Forum
Živjo!
Hvala, ker si si vzel čas. Upam, da je vredno tega. Če ti je všeč next .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bil je nenavaden dan. Iz neba je padal dež, pripravljala se je huda nevihta. Mesto je bilo zavito v meglo dežja, ki ga je nosil veter. Avtomobilski ropot je počasi zatrl zvok dežja in tema se je spuščala na mesto. Vse, kar se je dogajalo, se je zdelo normalno, vsakdanje, ampak nekje se je v tistem trenutku dogajala prava drama. Neki moški je z vso hitrostjo parkiral pred bolnišnico in stekel iz avtomobila do sopotnikovih vrat. Odprl jih je. V vozilu je bila mlada noseča ženska. Zaprl je vrata in skupaj sta odhitela skozi vrata. Žensko so odpeljali v operacijsko sobo, moški pa je zunaj čakal kaj se bo zgodilo. Čakal je pol ure, nato eno uro, čas pa kar ni hotel iti naprej. Iz minute v minuto ga je bolj skrbelo, kaj se je zgodilo. Naenkrat pa pride zdravnik iz operacijske in reče: ''Gospod…'' Moški se obrne in ga pogleda. Njegov pogled je bil brezizrazen, zaskrbljen.
• ''Ali je vse vredu? Kako sta?'' reče moški.
• ''Dobro so. Mama bo mogla malo počivati ampak si bo opomogla.''
• ''So?''
• ''Ja, gospod imate trojčice.''
Moški je debelo pogledal zdravnika in se mu nasmehnil. Oblila ga je neizmerna sreča. Od veselja je začel kar skakati, objel je zdravnika in se drl: ''Trojčice imam!''
• ''Lahko greste k ženi če želite.'' mu reče zdravnik.
Moški gre do žene, katera ima v naročju vse tri trojčice.
• ''Kako si?'' jo vpraša.
• ''Vredu zdaj, ko imava te tri lepotičke.' 'mu reče. Usta je imela razširjena v velik nasmeh, ki ni hotel zbledeti iz njenega obraza.
• ''Kako jim bova dala ime?'' ji reče tudi on z nasmehom na obrazu.
• ''Naj bodo Ajda, Lara in Gabriela.'' je še rekla in v tistem trenutku so vse dojenčice zajokale.

next?
03. junij 2016
u186827
u186827
Next
05. junij 2016
Next
06. junij 2016
Next
06. junij 2016
kdaj bo Next??
10. junij 2016
Hvala vsem ki berete... se opravičujem za pozen Next, amapk prej nisem utegnila zaradi šole no upam, da vam bo všeč
-----------------------------------------------------------------------------------

2

Tako se je začelo vse skupaj. Tri identične trojčice. Tri osebe z enakim izgledom, a z drugačno osebnostjo. Vsem trem deklicam so dali ime Ana. To ime so dobile po svoji babici Ani. S svojimi vnukinjami je bila zelo povezana, predvsem zaradi svoje hčere in zeta. Hčera je bila njen edini otrok in prav zaradi tega sta si bili skozi celo življenje močno naklonjeni. Vse dokler se ni zgodila strašna nesreča. Z babico Ano so se pogovarjali, da bi prihajajoče počitnice preživeli skupaj. Odločili so se, da bodo potovali v mesto, ki je oddaljeno približno 5 ur. Babica je predlagala, da bi potovali z letalom, ampak sta hčer in zet idejo zavrnila, saj so male trojčice bile še premajhne za potovanje z letalom. Imele so komaj 4 leta. Na koncu so sklenili, da bo babica potovala z letalom, družina pa bo odšla z avtom. Pot je bila dolga in naporna, male trojčice pa so se dolgočasile med vožnjo. Ana Gabriela in Ana Lara sta gledali skozi okno in bili mirni, medtem ko je Ana Ajda vedno bolj postajala nemirna. Naenkrat je rekla:
• ''Oči jaz hočem voziti avto.''
• ''Ana Ajda ne boš vozila avta,'' je rekel oče.
• ''Oči jaz hočem voziti avto!'' se je zadrla Ana Ajda.
• ''Ne boš ga vozila Ana Ajda,'' ji je rekel še enkrat. V njegovem glasu je bilo opaziti naveličanost, tako vožnje kot njene trme.
• ''Hočem voziti avto!'' se je še enkrat na vse grlo zadrla Ana Ajda.
Žena je videla stisko moža, ki je ves zdolgočasen vozil avto. Zato je rekla:
• ''Ana Ajda ne boš ga vozila in nehaj.''
Ana Ajda pa je bila drugačna od ostalih dveh sester. Vedno je bila navajena, da dobi vse kar hoče za vsako ceno. Odpela je varnostni pas in stegnila svoji roki proti volanu.
• ''Ne Ana Ajda nehaj. Nehaj!'' sta kričala oba starša, ampak bilo je prepozno.
Oče je izgubil nadzor nad avtomobilom. Cesta je potekala ravno ob neki reki. Avto je zapeljal v prepad in se večkrat obrnil. Kotalil se je po strmini, dokler se ni ustavil. Ampak ta pristanek ni bil najboljši, saj je padel v reko. Ana Ajda se je zbudila v naročju svojega očeta.
• ''Oči, zbudi se. Zbudi se.'' je rekla očetu in ga začela tresti. Ampak od njega ni bilo odziva. Ko si ga pogledal je bil ves krvav in negiben. Nato se je obrnila proti mami ter jo začela tresti in govorila: ''Mamica zbudi se. Zbudi se.' 'ampak se ni. Pogledala je na zadnje sedeže, kjer je bila le Ana Gabriela. Njena noga je bila vsa krvava in zataknjena pod sovoznikov sedež. Ležala je negibno in nepremično. Obrnila se je proti odprtim vratom, kjer se je za vrata držala Ana Lara. Videlo se je, da se je z zadnjimi napori držala vrat, ampak tok je bil premočan. Njena roka je spustila vrata in izginila je.
Next?
15. junij 2016
u186827
u186827
Next
16. junij 2016
Next
16. junij 2016
Next
16. junij 2016
Next
16. junij 2016
u209548
u209548
Nextt
16. junij 2016
neext!
22. junij 2016
Next
22. junij 2016
Wow Next
01. julij 2016
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg