Hello!Odločila sem se da bom začela prevajati zgodbico iz Wattpad-a .Upam da vam bo ušeč če pa ne pa prosim da nesramne komentarje zadržite zase
Tu je trailer:

No najbolje da kar začnem
Chapter 1

Zbudilo me je nežno jokanje,ki je prihajalo iz Sophiene sobe.Odkrila sem se in odšla do njene sobe.
"Ljubka moja punčka.Vse je vredo.Mami je tukaj.Ne jokaj." Sophie je stara dve leti in pol,ampak se še vedno zbudi vsako noč .Ni bilo kot da bi imela novorojenčka,ampak se je še vedno zbudila jokajoča.Mislim da ima nočne more,ampak vsakič ko jo vprašam o tem zapre usta in prekriža roke.Preveč je bila trmasta,tako kot njen oče.
"Maammiii?"je zajokala.Dvignila sem jo in jo naslonila tako da je imela glavo na mojih ramah.Z rokami je objela moj vrat in se igrala z mojimi blond kodri.
"Ja ljubica.Si vredo baby-boo?"sem jo vprašala.Liam ji je nadel ta vzdevek ko je Louis dobil vzdevek BooBear.Vem kaj si mislite.Liam in Louis iz benda One Direction?Ja.Liam je moj najboljši prijatelj od zmeraj.In ko sem spoznala Louisa sva se dobro ujela.Sta moja dva najboljša prijatelja in vem da jima lahko vse zaupam.Za Sophie vesta od kar sem bila noseča z njo.
"Ja.Utlujena sem.Lako spim pli tebi?"Vedno je pristala v moji postelji.Ni mi bilo treba odgovoriti.Sophie je spustila moj vrat in iz postelje vzela igračko slončka ki ji je ga Louis kupil v živalskem vrtu.
"Ja,ampak mamica se mora zbuditi zgodaj zato moraš naravnost v posteljo."Videla sem kako je prikimala in ugasnila luč.Odšle sva nazaj v mojo sobo.Slišala sem oboževalce pod oknom,ki so bili kar glasni,in vedela sem da bo Sophie preden greva spat vprašala o tem.
"Kaj je ta hlup?"je vprašala ko sem jo položila na posteljo.Sprehodila sem se do moje strani postelje in zdrsnila pod odejo.Obrnila sem se proti Sophie,ki je še vedno sedela zato ker ji nisem odgovorila na zastavljeno vprašanje.Preveč je podobna očetu.
"Oboževalci boo.Zdaj pa pojdi spat." Takoj ko sem ji odgovorila je zdrsnila pod odeje in se obrnila proti meni.Poljubila sem jo na čelo,Sophie pa je mene na nos.Hitro je zaspala,njeno dihanje se je umirilo.Sprostila sem se in dovolila da me ponese v svet sanj.
------------------------------------------------------------
"Beep.Beep.Beep.Beep.Beep.Beep.Be-"Piskanje moje ure je prenehalo in odprla sem eno oko da bi videla da Sophie ni istem mestu kot sem jo pustila.Obrnila sem glavo in videla mojo malo hčerkico kako se je privzdignila na mojo nočno omarico.Stala je na moji budilki,zgleda da se je naveličala poslušanja ure.
"Jutro Soph." Vsedla sem se in Sophie mi je skočila na trebuh.Poljubila sem jo na čelo in ona mene na nos.Spet.
"Bi se šla prosim obleči?" Sem jo vprašala.Pokimala je,skočila iz mene in stekla v svojo sobo.Odkrila sem se in odšla do omare.Vzela sem kratke hlače Adidas in kratek rumen top.Oblekla sem se in vzela zelene nogovice.Obula sem jih in vzela all starke.Lase sem spela v figo.Vzela sem športno torbo in se še enkrat pogledala v ogledalo.Bila sem pripravljena na ples.Sem rezerna plesalka za neko podjetje za katerega naredim karkoli mi naročijo.Danes moram vaditi za glasbeni video od nekega pevca za keterega sploh nisem vedela da obstaja.
"Pliplavljena."Stara je dve leti in pol pa še vedno ne zna reči pripravljena pravilno.Všeč mi je bilo to.Bila je najbolj sladek otrok na svetu.
"Vredo." Zelo dobro se je oblekla in s seboj je imela nahrbtnik z Ello (slonček ki ji je ga Louis kupil),njeno roza odejico in še par oblačil.
"Si pripravljena da greš..." Iz žepa sem potegnila Roza iPhone 4S in odprla Louisovo sporočilo.
"K stricu Liamu med tem ko grem jaz na plesne vaje?" Oboževala je da gre k Liamu.Bil je kot njen oče.Bil je edina moška figura v njenem živlenju zraven Louisa.Nisem imela fanta odkar se je Sophie rodila,tako da sta bila samo Liam in Louis.
"Stlic Liam!" Je zaklicala veselo.Dvignila sem jo in ji umaknila koder iz obraza.Preveč je podobna očetu,včasih me zaboli srce ko jo pogledam.
"Ja,baby.Pridi mogoče ima Steve kakšen bonbon zate." Vzela sem svojo in njeno torbo ter odšla iskat dežnik.Tukaj v Londonu nikoli ne veš kdaj te lahko preseneti dež.Našla sem jo v kuhinji v kotu.
"Zdaj sva pripravljeni." Odšli sva iz stanovanja na hodnik.
"Lako hodim?Lada bi videla Stewa!" Vedno se je razveselila Steva,vratarja ki je delal v naši stavbi.Rad je imel otroke in Sophie je bila njegova najlubša.Vedno ji je dajal sladkarije ko jo je videl.
"Seveda,boo." Spustila sem jo in Sophie je stekla do dvigala.Pritisnila je gumb in vrata so se odprla.Stekla je noter jaz pa za njo.
"Pritisni zadnji gumb Soph." Vedela sem da bi ga pritisnila tudi brez mojega obvestila saj je bil to edini gumb ki ga je dosegla.
"Šem!" Se je nasmehnila.Bila je tako ljubka.Vrata so se odprla in Sophie je stekla do Steva.

Boš bral/brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. avgust 2013
u118203
u118203
neexxxxxttttt!! jej prva bralka sm!!
05. avgust 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
05. avgust 2013
neeeeeeeeeext
05. avgust 2013
Neext
05. avgust 2013
u146670
u146670
Neeeeeeeext
05. avgust 2013
u125625
u125625
neeeeeeeext
05. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext

ja pa ii <3
05. avgust 2013
u97932
u97932
next!"!!!
05. avgust 2013
u127727
u127727
next
05. avgust 2013
next
05. avgust 2013
neeeeeeeeeext
05. avgust 2013
Neeext
06. avgust 2013
u59329
u59329
next!
06. avgust 2013Vrata so se odprla in Sophie je stekla do Steva .Počasi sem ji sledila in jo videla kako sedi na pultu .
»Zdravo Steve!« Sem rekla v veselem tonu .Mislim da sem rekla celo malo preveč veselo,ampak ne vem zakaj .
»Zdravo Brooklyn.« Me je pozdravil Steve čez njegov pult .Prijela sem Sophie,pomahala Stevu in odšla iz stavbe .
»Špusti me dol?!« Zvenelo je bolj vprašanje kot ukaz .
»Ne Sophie .Ceste so polne avtomobilov danes .Hodiš lahko v stavbi .« Poskušala sem je osvoboditi mojih rok,ampak se je vdala .Hodili sva po ulici ko sem nasproti naju zagledala moškega z vozičkom v katerem je bila majhna dojenčica .Pogledala sem Sophie in videla da ju z zanimanjem opazuje .Ko sta šla mimo se je Sophie obrnila proti meni .
»Mami?Kje je moj ocka?« Nikoli se ni zanimala o njenem očetu,to je bilo nekaj novega .Nikoli ni želela vedeti kaj o njem .Ampak če ga bo kdaj srečala bo videla kako sta si podobna,po značaju in po lastnostih .Primerjam stvari ,ki jih naredi Sophie dnevno in stvari ki jih je on naredil.
»On je…Odšel je in stric Louis in Liam sta prevzela njegovo mesto.« Pokimala je in se obrnila .Zakaj je morala to vprašati?Kdaj pa kdaj boli ko jo pogledam,zdaj pa še sprašuje o njenem očetu .Prizadel me je in pustil samo .
»Stlic Liam!«Je zalklicala in pokazala na stavbo v kateri živi .
»Ja Boo.« Spustila sem jo in prijela njeno roko. Odprla je vrata in odšli sva mimo glavne avle do dvigala .Vrata so se odprla in vstopili sva .Pritisnila sem Liamovo številko,ker je Sophie ne doseže .Ko sva prispele sem Sophie spustila ker sem vedela da bo stekla direktno v Liamovo stanovanje .
»Liam!« Je zakričal poznan, močan britanski glas .Stekla sem do Sophie in jo prijela preden bi lahko odprla vrata .Dvignila sem jo in obstala tam,kot zamrzjena .
»Povej mi!Kdo za vraga je Sophie?!« Oh ne.
»Poslušaj no .Brooklyn ima prijateljico s katero želim iti na zmenek.« Se je zlagal Liam .Stekla sem nazaj v dvigalo in pritisnila gumb .Ko so se vrata odprla sem se hitro skrila za neko rastlino .Počakala sem da je Harry odšel potem pa spustila Sophie .
»Zakaj ši to naledila,mami?« Me je pogledala .Nikakor ji ne bom povedala .
»Jaz…Ne vem Sophie .Žal mi je Boo .Pridi pojdiva k stricu.« Kako naj ji povem da jo skrivam pred njenim očetom,ki sploh ne ve da ima hčero?
»Vredo!« Stekla je do Liamovega stanovanja .Odprla je vrata in vstopila .
»Baby Boo!« Sem zaslišala Louisa .Zasmejala sem se in vstopila .Naenkrat me je nekdo zgrabil za pas in dvignil .
»Brookie Cookie!« Je zakričal Liam .Ta vzdevek mi je dal ko sva bila še zelo mala. Kdaj pa kdaj me je poklical Cookie ali Brookie ali pa oboje skupaj .
»Liam spusti me!« sem zakričala .Ko me je spustil sem šla do Sophie in Louisa .Dvignila sem jo in ji za uho zataknila koder ki ji je padel na obraz .
»Mami,zakaj nimas takih las kot jas?« Vzela je moj blond koder in se začela igrati z njim .Pogledala sem proti Louisu ki mi je podaril žalosten pogled .Pogledala sem Sophie in zavzdihnila .
»Zato…Zato ker si to podedovala po očetu.« Čutila sem da so se moje oči napolnile s solzami zato sem pogledala stran od Sophie .Postavila sem jo na tla in šla do vrat ko je Liam prijel mojo roko .
»Si vredo?« Vedel je da nisem ampak je vprašal .
»Ne…Jaz…Boli ko pogledam Sophie,ko pa vpraša kaj o Harryju boli še bolj.«
»Žal mi je Brook.« Potegnil me je v objem .Odprla sem vrata .Tam je stal Harry,njegov obraz je postal bel ko me je zagledal .Tudi moj se je povsej verjetnosti obarval na belo .
»H..Har..Harry?« sem izstrelila .
»Brooklyn?« Vstopil je v Liamovo stanovanje jaz pa sem se spomnila na Sophie .
»Ne Harry!« sem zakričala in stopila pred njega preden bi lahko prišel do Sophie in Louisa ki sta bila v dnevni sobi .Vem da bi me z lahkoto premaknil .
»Kaj za vraga Brooklyn?« Porinil me je s poti in obstal med vrati hodnika in dnevne sobe.
»Sophie?« Prerinila sem se mimo Harryja in dvignila Sophie .Šla sem do vrat ko me je Liam prijel za ramo .
»Moraš mu povedati,zdaj.« Dal mi je nek občutek,vedela sem da bo Harry naredil vse da bo izvedel resnico .Liam je imel prav da mu moram povedati,ampak nikoli si nisem predstavljala da bi mu v resnici .
»Povedati kaj?« Stopil je do mene in pogledal Sophie ki je skrila svojo glavo v moj vrat .
»Harry.« Obrnila sem se k njemu .Nikoli si nisem mislila da bom spregovorila te besede .
»Harry,Sophie je tvoja hčerka.«
07. avgust 2013
Next čimprej (: najblša zgodbica *.*
07. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. avgust 2013
u125821
u125821
ojoj *________*
Neeext!
08. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeext
08. avgust 2013
u97932
u97932
next!!!
08. avgust 2013
next
08. avgust 2013
u59329
u59329
neeeeeeeeeext!!!!!!
08. avgust 2013
u125625
u125625
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. avgust 2013
u135507
u135507
Neeeeeeeext !!! *__*
08. avgust 2013
-Brooklyn-
»Kaj?« Je vprašal Harry .Njegov ton glasu je bil zmeden in jezen .Njegova jezna plat me je prestrašila bolj kot karkoli .
»Ja.« Pogled sem usmerila k Sophie .Pogledala me je in pokazala na Harryja,potem pa se je v zadregi začela igrati z njenimi lasmi .
»Ocka?« Oči so se mi napolnile s solzami,ampak ne želim da me Harry vidi jokati .Pokimala sem Sophie in gledala kako se je njena glava dvignila .
»Ja Boo.« Začela sem hoditi proti vratom ko me je Harry prijel za ramo .Zdrznila sem se ampak zgleda da Harryja to ni zanimalo .
»Kam greš?«Pogledala sem ga .V njegovih smaragdno zelenih očeh sem se vedno zgubila,tudi tokrat ampak tokrat so bile polne jeze .
»Plesne imam.« Sem rekla mirno,njegovo roko sem odstranila z moje rame .Samo opazoval me je .
»In kaj boš naredila z njo?«Je Harry vprašal in pokazal na Sophie,ki ga je opazovala potem pa je pogled usmerila name.
»Ime ima Harry.«Ni sem odgovorila njegovo vprašanje .Razmišljala sem o njemu .Ne more skrbeti za njo .Razen če umrem.
»Ne vem zato ker do zdaj sploh nisem vedel da imam prekleto hčer!«Se je zadrl name .Sophie je planila v jok zato jo je Liam vzel v naročje.
»Nehaj!Vidiš,povedala ti nisem zato ker sploh nisi pripravljen da bi bil oče!Ampak jaz,jaz nisem imela izbire!« Stekla sem dol po hodniku do stopnic .Vedela sem da bosta Liam in Louis Harryja obdržala stran od Sophie,saj smo se zmenili če bo kdaj izvedel da ji ne sme biti blizu in obljubila sta mi .
»Stoj Brooklyn!« je Harry zakričal na vrhu stopnišča .Nisem se hotela vstaviti ampak sem se .Slišala sem Harryja kako je tekel po stopnicah,ko je spet prijel mojo roko,ampak tokrat,nežno .Obrnila sem glavo in čutila solzo spolzeti po mojem licu.
»Zakaj mi nisi povedala Lyn?«
»Oba veva da nisi pripravljen postati oče in imela sem veliko razlogov zakaj ne bi smel postati oče.«Oba sva vedela da imam VELIKO razlogov .Harry je spustil mojo roko in sedel na stopnico
»Imam nekaj časa .Povej mi.«
»Ja. Ti mogoče imaš čas ampak jaz moram na plesne .Moram zaslužiti denar da nahranim tvojo hčerko in plačam najemnino.«Obrnila sem se stran potem pa sem se spomnila.
»In da ne bi poskušal priti do Soph .Liam in Louis sta mi obljubila da ti ne bosta pustila priti blizu.«Stekla sem po stopnicah in slišala sem lahko Harryjove jezne korake .Šla sem mimo avle in stekla na plesne .
»Tukaj si!« Je rekla Sarah ko sem prišla v plesno dvorano .
»Ja. Srečala sem …..nekoga.« Skočila je na moj hrbet ko sem hodila proti mojemu mestu .
»Povej mi koga«Je zakričala«Mislim koga si srečala!«
»Dobro. Ampak najprej pojdi dol z mojega hrbta.«To je storila potem pa sem jo pogledala.
»Vredo,Harry je bil pri Liamu in videl me je z Sophie .Liam me je prepričal da sem mu povedala da je njegova.«Zavzdihnila je .
»No,želi biti del njenega živlenja?«Je vprašala radovedno .
»Ne vem.«Vstala sem se in odšla na svoje mesto ter ponovila plesen gib ki ga je pokazal učitelj.
08. avgust 2013
u117133
u117133
neeeeeeeeeexxxtt (:
08. avgust 2013
Neeext
08. avgust 2013
u135507
u135507
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosim
08. avgust 2013
u125821
u125821
next!
08. avgust 2013
u98059
u98059
next+nova
08. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg