Forum
u31282
u31282
To bo moja prva zgodbica in upam da vam bo všeč

Naj nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. oktober 2011
u31282
u31282
»Zbudi se« sem zaslišala in na sebi začutila blazino. Alma si je že krtačila lase in bila očitno zelo naveličana ,da me je morala vsako juto buditi .Moj današnji načrt je bil da pozabim na vse,a podrl se je že pri zajtrku. Ko sva prišli v kuhinjo na zajtrk se je mami začela kot vedno pritoževati nad mojimi lasmi ter tem da si nisem še napravila torbe. Nato pa mi je Alma rekla »Veš da Ole hodi z Saro«.
Zameglilo se mi je pred očmi.
Moje ime je Ema imam lešnikove oči in ognjeno rdeče lase. Stara sem 16 let in hodim v 2. letnik Srednje šole. Imam starejšo sestro Almo ki ima valovite črne lase in prav take oči kot jaz saj sva jih podedovali po očetu. Čez pol leta bo polnoletna in šla študirat za veterinarko. Mama ja zdravnica in hoče da bi se tudi jaz ukvarjala s tem a kaj, ko mene zanima samo ena stvar,slikanje. Že pri sedmih letih je bila moja slika nagrajena za najlepšo sliko meseca. Moji mami ,pa se to ne zdi niti omembe vredno saj to po njenem ni poklic ,s katerim bi se lahko preživljala .Pa naj pravi kakor hoče.
Moj oče je zaposlen v banki, pred tem pa je tri leta delav v zabaviščnem parku. Bilo je super in z Almo sva uživali v brezplačnih vožnjah na raznih vlakcih in v brezplačnih porcijah pokovke ,a oče je službo opustil ,ko je videl da se Alma tam vsak dan z nekim fantom srečuje ,in se pozno vrača domov.
Sicer on ni tečen a kar se okoli fantov tiče je kar precej stog.
Is kome me je prebudila moja labradorka Ela. Ob njenem laježu sem se ustrašila ter padla s stola s polnimi usti kakava. Mama je zagodrnjala»Daj no Ema pazi malo« in začela s tal brisati kakav ,ki sem ga pri padcu izpljunila iz ust. A kaj pa naj bi storila? Bila sem obupana. Ole je bil namreč moj bivši fant. Fant zaradi katerega sem na tleh, ker me je pred tremi dnevi pustil zaradi druge. In zdaj izvem da me je pustil zaradi sestrine najboljše prijateljice,ki hodi v isti letnik kot ona in je bila vedno tako prijazna do mene,a zdaj mi spelje fanta. Res hvala.
08. oktober 2011
next
08. oktober 2011
nneeexxttt!
08. oktober 2011
u29507
u29507
next
08. oktober 2011
u31282
u31282
Ema:


Alma:


Ole:


Sara:[img]https://vh1.mtvnimages.com/sitewide/promoimages/shows/a/audrina/promo/cast/sister_2/281x211.jpg?quality=0.85[/img]
Ela:

08. oktober 2011
Next !
08. oktober 2011
u61785
u61785
nextiii
09. oktober 2011
u31282
u31282
Nato sem ugotovila da imam na glavi rano iz katere mi je začela teči kri. Rana ni in ni nehala krvaveti zato mi ni preostali nič drugega kot da sem si nanjo položila obliž. Prvi dan v šoli ko sem brez Ola z velikim obližem na glavi. Kako bi ob tem pozabila na vse skrbi?

Ko sem odšla od doma in prišla do prvega vogala me je tam že čakala Mija da bi skupaj odšli v šolo.
Mija je moja najboljša prijateljica s katero si vse deliva. Ima dolge rjave lase in predrzne zelene oči je suha in se vedno oblači kot da je na plaži. Nekoč pozimi se je za v šolo oblekla kratko oblekico potem pa se je čudila zakaj je staknila angino. Je izredno nadarjena kitaristka ter bila že povabljena da bi igrala na kitaro na koncertu v Španiji vendar so koncert zaradi odsotnosti glavnega voditelja odpovedali.
No , takoj ko sem prišla do nje, me je vprašala kako sem. Povedala sem ji kaj sem pravkar izvedela od sestre ona pa mi je rekla »ah Ema ni te bil vreden«.Ko sva stopali do šole nisem ničesar več rekla ,a sem razmišljala ali je to res. Ali me res ni bil vreden? Vedno me je nasmejal ,me potolažil in mi stal ob strani. Hodila sva celi dve leti. Iz razmišljanja o tem me je prebudila Mija,ki je rekla da pride takoj ampak, da samo skoči pozdravit Tima. Zavedla sem se da sva že pri šoli in ji prikimala. Tim je bil njen fant s katerim je hodila pol leta. Hodil je v isti letnik kot midve in imel same petice. Ker je bil visok svetlolas in pravi lepotec so ga punce kar obletavale. Ko je začel hoditi z Mijo je najprej mislila da jo bo tako kot vsako punco do sedaj po enem mesecu pustil. Že prej je bila zatrapana vanj kar lep čas ,zato je bilo zanjo to da hodi z njim ,nekaj naj lepšega v njenem življenju. In ni je pustil. Pred nekaj tedni ji je rekel da je tudi on zaljubljen vanjo zato zdaj držim pest da se jima izide.
09. oktober 2011
u31282
u31282
Mia:


Tim:

09. oktober 2011
u54548
u54548
Neeeeeeext.! :***
09. oktober 2011
next
09. oktober 2011
u29507
u29507
next
09. oktober 2011
u31282
u31282
bol majhen next za vse ki ste nextali

Počakala sem Mijo nato pa sva šli skupaj do razreda. Ostali dan v šoli sem namesto učiteljici,posvetila svojim mislim in mislim o Oleju ,ter o tem ali me ni bil on vreden ali ga nisem bila vredna jaz. Preden sem se ovedela je minil ves pouk. Čim prej sem želela domov zato sem brzela mimo učencev in učiteljev,a zgodilo se je najhuje. Zaletela sem se vanj pri tem pa so mu iz rok zleteli šolski zvezki. Ole je vstal iz tal in pogledal kdo se je s tako brzino zaletel vanj, jaz pa sem imela rdečico po celem obrazu. Ko je videl da sem bila jaz je zavzdihnil ,in kod da ne bi bilo nič odkorakal stran. Ja, za to da sem bila nerodna je vedel tudi Ole. Bolelo me je ,ker mi ni nič rekel. Bolje bi bilo tudi da bi se zadrl name. Ker ni govoril z mano je izgledalo tako kot da nisem bila nič,čisto nepomembna in čisto neenakovredna-nič.
09. oktober 2011
u29507
u29507
next
09. oktober 2011
u61785
u61785
nxte
10. oktober 2011
u31282
u31282
še 2 nexta
10. oktober 2011
u31282
u31282
ma bom zdej ker se mi lih da
Bila sem čisto potrta,ko sem prišla domov niti slikati nisem mogla. Vrgla sem se na posteljo in za nekaj ur ko še ni bilo Alme in sem imela mir zaspala.
moja soba:


Bila sem v črnem tunelu bila majhna kot škrat okoli mene pa so bile visoke postave. Naenkrat me je zgrabila ena visoka postava bil je Ole ,ki je rekel«nič si » ta poved mi je začela razbijati v glavi
Nič si nič si nič si………………………………..

In zbudila sem se. Po obrazu sem bila čisto potna. Pogledala sem na uro in se zgrozila saj je bila že šest!Starši me bodo ubili saj bi morala narediti nalogo že pred trejo. Z nalogo v roki sem stekla v dnevno sobo in se pripravljala na izgovarjanje,ko sem prišla in zagledala grozno stanje. Mamo s telefonom v rokah in zaskrbljenjem na njenem obrazu ter očeta,ki gleda skozi okno in spremlja vsak šum. Zaskrbelo me je in sem vprašala kaj je narobe. Oče mi je odgovoril«Alme ni nikjer,že ob štirih bi morala priti ni pa je niti pri prijateljicah niti pri tistem njenem fantu«ko je povedal je takoj spet obupano gledal skozi okno.«Morda le zamuja« sem obupano rekla čeprav nisem verjela svojim besedam. Resda bo kmalu polnoletna ampak vedno je domov prihajala točno saj je sovražila da kdo zamuja in ga morajo drugi čakati. Nekdo je pozvonil. Oče je začudeno pogledal saj skozi okno ni videl nikogar. Stekli smo dol in upali da je Alma a ko smo pogledali skozi vrata tam ni bilo nikogar a na tleh je bil list papirja. Oče ga je dvignil in ga z strahom prebral:

Če želite še kdaj videti dekle pustite pred sončnim vzhodom v košari pred vrati
4 tisoč evrov če tega ne storite se ne čudite če nikoli več ne slišite zanjo ali nazaj dobite
Le njeno nogo.

Pogledala sem starša in komaj zadrževala solze.
10. oktober 2011
u61785
u61785
nextiiii
10. oktober 2011
u31282
u31282
Oče pravkar kliče policijo. ,mama joče in pravi da neve kje bo dobila denar za odkupnino.,jaz pa božam Elo, in se mirim da bo z Almo vse uredu. Tako je potekalo deset minut dokler ni prišla policija.
Ko so izpraševali mene sem se komaj zadržala da nisem zakričala«Moja sestra je ugrabljena vi pa zapravljate čas z mano«. Danes naj bi hišo preiskali zato bom morala noč prespati pri Miji.
Napravila sem si nahrbtnik .Mama mi je rekla da bo vse še v najlepšem redu ,in naj me ne skrbi. Med tem ko je to govorila se mi je zdelo da bolj miri sebe kot mene.
Ko sem prišla do Mije me je že drugič ta dan spraševala kako sem. Ta dan ni prav uspešen kaj?
Preden sem ji odgovorila me je nekaj začelo žgečkati po moji roki. Ozrla sem se in se nasmehnila, ko sem videla da je Sam. To je Mijin dalmatinec,ki je izredno zabaven in prijazen.

Z Mijo greva včasih s psoma ven saj je lepo opazovati kako skuša Sam ujeti Elo in obratno. A zdaj niti tega nebi počela.
Z Mijo sva odšli v njihovo dnevno sobo,kjer me je čakala njena mama. Povedala mi je da bom verjetno morala tu ostati tudi čez vikend. Prikimala sem saj vem da bodo policisti,ki preiskujejo dom pomagali pri iskanju sestre. Mija me je odpeljala v svojo sobo in me vprašala kaj bi počela.
Vprašala sem jo če mi kaj zaigra,prikimala je in takoj zgrabila kitaro.
10. oktober 2011
u31282
u31282
vem da je čuden del a upam da boste useno brali
10. oktober 2011
u31282
u31282
Zbudila sem se v spalni vreči zraven Mijine postelje.,saj sem očitno včeraj med njenim igranjem zaspala.
Prebudilo me je ptičje čivkanje in sem na začetku pomislila da bo danes lep dan,dokler se nisem spomnila na Almo in odkupnino in na vse grozote včerajšnjega večera. Mija je še spala,ker je nisem želela zbuditi sem odšla v dnevno sobo. Tam sta že bila njena starša z njeno sestrico Lino in bratcem Mihom. Stara sta dve leti in sta prava sončka.Lina:

Miha:

Takoj ko sem prišla v dnevno sobo me je Mijina mama pozdravila in mi rekla«Ema,tvoja mama je klicala, in povedala da je policija našla enega od ugrabiteljev, a Alme še vedno ni. Rekla je še da te moramo,ko poješ zajtrk odpeljati do policijske postaje«.
Vznemirjeno sem ji prikimala saj sem upala da bomo sestro končno našli.
Nato pa je Mijin oče dejal«No zdaj pa naj se priprave za zajtrk pričnejo«.Nasmehnila sem se saj je vedno smešen ko kuha. Je kuhar in se pri tem zelo zabava. Začel je peči palačinke jih obračati in z njimi delati obrate.
Po končanem zajtrku me Mijina mama odpeljala na policijo. Tam sta me že čakala mama in oče,ki sta me takoj,ko sta me zagledala objela. Policija je že izpraševala ugrabitelja. Pogledala sem kakšen je in bil je……….Aleš njen fant Aleš!!!!!!!Njen fant je bil že pol leta ,a ga je že predstavila meni in staršema. Imel je temačne sive oči v katerih se je zrcalila zloba ko me je pogledal. Kako da to opazim prvič?
Aleš:

11. oktober 2011
next
11. oktober 2011
u61785
u61785
nexti
11. oktober 2011
u19911
u19911
neext :'D
11. oktober 2011
u31282
u31282
Ozrla sem se na starša in videla da ga očitno še nista opazila. Dregnila sem ju in pokazala nanj.
Mami se je od groze prebelil obraz,oče pa je samo rekel«Saj sem vama povedal da je čuden«.
Skozi vrata je do nas prišel policist in vprašal«Ali vi pogrešate Almo Kovač?«
Pritrdili smo mu nakar je povedal da so našli hišo v kateri naj bi morala biti Alma. Rekel je tudi da naj met tem,ko grejo do hiše,počakamo na policijski postaji.
Ko smo čakali,sem se tolažila s čokolado

in novim upanjem za sestro. Ko je potekla ena ura je nazaj pripeljal policijski avto,a iz njega je izstopil še nekdo.
Bila je Alma na njenem obrazu pa je bilo očitno olajšanje.
12. oktober 2011
next
12. oktober 2011
neeeext
14. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg