Forum
Midve s tigi<33, sva se odločle, da boma naredila eno zgodbo, ki bo seveda vsebovala one direction

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Hey, sem Melanie Hatwey. Živim v Holmes Chapel. Stara sem 17. Že ko sem bila mala sem imela 2 najboljša prijatelja. Harrya in Lucy. Ja, to je tisti Harry Stayles iz one direction. Ampak je zaradi X Factorja šel živet drugam, se na naju Z Lucy ni več spomnil, če bi poslal en sms na dan, mu to slave ne bi uničilo! Tega mu ne oprostim! Nikoli, pa če se magari na glavo postavi! Stara sem 17 in imam mlajšega brateca Maxa, ki je star 5 let. Drugače smo z družino zelooo bogati. Ampak sta starša še vseeno nesramna do naju z Maxom, za vse morem sama!
To sem jaz:
http://s4.favim.com/orig/48/beautiful-girl-blue-eyes-dark-hair-Favim.com-464476.jpg
25. februar 2013
u120570
u120570
Heii. Moje ime je Rose Love.Stara sem 17 let.Zivim v Holmes Chapel.Imela sem bff Nailla in Lolo.Naill je tako kot Harry moral zaradiX-factorja drugam....Pozabil je name in na Lolo....Tega mu tudi jaz ne odpustim....V druzini nismo ravno bogati.Revni pa tudi ne.Sem edinka.........Sedaj je moja bff Melanie......Mami in oci mi vedno tezita....
jaz:
http://ts2.mm.bing.net/th?id=H.4726792791589577&pid=15.1&H=106&W=160
25. februar 2013
u114292
u114292
next.!
26. februar 2013
˝Melanie, Melanie, zbudi se!˝me je zbujam Max˝Samo še minutko˝sem rekla in se obrnila˝Proooooooooooooosiiiiiiiim?˝me je vprašal˝Zakaj?˝sem ga zaspano vprašala in zazehala˝Mami in ati sta šla v službo, pa sem sam in bi rad, da se igraš z mano!˝je vzkliknil in naredil puppy face˝Ok˝sem rekla˝Hvala˝je rekel in šel iz sobe, da sem se lahko uredila. Vstala sem in šla v kopalnico. Umila sem si zobe in obraz, potem sem si oblekla neko trenerko in razvlečeno majico. Lase sem si počesala in jih spela v čop. Kmalu sem bila nared in šla sem v kuhinjo. Čakaj malo.......cela kuhinja je bila umazana od mase za palačinke!˝Max, kaj počneš?!˝sem vzkliknila in stekla k njemu.˝Hotel sem naret zajtrk˝je rekel˝Hvala Max, ampak saj veš, da ne znaš kuhat˝sem rekla˝Vem˝je rekel in zarosile so se mu oči. Objela sem ga˝Saj bo vse ok, mi boš pomagal˝sem rekla. Takrat se je nasmehnil in me objel. Objem sem mu vrnila. Po objemu, sva maso še enkrat pripravila in medtem, ko je on pripavljal mizo, so palačinke že bile pečene. Vsedla sva se˝Dober tek˝sem rekla˝Enako˝je rekel. Ko sva pojedla, sem pospravla krožnike, jih splahnila in jih dale v pomivalni stroj. Max je medtem šel ven. Ravno, ko sem hotela gledat televizijo, mi je zazvonil telefon. Vzela sem ga v roke in se javila˝Prosim?˝sem rekla˝Mel.......Melanie?˝je zajecljal neznanec. Takrat me je zajela panika˝Kdo je?˝sem vprašala˝Kaj res neveš?˝je vprašal˝Ne˝sem odgovorila˝Jaz sem,.........˝je rekel˝Kdo?!˝sem neučakano zavpila˝H-h-arry˝je zajecljal˝Harry?˝sem vprašala in dobila solzne oči˝Ja, jaz sem. Oprosti zato, ker te nisem nikoli poklical˝je rekel....čakaj malo?! Kaj se je jokal?!˝Mel?˝je vprašal. Takrat pa sem se zbrala. Povedala mu bom svoje!˝Minili sta dve prokleti leti od tega, ko smo se še zabavali, se imeli radi! In ti si naju tako hitro pozabil?! Obljubil si nama, da naju nikoli ne boš pozabil, pa naj se zgodi še nekaj bolj groznega! Če bi na dan samo poklical ali pa poslal en proklet sms, še tvoje slave ne bi uničilo!˝sem zavpila˝Mel, oprosti. Nikoli nisem pozabil na tebe! Mislil sem da si ti pozabila mene, ker me nisi nikoli poklicala˝je rekel in se zraven jokal˝Sorry Harry, ampak med nama je zavedno konec!˝sem zavpila˝Mel...˝je rekel ampak sem že poklopila. Navaden idiot je! Čeprav ga imam še vedno rada, mu tega nemorem oprostiti! Za nič na svatu, pa če me na kolenah prosi! Takrat je pozvonilo. Hitro sem vstala, si obrisala solze in šla odpret˝Max!˝sem zavpila˝Kakšen pa si?˝˝Blaten, kaj ne vidiš˝je rekel in se zavrtel˝Pridi noter, če te vidi mama, bo joooooooj˝sem rekla, ga preoblekla , nato pa sva skupaj gledala Tom&Jerrya.
26. februar 2013
next
26. februar 2013
Kmalu mi je zaspal v naročju, nasmehnila sem se, ga vzel v naročje in ga odnesla v sobo, ga pokrila, in šla dol. Vsedla sem se na kavč, in prestavla na en drug program, tam so se predvajale razne pesmi. Kmalu sem videla nekega fanta podobnega pudlju, ki me je prizadel. Čakaj malo, saj to je on! OMG, čisto se je spremenil! Hot je......Melanie, kaj je s tabo?! On je tvoj najboljši prijatelj! Ne, sovražnik! N moreš bit zaljubljena v njega! Hitro sem prestavila in začela gledati oddajo Ellen, ampak ravno tam je mogel bit on! Harry!. Misla sem prestavit, ko je Ellen nekaj vprašala˝Torej, Harry. Si že kdaj prizadel kakšno punco, in ti ni opravičila?˝zarosile so se mu oči in pogledal je proti tlom. Takrat se mi je zasmilil, mu dam še eno priložnost? NE, ne, ne in ne..... je odmevalo v moji glavi˝Harry?˝ga je vprašal tisti z črnimi lasmi, mislim da Zayn˝Ja, sem˝je rekel. Fantje so ga začudeno pogledali, verjetno jim ni nikoli govoril o meni˝Ime ji je Melanie, bila je moja najbokjša prijateljica. Ampak je najino prijateljstvo izginilo zaradi X Factorja in skupine. Ampak jo imam še vseeno rad˝je pojasnil. Zarosile so se mi oči. Verjetno mu je res žal. NE, NI MU! Vem da mu ni! Vem!˝Saj bo vse ok, verjetno ti bo opravičla˝je rekla Ellen in oddaja se je nadeljevala˝Harry je pri Ellen!˝je zavpila Max in se vrgel na kavč˝Dobro jutro mali˝sem rekla˝Pogrešam ga˝je rekel˝Koga?˝sem vprašala˝Harrya˝je rekel. Ja, Harry je bil Maxu kot nadomestni oče, vedno je bil z njim, Max mu je vedno sedel v naročju, vedno sta se skupaj igrala. Ampak od takrat, ko je Harry šel in se ni več vrnil, Max ni več isti. Vedno je bil nasmejan in razigran.˝O čem razmišljaš?˝me je iz razmišljanja zbudil Maxov glas˝Nič˝sem rekla in si ga dala v naročje, dala sem mu risanke i do večera sva jih gledala. Kmalu sva se šla stuširat in spat.
26. februar 2013
u120570
u120570
jupiiiii..mi zvoni budilka (pac mam tak glas)
in mama zakrici vstani rose....takoj........
vstanem pojem kosmice in dobesedno odletim v solo....
o pridem domov...........gledam tv in sicer ellen in vidim....NAILLA
POKLICEM Melanie................in ji povem da je Naill na ellen
j..jst
m..melanie
j. naill je na ellen
m. ja harry tud
j.ja sm cudn da ga nc ne kaze
m.tu pa nailla ne....
03. marec 2013
Zjutraj me je zbudilo jutranje sonce, ki je sijalo iz zaves. Pomota! Zjutraj me je zbudilo klicanje mojega telefona! Vstala sem se in šla do pisalne mize. Vzela sem telefon v roke in videla, da me kliče mama. Javila sem se˝Ja?˝vprašam˝Jutro miška, danes je zadnji dan šole, da ne boš pozabla.˝je rekla in prekinila. Samo za radi šole me je mogla zbudit!? Joj! Šla sem v kopalnico in se uredila. Šla sem dol in si naredla kavo. Čez nekaj časa je pozvonilo in pred vrati je stala varuška od Maxa˝Dobro jutro˝je rekla in se nasmehnila˝Jutro˝sem rekla in jo spustila naprej. Šla sem še v sobo, si vzela torbo, se obula in šla v šolo.˝Mel!˝je klicala Rose˝Rose!˝sem se zadrla in jo objela. Šle sva v šolo, kjer sva dobili spričevala˝Končno je konec te norišnice!˝so se drli vsi povprek. Z Rose sva samo zmajali z glavo in šli k meni domov. Ko sva prišli, sva dobesedno leteli v mojo sobo in se vrgli na posteljo˝Imaš kakšno idejo, kam bova šli za nekaj tednov?˝me je vprašala˝Ne˝sem rekla˝Poleg tega, letos ti izbiraš. Ja, vsako leto greva nekam in to skupaj. Lani sva šli v Los Angeles. Predlani v Tunizijo,...˝V London!˝je zakričala˝Nevem˝sem rekla˝Zakaj?˝je vprašala in se naredila žalostno˝Prvič: nebova se mogli kopat, drugič: vreme je obupno in tretjič: kaj če srečava Harrya?!˝sem zakričala. Zamislila se je˝Sej je vseeno.˝je rekla˝Ok, zarad mene˝sem rekla. Nekaj časa sva se še pogovarjali, potem pa je ona mogla it.˝Melanie!˝sem zaslišala Maxa od spodaj. Hitro sem stekla dol˝Kaj?!˝sem ga vprašala˝Nekdo te čaka pred vrati.....˝je rekel in šel v svojo sobo. Šla sem jih odpret in pred vrati je stal..............................Harry! Izbuljila sem oči˝Kaj delaš tu?!˝sem zakričala. Bil je točno takšen:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50hzwp5Vl1rux44lo1_500.gif
˝J-jaz.... Oprosti˝je rekel. Začudeno sem ga pogledala. Solza mu je spolzela po licu˝Mi proooosim oprostiš?˝me je vprašal. Takrat pa je je že jokal. Zasmili se mi je. Takrat je tudi meni spolzela solza po licu:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3s80caKNH1qj5tfvo1_500.gif
˝Harry,..... veš kolko solz sem jaz spustila samo zaradi tebe˝sem rekla˝Vem. In res mi je žal. Vse bi dal samo da bi rekla oprostim ti˝je rekel˝Žal mi je Harry, ampak ne˝sem rekla. Takrat je zgledal takšen:
http://24.media.tumblr.com/1aeb647e846cd127cff6c5959b488314/tumblr_miosb0q6De1rehf61o1_500.gif
Zaprla sem vrata in se sesedla na tla. Začela sem neustavljivo jokat:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_manq71WNsb1rn4ct1o1_500.gif
˝Melanie?˝me je vprašal Max in stekel k meni ter me objel˝Zakaj mu ne oprostiš?˝me je vprašal˝Veš Max. Jaz verjamem......v druge priložnosti, ampak neverjamem........da si jih zaslužijo vsi˝sem zahlipala˝Ne jokaj˝je rekel in me še bolj objel. Tako sva bila nekaj časa, dokler mi ni bilo lažje. Vstala sem se in šla v kopalnico, kjer sem si umila obraz. Še ena solza mi je spolzela po licu, ampak sem si jo hitro obrisala:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me6jvkJOPk1ridx3ao1_500.gif
03. marec 2013
u120570
u120570
Nextam zvecer k grem na rd
09. marec 2013Šla sem ven iz kopalnice in poklicala varuško, da bi pazla Maxa, ker jaz grem ven. Ko je prišla sem se poslovila od Maxa in varuške, ter šla ven. Zunaj je bilo zeloooo toplo. Nekaj časa sem hodla, dokler nisem prišla do gozda. Zavzdihnila sem in se sprehajala po gozdni poti˝Hey miška, kam pa kam?˝sem zaslišala moški glas in smejanje za sabo. Obrnila sem se in vidla 5 fantov. Približali so se mi˝Brez skrbi˝je rekel en˝Samo en sex in to je to˝je rekel in me hotel poljubit, jaz pa sem se umaknila˝Prosim, pustite me˝sem zašepetala in smejali so se, ter me začeli otipavat, jaz pa sem se branla in se drla spustite me in na pomoč˝Rekla je da jo pustite!˝je rekel jezen glas, ki ga nisem prepoznala. Obrnili so se, prav tako jaz. Bil je Harry! Njih je gledal z vso svojo jezo v očeh, mene pa z žalostjo˝In kaj misliš, boš nam pomagal?˝sem je zasmejal eden od njih˝Nikoli je rekel in ga boksnil v trebuh, tako da se je zgrušil na tla˝Si zmešan?!˝se je zadrl in zbežal, prav tako tudi oni. Po licu mi je spolzela solza in sesedla sem se na tla. Harry je bil takoj pri meni˝Mel!˝je zavpil˝Ne dotikaj se me!˝sem zavpila, ko me je pobožal po laseh. Pogledal me je z njegovimi solznimi očmi:
[img]https://p.twimg.com/Ax3AQjaCIAEz_HK.jpg:large[/img]
˝Prosim, ne jezi se˝je zašepetal˝Nikoli ne boš odnehal, ne?˝sem vprašala, on pa je odkimal in se zazrl v mene˝Prooooosiiiim˝je rekel˝Žal mi je˝sem rekla in hotela it˝Ne boš šla!˝je zavpil, da je v meni prebudil strah. Iz žepa je potegnil zapestnico:Zapestnico prijateljstva. To je naredil za vse tri, za Rose rdečo, za mene vijolično, za sebe pa modro˝Se spomniš?˝je vprašal, jaz pa sem prikimala˝Forever friends˝sem zašepetala, on pa se je nasmehnil˝Še vedno jo imam˝je rekel˝Jaz in Rose tudi˝sem zašepetala in še vedno gledala zapestnico˝Veliko mi pomeni, tako kot ti˝je zašepetal in mi povzdignil glavo˝Torej?˝je vprašal. Zasmejala sem se in šla stran od njega˝Če me dobiš!˝sem zavpila, ter stekla proč. Zasmejal se je in stekel za mano. Vedno ko sva se skregala sva si tako odpustila˝Ha, dobil sem te˝je zadihano rekel, ko me je objel preko bokov in me dvignil v zrak˝Zelo smešno˝sem sarkastično rekel in ga objela, ko me je dal na tla. Tako sem pogrešala njegove tople objeme......
09. marec 2013
next+nova bralka
09. marec 2013
neext
09. marec 2013
neeext
10. marec 2013˝Kako je bit slaven?˝sem ga vprašala, medtem ko sva hodla domov˝Včasih tečno, drugič fajn, vglavnem tak tak˝je rekel, jaz pa sem prikimala˝Postal si priljubljen, to si si vedno želel˝sem rekla˝Ja, to je res˝je rekel, jaz pa sem prikimala˝Kje pa je Rose?˝je vprašal˝Nevem, verjetno doma˝sem rekla. Nekaj časa sva se še pogovarjala, dokler nisva prišla do moje hiše˝Hvala, ker si mi oprostila˝je rekel˝Kaj te češ˝sem rekla in ga objela˝Se vidima jutri, bay˝sem rekla˝Čaw˝je rekel in šla sem v hišo.˝Melanie!˝je zakričal Max in me objel, ko je prišel na hodnik˝Hey˝sem rekla˝Ki je Harry?˝me je vprašal˝Verjetno je šel domov˝sem rekla˝Kdaj ga bom videl?˝je vprašal˝Jutri˝sem rekla, on pa je samo prikimal in stekel v dnevno, ter je vrgel na kavč in gledal risanke˝Zdaj lahko greste˝sem rekla varuški˝Ja, adijo˝je rekla, jaz pa sem ji pomahala. Šla sem v kopalnico, se umila in se oblekla v pižamo. Šla sem dol in v kuhinjo, kjer sem sebi ter Maxu na kruh namazala Nutello. Ko je bilo naret sem poklicala Maxa in kmalu je prišel. Najedla sva se in Maxa samo preoblekla v pižamo, nato pa sva šla spat
10. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg