Forum
Tukaj bom pač malo komentirala slike mogoče vam bodo koristile za top modele ko boste morale opisovati in tako dalje...
no bom začela počasi.
21. maj 2011
Na sliki je punca z prečudovitim nasmehom , je zelo lepa in fotogenična. Zelo dobro uporablja svoj obraz pred kamero in je v primerni pozi. Odzadje je primerno gledena njen make up in šminka se pravtako ujema. Obleka je lepa , punca na sliki pa je sproščena to vidimo tudi po tem , da se naravno smeji in ima roko pri vratu. Je popolna in skoraj čisto naravna.
21. maj 2011
SKUPINA TOP MODELK !Na sliki je skupina prečudovitih punc , katere krasijo nova oblačila gotovo znane modne znamke in ta oblačila so po novi modi. Punce so zelo agresivno delujoče glede na oblačila , ampak make upi so primerni in ne preveč namazani. Punce imajo tudi zelo vitko telo in iz tej slike lahko razberemo , da kot skupina delujejo več kot super. Vse so odlične manekenke in imajo prečudovite lase ter obraze.
21. maj 2011
SLADKA LJUBEZEN MED JUSTINOM IN SELENOTo gotovo ni prisiljeni nasmeh. Razlog da se Selena Gomez (1 in Justin Bieber (17) skupaj veselo smejita in zabavata je to , da sta priznala njuno ljubezen tudi javnost. Sedaj je konec govoric , saj je Justin na intervjuju za nek časopis prvič spregovoril o njegovi dragi. '' Zelo sem vesel , da sma par in zelo se skupaj zabavama , Sel pa se tudi rada smeji in njen nasmeh je čudovit '' je Justin pred kratkim priznal. Tudi na sliki se lahko opazi , da skupaj uživata in priznajmo da sta kar lep mlad par čeprav številne najstnice zavidajo. Verjetno sta z njunim potrdilom ljubezni v javnosti storila tudi to , da sta skupaj stopila na rdečo preprogo. Zato se tako veselo smehljata.
21. maj 2011
Punca je zelo umirjena in deluje sproščujoče. Gotovo ima neko skrivnost samo zase saj ima malce začuden izraz na obrazu in nekaj govori. Kljub temu je dekle lepo in naravno , nima dosti make upa. Ima lepo črno verižico, ki krasi njeno vitko telo. Najverjetneje ima majico brez naramnic ali podobno. Dekle ima prečudovite verjetno naravne svete lase kar jo bogati še dodatno. Ima lepo telo in lepo oblikovan obraz , njene sinje modre oči nekaj govorijo.
21. maj 2011
Dekle na sliki ima črno - rjave kodraste lase . Je bolj črne polti in ima črne oči. Ima tudi lep moder make up ki povdarja njene lepe velike oči. Njen nos je lep in tudi v ustih ima poseben izraz. Ima sproščena usta in pobarvane nohte na rokah. Nosi tudi 2 prstana ki bogatita njene roke . Na rokah ima pajka , katerega se več kot očitno ne boji. Zgleda , kot da bi bilo naj punci zelo dolgčas . Punca je sicer zelo vitka , to lahko razberemo iz tega : Ima zelo vitke roke in tanek ljubek obraz.
21. maj 2011
Dekle na sliki je zelo vitko in nosi črna oblačila , ima lepe obline. Njene noge so zelo suhe , zato je primerno , da se je odločila za kombinacijo črnih čevljev z pravtako primerno visoko peto kot je njena višina in starost. Nasploh je resna hkrati pa nežno deluje. Ima lepo majico , ki povdarja njene obline. Roke ima sproščene , izraz na obrazu deluje resno in hkrati sproščujoče. Takšen občutek je gledena njen izgled zelo primeren. Make up ji pristaja , izbrala je dobro šminko. Je zelo vitka in drzna. Punca je v običajni pozi in nič na svetu je nemore več zmotiti. Zelo uživa pred kamero kar je pozitivno mnenje pri manekenkah , saj nekatere tega ne uspejo. Dekle je tudi zelo posebno vsaj njen izraz je poseben. Ima lepe dovolj dolge lase in je prečudovita. Gotovo je v svetu mode uspešna.
21. maj 2011
Punca v morju uživa , njeno veselje kaže z nasmeškom na ustih in igrivo pozo.Drži se za spodnji del kopalk , z čim pritegne pozornost vsakogar . Drugo roko se je odlolila dati za vrat , da deluje še bolj drzno. Je temne polti in vitkega telesa. Gotovo bi si vsak želel to dekle na modni pisti ker je gotovo odlična v tem poslu. Ima črne lase , katere bogati roža da so še lepši. Njeni kodri ji pristajajo in odlično se znajde pred kamero kar se seveda vsak model pravtako mora .
22. maj 2011
waw dobr opisuješ
22. maj 2011
Slika predstavlja dve srečni prijateljici. Levo je top modelka z blond lasmi in vitkim telesom desno pa je Tyra Banks ki jo zagotovo vsi poznate in je zelo priznana manekenka ter voditeljica top modelov. Prva punca na levi : Ima lepo rozano majico katera se sklada z barvo in majico druge prijateljice Tyre Banks desno. Je bolj svetle polti in ima lepe blond lase spete v čop . Ima rahlo skodrane lase kar ji pristala in primerno šminko. Oči ima zelo lepe in za popestritev namazane z črnim senčilom kar je rahlo vidno.Desno je Tyra Banks ki je kot vidimo temnejše potlti in se prav tako veselo smehlja in gleda. Njene oči kažejo srečo in zadovoljstvo. Je prav tako vitka ampak ima malo večje obline kot prijateljica levo - top modelka. Tyra nosi lepo majico ki se sklada z prijateljičino in rjave dolge rahlo skodrane lase kar ji pristaja in pred kamero kar žari. Obe sta v igrivi pozi , se smehljata in sta zelo srečni ter ob drugem še zadovoljni. (=
22. maj 2011
lady-gaga01 res hvala ti ful xd ♥
če hočeš se mi lahko pridružiš in daješ slike pa še ti opisuješ
22. maj 2011
neznam js upisvt sory
25. maj 2011
eh saj ni nič xd
26. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg