Forum
●loυιѕ●
●♥ℓσνєнιмsσмυcн♥- ѕĸylαr ....
●Teja♥Tomlinson -αleeѕнα roѕe cυrтɴey.
●love.LOUIS - rιнαɴɴα ....
●Styles.Girl<3 - jαɴe roѕe вrowɴ.
●fuck_I'mBLOND - αrιαɴα вrooĸѕ.
...
тorej, vαѕ 5 ѕι je ιzвrαlo loυιѕ-α. тυĸαj вoѕтe delαle ιzzιve, ĸι jιн вoм prιlepιlα ɴα тo тeмo spodaj
http://www.igre123.com/forum/tema/together-we-will-make-a-one-direction-fanfiction/47657/1
zмαɢovαlĸα вo z oѕтαlιмι šтιrιмι ιɴ z мαɴo pιѕαlα ɴovo zɢodвιco, ĸι jo вoмo υѕтvαrιle, ĸo вo тeĸмovαɴje ĸoɴčαɴo.
jαvιтe ѕe, če ѕтe тυĸαj!
28. december 2012
PRVI IZZIV!✻
naredite ga tukaj.✻
28. december 2012
u14318
u14318
Novoletne lučke :
Praznični piškoti:
Upam da je okei
28. december 2012
ѕυper je :З
28. december 2012
Novoletne lučke:Piškoti:Upam, da bo vredu
28. december 2012
vrejυ je :З
28. december 2012
u115254
u115254
novoletne lučke:piškotki:

28. december 2012
ѕυper je :З
28. december 2012
doвro, še eɴα pα doвιтe oceɴe!
29. december 2012
u115254
u115254
2 IZZIV
AJA PA TUKI USTANEVA ZA VEDNO SKUP
Ok pa bom kr začela kako sva se srečala!
Nekega dne sm gledala 24ur zvečer pa so pol neki začel govorit u men in do tega je pršlo ker sm Louisu napisala pismo pač sm tvoja naj naj večja fenica in prosila sem ga tudi za njegovo sliko z podpisom.in noute vrjel nazaj mi je pisu po mojmu mobiju.
Pac zaksn je moj mobi:aja no ke smo ustal aja napisu mi je da bodo pršli tut u Slovenijo in da mam karto zastojn in da sm u prvi vrsti pr Louisu in ta dan je pršu pol k so autograme delil me je Louis povabu u njegovo sobo k so bli u hotelu Union. Tm sva se ful ful narežaja aja pa še prej se je samo zame nauču slovensk. Pol me je uprašu če ga pelem k men dumoupač itak je on pelu auto ne jst tko da me je on pelu no pol sm usm domačm ga predstaula usi so se ful fajn razumel sploh pa z fotrom na srečo!
Tko da je pr ns ustou to noč in to pr men u moji sob u moji postli.
Zato je kr pr men ustau tko da sva se poročila skup sva mela enga fantka Matica pa eno punčko Majo tko sva tut skup umrla.
31. december 2012
reĸlα ѕeм, dα opιšeš eɴ dαɴ ĸo ѕтα ѕĸυpαj, ĸαj počɴeтα, če ĸαм ɢreтα, ιтd... pα lαнĸo вι ѕe мαlo вolj poтrυdιlα. αмpαĸ oĸej, če je тeвι тαĸo vredυ...:3
31. december 2012
En tipični dan ali lahko dan, ko se recimo... Louis vrne z nekega potovanja?
In pa še...zanima me, ali ocenjuješ tudi to, da če ena prej napiše nekaj v zgodbici in potem druga ponavlja za njo...?
Pa še eno vprašanje: ali velja odlomek in pa če napišeš recimo - prvi del neke zgodbice ali mora biti zgodbica z zaključkom?
Danes zvečer, ko pridem domov, bom napisala
Danes še imam čas, potem pa tako kot ostali...šola. Med tednom pa nisem na računalniku ampak sem le med vikendi. A bo vedno izziv, da bo vmes en vikend?
Se opravičujem, ker me toliko zanima. Saj vem, da si na začetku napisala, da naj pišemo po zasebnem sporočilu. Jaz pa kar tule haha...
31. december 2012
lαнĸo ѕe vrɴe loυιѕ ιz poтovαɴjα. pαč eɴ dαɴ αɴe :З
ɴe ɴe ɢledαм тeɢα če poɴαvljαтe, če je reѕ velιĸo poɴαvljαɴjα opozorιм, ѕιcer pα če ɴαprιмer мαlo poɴαvljαš zα eɴo od ɴpr. ɴιαll-ovιн pυɴc тo ɴe šтeje, ĸer ѕι тι ѕĸυpιɴα zαѕe.
lαнĸo ɴαpιšeš ĸαĸorĸolι нočeš, lαнĸo je zαčeтeĸ zɢodвιce, ɴerαвι ιмeтι ĸoɴcα(lαнĸo ɢα ιмα če нočeš), pαč ɴeĸ del/odloмeĸ/ѕpιѕ мorα вιтι.
jα, ѕαj тυdι jαѕ ɴe вoм ιмelα velιĸo čαѕα мed tednom, тαĸo dα вodo тαĸrαт pυɴce ιмele veѕ тedeɴ čαѕ zα ιzzιv. мoɢoče тυdι dvα тedɴα.
pα ɴι proвleмα, ɢlαvɴo dα мι ɴα oɴo тeмo тαм ɴιč ɴe pιšeтe rαzeɴ če нočeтe ɴov ιzzιv αlι pα oceɴe. pα вoljše je, dα ѕe pozαɴιмαтe. pα мoɢoče ιмα ĸαтerα drυɢα pυɴcα podoвɴo vprαšαɴje ĸoт тι, pα je вoljše dα odɢovorιм ѕαмo 1х. :З
31. december 2012
...just one question
Vse mam napisano na wordu ... preverjam: a mora biti cisto tipicni dan? A je lahko recimo...bozic? Novo leto? Rojstni dan?
01. januar 2013
νšeeиø. ραč eи đαи, νšeeиø καтeяı. :3
01. januar 2013
zmenjeno. Dans zvecer pa res prilepim moj prispevek sem haha x'D
01. januar 2013
2. IZZIV
Hodila sem po gozdu. Sama. Povsod polno dreves in tema. Bilo me je strah. Tavala sem in tavala, da bi našla izhod. Izgubila sem se. Hodila sem in bila prepričana, da je nekje izhod. Končno se je pred mano odprla jasa. Pa to nenavadna jasa. Pred mano je stala hiša.Grozna hiša in neka sila me je vlekla k njej. Ne da bi se zavedala že sem imela svojo roko na kljuki in vstopila. Pred mano je bila soba. Tista sila me je zvlekla do omare v najtemnejši kotiček sobe. Stopila sem do nje, zaprla oči in jo odprla. Najprej sem odprla eno oko in vsa živčna še drugo. Bila je prazna. Obrnila sem se, ker se mi je zdelo, da me nekdo gleda. Nihče, spet ta občutek. Spet sem se obrnila proti omari in pogledala. Opotekla sem se nazaj, ker je iz nje skočil mucek. En navaden črn mucek. Gledal me je. Zavzdihnila sem od olajšanja. Tako me je bilo strah. V njegovih očeh sem zagledala nekaj črnega, iskro, zlobo. Ko sem ga hotela pobožati je pokazal zobe in zbežal pod omaro. Šla sem za njim in nameravala sem pogledati pod omaro, ko je za mano nekaj zaropotalo. Hitro sem se obrnila, lahko bi rekla, da s svetlobno hitrostjo. Bila se le vrata, jaz pa sem se tako prestrašila. Hotela sem oditi iz hiše. Takoj! Na kakršen koli način! Odšla sem proti vratom in jih želela odpreti. Ni šlo! Pa saj mora iti! Poskusila sem še enkrat in spet isto. Obrnila sem se in iskala rešitev. Lahko bi šla čez okno? Bližala sem se mu in bila vse bližje rešitvi. Za mano se je nekaj podrlo in seveda, jaz in moja pamet. Pogledala sem kaj je to in zagledala črn dim. Kaj je pa to? Iz tega črnega dima je nastala postava. Črna postava. Bil je vampir! Gledal me je v oči. Bile so iste, kot jih je imel mucek. Očitno ni bila pametna ideja, da sem sploh prišla sem. Ta vampir me je gledal…poželjivo…tako, da bi najraje zasadil svoje zobe vame in mi izpil kri. Stegnil je roko in me prijel za lička. Mislila sem, da se bo tako končalo moje življenje. Vampir pa me ni ugriznil. Storil je nekaj zelo čudnega. Poljubil me je na čelo in rekel:''Miška, zbudi se!''.
Odprla sem oči in nad mano je stal fant z najlepšimi očmi in rjavimi lasmi. Mislim, da je imel kar nekaj skupnih značilnosti z vampirjem. Potisnila sem ga z mene in skotalil se je iz postelje. ''Madona, Sky, kaj je s tabo?''. O shit, ugotovila sem, da sem iz postelje potisnila Louisa. Včeraj zvečer so se s fanti vrnili z turneje po Evropi. Medtem, ko jih ni bilo pa sem se navadila sama zbujati, hoditi po hiši in podobno... Prej sva vse to počela skupaj. Zato si zdajle nisem niti predstavljala, da bi me lahko zbudil. ''Lou, oprosti. Čisto sem pozabila, da si se vrnil''. Pogledal me je z tistim svojim pogledom ''A si resna? Kako lahko to pozabiš?''. Odgovoril mi je:''Hotel sem ti samo povedati, da je zajtrk na mizi. Fantje pridejo čez 15 minut.'' Vstala sem in se preoblekla ter se napol v spanju odpravila proti kuhinji. Priznam, verjetno sem zgledala kot zombi. Pogledala sem na uro in videla, da je ena popoldne. A je normalen? Verjetno mi je izklopil budilko in me pustil spat do sedaj. Prej pa me je gotovo opazoval kako spim. Grozno! Pri zajtrku sma sedela nasproti in danes se mi je zdelo, da je vse drugače. Zjutraj me ni niti objel. Kaj, če je bilo kaj v Evropi? Kaj, če ima drugo? Kaj, če me ne ljubi več? Ah... preveč razmišljam...
Po zajtrku me je objel in mi šepnil na uho:''Ljubica, pojdi se oblečt... greva nekam na samo''. Oblačila sem se v sobi, ko je pri vratih pozvonilo. Ja... čudim se še, da sploh zvonijo. Tako kot sem mislila, čez 10 sekund je nekaj zaropotalo. Spet vdirajo, ker Lou ni prišel pravočasno. Tipično.
Ah, joj. Kako stresno jutro... še predstavit sem se pozabila. Ime mi je Skylar Smith, prijatelji me kličejo kar Sky. Zdaj se verjetno sprašujete kaj imam z Louisem in kako za vraga poznam 1D oz. One direction? Zapleteno... Zgodilo se je v Manchestru in... ''Skkkkkkkky, greš?''. To zgodbo bom povedala kdaj drugič. Lou me kliče. Louis Tomlinson je moj fant, če še niste ugotovili. Verjetno sem najsrečnejša punca na celem svetu. Skoraj vse po svetu si želijo, da bi bile ob Louisu, bi jih objemal in podobno... Tega sem jaz deležna vsak dan, ki ga preživiva skupaj. Danes bo verjetno dan tak... poznam ga. Nekaj naklepa. Spet me je poklical, jaz pa sem hitro pograbila torbico, ker sem že bila oblečena.Ko sem prišla do njega, me je privil k sebi ter poljubil. ''Sky, ura je že dve. Posebne želje za popoldne?''. Potem pa naju je pogledal Harry, ko sva bila še vedno objeta. ''Lahko to počneta kje drugje, bom dobil še sladkorno!''. Louis ga je samo grdo pogledal in se mu še zarežal. Prijel me je za roko in me potegnil za njim čez vrata. Z roko v roki sva so odpravila po potki.Kar naenkrat pa je začelo snežiti. Spet bo za božič sneg! Ker je bilo že prej nekaj snega, sem osupnila. Kar naenkrat je priletela kepa v mene. Kepala sva se res zelo dolgo in bila sem popolnoma premočena. Kar naenkrat pa se je vrgel na mene z vso silo. Začela sem se smejati, ko sva ležala v snegu in komaj mrmrala:''Lou, Louis, nehaj, nehaj, zebe me''. Videl je, da mislim resno in tako se je odkotalil z mene. Ja... Louis se očitno res rad kotali. Ko sem se hotela pobrati, me je potegnil nazaj in me poljubil. Vstala sva se in ko sva se vračala proti domu, se je že mračilo. Čez okno sva videla, da vsi spijo. Torej Harry, Liam, Niall in Zayn. Spogledala sva se in se zarotniško zasmejala. Vrata so bila odklenjena in Lou je brcnil vanje. Zaropotalo je tako, kot vedno, ko vdirajo oni. Niall se je tako prestrašil, da je padel s postelje ter za seboj potegnil še Harry-ja. Na tleh sta ležala kot dve vreči, midva pa sva se smejala kot zmešana. Harry je jezno rekel:''Vrjemita, tole vama bom vrnil!''. Stekla sem se v sobo preoblečt, ker sem bila res premočena do kože.Potem sem prišla dol in Lou mi je rekel, da sem prelepa. ''Jaz? Ti si lepši!''. Odšla sva v kino, fantje pa so imeli pripombe, da naju cel dan ni doma. Usedla sva se v kino dvorano. Bila je romantična komedija in dejansko sploh ne vem naslova. Pravzaprav, sploh nisva gledala filma, ker sva se večinoma poljubljala. ''Kako sem te pogrešal. Mislil sem, da bom umrl brez tebe!''. Nasmehnila sem se mu in mu povedala, da sem ga jaz pogrešala bolj kot si sploh lahko misli. Potem sva imela tisti prepir 'love you more' in ko sva se odpravila domov je bila ura deset. S fanti smo se še nekaj časa igrali Twister. Dokler na koncu nisem ležala na Louisu, pod njim pa je bil Harry. Za konec pa je še Niall izjavil, da je lačen. Tipično. Z Louisem sva se odpravila v najino sobo in rekel mi je naj zamežim. Okoli vratu mi je obesil verižico in rekel:''Samo zate, draga. Ljubim te!''.Poljubila sem ga, ulegla sva se na posteljo in se še nekaj časa poljubljala. Potem sva objeta zaspala...
01. januar 2013
Oprosti za slovnične napake. Zagotovo sem se kje zatipkala. Upam, da bo berljivo. Nekaj sem na hitro napacala do konca. Upam, da bo ok ;/
01. januar 2013
Pa tale slika bi mogla biti po 7. odstavku.Hjooooj :c
01. januar 2013
oo, ĸαĸ lepo, ve мe z ѕvojιмι odloмĸι υвιjαтe! тαĸo αlι тαĸo pojeм že preveč čoĸolαde zdαj вoм pα reѕɴιčɴo doвιlα ѕlαdĸorɴo! :З
01. januar 2013
вrez ѕĸrвι, ɴe ɢledαм ѕlovɴιčɴιн ɴαpαĸ ѕαj ѕe тυdι jαz velιĸoĸrαт...celo, prevečĸrαт zмoтιм. včαѕιн тυdι v ιѕтeм ѕтαvĸυ!
01. januar 2013
Hvala...drugace bi lahk se boljse napisala ampak...je kar je haha
Sreca, da nihce ne izpade.
A pri tretjem izzivu pa izpade kdo? A samo ena al vec?
Oprosti kr tolk sprasujem sam sm radovedna hahah
01. januar 2013
prι тreтjeм ιzzιvυ ιz vѕαĸe ѕĸυpιɴe ιzpαde eɴα. тorej jιн ѕĸυpɴo ιzpαde peт.
01. januar 2013
In kdaj bo 3. izziv? Komaj cakam nuu
01. januar 2013
u14318
u14318
Prebudili so me njegovi poljubi.''Louis…'' sem zamrmrala in ga potegnila na posteljo.''Pikica, včeraj sem ti nekaj obljubil, se spomniš? Samo zate sem si izboril prost dan. Prosim vstani'' odprla sem oči. ''Zame?'' prikimal mi je. ''Kaj bova počela?'' sem radovedno vprašala.''Boš videla. Obleči se, in pridi v kuhinjo. Čakam te.'' Z tem je odšel iz sobe. ''Hm….No prav'' sem si rekla in si poiskala nekaj za obleči. Obula sem se all starke,

nato pa odšla v kuhinjo. Louis mi je naredila zajtrk.''Louis, saj ne bi bilo treba. Hvala vseeno. '' samo poljubil me je. Pojedla sem slasten zajtrk in se še enkrat zahvalila. Nato me je zvlekel v avto. Vozila sva se slabo uro in nato se ustavila pred nekim parkom. Že iz avta je izgledal čudovit. ''Pridi.'' Prijel me je za roko in nekaj minut sva hodila po parku. Prišla sva do čudovitega jezera in se usedla na travo. Objel me je čez ramo jaz pa sem glavo naslonila na njegove prsi. ''Ljubim te bolj kot vse, veš?'' zasmejala sem se. ''Vem. Tudi jaz te ljubim.'' Malo sva se crkljala objeta, nato pa je rekel Louis, da greva na kosilo. Našla sva bližnjo restavracijo. Usedla sva se za mizo in naročila svojo hrano. Ko sva pojedla, sva šla nazaj v avto.''Louis kam pa greva sedaj?'' sem vprašala. ''Spoznala boš mojo družino. Mami sem obljubil da te predstavim.'' Šokirano sem ga pogledala.''SI ZMEŠAN?! Poglej kakšna sem! In kaj če jim ne bom všeč, pravzaprav jim verjetno sploh ne bom in nočem ti delati problemov in…'' začel se je smejati na ves glas.''LOUIS TO NI SMEŠNO!'' sem zakričala.''Daj pomiri se no. Ne skrbi, všeč jim boš, ker si popolna v vseh pogledih.'' Nasmehnil se je in me malce pomiril. ''Lahko poskusiš zaspati, nekaj ur se bova vozila. Sploh ker je veliko prometa.'' Pokimala sem in zaspala.
~~
Zbudil me je Louis.''Pikica, tu sva.'' Odprla sem oči in takoj me je preplavil občutek živčnosti.''Rekel sem, da ti ni treba skrbeti. Zdaj pa pridi.'' Pomagal mi je iz avta. Prijel je mojo roko in me povlekel do vrat. Pozvonil je in kmalu je vrata odprla punca, verjetno njegova sestra, ter 3 punce za njo. ''LOUIIIS!!'' so se zadrle in ga vse skupaj objele. ''Hej. Pridi Aleesha.'' Povabil me je naprej. ''To je Fizzie, to je Lottie, to je Phoebe in to je Daisy.'' Na vsako je pokazal in povedal ime. .''Punce to je Aleesha, moja punca.'' Zahihitale so se in me objele.''Živjo punce. Lepo da sem vas spoznala.'' Sem rekla. Nato pa je prišla še ženska, srednjih let, verjetno Louisova mama. ''Hej mama'' jo je pozdravil in jo objel. ''Mama, to je moja punca Aleesha. Aleesha, to je moja mama'' podala sem ji roko in se ji nasmehnila.''Veseli me da sem vas spoznala.'' Pokimala je.''Kaj bomo počeli?'' je vprašal Louis.''Gremo ven igrati nogomet?'' je vprašala Lottie.
''Prav'' smo rekli skupaj.Za njimi sem odšla ven, na igrišče. Daisy je prinesla žogo.''Jaz in Aleesha, proti vam'' je rekel Louis in mi pritisnil poljubček na lice. Moja lica so se obarvala v živo rdečo barvo. ''No prav.'' Je rekla Lottie. Začeli smo igrati. Pravzaprav nimam pojma od nogometa, ampak sem se zabavala. Sicer sem večkrat vmes padla, in ja, noga me boli da komaj hodim, ampak poskušam to prikriti. Ko smo končali z nogometom, se je začelo že temniti zato smo se spravili noter. ''Pridi ti bom pokazal svojo sobo.'' Prijel me je za roko in me začel vleči gor. Ker pa me je noga bolela, nisem mogla tako hitro.''Louis, počakaj. Prosim.'' Ustavil se je in me zaskrbljeno pogledal. ''Kaj je narobe pikica?'' zavzdihnila sem.''Noga me boli.'' Zasmejal se je in me dvignil v naročje.''Louis! Saj lahko hodim.'' Sem zastokala a me je že odložil na posteljo v njegovi sobi.''Kje si se udarila?'' me je vprašal.''Louis saj je uredu.'' Odkimal je in mi zavihal hlače, tako da je videl rano. Koleno mi je krvavelo, ampak bi preživela.''Pikica..'' je zamrmral in odšel ven iz sobe. Čez pol minute je prišel nazaj. V roki je imel vato ter alkohol. ''Malo te bo zapeklo'' je rekel in mi rano obrisal z alkoholom. Skremžila sem obraz. Peklo je. In to zelo. ''Tako.'' Čez je nalepil obliž in se usedel zraven mene. ''Lou, tega ti ni bilo treba, veš? Saj sem se samo malce podrsala.'' Skomignil je z rameni. ''Si utrujena?'' pokimala sem in se naslonila nanj.''Pridi sem'' povlekel me je v naročje in kmalu sem ob njem zaspala.
-----------------------
Upam da je uredi, sm hitela
01. januar 2013
Ah joj :'( Sem ze obupala... nimam sans za zmago. Vse ste tako odlicne pisateljice js pa kr neki :c
02. januar 2013
u14318
u14318
prosm? Ti si tku popounu napisala!!! Zihr boš zmagala!!
02. januar 2013
js? ni sans. ti mas bols
02. januar 2013
u14318
u14318
tu ti mislš
02. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg