.......SYDNEY......
Povprečno dekle s povprečnim življenjem. Pravzaprav Sydney ni niš posebnega. Dolgi temni lasje in medlo zelene oči pa vendar pripomorejo k eksotičnemu videzu. Živi v otroški sirotišnici v Romuniji v katero se je bila pri desetih letih prisiljena preseliti zaradi smrti svojih staršev. Zdaj je stara šestnajst let in obiskuje srednjo umetniško šolo. Ima najboljšo prijateljici Mellisso, ki obiskuje isto šolo kot ona. Kot sem povedala. Povprečno dekle, povprečno življenje.
...SCARLETTEE....
Nočna mora vsakega, ki jo sreča. Brezsrčna vampirka, ki ubija za lastno zabavo. Tako je videti na prvi pogled. Vendar Scarlettee z ubijanjem v resnici prikriva krute dogodke, ki jih je doživela. Maščevanje išče v pobijanju nedolžnih. Izgleda, da ji ni za nikogar mar in da ni na nikogar navezana. Toda kaj če je Scarlettee nekoč imela nekoga, ki ga je ljubila? In se zdaj spopada z bolečino ob tej izgubi? Je Scarlettee sploh lahko še za koga mar?

Dve dekleti, dve zgodbi. Vsaj na prvi pogled. Vendar videz vara. Ker sta Sydney in Scarlettee ena in ista oseba....
28. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
28. maj 2013
NEXT!!!!
29. maj 2013
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ne pozabi nexat prejšne zgodbe.
29. maj 2013
ne bom pozabla....nextat celga kupa zgodbic -.-
29. maj 2013
**Sydney**
Pogledala sem se v ogledalo. S prstom sem nežno sledila brazgotini, ki mi je presekala obraz od desne strani čela, preko desnega očesa in ustnic, ter čez vrat. Izginila je za ovratnik majice. Vedela sem da se konča tam kjer imam srce. Imela sem jo od letalske nesreče v kateri sem izgubila starše. Vsi so pravili, da bi iz medicinskega pogleda morala umreti. Želela sem si, da bi. Odmaknila sem se od ogledala in odrinila žalostne misli na stran. Pograbila sem torbo in se pognala po stopnicah. Slišala sem ropotanje pribora in živahen pogovor iz jedilnice. Ostali otroci iz sirotišnice so bili na zajtrku. Nisem imela teka, zato sem se odpravila skozi vrata in naravnost peš v šolo. To sem zadnje čase zelo pogosto počela. Bilo je nenavadno, ker drugače niti nisem ljubiteljica športa.

**Shelly**
Zbudila sem se. Pogledala sem skozi okno svoje lesene hiše na drevesu. Bilo je čudovito jutro. Sonce je žarelo na prelep gozd. Hitro sem se oblekla in splezala višje v krošnjo. Na vrhu drevesa sem razprla krila, ki so se v soju svetlobe nežno zasvetila. Poletela sem v nebo in se zadovoljno smehljala. Bilo je čarobno. Kljub temu da mi je nagon govoril, da bi morala zdaj spati, so bile moje oči lačne sončne svetlobe. Ponoči je bilo vse modro ali črno. Podnevi pa je življenje dobilo barve. Živahno se zaokrožila nad krošnjami in se spustila bližje h mestu. Opazovala sem ljudi, ki so hiteli naokrog. Naenkrat sem začutila dotik na ramenu. Ustrašila sem se in skoraj padla z drevesa. Samantha se je samo zasmejala. ''Me poskušaš ubiti?'' sem jo nadrla. Ni mi bilo všeč, da se je vtikala v moje življenje. ''Saj bo, saj bo. Te bo že mama potolažila,'' me je začela zafrkavati. Sovražila sem jo. Vendar je bila edina s katero sem se v samotnih dneh lahko pogovarjala. ''Zakaj nisi s svojim klanom Shelly? O saj res….izdala si jih,'' se mi je začela posmehovati. To no bilo res. Ni bila moja krivda. Vsaj ne v celoti. ''Zakaj pa ti nisi s svojim? Začeli te bodo pogrešati,'' sem ji rekla z zlobnim glasom. Namenila mi je prevzeten pogled in odletela stran. Sesedla sem se nazaj na drevo. Potrto sem se zazrla v mesto. Dan kar naenkrat ni bil več tako prijeten.
29. maj 2013
neext
+nariš se na fb
29. maj 2013
neeeext!!!!!
p.s. nova brauka
29. maj 2013
**Sydney**
Na poti do šole sem srečala Mellisso. Ko me je zagledala, je pritakla h meni in začela živčno mahati s časopisom, ki ga je nosila v roki. ''Poglej kaj se je zgodilo!'' je zavpila in pokazala na članek na prvi strani. Naslov je bil: Je na delu serijski morilec? Zraven je bila slika dekleta, ki je ležalo na tleh. Rekli so da je to že tretji umor z elektriko. ''Ni to grozljivo? Mislim, da nekdo pobijva in….'' Je začela razpredati Lissa vendar je kmalu nisem več poslušala. Nekaj mi ni dalo miru. Dekle na sliki sem videla prvič, ampak zdelo se mi je da sem jo poznala. In počutila sem se kriva za njeno smrt. 'Nikomur ne omeni tega' sem zaslišala glas v svoji glavi. Tudi to se mi je zadnje čase pogosto dogajalo. Bilo je čudno. Zelo čudno.

**Shelly**
Ko se je Samantha spravila proč, sem še nekaj časa zrla v mesto. In takrat sem jo zagledala. Po ulici blizu gozda je hodilo črnolaso dekle. Zadnje dni sem jo opazovala. Nekaj na njej je pritegnilo mojo pozornost. Bila je nenavadna. Noben človek nima nočnih las. Morda so izgledali človeški vendar niso bili. Vedela sem. Odtenek črne ni bil pravi. Karkoli je že to deklo bilo ni bila človek. Čutila sem. Ko se je oddaljila, sem šla nazaj v svojo hišo in se pripravila na lov.
29. maj 2013
neext!
29. maj 2013
next!!!!!!!!!!
29. maj 2013
**Sydney**
Pouk je potekal mirno. Veliko učencev se je pogovarjalo o umoru. Tudi učitelji so bili videti nekam prestrašeni. Umor nedolžnega dekleta je vse močno pretresel. Jaz sem bila bolj šokirana zaradi svojih čustev do tega dekleta. Imela sem občutek, da sem jo poznala. Da sem jo videla. V moje misle so kapljali prizori, kako stopam proti temu dekletu. Obhajale so me mračne misli. Imela sem nenavaden občutek, da sem bila ob njej ko je umrla. S temi mislimi sem se vračala proti sirotišnici. Nisem bila pretirano pozorna, kje hodim, zato sem se spotaknila ob rob pločnika. Padla sem po tleh. In zagledala nenavaden prizor. Gledala sem skozi oči mrtvega dekleta. Padla je na tla. Zadnje kar je videla so bile živo zelene oči. Privid se je končal in me presunil z resnico. Videla sem morilko. In očitno sem bila edina oseba, ki jo lahko razkrije. Ampak za kaj sem to vedela?

**Shelly**
Sledila sem srni, ki je bila oddaljena še približno en kilometer. Ja imam moč sledenja. Tekla sem z vso hitrostjo in jo kmalu zagledala pred sabo. Napela sem lok in ustrelila. Puščica je završala med drevesi in tiho zadela svoj cilj. Vedno sem zadela. To je bil moj drugi dar. Pogledala sem v oči živali. "Naj gre tvoj duh k Helen," sem potiho zamrmrala in mrtvo srno odnesla k svoji koči. Kri je šla meni v korist, meso pa sem nameravala shraniti. Pogledala sem na uro. Srni sem sledila približno pol ure, nazaj pa sem jo nesla dve uri. Do noči je bilo še polno časa...
29. maj 2013
neext!!! a loh danc? dc...
29. maj 2013
že pišem D
29. maj 2013
**Sydney**
Pohitela sem nazaj v sirotišnico in naravnost v svojo sobo. Vzela sem list papirja in svinčnik, ter začela ristai. Risala sem prizore, ki so se mi že cel dan vrteli pred očmi. In na vseh je bilo dekle z zelenimi očmi. Zagledala sem se v list papirja in dobila noro idejo. Odprla sem prenosni računalnik in šla na svoj profil na Igrah123. Odločila sem se napisati zgodbo z naslovom Darkest Green. Napisala sem zgodbo o dekletu z zelenimi očmi, ki je ubijalo iz maščevanja. Zgodba je bila videti prekleto realna. Kot bi pripovedovala lastno zgodbo. Ker se je navezovala na zadnje umore sem takoj zbrala cel kup next-ov. Očitno ljudi zanima samo pobijanje.

**Shelly**
Iz samega dolgčasa sem ška v mesto. Tavala sem po ulicah in razmišljala o svojem življenju. Bilo je lepo vendar prazno. Nikogar nisem imela, ki bi mi stal ob strani in me podpiral. Z nikomer se nisem mogla pogovoriti. Moj klan me ni maral. Bila sem drugačna od njih. Premočna in pretemna. Vampirji so bili v resnici šibka bitja. In jaz sem bila premočna. S temi mislimi v glavi sem hodila neznano kam in pot me je privedla do sirotišnice. Pogledala sem skozi okno in zagledala nenavadno dekle, ki sem jo prej opazovala. In obkrožale so jo sence.
29. maj 2013
neeext!!!!!!!!! nika danc te bom do ene pol enajstih prgajnela de piš nexte ker je kemija groooooznu dougočasna....
29. maj 2013
hahahhahahahah a to se kemija piflaš? Sej do ene enajstih se bom beritnu potikala tle gor....sm zdej sm zgubila naudih....če ga gdo najde naj me prosim obvesti...
29. maj 2013
nej bi se piflala....sm ene stvari itq že znam ostalga pa ne razuem...
29. maj 2013
hh to pa zna bit problem...
29. maj 2013
mhmm....
29. maj 2013
**Sydney**
Vodja sirotišnice je poklicala k večerji. Stekla sem v jedilnico. Za večerjo je bila pica. Pojedla sem komaj pol kosa in bila sem že popolnoma sita. Ko sem nesla pospravit, me je kuharica grdo pogledala. "Jojj da se le ne boš zredila," mi je sarkastično rekla. Nisem se zmenila zanjo in sem takoj odšla v svojo sobo. Bila je źe osem in ja nebu so bili vidni samo še zadnji žarki sonca. Kar naenkrat sem se začela cela tresti.

**Scarlettee**
Končno sem se znebila spon nadležne človeške najstnice. Odprla sem okno v njeni sobi in vame je butnil nočni zrak. Veter je po zraku prinesel vonj po krvi. Pognala sem se skozi okno in razprla krila. Poletela sem v popolno noč, ki se je kopala v mesečini.

**Shelly**
Ko je sonce začelo zahajati sem se odpravila nazaj v gozd. Med potjo do moje hiše me je prestregel eden od številnih klanov, ki so se potikali naokoli. Ni bil ne moj bivši klan ne Samanthin. Vampirji so mi samo pokimali in nadaljevali pot. Nisem se menila zanje. Raje sem se zatekla v zabetje svojega drevesa. Ozrla sem se v nebo. A namesto pomiritve me je prizor močno vznemiril. Na nevu sem zagledala silhueto dekleta z črnimi lasmi. In njene popolne zelene oči so se zrle vame.
29. maj 2013
trolololol neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. maj 2013
pojej se
29. maj 2013
zaželi mi dober tek?
29. maj 2013
dober tek
29. maj 2013
hvala
29. maj 2013
next!!!!!
30. maj 2013
next
30. maj 2013
u57082
u57082
Neext.!!!
30. maj 2013
neeeeeeeext !!!!!!!!!!!!
01. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg