Forum

Življenje Rosse Willyams je bilo polno presenečenj a naenkrat v njeno popolno zgodbo pojavi čudovit fant po imenu Zac. Zelo se zaljubita a Rosse izve da ima veliko skrivnosti ki jih ni zaupal še nobenemu.
Rosse izve za nekatire skrivnosti niso najbolj navdušojoče. A zato se stvari še bolj zapletejo.
16. avgust 2014
Sem Rosse, stara sem 18 let. živim z mamo in manjšo sestrico May. oče nama je umrl pred petimi leti ko je bila May stara 8.let. z mamo smo se znašli čeprav je bilo zelo težko.
A dovolj žalostnih stvari. Gremo k zgodbi.

bilo je nekega lepega sončnega dne. Z May sva se odpravili v šolo odpeljala sem jo v mojo staro osnovno šolo nato pa sem šla na mojo šolo ki je ne daleč od te. Vstopla sem v učilnico in ga zagledala. imel je modre oči kratke lepe rjave lase in prfektno postavo, takoj ko sem ga videla sem se zaljubila v njega. Prišel je do mene in me vprašal kje je ravnateljeva pisarna povedala sem mu in ga lepo pogledala. šla sem naprej in videla najboljšo prijateljico Caroline. Povedala sem ji vse o tem fantu. z Carolne greva po hodniku in naenkrat se spotaknem ob pločevinko na tleh.
Za trenutek mi je nehalo biti srce od strahu, a naenkrat se znajdem v nežnih rokah novega fanta po imenu Zac. Prestrašeno ga pogledam on se pa zasmeji. Bilo je prečudovito kot v sanjah a se je hitro končano prišla sem k sebi in Carolne me je odpeljala v razred. zaljubla sem se v novega fanta in bila sem srečna to je moja prva resna ljubezen. minilo je 2 dni ko pride do mene in me vpraša če bi rada šla
danes z njim na plažo in seveda sem rekla ja bila sem presrečna.
16. avgust 2014
Tri nexte pllis
19. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg