Forum
Jaz sem Kelsey-Kells:Dhiren-Ren:Gospod Kadam:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jaz delam v cirkusu in tam je eden lep bel tiger. Ime mu je Dhiren, jaz ga kličem Ren. Ko je nekega dne prišel nek zbiratelj tigrov, gospod Kadam in hotel kupiti Rena, za v internat za tigre.

вσš вяαℓ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. januar 2013
Next
13. januar 2013
šє šтιяι ηєχтє
14. januar 2013
ηєχт
14. januar 2013
itak next
15. januar 2013
next
16. januar 2013
next...
18. januar 2013
Ne vem še točno zakaj, a prošnjo za spremstvo tigra v Indijo sem dobila jaz. Tako sem se z tovornjakom odpeljala iz Oregona v New York kjer nas je (Rena-tigra, mene in gospoda Kadama) že čakalo zasebno letalo. Z njim smo odleteli v Mumbaj (to je v Indiji).Med potjo sem izvedela presenetljivo (delno resnično)zgodbo o Indijskem princu Dhirenu, ki mi jo je zaupal gospod Kadam. Začel je tako: »Vašemu tigru je ime Dhiren, kar v mojem jeziku pomeni `močni`,tako je bilo ime tudi enemu slavnemu princu ,ki je imel precej zanimivo življenje.« »Gospod Kadam se opravičujem, da sem vas prekinila, samo zanima me kdaj pa je živel tisti princ Dhiren?« »Živel je v 15. st.« »Aha, torej kar dolgo nazaj. Torej mi lahko poveste kaj več?« samo zadovoljno je prikimal in začel pripovedovati »Pred davnimi časi je živel mogočen indijski kralj, ki je imel dva sinova. Starejšemu je bilo ime Dhiren, mlajšemu pa Kišan. Oba sinova sta bila deležna najboljše vzgoje in izurila sta se v odlična vojaka. Mati ju je naučila ljubiti domačo zemljo in vse njene prebivalce. Pogosto sta se igrala z otroki preprostega rodu, ker je želela, da bi se naučila prisluhniti potrebam svojega ljudstva. Tako sta se naučila biti skromna in hvaležna za obilje v katerem sta živela. Njun oče, kralj,ju je učil vladati kraljestvu. Dhiren je postal pogumen in drzen vojskovodja, hkrati pa sočuten in skromen upravitelj. Tudi njegov brat Kišan je bil pogumen, močan in bister. Dhirena je imel rad, vseeno pa je včasih v srcu začutil zbadajočo bolečino ljubosumja, kajti vedel je, da bo kljub njegovi uspešnosti Dhiren tisti, ki bo njunega očeta nasledil na kraljevem prestolu. To, da je bil ljubosumen na svojega brata , ni bilo nič nenavadnega. Dhiren je v sebi nosil neki poseben čar in zaradi njegove bistroumnosti, prijaznosti in preprostosti je vsakogar navdušil. Ljudje so ga imeli radi. Zaradi redke mešanice očarljivosti in skromnosti je postal izjemno priljubljen politik. Bil je človek protislovij, saj je bil hkrati mogočen bojevnik in sloveč pesnik. Ljudje so imeli kraljevo družino radi in veselili so se dolgoletnega vladanja princa Dhirena.« Prikimala sem. Prevzete nad zgodbo sem ga vprašala: »Kaj se je zgodilo z bratoma? Sta se spopadla za prestol?«
tukaj je Ron kot beli tiger:


18. januar 2013
next
18. januar 2013
next-itak
18. januar 2013
next
21. januar 2013
next
25. januar 2013
next
pa a lahk plis berete!!! https://www.igre123.com/forum/tema/jaz-tigrica-)/49159/
prosim

pa sori za smetenje
25. januar 2013
nexti!!!!!!!!!!
25. januar 2013
hej a lahk js pišem nadaljevanje????
02. februar 2013
ok glejte z mojo BFF sma se zmenle, da js nadaljujem to zgodbico... upam da niste lezni
06. februar 2013
"ne nista se spopadla za prestor, če mislite to ..." v tem trenutku se je iz zadnjega dela letala slišalo tigrovo renčanje "REN" zakričim in se poženem h tigrovi kletki "kaj je Ren??" ga sprašujem šepetaje, ter ga vsake toliko časa počoham za njegovimi ušesi ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************sory za res kratek next (ne utegnem vsega...)
06. februar 2013
aja pa mogoče kdo ve kaj se bo zgodilo??? naj kar pove
06. februar 2013
Vrnem se v moj (res razkošni) naslonjač. »je kaj narobe gospodična Kellsey?« me vpraša gospod Kadam »ne mislim, da ni« pomislim na zgodbo pa mi pride na misel,da zgodba mogoče ni všeč Renu. »Gospod Kadam, mi lahko konec te zgodbe zaupate kdaj drugič?« nasmehne se mi »seveda samo spomniti me boste morali« »v redu, res hvala« se nasmehnem nazaj. Potem pride njegova vnukinja Nilima (v resnici je njegova praprapraprapra vnukunja-to izveste v nadaljevanju) ter nama postreže s pijačo. Po šestih urah vožnje z letalom je utrujajoče. Res sem bila zbita! Vprašala sem če lahko malo zaspim… itak je bil odgovor SEVEDA že na pladnju =) res ne vem kdaj sem zaspala. Ko sem se zbudila sem še vedno sedela v naslanjaču nasproti mene pa je sedel gospod Kadam.
10. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg