Forum
Tole zgodbico bom napisala pač ker sem dobila nekaj idej. Vsa bo izmišljena.

Živijo , ime mi je Lili prijatelji me kličejo Lil . Nevem zakaj , a tako pač je . Imam 13 let in pišem svoj dnevnik - Liline dogodivščine. Tam opišem prav vsak dan. Zjutraj me je zbudila budilka , ter vedela sem , da moram v šolo. Hitro sem se oblekla in obula , a to tako hitro da sem obula 2 različna čevlja. Pa kaj ! Saj se kar še ujemata ! Potem sem odhitela v šolo in tam me je že čakala Nika z fantoma Svenom in Mariom. Zaljubljena sem bila v Maria , saj mi je bil še posebaj všeč.Imela sem le 1 težavo - z Mariom je že hodila Kaja. Čeprav je tudi ona bila moja BFF sem ji malo zavidala. Maria sem si zelo želela amapk nevem , zakaj nikogar ne dobim. Me pač noben ne mara. Potem smo šli v učilnico in pri slovenščini delali neki plakat..končno je pozvonil šolski zvonec in odšli smo iz učilnice - napočil je odmor. Tam smo se dobili jas , Kaja, Mario in Nika. Tudi Nika je bila moja BFF kot Kaja. Druge so bile tudi cool ampak z njimi se nisem nekaj posebno družila. Razjezilo me je , ko sem čula , da se bosta Mario in Kaja poljubila in bila sem žalostna. Odhitela sem v prostor - skriven prostor oz. sobo v šoli za katero noben neve razen moje BFF. Mario je zagledal , ko sem se začela jokati in tekel za menoj. Odhitela sem v tisto sobo in se pokrila ter si blazino naslonila na obraz. Kmalu za tem je prišel Mario.

To sem jas LIli :Nika :To je Kaja - Mariova puncaTo je Mario :


Naj pišem tole zgodbico ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. marec 2011
Nextam ko bo vsaj en glas.. al pa koment ^^
31. marec 2011
Zgodbo bom pisala z prijateljico Ines ki jo imam najrajši in je nikomu ne dam ! ♥♥♥♥♥
no vsaka bo en del.
31. marec 2011
zdaj še jas napišem nekaj delov
31. marec 2011
u39401
u39401
nextii
31. marec 2011
Opazil je , da jokam in bila sem šokirana , zakaj neki bi prišel za mano. Počasi me je odkril in vprašal , zakaj jokam. Povedala sem mu , da zato ker nimam sreče in me noben moški nemara. Rekel je , da se morama pogovoriti. Še vedno sem bila ljubosumna , a pogovor sem sprejela. Tako me je odpeljal v kot skrivne sobe in pogovor je potekal tako : M- mario J-jas
M-veš..všeč si mi..oprosti ker nisem s tabo .. ampak Kaji moram dati najprej konec , sicer bo govorila , da sem jo prevaral..ti si popolna..in lepa si res..
J - nikoli ni bilo res ! Zakaj mi to praviš , ko pa si z njo ? Ne verjamem ti , da me imaš rad in da sem lepa ! Tega mi še noben ni rekel. Potem pa ji daj konec !
M - bom ji jutri. samo zate..obljubim !
J - prav.. !

Potem sem odhitela domov in se globoko zamislila nad dogodkom v šoli
31. marec 2011
Ugotovila sem , da so bile le sanje. Ampak ta soba je res obstajala. Zbudila sem se na klopi v kabinetu ravnateljice. Zunaj so me že čakale zaskrbljene sošolke in sošolci - Kaja , Nika in Mario , ter Sven . Notri mi je ravnateljica očitala , zakaj spim med poukom in , da naj grem drugič prej spat saj pouk ni namenjen temu ! Potem sem morala dati neko opozorilo za podpisat mami. Ampak mame nisem imela. Opozorilo sem vrgla vkraj , ravnateljica pa je na srečo poozabila nanj. Potem sem odhitela domov in razmišljala , zakaj ne dobim Maria in da se morda lahko uresniči , to kar sem v šoli sanjala. A nisem želela prizadeti Kaje , čeprav sem si Maria najbolj na svetu želela. Mogoče sem bila tudi samo zato njena najboljša prijateljica. Ne ! Njena BFF sem bila , ker sma se preprosto dobro razumeli in imeli radi. Potem je pozvonilo na vrata in šla sem odpret..bil je Mario..v šoku sem rekla , naj stopi naprej.
31. marec 2011
Evo to je Sven :


31. marec 2011
u43468
u43468
Odpeljala sem ga v dnevno sobo in mu rekla naj se vsede. Rekel je da se mora pogovorit z menoj.
M: Lil. Morema se pogovorit.
J: Em....Ja povej.
M: Ne morem kar tako zapustit Kaje. Ona mi je všeč in mislim da bom ostal z njo. Sorry.
J: Aha. Prosim te da odideš ker se morem učit.
M: Vredu. Čaw.
Ko je odšel sem stekla v svojo sobo in jokala. Upala sem da bom umrla ker če nimam Maria se mi ne splača živet. Hotela sem naredit samomor a nisem vedela kako.
31. marec 2011
Odločila sem se ,da bom se verjetno obesila. Tako sem vse potrebno pripravila in pri vratih mi je pozvonilo. Spet je bil Mario. Rekel je , da naj ne storim tega in da se spet morama pogovoriti
M - Lil ! Prosim , poslušaj me !
L - ampak..nemorem..no prav..
M - soryy napako sem storl..
L - kako ?
M - strl sem ti srce..ugotovil sem ,da do tebe čutim več kot do Kaje !
L - kaj ??
M - res je . Do nje ne čutim dobesedno nič. Sploh nevem , zakaj sma par, prosim , bodi moja punca !
L - ampak..
M - res mislim ! Že od nekdaj te želim !
L - so to sanje ali resnica ali laž?
M - niso sanje , resnica je ! Prosim ! Ljubim te !
L - tudi jas tebe in to že dolgo !
Potem sma se objela in v sobo je pritekla Kaja.OMG. Mario ji je moral vse razložiti. Prišla pa je ob najhujšem dogodku - najnem poljubu. Skušala sma ji razložiti toda odšla je. Sedaj se gotovo nebo več zmenila zame. Kaj morem, glavno je , da imam Maria. Potem sem odšla v sobo in Mario mi je na list narisal ogromen srček in napisal da me ljubi. Potem mi ga je podaril in zalepila sem si ga na omaro..
31. marec 2011
u43468
u43468
Naslednje jutro sem spet šla v šolo in Kaja je samo grdo pogledala proti meni in Mariu. Nika je prišla do mene in vse sem ji razložila. Kaja cel dan ni govorila z menoj in bila sem razočarana. Potem pa sem se odločila da grem k njej domov in ji odkrito vse povem.
K: Kaj hočeš?
J: Kaja morem ti use razložit. Prosim poslušaj me pa čeprav me sovražiš.
K: Imaš 1 minuto.
J: Glej jaz sem že dolgo zaljubljena v Maria in ko si ti bila znjim me je to zelo bolelo a sem bila tiho in sem ti ga pustila ker te imam rada. Zdaj pa mi je tudi on priznal čustva zato enostavno ne morem več.
K: Kako naj ti verjamem?
J: Prosim te verjemi mi. Nisem ti ga hotla prevzet.
Na koncu me je objela in spet sma bili BFF.
31. marec 2011
Naslednji dan sma šli skupaj v šolo. Pred razredom me je že počakal Mario in mi namignil - češ danes bi te rad poljubil zato naj grejo vkraj. To so razumele , a se niso umaknile. Tudi prav !Je pogumno rekel in me pred vsemi poljubil. Bila sem presenečena in vesela.Potem smo morali imeti najbolj bedno uro - Fiziko . No sploh ni tako bedna , oz nebi bla , če nebi meli te butaste učiteljice. Bila je zelo bedna in vsako uro je spraševala. Rekla je , da sem sedaj za vprašat navrsti jas in rekla sem , da mi je slabo. Najprej sem se le pretvarjala , pozneje pa mi je res bilo. Nisem vedela , kaj je , zato sem se prestrašila. Letela sem na ženski WC , Mario in Kaja pa še NIka pa zamano. Ko sem prišla z WC-ja sem razočarana ugotovila, da imam menstruacijo. Sedaj sem morala dobiti vložek. Imela sem srečo , da je Nika ravno danes imela tudi menstruacijo in vložke z sabo. Z veseljem mi je ponudila enega. Potem sem šla v sobo za katero noben neve , le mi. Vsi so šli z mano. Šli smo se flašo resnice - med poukom !
31. marec 2011
u43468
u43468
Seveda sem dobila izziv da se morema z Mariom zažvalit. Z veseljem sma se. Potem smo šli nazaj k pouku ker pač nismo hoteli veliko zamudit. Naslednji dan sta me Kaja in Nika povabili v kino in z veseljem sem privolila. Še prej sem šla v shopping in si kupila kavbojke, majico ter all starke saj sem mogla v kino it moderna xD. Potem sem se šla uredit in se počasi peš odpravila v kino. Tam sta že bili Kaja in Nika. Šle smo v dvorano in se smejale Kajinim vicom.
31. marec 2011
Kaja je imela res smisel za humor in je govorila zelo dobre vice. Med filmom smo ljudem spodaj metale kokice in potem so vstavili film zaradi tega. Ko so vprašali , kdo je bil smo naredile puppy face in delovalo je. Ko so film predvajali naprej smo se naglas zarežale. Potem smo odšle še na salodoled in potem domov - vsaka k sebi. Čez nekaj časa mi je potrkala na vrata Nika in vprašala sem jo , kaj je ob tako pozni uri. Rekla je , da sta z Kajo rolali in da si je zlomila roko , zato je v bolnici in grema jo obiskat. Zdelo se mi je grozno , noč sma pa preživeli kar v bolnici. Upala sem , da se bo čim prej pozdravila. Naslednji dan sem imela zmenek z Mariom in oblekla sem najlepša oblačila , ki sem jih imela - med drugim nove cool allstarke ki sem jih naravnost oboževala in jih nosim skoraj vedno. Zdela sem se mu zelo cool potem pa me je poljubil in končno ! To sem čakala že od začetka zmenka.
31. marec 2011
bom še jas nekaj napisala XD
01. april 2011
potem sma se objela in kmalu zatem poslovila.Nisem vedela točno, zakaj je pustil Kajo in ima mene vedela sem le , da si ga že dolgo želim. Naslednji dan sem se zbudila in odhitela v šolo. Med poukom smo pisali test na katerega sem od zaljubljenosti čisto pozbla. Dobila sem pdb(4) . Pa kaj ! Tudi to je zame dobra ocena sploh pa brez učenja. Potem sem stopila do Nike in Kaje , ki sta me že obkrožili in se mi začeli posmehovati. Kaja je rekla , da me ne marata več saj sem grda , nesramna in neumna . Potem je rekla 1 . april in se nasmejala. Pošteno me je prestrašila. Ko sem prišla domov , sem poklicala Kajo , da mi je svetovala , kaj naj počnem naslednjič z Mariom in kako naj se vedem. To mi je povedala , zanimalo me je , ker sma zmenjena za kino danes ob 20:33 zvečer.Tako je napočil čas in prišla sem v kino. Mario je v roki držal neko malo škatlico. Nisem vedela , kaj je v njej dokler je ni odprl in na široko sem odprla oči in usta ter v škatljici zagledala...
01. april 2011
inx nexta ♥
01. april 2011
ines nexta ko se naje
01. april 2011
taka sem bila v kinu :in to je Mario :


01. april 2011
=)
01. april 2011
u43468
u43468
Neko ogrlico z obeskom srčka. Poljubila sem ga in šla sma v kino. Tam me je ves čas objemal in poljubljal. Imela sma se super. Naslednji dan je prišla na šolo neka noa punca in začela se je obešat na Maria. Razjezila sem se.
Anja: Kaj bi ti rada?
Lily: Pusti Maria pri miru.
Anja: Haha kaj pa je on tebi?
Lily: Moj fant!
Začele sma se tepsti in prišla je ravnateljica.
01. april 2011
Ravnateljica je rekla , da bo obe izključila. Mario jo je začel na kolenih rotiti in govoril je ,da nisem nič kriva. Anjo zares sovražim in še bo dobila to nazaj vrnjeno. Potem sma se zalanašč pred vsemi poljubila da so videli , da sma par. Mario je Anji rekel , vidiš ! In odhitela sma . Potem je bila geografija. To je tako bedno..Mario se je vsedel poleg mene in rekel je , da bi rad , da sma pozneje sama saj skoraj nič časa ne preživiva sama. Tako je rekel , da nama je slabo , če lahko grema na WC. Učiteljica je nasedla , če nebi , pa bi rekla , da je 1.april tako da bi imela obe izbriir XD Potem sem šla najprej na WC potem pa sma šla na skrivni prostor v šoli in rekel mi je , da ...
01. april 2011
prosim piši naprej

next
01. april 2011
boma ja xd
01. april 2011
jutri nextama
01. april 2011
u43468
u43468
me res ljubi in da me noče zgubit. Rekla sem mu da enako čutim do njega tudi jaz. Poljubila sma se in čakala da bo konec pouka. Po pouku sem šla domov čisto srečna. Ležala sem na postelji in mislila še samo na njega. On je ljubezen mojega življenja. Naslednji dan sta me pred šolo pričakali Kaja in Nika. Objela sem jih in šle smo v garderobo, tam pa je bila Anja. Začela me je zajebavat da sem navadna kurba in spet sma se stepli. Naenkrat pa se mi je stemnilo pred očmi ker me je Anja močno udarila.
02. april 2011
Zbudila sem se na tleh v garderobi , imela sem krvav obraz in presekano čelo. OMG ! Je kričal Mario , ki je bil poleg mene in tudi Kaja in Nika sta bili zraven toda brez besed.
Povedala sem , da mi je to naredila Anja. Ko so jo našli je imela res krvavo roko in verjeli so mi. Hitro so me odpeljali v bolnico , saj sem bila kot presekana drva in kravava pa to zelo XD
02. april 2011
poznej nextama
02. april 2011
u43468
u43468
Povili so mi glavo in rekli da morem mirovati in da bom ostala v bolnici 1 teden, potem pa bojo videli kako bom. Bila sem besna na Anjo. Mario me je tolažil in bil ves čas ob meni. Bila sem mu hvaležna. Ko je šel domov pa sem pred seboj zagledala Anjo.
Js: Kaj pa ti tu?
Anja: Videla boš še ti svoje krava!
Js: Pusti me pri miru.
Anja: To z glavo še ni vse kar sem ti naredila. Ubila te bom!!!!!!! Ubila te bom!!!!!!!!!
03. april 2011
Teh besed sem se zelo vstrašila in vedela sem , da je Anja tudi tega zmožna. Poklicala sem bolničarko in ji vse povedala , kako mi ta punca grozi. Anja je res agresivna in neprijazna punca zato ni čudno da je noben fant ne mara. Nekaj moramo storiti ! Sem panično rekla bolničarki , a ta ni vedela , kaj naj naredi. Sklenila je , da pokliče najboljšo policijo saj druge rešitve sploh ni. Vse sem ji povedala o nasilju med Anjo in mano. Potem me je postalo strah in poklicala sem Maria , naj pride k meni , saj želim , da je ob meni ker mi lahko Anja kdaj koli kaj stori.
03. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg