Hey! Pisal bom svojo prva zgodbo upam, da vam bo všeč.
Torej naj se najprej predstavim. Sem Mia imam eno mlajšo sestro Roberto. Imam tudi dve najboljši prijateljici Kajo in Laro. Stara sem 15 let in z Kajo in Laro smo ene izmed najbolj popularnih punc na šoli.
To sem jaz:


Roberta:

Kaja:

Lara:

Brrrrrrrrrr me je zbudil buldika. Jezno jo ugasnem, ko se spomnim, da je danes zadnji dan šole. Hitro vstanem se umijem, grem v kuhinjo kjer me že čaka zajtrk.

Zajtrk:
boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. november 2014
next
17. november 2014
Hitro pograbim šolsko torbo in se odpravim v šolo. Pred šolo me že čakata Lara in Kaja jo objemen in se skupaj odpravimo v razred. V razred je vstopila učiteljica in začela nekaj govorit spoh nevem kaj je govorila, ker je nisem poslušala. Pouk je hitro minil. Po pouku smo šle v mesto malo po trgovinah. Šle smo v H.M, Zaro, Nee Yorker,… ko smo se vračele je vsaka imela po 5 vrečk v eni roki. Odločile smo se, da gremo k meni domov. Odprla sem vrata in se zadrla, da sem doma. Ni bilo nobega odgovora, zato sem poklicala mami
M – mami
J – jaz
J: hey! Kje si?
M: hey! Ljubica z atijem sva šla službeno pot, tebi pa sva nastavla karte za Havaje na kuhinjsko mizo. V kuverti so tri karte tako, da še povabi Laro in Kajo.
J: aaaaaaaaa, kaj ti se hečaš al misliš resno?
M; ne ne hecam se. V pon mate let.
J: OMG, najboljša mami ever si.
M: hahahahha, sedaj pa morem it. Dijo
J: ok, dijo.
OMG, OMG, OMG. Kaja in Lara sta bili v tenutko pri meni.
K: kaj je narobe?
J: nič, mami mi je sporočila, da sta na službenem potovanju in da sta mi pustila karte za Havaje na kuhinjski polici in da so v kuverti tri karte tako, da lahko še vaju povabim,kaj pravita?
K,L: ja mormalno, da greva s tabo, samo morva še preverit doma.
J: potem pa pa kar pokličita in mi sporočita.
K,L: ok!
Na srečo so se obojni starše strinjali. Bile smo najsrečnejša dekleta na svetu. Sedaj pa smo razpakirale naše vrečke. Ko smo zložile sve obleke je bila celotna postelja polna oblek. Hahaaha. Potem sta Kaja in Lara morali iti domov. Zato sem jaz šla gledat TV, ker ni bilo nič pametnega, sem ga ugasnila in šla na kom na fb.
https://static.igre123.com/images/forum/posts/4/0764870e2b54829f8a02c9b6f5e1baa4.jpg[/img]

Videla sem, da imam 2 sporočila, enega od Lare in enga od Kaje. Takoj sem jima odpisala nekaj časa smo si še dopisovale potem pa sem odšla spat.
18. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg