda ji nisem verjela ampak tudi nisem dregala več v njo , za trenutek sem zaprla oči in razmišljala o vseh vrstah stvareh...ali obstaja življenje na drugih planetih,kaj je narobe s Saro in ali ljubezen obstaja..ali jo lahko vidiš ali slišiš...ne in zato tudi nisem verjela vanjo...mislim da sploh ne obstaja takšna ljubezen kot jo vidiš v filmih-pocukrana ... verjetno je tudi ne bom nikoli doživela sem si mislila .... moje misli je naenkrat prekinila Sara " Nekaj ti moram povedati" mi je rekla ...zaskrbljeno sem jo pogledala in jo vprašala "Kaj?" ...nato sem zaslišala hrup bila je Sarina mama z njeno kripo,ki komaj kaj vozi ,iz avta je zavpila "Sara spravi se not",Sara se je hitro vstala in se poslovila od mene..njena mati je bil...kako bi lahko to rekla groba,stroga še bi lahko naštevala , z Saro je vedno grdo ravnala tudi v javnosti ...njen foter je bil v zaporu,mislim da so ga že odpustili ampak se ni vrnil k njim , čenče govorijo da naj bi zbežal z ljubico nekam vstran...ampak kdo pa verjame čenčam...nehala sem razmišljati se hitro vstala in šla v sobo ter začela brati knjigo...ura je bila že 11 zato sem raje vgasnila luč in zaspala ...nextam?
19. oktober 2011
nextt ..kull zgodbica
19. oktober 2011
Naslednji dan sem se pripravljala za šolo ko je zazvonil moj telefon , oglasila sem se in klicala me je Sara , tako kot vsako jutro sva šli skupaj s kolesi v šolo.Sara se zadnje dni res čudno obnaša kot da hoče kaj povedat pa ne more ali pa naju nekaj zmoti.Celo pot nisva rekli niti ene besede.Ko sva prispeli je bilo tako kot ponavadi prišla je Tina in me zbadala , čeprav sem že tega navajena me njena vsaka beseda vedno zaboli in vendar sem se delala kot da ni nič ... seveda se je Sara začela takoj z njo kregat , to je njuna jutranja rutina, jaz Tini nisem nikoli nič rekla , saj je mogoče bilo kaj pri njih doma narobe in je zato stresala jezo na mene v šoli mogoče sem jo tam res nekje celo zastopla zakaj je takšna.S Saro sta nehali ko je Sara rekla " Nekaj ti moram povedati" , končno bom izvedela kaj jo muči te dni , vendar sem vseeno zaskrbljeno vprašala " Kaj je narobe?" in spet je zazvonilo , Sara je zavzdihinla in obrnila pete da bi šla k pouku , vendar sm jo prijela za ramo in ji rekla naj mi pove kaj je . Začele so se ji solziti oči ...bila sem šokirana ker je Sara vedno bila močna punca , tista ki te je spravila v smeh, tudi ko so njeni starši imeli težave je na vse gledala s humorjem ...zato se mi je zdelo čudno..."Kaj je?" sem jo vprašala ...pogledala je v tla in rekla "Mati je dobla službo na drugi strani države" medtem ji je ena solza spolzela po licu. Nisem vedela kaj si naj mislim bila se v popolnem šoku nisem več razmišljala o neobičajnih stvareh , temveč kaj se bo zgodilo ko Sare ne bo več tukaj, ko ne bom imela niti ene prijateljice.nakar so še meni začele liti solze iz oči , nisem prenesla tega zato sem zbežala iz šole. Za mano sem slišala kako Sara vpije " Kim,KIM!" ...vendar bežala sem do bližnjega parka kjer sem se vsedla na klopco in še naprej točila solze, nisem vedela kaj naj . nisem vedela če sem jezna na Saro da mi komaj zdaj pove......next?
20. oktober 2011
u60408
u60408
next... lahko prosim še kake slikice
21. oktober 2011
okej bom dodala fotke ... nextalaa bom mal bol poznej
21. oktober 2011
next.
21. oktober 2011
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dobersek/Desktop/Tja%C5%A1a/Kim.jpg -Kim
21. oktober 2011
ups ni šlo
21. oktober 2011
Ko sem se končno umirila sem odšla do doma , tam me je na stopnicah čakala Sara. Dreti sem se začela na njo , Sara me je samo objela in objela,solze so mi lile po obrazu.Čez eno uro sma sedeli odzadaj za hišo na vrtu,vprašala sem jo "Kdaj se preseliš?" spet je pogledala na tla in rekla "Čez 2 tedna" spet so se mi začele polniti oči,ko mi je Sara rekla "Prosim te ne joči , ne morem te videti takšno, nasmej so no" z silo sem se nasmehnila, ter ji rekla " Vse še bo vredu ,ne skrbi" odgovorila mi je "Mene skrbi samo za tebe" nato sva se objeli...šle sva sedet na stopnice pred hišo in se pogovarjale vsakdanje stvari...in nao sem zaslišala hupo , bila je Sarina sestra Sandra ki je ponavadi mela isti avto kot njena mama, ampak danes je imela čisto nov avto...Sandra je prišla iz avta , imela je svetle lase,in močen make-up, sploh ni bila nič podobna Sari,...Sandra je imela tudi težave z drogami pred par leti...Sandra je rekla " Pridi greva Sara" že to se mi je zdelo čudno da je njena sestra prišla po njo in ne njena mama.Poslovili sva se, nato sem šla jaz v našo hišo kjer se je že mama pripravljala na nov zmenek...spet..., res je da je bila zelo mlada saj me je imela pri tolkih letih kot sem sedaj jaz stara ,torej 16 , in verjetno si ne morem mislit kako ji je bilo težko , ampak sedaj hodi vsak večer na zmenke...ko je mama odšla , je nekdo začel trkat na vrata , bila je moja sestra ... ki je že 3 mesece ni bilo domov , njen zadah je smrdel po alkoholu, in naenkrat se je zgrudila na tla , odpeljala sem jo do sedežne ter ji dala hladne obhladke, boga revica se mi je smilila....next? .....vem da je brezveze
21. oktober 2011
https://data.whicdn.com/images/16243052/x_5ea11bc9_large.jpg -Kim-Sara-Tina-Sandra- Tiana ( mama od Kim)- Klara ( sesta od Kim )
21. oktober 2011


-Kim ( prej ni uspelo)
21. oktober 2011


- Sonja ( mama od Sare in Sandre )
21. oktober 2011
povejte če so fotke vreju
21. oktober 2011
u60408
u60408
nexttt
21. oktober 2011
Ponoči se mi je sanjalo da mi Sara prikriva resnico...čeprav mi je povedala da se preseli , se je še vedno obnašala čudno. ...Naslednje jutro sem se vstala ter čakala da me Sara pokliče da greva s kolesi, vendar klica ni bilo, zato sem jo jas poklicala , in se ni javila ,... vseeno sem se odpravila do šole in tam šla k pouku , pri prvi uri je ni bilo , kar je za njo tipično ...ampak tudi drugo uro je ni bilo in tudi tretjo ne, zato sem med odmorom odšla do njene hiše in tam je bil napisa HIŠA ZA PRODAT , skoraj me je kap ... šla sem proti vratom ter kolo pustila kar na pločniku , iz hiše je tedaj izstopil srečena mlad par , in službeno oblečen moški,ki je rekel " Torej bosta kupila " obadva sta z navdušenjem rekla " Ja " jas pa sem se začela dreti na niju da tu nekdo stanuje...in se še kar nekaj časa kregala z njima...to je videla soseda ki je prišla do mene , in mi rekla " Kim kaj se pa dogaja" nazaj sem ji rekla " KAJ se dogaja? haa, tukaj nekdo živi in po možnosti je to SARA , in zdaj se bo nekdo naselil , saj se še ja niso preselili" ... soseda ki naju je včasih čuvala s saro ko sva bili še majhni je samo rekla " Ljubica to jutro so se preselili, kaj ti ni povedala?", zbežala se do kolesa in se odpelala, ni mi bilo mar da me ljudje vidijo celo objokano , in zdaj sem Sari res zamerla, kako mi je lahko to naredila, sovražim jo!...
21. oktober 2011


- Tako približno zgleda Sarina soseska...- Tako pa Kimina soseska,...- Par ( haha grozna sta pa doro no )- poslovnež ki je prodajal hišo ... (Suit up - Barney haha )
21. oktober 2011
u60408
u60408
i like it
21. oktober 2011
Ko sem prišla domov je bila že temna tema, Klara je sedela za mizo in bila objokana takoj sem prihitela do nje, " Kaj je narobe?" nič ni rekla zato sem jo samo objela,in jo držala še nekaj časa tako , zašepetala sem ji "Vse še bo vredu" ...nato je mama vstopila skozi kuhinjska vrata , čudno sem jo pogledala ter vprašala " Nimaš zmenka " rekla je "Ne" zato smo se zmenile da bomo gledale en film , ker smo vsi bili bolj slabe volje , smo se odločili da bomo gledali kakšno komedijo,... ki se nam ni zdela niti malo komična...po pol urah je Klara planila v jok in zbežala v svojo sobo, letela sem za njo ampak je že zaklenila vrata, mama mi je rekla " Vse bo vredu" in me objela.Kaj se dogaja z mojo družino sem si mislila, Klara je popolnoma depresivna in obsedena z alkoholom ter drogami, mama hodi skos na zmenke , jas , kaj pa jas, jas pa samo razmišljam kako bi bilo če bi imela očeta,... bi mogoče bilo moje življenje bolše...ne verjamem,...Naslednji dan v šoli je spet prišla do mene Tina , spet me je zbadala , ampak je opazila, da ni Sare zraven mene, zato je vprašala "Kje je pa tvoja Sara?" rekla sem ji "Ni je več" ...in nato odšla , začuda me je pustila na miru...ko je bila malica sem rajši odšla na wc saj nisem imela več z nikom za sedet...vendar sem na wcju zaslišla jok.... next?
21. oktober 2011
dej nextii pa slikce so tut vreji
22. oktober 2011
hvala sam ne vem če bom nextala kr je ne bere dost
22. oktober 2011
no bom vseeno nextala kr je dc,...

Zato sem zaklenila vrata od wc-ja in vprašala "Kaj je narobe" , oseba ki je jokala je odgovorila nazaj " Vse " nisem vedela kaj ji naj nazaj rečem , in nato je ona rekla " Zakaj sem se sploh rodila, zakaj je življenje tak težko" nazaj sem ji odgovorila " Veš , ko sem jaz žalostna vedno pomislim prvo na to , da obstajajo ljudje ki se jim godijo dosti hujše stvari, in da imam v bistvu čisto vredu življenje" . nekaj časa je bila tišina , nato pa je odprla vrata , in ven je stopila Tina ... zdaj mi ni bilo mar da me je vedno zbadala , rekla sem ji " Vedno se lahko obrneš na mene " s solzami v očeh me je pogledla ter objela ... zašepetala mi je " Zakaj si prijazna do mene? , ko pa te jas vedno zbadam"... rekla sem ji "Veš mislim da je tebi sedaj dosti bolj huje , kot pa tedaj ko me ti zbadaš" ... samo pogledala me je in rekla " oprosti za vse, nebi smela tega delati , verjetno sem se na tebe spravljala zato , ker sem tudi jas v osnovni šoli bila dosti krat tisti otrok s katerega so se vsi norčevali..." za trenutek je nastala tišina " Moja starša se ločujeta , moj brat je umrl...malo prej so klicali da je doživel prometno nesrečo" in spet je planila v jok , jas sem jo močno objela "Vse bo vredu , ššš umiri se...si vedela da se odrasla panda prehranjuje kar 16 ur na dan ? " ...pogledala me je in se nasmejala " Haha , ti si nekaj posebnega , ampak dobro posebnega .. .. next*? dc vem
22. oktober 2011
Čez nekaj časa sem odšla iz wc-ja ter odšla po hodniku , videla sem da vsi pri omaricah nekaj šepetajo, skomignila sem z rameni ter odšla do gledališkega krožka , tam nam je že učiteljica razlagala novo igro ...Potem mi je Saša , moja soigralka povedala če že vem da sta prišla dva nova učenca na šolo , odgovorila sem ji da ne , povedala še je da sta brat in sestra , v resnici me ni niti malo zanimalo...kr je bilo maloverjetno da bi imela kaj šans pri prijateljstvu pri obeh... končno je bilo konec šole... na poti domov sem videla da se je nekdo priselil zraven naše hiše ... včasih je živela tukaj stara gospa , ampak je že sedaj 3 leta v domu za ostarele , res je bila zelo prijazna , zato sem odšla do mame ki je zunaj pred hišo pila kavo ter jo vprašala " Sosede smo dobili?" , bila je zelo živčna ter rekla " Očitno" "Kaj je pa narobe s tabo?" sem jo vprašala , "Počakaj da pride še Klara domov pa vama povem " je rekla ..."ok" ...medtem sem odšla v sobo ter pogledala malo facebook, seveda ni bilo nič novega , imela sem samo 54 prijateljev pa še to so bili kakšni sorodniki,...mama me je poklicala to je pomenilo da je Klara že očitno doma ... prišla sem po stopnicah , in pozdravila Klaro , mama je postajala vedno bolj živčna in še zraven delala naju s Klaro živčno , končno je zavdihnila in rekla " Videvam se z nekom"..Klara jo je malo čudno pogledala ter pripomnila " Ja vsak večer" ...mama je pa samo rekla "Ne, mislim da je tokrat resno , želim vama predstavit Danija..še danes na večerji " ,Klara je rekla " hahaha ne verjamem da boš ti ostala kdaj v resni zvezi " se še enkrat zasmejala ter odšla gor v sobo , videla sem da jo je to prizadelo , zato sem ji rekla " Super , komaj čakam da ga spoznam , in pusti Klaro saj veš kakšna je včasih...pač puberteta jo daje" ,odgovorila mi je "Res ne vem kaj bi brez tebe " next?
22. oktober 2011
SašaUčitlca Šentjanž (haha lepi priimek)[img]https://www.isabellakragerup.com/flashblocks/data/resize/shop_picture500.jpg?z=0.575484572444111[/img]
22. oktober 2011


22. oktober 2011
u60408
u60408
next i like it
24. oktober 2011
Končno je bila večerja ...in mama je bila še vedno živčna saj ni vedela če nama bo ta njen nov "fant" ušeč.In že je zazvonil zvonec...mama se je še hitro pogledala v ogledalo , ter odšla do vrat, "Vstopi dragi " mu je rekla , ko je prišel naprej v kuhinjo sem ga lepo pozdravila "Zdravo" ..Klara je medtem samo grdo gledala...ozračje je bilo zelo napeto , zato sem rekla " Kaj če bi se šli usedit?" seveda sta mama in Dani takoj prikimala..Dani je bil tipičen moški s katerimi mama hodi,mogoče je bil 2 ali 3 leti starejši od nje in seveda bil je šarmanten..Večerja je bila zelo napeta saj je Klara ves čas zaslišovala Danija...čeprav je bilo smešno sem se raje zadržala.Potem je Klara rekla kar si nikoli nebi mislila ....."Dani saj veš da si le mamina kurbica ki jo bo zavrgla" mu je rekla....od šoka se mi je zaletelo. Klara se je ustala ter odšla v sobo , mama pa se mu je nekaj opravičevala. Rekla sem "Oprosti ..Klara je pač ....Klara" rekel je "ok" ..ustala sem se od mize ter odšla do klarine sobe , vstopila sem in videla da ima odprt balkon , zato sem ugotovila da je verjetno na balkonu , kjer bila na tleh v kotu ,vsedla sem se zraven nje ter ji rekla " Zakaj mu ne daš šanse , mogoče je čisto vredi moški , nočeš da je mama srečna " odgovorila mi je "Seveda hočem da je srečna , ampak.....moški v naši družini , ne , ne ...preprosto ne , vidve sta moja družina , in nikoli ga ne bom sprejela med" ...zavzdihnila sem saj vem da ko Klara nekaj hoče to dobi in tudi če to pomeni da bo naredila vse kar je v njeni moči da nebo Dani bil z mamo ali pa še da ne bi živel tukaj.Rekla sem ji "Mogoče pa si še bom premislila" ,..zamajala je z glavo ter se nasmejala "Haha nikoli" , Odšla sem iz sobe ....next? .............ok ta del je dolgočasen saj nisem vedla kaj bi napisala pa doro no
24. oktober 2011
u60408
u60408
daljeee
25. oktober 2011
Ni mi všeč!Nebom rekla next,ampak nažalost beda!
Ne zdaj tega vzet tko da neboš več pisala!Piš!Samo svoje mnenje sem povedala!Nadaljuj!Ampak meni pač ni všeč!Ne zaradi mene nehat pisat!!
25. oktober 2011
Vsak ma svoj okus a ne...in verjemi da nisi tak posebna da bi zarad tebe nehala pisat
25. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg