Forum
HejHoj! Jst sem Gaja in že kr neki časa pišem zgodbice. Sicer se ponavadi ne navezujejo na resnične ljudi, ampak se pač nisem mogla upreti temu, da sem napisala zgodbico o eni izmed mojih najljubših skupin One Direction. Zgodba je bila prvotno namenjena moji najboljši prijateljci, za lanski rojstni dan, samo sem se zdej odločila, da bi jo lahko delila tudi z vami.

EmaLiliNina
1. poglavje

25.junij. Poletne počitnice so se končno začele. Končno? Ne zame. Še zmeraj ne morem verjeti, ampak tokratno šolsko leto je minilo prehitro. Vse bi dala, da bi ga podaljšali še za mesec dni - ampak, da seveda ne bi bilo testov - saj si močno želim ostati v njegovi bližini. V Calebovi bližini.
Kljub temu, da ima dekle še zmeraj verjamem, da bi se med nama lahko nekaj razvilo- pa čeprav je on po horoskopu bik jaz pa oven in se ne ujemava najbolje.
Tudi Lili in Nina mi zagotavljata, da nekje globoko v svojem srcu nekaj čuti do mene, le da tega še ni ugotovil. In ker sta moji najboljši prijateljici jima verjamem.
A možnosti imam malo, premalo. Na šoli bo le še naslednje leto, saj je končal 3. letnik, jaz pa sem končala komaj 1. letnik. Še pogledati me noče. On ima oči le za Ano - njegovo novo dekle. Že nekaj časa se je nekaj pletlo med njima. Po vsej šoli se je šušljalo, da sta skupaj, a tega nisem verjela, do prejšnjega meseca.
Srce se mi je paralo, ko sem videla kako se vsem na očem poljubljata. Zadnji mesec sta bila povsod skupaj.
Med odmori na hodnikih sta se stiskala in smejala, na avtobusni postaji, ki je stala nedaleč od poti, po kateri sva stopali z Lili, prav tako.
Lili je Ano vsakič preklela in me hotela zamoti z nečim drugim. Vedela je kako se počutim.
In ravno tistega dne sem si obljubila, da ga bom osvojila do konca šolskega leta.
Ampak kot ste verjetno že ugotovili se ni zgodilo nič. Saj sem se mu poskušala nasmehniti, vsakič ko je šel mimo mene. A preprosto, postala sem živčna, bilo me je sram, saj sem bila prepričana, da Liam ve, da sem zaljubljena vanj. Kot neka usekana najstnica. Pa saj sem samo bedna šestnajstletnica. Zakaj bi se sploh zanimal zame? Verjetno si je mislil, da smo samo še ena skupinica najboljših prijateljic, ki rade širijo govorice po šoli, kar pa sploh ni bilo res.
No, saj ne rečem, da nismo popularne. Ne spadamo med tiste, ki se držijo bolj zase. Družimo se z vsemi in vsi nas imajo radi, no vsi tisti, ki so v 1. letniku. Za starejše pa smo navadne luzerke, kar me seveda ne bi motilo, če ne bi bil Liam med tistimi.
Ker vam nočem težiti le z mojimi ljubezenskimi problemi, se vam bom kar predstavila.
Sem Ema, stara sem – kot sem že prej povedala – 16 let in ravno včeraj sem končala 1. letnik gimnazije v Ljubljani. Imam čokoladno rjave lase, ki sicer po naravi niso ravni in svilnati, temveč so rahlo valoviti in zjutraj zmeraj grozljivo razmršeni. Po jutrih si jih moram dolgo urejati, saj drugače izgledam kot strašilo. Imam modro- sive oči, ki so na svetlobi včasih zeleni in dokaj svetlo polt. Moja najljubša pevka je Lana Del Rey, najljubši pevec pa Ed Sheeran. Vendar absolutno najraje prisluhnem pesmim britanske skupine One Direction. Prav vsak član mi je pri srcu, z izjemo Harry-ja. Ne rečem, da ni privlačen, a zdi se mi, da ni privlačen po notranjosti. Zdi se mi beden in neumen. Moji najljubši film je 10 Things I hate about you, moja najljubša nadaljevanka pa je Pretty Little Liars. Ashley Benson, ki je ena ima eno izmed glavnih vlog v seriji, je moja najljubša igralka. In tako naprej…
Sedaj pa k mojima najboljšima prijateljicam Nini in Lili.
Nina je prav tako kot jaz stara 16 let in bo jeseni začela obiskovati 2. letnik. Njeni naravna barva las je peščeno blond, a si jih je letos poleti- presenetljivo, saj je prisegla, da si ne bo nikoli pobarvala las- pobarvala na živo blond. Tudi njeni lasje so prav tako malo valoviti, a še zdaleč ne tako kot moji. Vsako jutro pa si jih še nekoliko nakodra. Njene oči so modre, njena polt pa je nekoliko zagorela. Njena najljubša pevka je Selena Gomez, pevec pa Justin Bieber. Prav tako je njena najljubša skupina 1D (One Direction). Njen najljubši film je Johnny English, nadaljevanka pa PLL in najljubša igralka Lucy Hale.
Nazadnje pa še Lili, ki je popolno nasprotje od mene in Nine. Tudi ona je najina sošolka in je z odličnim uspehom končala 1. letnik. Je edina izmed nas, ki si svojih las še nikoli ni pobarvala- že od nekdaj ima tako temne. Je tudi edina izmed nas, ki je ni potrebno skrbeti koliko dela bo imela z lasmi zjutraj, saj ima popolnoma ravne. Njene oči so barve temne čokolade in se vsakič, ko vidi nekoga, ki ga ima rada rahlo zaiskrijo. Njena polt pa je prav tako kot Ninina nekoliko zagorela. Lana Del Rey je tudi njena najljubša pevka, a za razliko od naju sovraži Justina, obožuje pa Pitbulla. Prav tako sovraži One Direction obožuje pa skupino The Wanted. Njen najljubši film je Harry Potter, njena najljubša nadaljevanka pa je Desperet Housewifes. Naravnost obožuje igralko Emmo Watson.

Caleb
želite da nextam?? (((:
23. julij 2013
u140958
u140958
next
23. julij 2013
u135507
u135507
neeext!!
23. julij 2013
wma
neeeeeext!
23. julij 2013
u146086
u146086
neeeeeext
super začetek
23. julij 2013
nexttttttttttt
24. julij 2013
neeeeeeext
24. julij 2013
u146081
u146081
Neext
24. julij 2013
next
24. julij 2013
next
24. julij 2013
neeext!
24. julij 2013
2. poglavje

Ker pa imam v življenju pač neverjetno nesrečo, se moram s starši - kljub temu, da sem že dopolnila 16 let in se moje sošolke lahko same odpravijo kamorkoli si želijo - napotiti na počitnice na Hrvaško. Natančneje na otok Krk v majhno mestece Njivice. Res, da mi je bilo tam včasih všeč, pa saj se mi še zmeraj zdi tako, a preprosto bi bilo bolje, če bi šli še kam drugam. Sicer pa odhajamo šele v soboto in imam še nekaj časa, da najdem Caleba in ga očaram, saj se Ana po facebooku že hvali, da jutri odpotuje v Španijo.
»Gremo ven?« sem po klepetu vprašala Lili in Nino. Seveda sta obe sprejeli moje povabilo in že čez dobro uro smo se dobile pred našo najljubšo kavarno. Naročile smo ledeno kavo in nemudoma začele klepetati.
»Že imaš načrt?« me je vprašala Lili, Nina pa je z zanimanjem začela poslušati mojo zamisel.
»Torej … Še danes ga moram najti, ga pozdraviti in se začeti pogovarjati z njim.« sem ponosna na svoj načrt povedala.
»Pa si prepričana, da te ne bo kap, ko ga boš zagledala?« je vprašala Nina.
»Upam, da ne.« sem se nasmehnila. »To je to?« je presenečeno vprašala Lili.
»NE! Potem mu bom povedala, da odhajam na morje in ko bom tam mu bom poslala razglednico, na katero bom napisala, da ga pogrešam. Morda bo delovalo.« sem polna adrenalina dejala.
»Dobra!« je navdušeno vzkliknila Nina, Lili pa je med tem bruhnila v smeh.
Razlog za njen smeh je bil Caleb. Namreč ravno takrat je vstopil v kavarno. Takoj, ko sem ga zagledala me je zadela ustna kap.
A nekaj me je vseeno držalo pokonci. Njegov nasmeh. Ko se je njegov pogled ustavil na meni, se mi je nasmehnil in pomahal. Jaz pa … no, še zmeraj sem le strmela vanj. Me resno pozna? Mi je res ravno pomahal?
»Kaj počneš?« sem se spraševala in mu končno vrnila nasmeh, nato pa polomija. Še isti trenutek je skozi vrata vstopila Ana in mu skočila v objem. V obraz sem postala rdeča kot kuhan rak - tisti trenutek sem se želela vdreti v zemljo.
»Zarukana Ana.« je jezno siknila Lili. Če bi tisti trenutek pogledi ubijali, bi bilo dekle, ki mi je popolnoma zagrenilo dan, že mrtvo. Nina jo je namreč pogledala tako ubijalsko, da sem se še sama prestrašila.
»Nehajta no! Saj je vseeno.« sem šepnila, na mizo vrgla nekaj kovancev in še dodala: »Pojdimo na sladoled.«
Po hitrem postopku smo se pobrale iz kafiča in se odpravile na sladoled.
»Najraje bi jo ubila.« sem v šali rekla. »Samo bi bilo tako vseeno, ker bi potem šla v zapor in Caleba tako ne bi mogla imeti.« sem skomignila z rameni, Nina in Lili pa sta obe naenkrat bruhnili v smeh.
Še dolgo smo se sprehajale po mestu in opravljale dekleta, ki mislijo da so nekaj več.
»Tu je tvoja priložnost!« je vzkliknila Lili in pokazala na Caleba, ki se je sam sprehajal na drugi strani ceste. »Pojdi!« je rekla Nina in me potisnila na cesto.
Pri tem sem se spotaknila in iz rok izpustila sladoled, ki se je razmazal po asfaltu, nato pa me je skoraj povozil avto.
»Sori,« je še rekla Nina, nato pa sta z Lili izginili za vogalom.
»Si v redu?« sem nenadoma zaslišala znan glas. »Mislim da.« sem se nasmehnila in vstala.
»Hodiš na našo šolo? Znana se mi zdiš.« me je vprašal in tisti trenutek sem ga želela boksniti. Vprašal me je, če obiskujem njegovo šolo? Seveda jo! Kaj mi ni malo prej pomahal? Sedaj pa me sprašuje to?! Super!
»Ja.« sem jezno zamrmrala in se mu nasmehnila. Ko mi je nasmeh vrnil, sem takoj pozabila na bedno vprašanje, ki mi ga je postavil malo prej.
»Bi nov sladoled Videl sem, da ti je prejšnji padel na tla.« je predlagal, jaz pa ga seveda nisem mogla zavrniti. Pokimala sem in mu sledila do slaščičarne.
Tudi sam si je kupil sladoled.
»Greš na počitnice?« sem ga vprašala. »Ne.« je jedrnato povedal. »Ti?«
»Ja, v soboto grem.« sem mu z veseljem povedala. »Lepo se imej.« je rekel in želel kar oditi.
Kaj je z njim?, sem se vprašala. »Že greš?« sem vzkliknila in se spraševala, če sem kaj naredila narobe. »Ja.« je zdolgočaseno rekel.
»Ti lahko pošljem razglednico?« sem ga v upanju vprašala. »Lahko.« je rekel malo bolj zainteresirano. Hitro je povedal svoj naslov, pomahal v slovo in izginil v temo.
Izza vogala sta se prikazali Nina in Lili, bili sta presrečni in nasmejani.
»Uspelo ti je!« sta vzkliknili v en glas in me močno objeli. Sladoled mi je spet padel na tla, a bilo mi je povsem vseeno. Bila sem preveč navdušena nad najinim pogovorom. A še sedaj ne vem kako nisem opazila, da se sploh ni zanimal zame, želel je biti le prijazen.
kako se vam zdi do zdej? nextam?
24. julij 2013
next
24. julij 2013
u140958
u140958
next
24. julij 2013
cool!Next!
25. julij 2013
neeeeeeeext
25. julij 2013
neext
25. julij 2013
u135507
u135507
next!!! superr :=)
25. julij 2013
3. poglavje

Do sobote Caleba nisem več videla, pa čeprav sem si vsak večer preden sem zatisnila oči zaželela, da bi ga naslednji dan v mestu srečala.
A kot že veste upanje umre zadnje.
»Ljubica gremo!« je mama zaklicala, jaz pa sem še zmeraj pakirala oblačila v svoj premajhen kovček.
»Takoj bom!« sem ji odgovorila in ugotovila, da se pravzaprav veselim oddiha. Ne bo mi treba skrbeti in imeti ves čas oči na pecljih, saj bom vedela, da Caleba ne bo tam.
»Samo na sladoled še grem.« sem rekla mami, si torbico zavihtela na ramo in odhitela iz hiše. Bila sem prepričana, da bo tam.
Mora biti tam, sem si rekla in držala pesti, da bom v množici ljudi zagledala njegov obraz. In res sem ga. Malo je manjkalo, da bi začela skakati od veselja.
»Hej, Caleb.« sem se nasmehnila in ga potrepljala po ramenu.
»Hej … Eva?« je rekel nekoliko zmedeno. Kaj za vraga?!, sem se vprašala.
»Ema sem.« sem rekla in se mu spet poskušala nasmehniti.
»Oh … točno.« se je spomnil in dodal: »Spet na sladoledu?«
»Vroče je.« sem pritrdila in zardela. Je ugotovil, da vsak dan hodim na sladoled, v upanju da bo on tam?, sem se vprašala.
»Se vidimo.« je še rekel, na pult dal 1€ in odšel iz slaščičarne s čokoladnim sladoledom.
»Vanilijo prosim.« sem nekoliko potrto rekla, plačala in odhitela domov. Bilo me je grozno sram. Prepričana sem bila, da ve.

POZNEJE

»Se veseliš počitnic?« me je vprašal oče, medtem ko smo sedeli v vročem avtu na avtocesti, ki se že nekaj minut ni premaknil niti za milimeter in čakali v neskončno dolgi koloni. Bilo mi je vroče, lačna sem bila in čim prej sem si želela, da bi prispeli.
»JA! Komaj čakam, da spet vidim morje.« sem rekla in pogledala skozi okno avta. Moj pogled se je ustavil na kombiju, ki je peljal mimo nas. Tisti obrazi so se mi zdeli znani, a nisem vedela od kod. Skomignila sem z rameni in si v ušesa vtaknila slušalke in pritisnila play. Začela se je vrteti pesem Up all night skupine One Direction, jaz pa sem si tiho začela momljati melodijo in upati, da bodo moje počitnice morda zabavne. Kmalu sem potonila v globok spanec. Imela sem dokaj čudne sanje. Na morju je bil Caleb, bila sva skupaj, poljubljala sva se in se imela super. A na žalost me je mama zbudila iz sanj, za katere sem upala, da se nikoli ne končajo.
»Prispeli smo.« je rekla in se mi nasmehnila. Iz ušes sem si vzela slušalke iz katerih se je slišala pesem Moments, prav tako od iste skupine . Ugasnila sem Mp3, ga dala v torbico in odšla za očetom in mamo. Pozdravili smo lastnico apartmaja, ki nam je dala ključe.
Iz prtljažnika sem vzela svoj kovček, odšla do svoje sobe in večino oblačil zložila v omaro. Nato sem si oblekla, strgane kratke hlače in belo ljubko majico.
»Greš na plažo?« sta me vprašala mama in oče, čez kakšno uro, ko sem ležala na ležalniku na terasi in brala knjigo Beležnica.
»Morda pozneje.« sem rekla, čeprav v resnici nisem imela namena iti na plažo.
Že čez nekaj minut mi je postalo dolgočasno. Vse je bilo tiho, pa še neznosno vroče.
Vzela sem listek in napisala
Šla sem ven.
Ema
Nisem želela, da bi mami znorela, saj bi verjetno mislila, da me je nekdo ugrabil, če ne bi pustila sporočila. Vzela sem nekaj denarja in odšla ven.
Odpravila sem se do prvega bara in naročila coca colo. Mislila sem, da me tukaj ne bo sram, kot me je bilo doma, a nisem imela prav. Tukaj me je bilo še bolj sram!
Vsi domačini so me poznali, saj že od malega hodimo sem. V zadregi sem jim vračala nasmehe in upala, da me ne bo nobeden več spoznal. Ko sem končno popila svojo osvežilno pijačo, sem plačala in šla mimo vseh trgovinic in restavracij iz katerih se je vil vonj po odlično pripravljeni hrani. Zavila sem proti tržnici, saj sem želela kupiti nekaj sadja. Ko pa sem prišla do tja, sem doživela neverjetno presenečenje.

vas zanima kakšno je presenečenje???
26. julij 2013
ja next
26. julij 2013
ja
next
26. julij 2013
Next + nova bralka
05. avgust 2013
u144094
u144094
jaaa + neeeeeeeeeeetx
03. september 2013
Next<3
01. november 2013
najprej bi se rada vsem opravičla, ker nič ne nextam sem čisto pozabla na to in obljubim, da bom bol pridna in več nextala za vnaprej drgač pa hvala vsem, ki berete<3
********************************************************************************************************

4. poglavje

No, to presenečenje ni bilo ne vem kaj, a česa takšnega še v Njivicah nisem videla. Sredi trga so postavili dokaj velik oder in seveda me je zanimalo kaj se dogaja.
Odšla sem do prvega dekleta, ki je z zanimanjem opazovalo oder in jo vprašala: »Kaj se dogaja?« sem vprašala in upala, da je Slovenka. »What?« me je vprašala in se nasmehnila.
»Kaj se dogaja?« sem jo vprašala v angleščini. »Oh … Skupina One Direction bo nocoj nastopila tukaj.« je rekla- v angleščini- z velikim nasmehom.
»One Direction?« sem vzkliknila in se zasmejala. »Tukaj? Si nora?« sem jo vprašala, saj sem bila prepričana, da me zafrkava.
»Ne.« je rekla nekoliko zmedeno. »In kako veš, da bodo nastopili tukaj?« sem vprašala, saj ji še zmeraj nisem verjela niti besedice. Pogovor je še zmeraj potekal v angleščini.
»Emmm … Tukaj je plakat.« je povedala, se zasmejala, pokazala proti velikemu plakatu in odšla.
Takoj sem odhitela do oglasne deske. In res. Pisalo je, da bo One Direction nocoj nastopil tukaj, pa še zastonj je bilo.
Ura je bila osem zvečer, koncert pa se je začel ob devetih. Ljudje so se že začeli zbirati na trgu, dekleta so imela polno plakatov, nekatere pa so že jokale od sreče.
Odločila sem se, da počakam tam. Odšla sem do trafike kupila nov izvod revije Elle, se usedla na klop in čakala. Že čez nekaj minut je postalo neznosno. Dekleta so kričala, mame so bile panične saj so njihove hčerke izginile v množici, očetom se je vse skupaj zdelo brez veze, jaz pa sem si želela le, da bi se čim prej začelo.
Nekako, sicer še zdaj ne vem kako, sem se prerinila v prvo vrsto in še kar brala članek o tednu mode v Parizu.
Medtem sem razmišljala, da koncerta morda sploh ne bo. Verjetno nas je nekdo prinesel okoli. Tako kot v tisti oddaji, ki jo je vodil Ashton Kutcher- Punk`d.
Nato pa so dekleta začela še bolj vreščati kot so prej. Fantje so se prikazali na odru in takoj sem prepoznala katero skladbo pojejo.
»Save you tonight.« sem šepnila in se nasmejala. Vse se mi je zdelo tako neresnično, a hkrati je bilo resnično. Louis, Liam, Niall, Zayn in Harry so stali pred mano in peli.
Vsemu skupaj še zmeraj nisem mogla verjeti, a naslednjo dejanje me je postavilo na realna tla. Harry se mi je nasmehnil, mi pomežiknil in mi podal roko.
Želi, da pridem na oder?, sem se vprašala in se skremžila. Kaj si pa misli, da je?, sem pihnila in odločno odkimala.
»Pridi no.« je rekel v mikrofon(seveda v angleščini). Dekle zraven mene je reklo nekaj v tujem jeziku, a po njenem izrazu sodeč je rekla nekaj takšnega: »Daj no! Pojdi na oder.«
Spet sem odkimala in stopila korak nazaj. Bila sem prepričana, da bi odšla na oder, če bi me povabil Zayn, ampak Harry mi gre na živce. Verjetno bi bil ves ponosen, če bi me prepričal in bi šla na oder. Ampak ne, jaz nisem takšna. Kmalu sem pozabila na tisti dogodek in uživala v poslušanju skladb. Harry se mi je še nekajkrat nasmehnil, a poskušala sem ga ignorirati.
Kar prehitro so odpeli tistih nekaj pesmi, še malo poklepetali, nato pa odšli z odra.
Večina deklet je ostalo tam, saj so upale, da bodo prišli nazaj, jaz pa sem bila preveč utrujena in sem se zato odpravila proti apartmaju.
Začela sem se oddaljevati, a sem še zmeraj slišala vpitje. Ko pa sem zavila v ulico in sem zagledala morje in slišala butanje valov, sem vedela, da je končno konec z vreščanjem.

nextam?
aja pa hotela sem sam povedat, da bodo v tej zgodbi večinoma omenjene skladbe iz njihovega prvega albuma, ker sem to napisala že kr nekaj časa nazaj
24. november 2013
neeeeeeeeeeext. (:
24. november 2013
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg