Forum
No naj začnem ta dnevnik pišem da povem vsem puncam da so fanti pofukani.
RAZEN IZJEME KOT JE NAPRIMER ROK ,LAHKO IMAŠ TUDI SVOJO IZJEMO AMPRAK SAM ENO .
19.12.2012
Kak bi te sem čula kosem stopila vrazred od svita seveda . To je še en dokaz zakaj so fanti pofukani. To kar so mi še naredili je še hujše čes celo avlo so se zadrli da sem v Roka.
Seveda je mogu biti v avli in vse slišu .Pa ne da bi me bilo sram. Pol grem v knižnoco in tam srečam njega ko me prosi naj mu skopiram pač en list . Ubistvo je proso knižničarko [ pa je ona rekla meni zakaj ni reku meni ta krivičen svet] Pri pouku je šlo tud vse narobe 4 sem fasala . končno se rečim šole [ mučilnice] .Ko se pa doma se grem učit tam me spet začne beni zajibavat da sem bogata. Saj me to ne mot saj sem res sam to mi pol mama očita. Komi sem dočakala da sem šla spat.

nasledni del bo tud z naslovom to je dostopno sam za punce.
19. december 2012
20.12.2012
Gremo se pripravljat za konec sveta se zdaj že vsi zajibavajo iz tega. Mogoče bo pa res si mislim . Akaj ko iz tega potem nastane cela revolucija seveds od fantov. Pač popomoti pade vaza in vsi letijo ven kao da se že začenja rušit svet. Pa bi rekla da temu vrjemejo ne oni todelajosam da nam ni treba pisati . Pa sej je fajn sam na koncu je ful za prepisati. Tak je potekal dan edino neki je še blo od kluba smo imeli tekmo to je vse kar je bilo.
nasledni del bo tud z naslovom to je dostopno sam za punce.
20. december 2012
21.2012
Konec sveta ne no saj moram počakat na šolo. Se vidmo v nebesih
21. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg