Forum
●zαyɴ●
●►Pαуиє††є◄ -αrια ѕopнια мc ĸeɴɴedy.
●►Mαʟıκ'ƨCнıcκ◄ -cнι нαrrιeт мαlιĸ.
●1D lover <3 - lιlly вrowɴ.
●hangover. - мelιѕѕα ѕтeveɴѕ.
●1D.ιɴ.мy.нeαrт™ - αleхιѕ depp.
...
тorej, vαѕ 5 ѕι je ιzвrαlo zαyɴ-α. тυĸαj вoѕтe delαle ιzzιve, ĸι jιн вoм prιlepιlα ɴα тo тeмo spodaj
http://www.igre123.com/forum/tema/together-we-will-make-a-one-direction-fanfiction/47657/1
zмαɢovαlĸα вo z oѕтαlιмι šтιrιмι ιɴ z мαɴo pιѕαlα ɴovo zɢodвιco, ĸι jo вoмo υѕтvαrιle, ĸo вo тeĸмovαɴje ĸoɴčαɴo.
jαvιтe ѕe, če ѕтe тυĸαj!
28. december 2012
I'M here!
28. december 2012
u101906
u101906
Hereee.
28. december 2012
PRVI IZZIV!✻
naredite ga tukaj.✻
28. december 2012
u58662
u58662
Yes, im here
28. december 2012
u101906
u101906
Novoletne lučke:
Božični piškoti:
Niso ravno piškoti, toda upam, da bodo vredu. Ce ne jih lahko zamenjam.OR


28. december 2012
ααм, prvα pα zαdɴα ѕlιĸcα ѕтα ιѕтι нαнα :З prι pιšĸoтιн zвereм pαč υɴe ѕмreĸce, prι lυčĸαн pα še dαj ѕlιĸo :З
28. december 2012
u101906
u101906
Ajoj, pomesalo mi je -.-
Tkoj bom.
28. december 2012
u101906
u101906
Lucke:


28. december 2012
ѕυper je :З
28. december 2012
u58662
u58662
Lučke:Piškoti:Je vredu?
28. december 2012
jα, ѕυpr je :З
28. december 2012
No evo Liiluuus...Petruuuuus ti mora neki pokazat:

No tole je Disneyland sam nisem vedela če boš upoštevala ker niso lučke sem dala še eno sliko

[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0UwLgtBhGH9qF-eHlyhrEOLXlpI9nz2WQzOWvjlrEUpBi1yve[/img]
in
Pa še piškotki:
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAsbYOTXC5M6JQv3GSplGp_sE9ajUvsZ64J6g1LNq-Kv4s5j[/img]

Muaaah!
28. december 2012
Tkole so bolš vidi ubistvu:


28. december 2012
prι lυčĸαн zвereм drυɢo, ĸer prι prvι ɴe vιdιм ɴoвeɴιн ɴovoleтɴιн lυčĸ х''d
drɢαč pα je oĸej. :З
28. december 2012
Ja sej ubistvu ja....Haha tema lučke njih pa ni! Haha hwala lily!
28. december 2012
u106387
u106387
Okej, zdaj imam končno čas. Sem že včeraj mislila, pa mi je brat vzel komp-.- (degen)
Lučke (saj je slika lahko iz favima?):
Piškoti:V redu? :3
29. december 2012
jα, ѕυpr je. :3
ɴo тorej тυ še мore eɴα ɴαrdιт ιzzιυ, prι loυιѕ-υ pα še dve. :3
29. december 2012
pα jα, ѕlιĸce ѕo lαнĸo od ĸjer želιтe, ѕαм jѕт ѕм pαč dαlα prιмer z we нeαrт ιт :З
29. december 2012
1D lover <3 ѕlιĸ ɴe ɢre ɴαlepιт ѕeм, zαтo вoj jαѕ ɴjeɴe prιlepιlα, dα вoм prι oceɴjevαɴjυ ιмelα lepšι preɢled.
lυčĸe:ριšкσтι:
●αм jα, тorej тυdι ve ѕтe ĸoɴčαle, čαĸαмo še ѕαмo pυɴcι, ĸι ιмαтα loυιѕ-α, poтeм pα doвιтe oceɴe.●
29. december 2012
u106387
u106387
Kul
29. december 2012
u58662
u58662
Z Zayn-om sva bila na letališču in se poslavljala. »Pogrešala te bom.« rečem in solza se je spustila po mojem licu. »Saj bom hitro nazaj.Trije meseci, saj ni tako veliko.« me je poskušal potolažiti.Močno me je objel in rekel: »Obljubim ti, da vsak dan ko bom lahko te bom poklical.Pa tudi po skypu se lahko vidiva.« reče.Pokimala sem in ga poljubila, on pa me je še bolj privil k sebi.Poljub je bil strasten in dolg.Oh, negove mehke ustnice.Kako ga bom pogrešala.Njegov nesmeh in vse.Nevem kako bom zdržala tri mesece brez njega.Kmalu zaslišim Liam-a »Pridi Zayn, iti moramo.«, Zayn mi je dal poljub na čelo, potem pa odšel proti Liam-u.Še zadnjiič sem mu pomahala v slovo.In že izginil izpred mojih oči.Počasi sem se odpravila domov.
Čez en mesec:
Pogledala sem na uro. »Oh, ne.Zamudila bom!« sem si rekla in stekla do računalnika.Hitro sem se vpisla na skype, saj sva imela z Zayn-om zmenjeno.Zamujala sem že dvajset minut.Kako sem lahko pozabila!Končno me je računalnik vpisal v skype.Videla sem, da me je Zayn že trikrat klical.Na srečo je bil še prisoten.Hitro sem ga poklicala. »Hej, oprosti, da sem zamudil.Čisto sem pozabila.« sem se opravičila. »Ah, saj je že vredu.« reče Zayn z svojim mehkim glasom, »Kako si se imel danes?« vprašam, »Še kar vredu, tako sem te pogrešal.« reče in se nasmehne. »Jaz tudi tebe.« rečem.Najraje bi ga poljubila, ga objela, a on je zdaj daleč vstran.Ah, kako ga pogrešam.Čez nekaj časa se je za Zayn-om prikazal Louis.Začel je skakati in delati čudne face, planila sem v smeh. »Kaj je smešno?« vpraša Zayn, »Lou.« rečem in poskušam zaustaviti svoj smeh.Louis je kmalu odšel in naju pustil sama. »Ljubček, mislim, da bi moral iti spat.« rečem, saj je bilo že precej pozno. »Nisem zaspan.« reče kot majhen otrok, »Vem ampak jutri boš imel spet naporen dan.« povem, »Vem.« prikima.Najrajši bi bila, da bi se lahko še dolgo pogovarjala, a se žal ne moreva. »Zayn, pojdi spat, zame.« rečem, »Vredu.Pogrešal te bom.Nočko.« reče Zayn žalostno, »Tudi jaz te bom pogrešala.Nočko.« izpravim iz sebe.Prekinila sva z klicom in počasi sem se odpravila spat.V postelji sem ob misli nanj zaspala.
Čez dva meseca:
Bila sem v park in sedela na klopci.Opazovala sem ptičke, ki so veselo skakljale po vejah, toplo spomladansko sonce pa je grelo moje telo.Zazvonil mi je telfon, pogledala sem na in pisalo je ''Zayn :*'' Javila sem se »Prosim?«, »Ljubica, kako si?« zaslišim vesel glas na drugi strani, »Vredu, no zelo te pogrešam.« rečem, » Tudi jaz te pogrešam, ampak te nebom več.« reče veselo.Pri srcu me je stisnilo. »Aha.« rečem čeprav je bila bolečina v mojem srcu neznansko velika.Na drugi stranisem zaslišala hihitanje in slišalo se je kot nekakšno dekle.Prekinila sem in telefon pognala v tla tako, da je njegov zaslon počil.Prav tako kot moje srce.Kako mi je lahko to naredil?Mislim, da že sami veste na kaj mislim.Prevaral me je kaj pa drugega!Pobrala sem telefon in ga dala v žep.Počasi sem se odpravila domov.Po poti domov sem videla same srečne pare, ki so se držali za roke ali pa poljubljali.Zavzdihnila sem in šla naprej.
Bila sem že doma ko zagledm Zayn-ov avto na dvorišču.Zayn je sedel na stopnicah pred vrati.Stekla sem do njega. »Zayn!« se zaderem, »Hej.« reče in me objeme.Zavrtel me je v zraku in poljubil. »Kako to, da si doma?« vprašam, »Nekaj je prišlo vmes pa smo turnejo prestavili na poletje. »Oh, tako sem te pogrešala.« zavzdihnem, »Tudi jaz tebe.« reče in se nasmehne. »Ljubim te.« reče in me poljubi, »Tudi jaz te ljubim.« zamrmram med poljubom.
**************************************************
Upam, da je ok.
31. december 2012
ѕυper je *w*
31. december 2012
u106387
u106387
»Res moraš iti?« Sem vprašala Zayna, na letališču, saj se je odpravljal na 3 mesece dolgo turnejo. Pokimal je in me poljubil na čelo. »Ljubim te,« zamrmra. »Jaz tudi tebe,« odvrnem in ga še zadnjič objamem. »Zayn, pridi gremo,« je rekel Harry in Zayna povlekel za rokav. »Že zdaj te pogrešam,« »Tudi jaz tebe. Pridite čim prej,« Sem še rekla in mu pomahala v slovo. Gledala sem ga dokler ni popolnoma izginil. Globoko sem zavzdihnila in se odpravila domov.
Čez mesec dni*
»Živjo srček!« sem zakričala Zaynu v pozdrav, saj sva sklenila, da se dobiva ob določeni uri na skypu. »Hej, pogrešam te,« je odvrnil nazaj. »Naporno, kajne?« ga vprašam. V odgovor samo pokima. Še malo sva klepetala, nato pa je moral oditi. Žalostno sem zaprla prenosnika, ter legla v posteljo in zaspala.
Čez 1 mesec*
Na navadno deževno jutro, se zbudim in se oblečem v udobnejša oblačila. Takoj se vsedem na kavč in prižgem televizijo. »... In še ena šokantna novica! Zayna Malika iz priljubljene fantovske skupine One direction, je zbil avto. Trenutno leži nebogljen v bolnišnici. Ko bomo izvedeli kaj več, takoj sporočimo...« Skodelica čaja, ki sem jo pred kratkim držala v rokah je padla na tla. Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Sedela sem na kavču in gledala v televizijo. Vendar nisem slišala ničesar. Videla sem samo novinarja, ki je vneto razlagal. Bila sem šokirana. Nekaj minut sem še vedno sedela na kavču, ker nisem mogla dojeti kaj se pravzaprav dogaja. Po globokem premisleku pa sem vzela torbico in v denarnico stlačila denar za letalsko karto. Pograbila sem še jakno in se odpravila na letališče.
Živčno sem sedela na letalu, ki je letel proti San Franciscu. Tam kjer se nahajajo fantje. Besna sem na njih ker mi niso sporočili, da je moj preljubi Zayn, ki ga ljubim do vesolja in nazaj, leži v bolnišnici. Sploh ne vem, kako naj se počutim. Letalo je končno prispelo, zato hitro pokličem enega izmed fantov, da me naj pride iskat na letališče. »Harry? Tukaj sem, v San Franciscu. Vem za Zayna, vem za vse!« Sem skoraj kričala v telefon. Na drugi strani sem samo slišala 'Pridem.' Telefon sem stlačila v žep in se vsedla na bližnjo klopico. Obraz sem zakopala v svoje dlani in tiho hlipala. »Rose!« sem zaslišala Harryjev glas. Ekstra hitro sem vstala in odvihrala v avto. Peljala sva se v čisti tišini. »Oprosti, da ti nisem povedal.« Odkimala sem in še naprej bila tiho.
V bolnišnici*
Tekla sem proti sobi kjer je ležal Zayn. »Zayn! Srček, kako si?« sem jokala zraven njega in ga božala po licu. »Bolje,« je komaj kriknil. Nekaj dni je moral ostati v bolnišnici, nato pa so morali spet na turnejo.
Po dolgem mesecu so se končno vrnili domov. Zayna sem tako močno objela, da je komaj dihal. »Ljubim te,« mi je zašepetal na uho. Namesto, da bi mu rekla enako z besedami, sem mu to storila z dejanji. Strastno sem ga poljubila na njegove sočne ustnice.
--------------------------------------------
nekaj sem na hitro napacala x'Đ
31. december 2012
ɴιѕ ѕpαcαlα, ғυl je lepooo:З
31. december 2012
∂αηєѕ נє ρσѕєвєη ∂αη. ρяνιč σ∂кαя ѕνα ѕє z zαуησм ρяєѕєℓιℓα ν ησνσ нιšσ ση σ∂нαנα. ρα ηє zαтσ кєя ѕνα ѕє ѕρяℓα αмραк кєя ιмαנσ тυяηєנσ. σмg Ч мєѕєcє gα ηє вσ. вσנιм ѕє вιтι ѕαмα тυ. нιšα נє тαкσ σgяσмηα ιη….αн вσℓנє вσ ∂α вσм σ∂šℓα к мαмι zα тα čαѕ. zαуη-υ ѕєм νєѕ čαѕ gσνσяιℓα кαкσ zℓαнкα вσм ρяєžινєℓα тє Ч мєѕєcє вяєz ηנєgα αмραк ѕєм ѕє ℓαgαℓα. υgн ѕαנ ∂яυgαčє мσgσčє ѕρℓσн ηє вσ šєℓ ηα тυяηєנσ тαкσ, ∂α ѕє мσяαм zα∂яžαтι ιη ηє ѕмєм נσкαтι. σ∂šℓα ѕєм ν ηαנιησ ѕσвσ šє ρяєנ ρα ѕєм ιz ρσ∂šтяєšנα ρяινℓєкℓα σgяσмєη кσνčєк. ρσℓσžιℓα ѕєм gα ηα ρσѕтєℓנσ ιη σ∂ρяℓα zαуησνσ σмαяσ. ρσ ηєкαנ мιηυтαн נє вιℓ ηαρσℓηנєη. » αн šє тα мαנιcα!« яєčєм ιη νzαмєм вєℓσ мαנιcσ ѕ ηαριѕσм 'cσσℓ кι∂ѕ ∂ση'т ∂αηcє'. zєℓσσ мυ ρяιѕтαנα ѕρℓσн ρα zαтσ кєя ηιтι мαℓσ ηє zηα ρℓєѕαтι. ѕмєšησ α яєѕηιčησ. ρяιנєℓα ѕєм мαנιcσ ιη נσ ρσℓσžιℓα ν кσνčєк. z яσкαмι ѕєм ѕє υρяℓα ναηנ (кσνčєк) ιη σѕтямєℓα. ηα мαנιcι ѕє נє ρσנανιℓ мαנнєη мα∂єž. вιℓα נє ѕσℓzα. ηιѕєм ѕє мσgℓα ρяємαкηιтι ιη ηα мαנιcι šє נє zηαšℓα šє єηα ѕσℓzα. ρяє∂єηנ вι ιмєℓ cєℓσ мαנιcσ мσкяσ ѕєм ѕє ∂νιgηιℓα ιη ѕє ρяιנєℓα zα gℓανσ тєя zαčєℓα нσ∂ιтι ρσ ѕσвι. šє кαя ηιѕєм ∂σנєℓα ∂α ℓαнкσ тαкσ вσℓι єη ѕαм σ∂нσ∂. šє νєℓιкσ נιн вσ αмραк тσ נє zαмє ρяνιč, ∂α gα νι∂ιм σ∂нαנαтι zα тσℓιкσ čαѕα. υѕтανιℓα ѕєм ѕє ρяι σкηυ ιη ѕє zαgℓє∂αℓα ν ѕσѕє∂ηנσ нιšσ. » нєєι!« ρσ ηєкαנ мιηυтαн zαѕℓιšιм gℓαѕ. » zαуη!« яєčєм ρσтιнσ ιη ѕє нιтяσ σ∂ρяανιм ν кσραℓηιcσ, ∂α вι ѕє šє кαנ ρσρяανιℓα čє ѕєм ѕι ѕℓυčαנησ яαzмαzαℓα мαѕкαяσ. ρα ѕαנ яєѕ. ∂αηєѕ ѕєм υρσяαвιℓα νσ∂σσ∂ρσяησ кєя ѕєм νє∂єℓα ∂α вσм נσкαℓα. šє zα∂ηנιč ѕєм ѕє ρσgℓє∂αℓα ν σgℓє∂αℓσ ιη σ∂šℓα ηαzαנ ν ѕσвσ. » єιι!« ѕєм яєкℓα νєѕєℓσ ιη ѕє мυ σвєѕιℓα zα νяαт, кσт ηєкα σριcα. » νι∂ιм, ∂α ѕι…!« яєčє. σмg вσ νι∂єℓ ∂α ѕєм נσкαℓα. » ∂α ѕєм кαנ؟؟« яєčєм ιη gα ℓנυвєzηινσ ρσgℓє∂αм » вιℓα ρяι∂ηα ιη мє ѕραкιяαℓα!« яєčє » ηιѕєм яανησ тєвє ѕєм ρα тνσנα σвℓαčιℓα!« яєčєм ιη σвα ѕνα ѕє zαѕмєנαℓα. » zαкαנ ѕє тαкσ кιѕℓσ ∂яžιš؟؟« яєčє » кєя gяєš, αηє؟« яєčєм ιη ѕє νѕє∂єм ηα ρσѕтєℓנσ. » ѕαנ вσм кмαℓυ ηαzαנ!« яєčє ιη ρяι∂є ∂σ мєηє тєя мє ρσℓנυвι ηα čєℓσ. » αнα!« яєčєм ιη ѕє ιz ѕє∂єčєgα ρσℓσžαנα ρяємαкηєм ν ℓєžєčєgα кєя ∂яυgαčє ηє вι мσgℓα zα∂яžєναтι ѕσℓz. νℓєgєℓ ѕє נє ρσgℓєg мєηє ιη gℓανσ ηαѕℓσηιℓ ηα яσкσ тєя ѕє zαѕтямєℓ ναмє. » кαנ נє؟؟« яєčєм ιη gα ρσgℓє∂αм » тαкσ ℓєρα ѕι!« яєčє ιη zανz∂ιнηє. » тєžкσ נє σ∂нαנαтι….тαм ηє вσ тєвє…!« яєčє z∂αנ ρα ѕєм вιℓα נαz тιѕтα, кι ѕєм zανz∂ιнηιℓα » čєѕα ηє ρσνєš….кσgα ρα тυ ηє вσ؟؟« яєčєм ιη gα ρσgℓє∂αм. вяєz ∂α вι νє∂єℓα мι נє ρσ ℓιcυ ѕρσℓzєℓα ѕσℓzα… » ηє נσкαנ!« נє ρσтιнσмα яєкєℓ ιη мє ηєžησ ρσℓנυвιℓ. ρσℓנυв ѕєм мυ νяηιℓα ιη кмαℓυ נє ρσℓנυв ρσѕтαℓ νѕє вσℓנ ѕтяαѕтєη ιη…..« zαуη ηєнαנνα яαנє.!« яєčєм ιη ѕє zαѕмєנєм » ρα čє ѕι тαкσ ℓєρα…!« ѕє נє ѕρєт ιzgσναяנαℓ ηαмє » тι ѕι тυ∂ι zєℓσσσ ℓєρ ρα тє zαтσ ηє вσм тυкαנ….вσℓנє ∂α ηє яєčєм кαנ!« яєčєм ιη ѕє ∂νιgηєм ιz ρσѕтєℓנє ιη ρσgℓє∂αм ηα υяσ. » σмg zαуη zαмυ∂ιℓ вσš ℓєтαℓσ.« яєčєм ιη ѕє ρяιмєм zα gℓανσ. » ηє вσм. ησ αмραк νѕєєησ вσ тяєвα ιтι!« яєčє ιη υѕтαηє.

ηα ℓєтαℓιščυ…….

» α∂ιנσ ηιαℓℓ, нαяяу, ℓσυ ιη ℓιαм!« яєčєм ιη νѕαкєgα ρσѕєвєנ σвנαмєм » α∂ιנσ!« яєčє ℓσυ ηєтσ ρα ѕє нιтяσ σвяηє ιη ѕтєčє ∂σ єℓєαησя. zαčυтιℓα ѕєм яσкє σкσℓι ѕνσנєgα ραѕυ. » zαуη!« яєčєм ιη ѕє σвяηєм тєя gα ρσℓנυвιм.. » šє 2 мιηυтι!« яєčє ραυℓ. » šє Ч мєѕєcє…!« яєčєм ιη zανz∂ιнηєм » ℓנυвιcα σвѕтαנα ѕкуρє σвѕтαנα ƒαcєвσσк ιη νѕє тσ čє мє вσš ρα яєѕ мσčησ ρσgяєšαℓα ρα σвѕтαנαנσ ℓєтαℓα!« яєčє zαуη ιη мє мσčησ σвנαмє » נα тσ zα∂ηנє נє ηαנвσℓנє!« яєčєм ιη ѕє ηα яαнℓσ ηαѕмєנєм » נσנ!« яєčєм ιη gα σвנαмєм. » ℓנυвιм тє ѕσρнια!« яєčє » נαz тυ∂ι тєвє!« яєčєм ιη gα ρσℓנυвιм. » ƒαηтנє gяємσ!« zαѕℓιšιм gℓαѕ ραυℓα. » мσяαм ιтι!« яєčє zαуη ιη мє šє єηкяαт σвנαмє ιη ρσℓנυвι ηαтσ ρα zαčηє кσяαкαтι ρяσтι ℓєтαℓυ. ∂σ мєηє ѕтα ρяιšℓι šє єℓ ιη ∂αηι zєℓσσ ηαѕмєנαηι ιη мαнαℓι ѕтα ℓσυ-ιנυ ιη ℓιαмυ. » кαкšησ νєѕєℓנє..!« яєčєм ιη נυ ρσgℓє∂αм » ηανα∂ιš ѕє! тυ∂ι тι ѕє вσм!« яєčє ∂αηιєℓℓє ιη мє σвנαмє. » υραм..!« яєčєм ρσтιнσ тєя šє zα∂ηנιč ρσgℓє∂αм ℓєтαℓσ.

*****************************************************************************************************
» нєℓσσσυ!« яєčєм ιη ρσмαнαм ν єкяαη. тяєηυтησ ѕє ρσgσναяנαм z zαуησм. мιηιℓι ѕσ žє Э мєѕєcι σ∂ тαкяαт кσ נє σ∂šєℓ ιη мσяαм яєčι, ∂α נє тєžкσ αмραк ρяєžινℓנαм. » кαкσ ѕι!« яєčє zαуη » ѕυρєя. тι؟« яєčєм ιη ѕє ηαѕмєנєм » žє вσℓנє кσ тє νι∂ιм!« яєčє ιη ѕє ηαѕмєנє. » кαкσ кαנ σѕтαℓι؟؟« яєčєм »αмм ℓιαм ѕє ρσgσναяנα z ∂αηι, ℓσυ z єℓ, нαяяу ѕ мαмσ ιη ѕєѕтяσ ηιαℓℓ ρα ѕ няαησ…!« яєčє zαуη » нαнα נσנ тα ηιαℓℓ!« яєčєм » υвιѕтνυ ѕє мєηι ѕ мαмσ!« яєčє נαѕт ρα ρσкιмαм » ƒαηтנє ιтι вσ тяєвα!« яєčє ραυℓ. » υgн žє؟؟« яєčєм נєzησ. » נα мσяαм ℓנυвιcα….ѕє ѕℓιšινα נυтяι σz. šє ∂αηєѕ σк؟؟« яєčє נαѕт ρα נєzησ ρσкιмαм »яα∂ тє ιмαм. ρσℓנυвčкє!« яєčє ιη ρσνєzανα ѕє נє ρяєкιηιℓα. » αн ηιмαš кαנ!« яєčєм ιη zανz∂ιнηєм. ηαнαנ ѕє ν ηαנιηι нιšι кєя єησѕтανησ ηιѕєм мσgℓα σ∂ιтι ιz ηαנιηєgα ∂σмα. тυкαנ נє νєℓιкσ ѕтναяι, кι мι ρσмαgαנσ ∂α ℓαžנє žινιм вяєz ηנєgα. мє∂ ∂яυgιм тυ∂ι ηנєgσνє ∂ιšανє ѕαנ ηєкαкσ čυтιм ∂α נє вℓιzυ мєηє čє ρяαν ν яєѕηιcι ηι. ν νѕєн тєн Э мєѕєcιн ѕєм ρяєgℓє∂αℓα νѕє ηαנιηє ѕℓιкє ιη νι∂єσρσѕηєткє. ηα уσυтυвє-υ ѕєм ѕтαℓηι gσѕт кєя ѕєм ρσ cєℓє ∂ηєνє ρяєžινєℓα σв gℓє∂αηנυ ηנιнσνιн νι∂єσρσѕηєткσν ιz χ ƒαcтσяנα ρα ѕєνє∂α ηנιнσνι ∂ηєνηιкι…..žє cєℓι тє∂єм zαуηυ мσяιм ѕ тєм ∂α мι мσяα νѕαкιč кσ ѕє νι∂ινα ρσ ѕкуρє-υ яєčι » ωαѕ нαρєηιη؟؟« нαнα. ∂αηєѕ ηαנ вι ѕє ∂σвιℓα ѕ ∂αηι αмραк ηєкαкσ ѕє яαנє zα∂яžυנєм тυ. ηαנвσℓנє ∂α נσ ρяσѕιм, ∂α ρяι∂є ѕєм…σηα тαкσ αℓι тαкσ вσℓנє ρяєžινℓנα νѕє ѕкυραנ.

**************************************************************************************************
υgн νєѕтє кαנ ѕєм ιzνє∂єℓα؟؟ ∂α вσ∂σ zαуη ιη σѕтαℓι мσяαℓι šє єη тє∂єη σѕтαтι тαм тσяєנ ∂α ηє ρяι∂єנσ ∂αηєѕ αмραк ηαѕℓє∂ηנσ ѕσвσтσ. υgн кαкσ ѕєм נєzηα. žє νѕє ѕєм ρяιρяανιℓα…..кσѕιℓσ ιη ηαяє∂ιℓα ѕєм ηαмα ηєкαкšєη ∂σмαčι кιησ, ∂α вσνα ℓαнкσ gℓє∂αℓα ƒιℓмє ηα νєℓιкєм ρℓαтηυ кєя νєм ∂α ѕє мυ ηє вσ ∂αℓσ ιтι ν кιησ αℓι ѕρℓσн кαм. » σσ ѕмѕ!« яєčєм ιη ѕтєčєм ∂σ тєℓєƒσηα. σ∂ρяℓα ѕєм ѕρσяσčιℓσ ιη вιℓσ נє тαкσ: » ℓנυвιcα, ρяι∂ι ηα ѕкуρє!« вιℓ נє zαуη » σкєу!« ѕєм σ∂ριѕαℓα ηαzαנ ιη ѕє ηα ѕкуρє ρяιנανιℓα кαя ηα тєℓєƒσηυ. яανησ тαкσ ѕє ℓαнкσ ρσgσναяנαš ѕαмσ мαηנšα ѕℓιкα נє. » нєєι!« яєčєм ρσ ηєкєм čαѕυ кσ ѕєм ηα єкяαηυ zαgℓє∂αℓα zαуηα. » кנє нσ∂ιš؟؟« яєčєм кσ ѕєм νι∂єℓα ∂α נє тυ∂ι ση ηα тєℓєƒσηυ ιη ηєкαм нσ∂ι. » αн ν кαναяησ!« яєčє žινčησ. » αнα!« яєčєм. ѕℓє∂ιℓσ נє ηєкαנ мιηυт мσנєgα ρяιтσžєναηנα ηα∂ тєм кαкσ тσ ∂α ѕє נє тυяηєנα zανℓєкℓα ιη ρα тєgα кαкσ gα ρσgяєšαм. » ѕαנ мє вσš кмαℓυ νι∂єℓα!« яєčє υмιяנєησ, кσ ѕє נє υѕтανιℓ. » αнα к∂αנ čєz 2θ ℓєт؟؟« яєčєм ση ρα ѕє zαѕмєנє ιη σ∂кιмα. » ρяєנ!« яєčєм ηαтσ ρα zαѕℓιšιм zνσηєc. » ριкєc ηєк∂σ zνσηι! gяєм ρσgℓє∂αт!« яєčєм ιη σ∂ℓσžιм тєℓєƒση ηα кℓυвѕкσ мιzιcσ тєя zℓєтιм ρяσѕтι νяαтσм. » νєš ρσgσναяנαм ѕє z ηєкσм ρσмємвηιм ιη ѕєм zєℓσσ ѕιтηα кєя ѕι ρσgσνσя zмσтιℓ к∂σя кσℓι žє ѕι!« яєčєм мє∂ тєм кσ ѕєм σ∂кℓєραℓα ιη σ∂ριяαℓα νяαтα. » к∂σ נє вσℓנ ρσмємвєη σ∂ мєηє؟؟« яєčє σѕєвα » zαуη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!« ѕє zα∂єяєм ιη ѕкσčιм ηα ηנєgα. » ℓנυвєzєη ∂σмα ѕι!« яєčєм ιη gα ρσℓנυвιм » αнα!« яєčє ιη мє ∂νιgηє. » ℓנυвιм тє!« яєčєм ιη gα zαčηєм ρσℓנυвℓנαтι. ρσ ηєкαנ мιηυтαн кσ ѕνα σвα ρяιšℓα ∂α zяαкα…… » נαz σρяσѕтι ηιѕєм ρяιšєℓ ∂σ zяαкα, ∂α вι тι ρσνє∂αℓ ∂α тє ℓנυвιм šє вσℓננננ!« яєčє ιη σвα ѕνα ѕє zαѕмєנαℓα.
31. december 2012
נα ρσzαвιℓα: мα∂є ωнιт ℓσνє! «Э ρα ѕσяяу к נє тσк ∂σℓgσ...
31. december 2012
σσσσ κακ נε ʟερσσ *______________________________________________________*
31. december 2012
яєѕησ؟؟ нωαℓα ∂яυgαčє
31. december 2012
reѕɴo! мαleɴĸoѕт;*
31. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg