Forum
Hola mí bitchachas! Yess I am back in yesss to je se enaaa zgodbicaa (huraaa huraaaa zdej bi mogl usi navijat) in jaaaa vidte men je kot ne aktiuni osebi zelo zelo dougcajt in rabm nekje sprostit svoj ustvarjalni tok in ker mi slučajno lih gre pisanje, bom pač pisala zgodbice. I če te zgodbe loh tuki objavm d jih vit javn svet zakaj pa ne? mislm člouk more probat ane ;D no in ker pišm iz lastnga interesa in strasti mi je nekak useen če kdo bere al pa ne, v usakm primeru bom nextala pa tut če bom zgledala k idiot k sam seb piše a veste k jz sm tak badass motherf (hahaha) ^.^ sicr mi bo pa tko al tko usaj moja best frendica napisala next, če ne drucga usaj iz vljudnosti Mam tut miljon drugih zgodbic k sm jih nekoč davno pisala k sm usak dan tle gor visela, po se je pa zgodiu realni svet in sm mogla it mau vn u solo, sej veste, pa sm nekakse tole zapustila. AMPAK zdej realno zdej tko pet minut nazaj (okej v prihodnosti bo več ampak okej) sm dubla tak preblisk d bi sla spet nazaj gor (zahvalte se moji preljubi best frendici k mi je poslala eno staro zgodbico k sm jo pisala) iiiiiiin zdej sm spet tuki in nmorm nehat nakladat tko da prčakujte še več nakladanja, ker pač tko jjjjeeee. povem vm še da bom eno zgodbico iz preteklosti nadeljevala, mogoče še kšno če se mi bo ljubil al pa če se bo zgodiu čudež in bom kr enkat mela 50 nextou, drgač bom pa večinoma visela tuki. TKO ZDEJ! DOST UVODA IN MOJE AVTOBIOGRAFIJE IN ZIVLJENJSKE ZGODBE in usga tega tuki pa se spraumo h bistvu. Tukilele bom jz zej končala oz. Začela k morm zgodbico napisat.
aja pa seveda usi moji bodoči, pretekli in sedanji oboževalci, jz vs mam tak tak TAAAAK velik rada da niti moj gobec ne zna najdt besed da bi tolele opisu ^.^ :* tako torej ČUTITE veste ČUTITE to ljubezen , ki si jo delimo in ki poganja svet! Namreč usi smo eno!
MWA poljubac na usta, čelo, nos, lice al karkol vm že paše!
SEVEDA če pa dejansko sm nadarjena in vm bodo moje mojstrovine ušeč mi to seveda sporočte in bom mogoče še odprla svojo lastno temo z mojo lastno poezijo! Kdo ve, mogoče sm tudi tam nadarjena ;D
no zdej pa na mojo pot slave prot ta velkim!

NČ VEČ ENERGY DRINKA ZAME!!
hecam se sej ga sploh nism pila ;D

V NASLEDNM NEXTU USE DOBITE

ah tak to jeheeee

AJA PA NČ VM NE POVEM O ČEM SE GRE
*mandark's voice* "MWAHAHA MWAHAHAHA MWAHAHA MWAHAHAHA
in zdej bom kliknla ta en gumb ucpod 'dodaj'
*Dee Dee's voice* "ooooh what does thiis button doo?!"
*ceu svet* "DEE DEE NOOOO!!!"
in KABUUUUM
I SLAYED EVERYTHING AND I OWN THE PLANET
haha
i wish
jz bi šla v NASO delat
31. januar 2014
Čakte spomnt se še morm o čem se bo šlo
ampak kr nextite, za mojo ustvarjalnost recimo ^.^
31. januar 2014
Bog se križa k vit kaj je ustvaru
31. januar 2014
Je to prava pot? Očitno. Si tega res želim? Da. Naj raje odneham?
Pomoje ne.
moje preveč pogoste globoke misli je prebudilo ropotanje letala. Se opravičujem. Zasebnegaletala. "Želite še kaj gospod?" Je želel izvedeti natakar. Se opravičujem. Moj zasebni natakar. "V redu je, hvala." Mehko je oddrsal po preprogi nazaj do svojega vožička. "Kaj se ti podi po tejle tvoji očarljivi buči?!" Seveda. Bil je Sam. Prisedel je nasproti mene. "Kariera?" Je radovedno vprašal medtem, ko je natakarju namignil naj prinese šampanjec. "Ne?" Sem mu hladno odvrnil. "Denar?" Je poskusil še drugič. "Zakaj bi imel probleme z denarjem?" Sem mu odvrnil z hudomušnim nasmehom. Udobno see naslonil nazaj v oblazinjen sedež. Tokrat mi je s hudomušnim nasmeškom vrnil on. "Punce?" Je dejal s privzdvignjeno obrvjo. Pogledal sem skozi okno in ostal tiho. "Veš tale nazadnja tvoja," natakal je še en kozarec s šampanjcem. "Je pa prava lisička!" Zavdzihnil sem. "Veš mogoče pa.." grobo me je prekinil. "Poslušaj! Če lahko uživaš življenje ga uživaj! Vsak spodoben najstnik bi si želel biti na tvojem mestu! Si torej spodoben najstnik?!" Odlično je znal obračati besede. "Ampak.." spet me je ujel sredi stavka. "Poglej mulc! Tukaj sem da skrbim zate! In nočem da si slabe volje ali, da te skrbi! Zato izkoristi mladost! Uživaj v tem razkošnem divjem življenju! Daj no! Si z menoj?" Pomahal mi je s kozarcem. Seveda sem bil na njegovi strani. "Kdaj pa nisem?" Sem mu odgovoril in v potrdilo sprejel šampanjec.
01. februar 2014
uuuuuuuuuuuuu nextiiiii ^^
01. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg