Forum
u135143
u135143"Cara! Zamujaš! Spet!" se name zadere Olivia. "Oprosti Oliva," se spačim in se usedem na fotelj. "Olivia, Cara, Olivia sem!" zavzdihne in me utrujeno pogleda. "Whatever," zamrmram in srknem kavo iz lončka. "Slišala sem," reče Olivia in se usede na svoj stol. Zavijem z očmi. "Ne delaj tega! Grozljivo je!" me spet nadere Olivia. Še enkrat zavijem z očmi in se zahihitam. Olivia me grdo pogleda, "danes imaš veliko dela," mrko reče in zgrabi mapo. Vzamem jo in jo preletim. "Kaj?!" vzkliknem. "Ampak rekla si, da imam v četrtek prosto! Lepo prosim, tako pa ne gre!"
"Povzetek modne revije se pač ne bo napisal sam," mi v odgovor vrže Olivia. "Ampak če si pa rekla, da.." začnem a me Olivia prekine: "Vedno se najdejo ljudje, ki si tole službo zelo želijo." Vdam se. "Ampak za to pa dobim naslednji teden dva prosta dneva kajne?" vprašam. "Mogoče," reče Olivia in se nasmehne. "Mučiteljica," zamrmram. Olivia se zareži: "Pojdi zdaj! Še vedno nisem dobila tvojega članka o Elle." Vstanem in odidem v svojo pisarno. Sesedem se na stol in pogledam po mizi. V sobo vstopi Sarah. "Potrebuješ kaj?" jo zdolgočaseno vprašam. "Ne," reče in se nasloni na podboj. "Potem pa spokaj," revsnem in začnem iskati svoj osnutek članka. "Iščeš tole?" vpraša Sarah in pomaha s člankom. "Daj to sem!" se zaderem in skočim proti njej. "Ups!" se zareži Sarah in članek potisne v rezalnik papirja. "Prekleto si otročja!" se zaderem in jo pahnem iz pisarne. Prekleto, prekleto, prekleto! Kje naj zdaj dobim tale prekleti intervju!? Prekleto! Usedem se na stol. Kaj naj naredim, prekleto? Najverjetneje me bo Olivia odpustila. Prekleto! "Cara! Kje je moj intervju?" v pisarno pomoli glavo Olivia. "Eeee.... Nekako se je znašel v rezalniku papirja?" rečem tiho. "In kako je to mogoče?" me pogleda Olivia. "Hm, Sarah je kriva," zamrmram.
"Sarah," ponovi Olivia. "No domeni se za intervju! Nujno rabim ta članek!" reče. "Aja pa lepše se obleči prosim," še doda in odvihra iz pisarne. Pogledam svoje obleke in ugotovim, da sem oblekla hlače od trenirke ter neko grdo majico. Jo na, ups! Zavzdihnem in zavrtim številko. Na drugi strani se oglasi tajnica. "Dober dan! Bi se lahko zmenila za intervju z Elle? Še danes?" vprašam. Na drugi strani je nekaj časa tišina, nato pa tajnica reče: "Danes ob petih! In ne zamujaj." "Prav. Hvala. Adijo!" rečem in odložim slušalko. Zgrabim ključe ter telefon in se odpravim reševat svojo službo.
V stanovanju se preoblečem v nekaj normalnega in hitro zdrvim na ulico.Tam pet dolgih minut čakam, na taksi, ki ga ni od nikoder. Pogledam na uro. "Prekleto!" zakolnem in se požene v tek. Nisem prepričana, če bom sploh pravočasno prispela. Pet minut do petih odneham. "Adijo moja služba," zamrmram in se sesedem na klop.

Next? :3
12. junij 2013
u79706
u79706
neeeeext: )
13. junij 2013
u137642
u137642
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.*
13. junij 2013
next.*
13. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg