●нαяяу●
●вelιver. -нαley αмвer joнɴѕoɴ.
●ju$† α δƦεαʍεƦ - αɴα тнorɴre.
●TinaStyles<3 - тιɴα нαrrιeт poттer.
●kiss;* - eloιѕe мιcнelѕoɴ.
●Ŧ๏๏т๒aℓℓ●๓asтєя - jαмιe вrowɴ.
...
тorej, vαѕ 5 ѕι je ιzвrαlo нαrry-α. тυĸαj вoѕтe delαle ιzzιve, ĸι jιн вoм prιlepιlα ɴα тo тeмo spodaj
http://www.igre123.com/forum/tema/together-we-will-make-a-one-direction-fanfiction/47657/1
zмαɢovαlĸα вo z oѕтαlιмι šтιrιмι ιɴ z мαɴo pιѕαlα ɴovo zɢodвιco, ĸι jo вoмo υѕтvαrιle, ĸo вo тeĸмovαɴje ĸoɴčαɴo.
jαvιтe ѕe, če ѕтe тυĸαj!
28. december 2012
vso srečo punce (:
28. december 2012
Hvala enako ;D
28. december 2012
PRVI IZZIV!✻
naredite ga tukaj.✻
28. december 2012
lučke:
~Dunaj~
piškoti:28. december 2012
ѕυper :З
28. december 2012
dunaj morš od bliži vidt... po tej ulci sm se še pred 4 dnevi sprehajale *____*
28. december 2012
reѕ? lυcĸy yoυ!! ғυlj je lepo drɢαč *o*
28. december 2012
Tina sej sva z Lily ble v Dunaj-u že

Piškoti (Zdej sem dala dve ti pa pač izber kera ti je lepša):Lučke:
Upam da je ok (:
28. december 2012
Klikni na slike ker ko jih pač vidiš tak na posebej strani je kakovost boljša
28. december 2012
oo ĸoĸ ѕo lυšĸαɴι, prvo zвereм :З
28. december 2012
Haha vem ja x'D celo leto sme jih iskala Okeey
28. december 2012
pιšĸoтι

lυčĸe

kr neki sm najdla
28. december 2012
ѕυpr je, prι pιšĸoтιн pα ιzвereм 1 (ғυl тežĸ ѕм ѕe odločlα! c
28. december 2012
ɴιĸα vredυ je :З
28. december 2012
fain
28. december 2012
lučkeeepiškotki


28. december 2012
ѕυper je :З
ɴo тυdι ve ѕтe že vѕe ĸoɴčαle, čαĸαмo še ѕαмo ɴα loυιѕ-ove pυɴce ιɴ zαyɴ-ove, poтeм pα doвιтe oceɴe. :З
28. december 2012
»Jay a veš ni lepo, da si šel preden bi lahko sploh rekla adijo« rečem on pa se nasmehne. »Dobro žal mi je gospa Užaljenka obljubim, da se bom naslednjič poslovil in počakal, da se posloviš tudi ti« je rekel in me objel. Ja Jay-a iz The Wanted. »Kdo je rekel, da sploh bo naslednjič« je zamomljal Harry, me prijel za roko in me dobesedno povlekel iz Jay-evega objema. Zavila sem z očmi ter šla za besnim Harry-em, ki je pospešil korak. »Harry pa kaj ti je. Jay je moj najboljši prijatelj« rečem on pa odpre vrata hiše in me povleče noter. »No jas pa tvoj fant in lepo bi bilo če bi se temu primerno obnašala!« reče jas pa ga začudeno pogledam. »Harry si mogoče ljubosumen?« vprašam on pa me narejeno zgroženo pogleda. »Kdo? Jas? Seveda, da ne samo veš, da se 1D in The Wanted ne maramo« reče jas pa zavijem z očmi. »Harry priznaj da si ljubosumen« rečem on pa me grdo pogleda. »Ne nisem!« zavpije. »Kaj se dogaja tukaj?« vpraša zmeden Liam, ki je ravnokar prišel. »Zakaj vpiješ name?! In ja vem, da si bil ljubosumen in ne laži!« zavpijem nazaj on pa me grdo pogleda in si jezno sezuje čevlje. »Ok priznam bil sem ljubosumen! Seveda, da sem bil če pa sem tvoj fant ti pa se vlačiš po drugi!« zavpije jas pa ga šokirano pogledam. »Jamie, Harry ne se prepirat, ker…« je poskušal reči Liam ampak sem ga jas prekinila: »Kaj si rekel?! Da se vlačim po drugih?! Harry to me žali!« zavpijem in si jezno slečem moder nov plašč. »Ja resnica boli a ne!?« še enkrat zavpije. Ne morem verjeti, da me fant, ki mi pomeni največ na svetu označuje za kurbo če prav tega ni povedal dobesedno… To me je bolelo. Še posebej zato, ker mu jas zaupam.
»Harry…« »Nič Harry! Še predobro veš, da sovražim Jay-a in ne zaradi večnega spora med skupinama pač pa zato, ker si mi vedno dajala občutek, da ti pomeni več od mene. Nikoli nisi opazila, da me to boli!« zavpije jas pa spet poskušam nekaj reči ampak preden bi is mojih ust sploh spravila vsaj tih pisk se je spet oglasil. »Veš kaj, pozabi name! Pozabi, da sva sploh kdaj obstajala! Pozabi, da sem te sploh kdaj poljubil! Naju ni več!« zavpije jas pa sem prav tako kot Liam le začudeno zrla vanj. Sem prav razumela? Zapušča me? »Kaj? Hočeš reči, da me zapuščaš?! Se ti je zmešalo?! Dovolil si, da se skozi vse te mesece znova in znova zaljubim vate na koncu pa boš rekel naj preprosto pozabim na vse?! Govoril si, da me ljubiš mi dal občutek da sem ljubljena zdaj pa me zapuščaš?! Prav! Ampak zapomni si ko me boš iskal mene ne bo tam!« zavpijem vzamem plašč iz obešalnika in jezno grem iz hiše. Zaloputnila sem z vrati in sploh nisem več pogledala Harry-a.
Zakaj se mora to dogajati ravno meni? Zakaj mora ravno MENE pustiti fant, ki sem ga ljubila najbolj na tem svetu. Nekaj ljudi je čudno zrlo za mano med tem ko sem v solzah tekla čim dlje od njihove hiše ampak se nisem ozirala na to. Psihično sem bila popolnoma brez moči. Izmučena sem se ustavila. Ljudje so mimo mene tekali v službe, nekateri se brezskrbno sprehajali… Vse to sem imela. VSE. Zdaj pa tukaj samo stojim namesto, da bi počela to, kar sem počela še pred nekaj urami.
~~~~~~~~~~Dva tedna pozneje~~~~~~~~~~
No vas zanima kje sem? Ravnokar sem namenjena v trgovino. Zdaj pred dvema tednoma sem šla domov k staršema, ki sta me z veseljem sprejela nazaj v hišo če prav smo se nekaj časa nazaj skregali prav zaradi tega, ker sem se hotela preseliti, ampak pustimo zdaj to.

Zavzdihnila sem ko sem, kar naenkrat iz daljave zaslišala svoj glas, ki bi ga lahko prepoznala vsepovsod. Globok in nizek glas, ki je prihajal iz ust osebe, ki mi je nekoč govorila, da ji nekaj pomenim… Da me ljubi. Spet sem dobila tisti čuden občutek kot prvič ko sem ga srečala… Ko sme prvič slišala svoj glas. Ampak ne. Zapustil me je. Sam se je tako odločil. Ulil se je dež jas pa sem pospešila korak. »Jamie počakaj!« je zavpil in vedela sem, da mi je bil bliže. Torej je tekel. »Harry pusti me« malo glasneje rečem ampak ni odnehal. »Jami ustavi se!« reče in lahko bi prisegla, da ej bil od mene le še kak meter zato sem začela teči. »Jamie!« je zavpil za mano ampak nisem se ustavila. »Harry Styles!« je zavpil nekdo in lahko bi prisegla, da je novinar. »Jami ustavi se!« zdaj že rahlo jezen zavpije Harry in na mojo žalost me je ujel. Prijel me je za komolec in me obrnil proti sebi. »Sam počakaj da ti nekaj povem no!« zavpije. Saj ne morem verjeti, da ga spet vidim. Če prav sta minila le dva tedna sme ga pogrešala. Skoraj vsi v parku so se ustavili in se zazrli v naju in seveda ni manjkalo novinarjev. Ugh nikoli nisem bila rada v središču pozornosti. »Minuto ti, dam in verjemi, da v tej minuti ne boš spremenil ničesar« rečem in trmasto prekrižam roke na prsih če prav me je v srcu bolelo. »Hvaležen bom vsake sekunde, ki mi jo boš podarila. Jamie… Tako mi je žal. Vem, da sem bil neumen! Bil sem noro ljubosumen in to je prešlo na žaljenje! Žal mi je ampak preprosto sem se bal, da ti Jay pomeni več. Bal sem se, da boš me zaradi njega pustila« Z vsakim stavkom, ki ga je izgovoril je naredil korak bliže meni. »Jamie brez tebe sem kot rastlina brez sonca… Brez tebe sem kot brez duše. Jamie brez tebe sem nič in tukaj pred vsemi temi ljudmi in novinarji ti lahko povem, da te ljubim bolj kot kdorkoli drug… Bolj kot sebe. Imam te najraje in razumel bom če mi ne boš opustila ampak vsaj vedel bom, da sem se potrudil« reče jas pa sem samo zrla v njega… To je bilo tako lepo. V 'množici se še je slišal kak 'Aww'. »Harry nihče še mi ni rekel česa lepšega… Ampak…« svoj prst je nežno položil na moja usta in svojo čelo nežno prislonil na mojo. »Pššt… Jamie ljubim te. In hočem te nazaj« zašepeta in nato svoje sladke ustnice nežno prisesa na moje. Bil je kot najin prvi poljub. Popoln.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No očitno bom prva nalepla odlomek sem... Haha ja mal je doug ampak mam fuul teh 'vrstičnih' presledkov zmes
Upam da bo ok
30. december 2012
Haha pa napiš mnenje prosim
30. december 2012
Svoje ime ne svoj glas ops malo mam napak
30. december 2012
Pa njegov glas ne svoj glas omg crkujem
30. december 2012
oмɢ ɴeнι pιѕαт тoĸ popolɴo oĸej? нαнα х''d ѕυper je :З
30. december 2012
Haha Lily to pač ni popolno! Sem se potrudla pa ni popolno! Ampak vseeno hvala. Pa še butl sem pa sem se 10000 zmotla x'D Ti pišeš popolno!
30. december 2012
jα ιтĸ, pα ɴoѕečα ѕм αɴe? ----------> ɴιѕм, αмαpĸ ѕι тι zdαj povedlα тooĸ ɴereѕɴιce dα ѕeм мoɢlα še jαz eɴo! ѕαм ɴeнι, oɢroмeɴ ιɴ popoleɴ ѕpιѕ, pα ιтαĸ veš dα ѕeм oѕтαlα вrez вeѕed, zαтo вoм ĸαr ɴeнαlα pιѕαт х''d
30. december 2012
NOSEČA SI?! x'D Ne ni popolen ogromen pa je ja x'D haha no ok pa lahko noč
30. december 2012
šαdαp. х''d
31. december 2012
»Harry, tvoje mačke povsod puščajo dlako!« sem zavpila medtem, ko sem pospravljala spalnico. Kajti ta je bila polna mačjih dlak. »Pust moje muce, ti niso nč nardile!« je on zavpil nazaj. »Zarad nih morm pospravlat, če nisi opazu!« sm rekla. »Sej bom js do konca skuhu kosilo, no!« je zavpil nazaj. »Aja? Da zažgeš kuhno? Ne, hvala. Odpade.« »Kaj odpade?« »Da ti skuhaš kosilo, Styles. Boš kr lepo posodo pomivu.« »Tina...« »Nč Tina. Pa ne bi v vsakmu zavetišču posvojil useh mačk.« »Ampak...« »Nič ampak, ¾ od teh 20 mačk gre od hiše!« »Pa sej ni tok hudo,« je ugovarjal. »Da ni hudo? Sej smrdi ko v živalskem vrtu.« sem rekla medtem ko sem odšla v dnevno. Kot sem pričakovala. Harry je zgledu, ko stara vdova s krdelom mačk. Mankale so mu sam še roza obleke. In gledu je nogomet. Vzela sem dalinc in prestavla na MTV. »I won't let these Little things...« »O hudo, Little things se predvaja.« sem rekla. »Ej, sej si mi dovolila, da gledam fuzbal!« je reku. »Zavila sm z očmi. »Če se mi čez pet minut ne prlimaš v jedilnci bom uso hrano nesla Niallu.« Odšla sem dokončat kosilo. »Mmm, palačinke!« je zavpil. Zavila sm z očmi. »Si umil roke?« »Ne, zakaj bi si jih pa mogu?« »Sedel si na kavču, skup s krdelom mačk in če si ne greš pri tej priči umit rok, prsežm, da bom palačinke nesla Niallu.« Harry si je šou umit roke med tem pa je pol palačink ze izginl iz mize. »Kje so palačinke?« »Pojedla sm jih.« »Ti tok poješ?« »Še ne veš?« Harry je šel pogledat v dnevno. Zagotov ga je zanimal če so tiste oblublene ¾ mačk izginle. »No poglejmo kaj nardit s celim živalskim vrtom mačk...« »Niiiiiiič!« »Nesla jih bom nazaj v zavetišče.« »Tm majo tuk mejhne kletke, umrle bojo od dolgčasa, noooooo.« »Se čudim, da niso že umrle...« »Kaj, nogomet se ti zdi dolgočasen?« »Ja!« »Dokaž« »Ti dokaž.« »Pomij posodo.« »To je tvoja zadolžitev!« »Har, Harry tisto...« »Sam utihn in se lot posode!« harry je zavil z očmi. Js sm se usedla pred TV. V roke sem uzela knjigo in... »HARRY EDWAR STYLES! DA SE MI TAKOJ PRKAŽEŠ V SOBI!« »Kaj je že spet?« »NIČ 'KAJ JE ŽE SPET?' TVOJE MAČKE SO MI UNIČLE KNJIGO IZ KNJIŽNJICE!« »Kaj?« »JA, UNIČLE SO MI KNJIGO!« »Mucke pa že ne...« Zavila sem z očmi in mu pod nos pomolila strgano in razcefrano knjigo. »Sam igrale so se...« »Ja? Odpel use razn tvoje najljubše v zavetišče, potem se bova pogovarjala dalje.« »Okej.« Harry je mačke napakiru v avto, in v tej pol ure je bil nazaj. Brez njih. Stanovanje pa se je svetilo kot iz škatlice. »Glede mačk sva se zmenila, Harry. Bi lahko zdej pomil posodo??« »Če že morm.« Ko je pomil posodo je prišel k meni. Jaz sm gledala MTV hits. On je gledal z mano. »Taylor...« »Harry, kokrat sm ti že rekla, da nomčm slišat niti besedice o Taylor?« »Stokrat?« »Stoenkrat.« »Aja, sej res.« V tišini sva poslušala glasbo. Harry me je objel okrog ramen. »Oprosti zarad mačkov, srček.« je rekel. »Oprostim,« sem rekla. »Ljubim te.« »Jaz tudi tebe.« Poljubil me je. Poljub sem mu vrnila... In takrat je pozvonilo pri vratih. »Če pa tole niso fantje pa res nevem.« Sem rekla in že vstala, da bi šla odpret vrata. Harry je že hotel prijeti dalinec. Kar naenkrat pa sva se oba ustavila. »grem jaz.« je rekel. »Okej, bom js pol prpravla malco. če kej vem je Niall lačen.« Harry se je nasmehnil šel odpret vrata.
31. december 2012
нαнαнαнα ѕυper je! х'''d
31. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg