Forum
Hojla Hoj Popotnik! Jaz sem BloomBandO, in malo prej sem brskala med številnimi Top Model forumih. In tako sem se ustavila na enem ter tam pustila komentar v katerem sem jasno in glasno pred vsemi rekla moje mnenje o takšnih top modelih. In ko sem tako pisala ta komentar sem se spomnila, da bi lahko tudi jaz naredila prav svoj Top Model. A to ni prav bilo kakšen top model ampak Top Model Za Nepopolne Punce! Tukaj se prijavite tako, da date sliko modela ki ni popolen, lahko navidezno lahko pa nenavidezno. Potem napišite, kaj je vaša velika napaka, npr. velike noge, gnjili zobje, debelost, nepočesani lasje... skratka bilo katera nepopolnost. In seveda, ime, priimek in sporočilo svoji najljubši hrani, npr:
Dragi kosmiči!
Vi ste moja najljubša hrana. Ko se zbudim in vas imam na mizi pred sabo, se hitro pripravim na užitek katerega predstavljate. To je to.
BloomBandO.
In to je to! Prvo pa prosim glasujte na tej anketi. Hvala!

Ali Se Strinjate, Da Je V Redu, Da Niso Vsi Popolni?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. julij 2013
Amm ... kwa? Dobr no, skor use je normalno sam da bi nej napisali 'sporočilo svoji naljubši hrani' pa neki pisali dragi kosmiči ...To je res mal 'omfg'
01. avgust 2013
u123401
u123401
Mal čudn Top Model useen
13. avgust 2013
u178079
u178079
Pa dobro no vseeno ne rabite bit nesramni..
12. februar 2015
We have bigger houses and smaller families; more http://www.fifacoins2u.com/FIFA-15_PC.Gold conveniences, but less time; we have more http://www.fifa15coinsfast.com/ degrees, but less sense; more knowledge, but less judgment; more experts, but more problems; more medicine, but less wellness.
13. februar 2015
zakaj pa ravno top model za nepopolne punce,
če bi bil navaden bi se prijavla tko je pa kr neki.

A ti drgač veš da morjo bit manekenke lepe,
kje pa si še vidla debelo manekenko a pa tako z gnilimi zobmi.
V modnem svetu pa sploh dajejo največ poudarka na popolnosti
samo poglej kok šteje vsak kilogram k so vse tok suhe
pa na konc jih še sfotošopajo, da bi ble ja še bl popolne.
03. maj 2015
veronikaxoxo, zato pa sem tudi ustvarila Top Model Za Nepopolne punce, kajti tukaj tekmujejo le normalne punce in ne tiste pod vplivom marihuane.
03. maj 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg