u108011
u108011
Gledala sem, kako je z težavo hodil od hiše do hiše, se prisilno smehljal, samo zato, da bi pridobil goste na zabavi. Smeha žal že nekaj časa nisem zadrževala, pridružiti pa se mu tudi nisem želela. ''Smešno, kaj?!'' je zakričal ter z tem pokazal dva, ostro našpičena zoba, ki sta pravzaprav zgledala kot vampirska. Brat mi je pokazal sredinca in nadaljeval z delom. Niti poskušala nisem več izzivati njegovega potrplenja, saj...
.-PRED 7 LETI-.
Bil je mračen, meglen, a vseeno 'vesel' večer. Bil je silvester. Novo leto. Bila sem srečna, za razliko od Jasona - mojega 9 let starejšega brata. Razlika med nama je nenormalna, saj ne vem za kakršnega oz. kakršnokoli sestro oz. brata. Nič ne vem. Prav neumna sem. Da njega ne omenjam. Ja, Jasona. Tip je prfuknjen že ob pogledu na pico - njegova najljubša jed. Takrat sem bila stara 1o, in nisem ravno veliko vedela o spolnosti, o kateri je on ves čas nakladal, seveda, ko sem bila jaz zraven. Tudi brskala sem že po netu za temi stvarmi in prav neprijetno sem se počutila.
Zdaj pa sem le ždela na kavču, moje misli so mlele Jasonove nesramne besede, ki jih je izrekel pred dnevi, roke so mi počivale na kolenih, pogled zapičen v ekran, češ, ``gledam televizijo´´.
Drugi so jedli narastke, torto in podoben ogaben shit, ki ga vsako leto pripravi mami. Saj ne, da jo nemaram. Zelo zelo jo imam rada, ampak enostavno je njena hrana ogabna.
Živim brez očeta, zato predvidevam, da je Jason zaradi tega tak. Vrnimo pa se v čas, ko sem bila 1o letnica. Zunaj je deževalo, moje misli so še vedno plavale v morju grdih besed.
Kje je bil Jason, nisem vedela. A vedela sem, da bo prišel trenutek, ko bo moja deviška kožica pretrgana - in z k*rcem mojega brata. Bilo je grozno. Ta obupen občutek, ki mi daje navdih, da to pišem. Pogoltnila sem slino in še naprej gledala v ekran. Nisem želela dati vtisa, da se počutim neprijetno. Pozvonilo je. Srce se mi je skrčilo kot še nikoli. Brat me bo posilil. ``Saj ni nič,´´ sem si mislila. ''Kje je Cinirella?'' sem slišala bratov glas. Roke so se mi tresle in zdaj so obliznile moje ustnice, ki so trepetale. ''Tukaj sem.'' sem zamomljala, glas pa mi je trzal. ''Pridi, kakor sva se zmenila.'' se je nasmehnil, da bi le prekril to vso srečo, na katero je čakal vsa ta leta. Na srečo še NE morem zanosti. ''Ne boš jedel?'' mu je pomignila mati. ''Kasneje, z Cindi morava opraviti nekaj.'' Prikimala sem. ''Saj bova hitro... še kar.'' sem odvrnila. ''Bodita hitra, stric bo odšel čez deset minut. Saj bosta hitra, kajne, ljubčka?'' Uščipnila naju je v lica in nama spet namenila tisti njen osladen nasmeh. ''Mami...'' sem dahnila. ''Cindi, nimava časa.'' me je potegnil Jason.
''Kaj se greš?! Zmenila sva se, zdaj pa hitro gor!'' je začel kričati. ''Jason, jaz...'' ''Nič ti, vse se vrne..'' je zamrmral. ''Jason, zakaj? Tvoja sestra sem, ne cipa!'' ''To pa nisem prav dobro prepričan.'' se je zarežal in me vrgel na posteljo, takoj, ko sva pricopala do njegove polepljene sobe. ''Vsi imajo radi mečkanje, zakaj ga ne bi ti?'' je dodal in me poljubil. ''Jason!'' Ta angelski glas me je prvič rešil. Bila je mama. Prišla je v sobo, češ, kaj pa se zdaj dogaja. ''Mama, v miru sva se hotela pogovoriti.'' je zavzdihnil brat in se delal, kot da sem se sama spotaknila. Morala sem delati po njegovih načelih, saj sem že tako živela v strahu pred svojim bratom. Kje je moj dobri bratec? Ni ga. Nikoli ag nisem imela in nikoli ga ne bom. Celo življenje me bo mučil z seksom. Z njem. Nikoli ne bom ljubljena.
''Mami, lahko zdaj opraviva?'' jo je nagnal. Ta je z zarečim nasmehom zapustila sobo. Ni vedela. In žal mi je, da nisem zakričala. Karkoli, samo da bi me rešilo tega. ''Stara sem 1o let, Jason, prosim, vsaka toliko stara punčka je devica...'' ''Ni res,'' me je prekinil. ''V Indiji, v Afriki... tam punčke kot si ti, poročajo pri teh letih. Želiš biti enaka njim? Lahko so ti vzor!''
Bila sem bolj majhne vrste deklic in bila sem ponižna. Bila sem prelepa, če odštejemo vse grehe, ki sem jih naredila. Moje oči so odsevale žalost, svetlikale so se kot kristali, a tega nihče ni opazil. Bila sem zasovražena zaradi svoje lepote. Kitke, ki mi jih je spletla mama sem podirala, saj se mi je že zgodilo, da so me poniževali, da nisem samostojna. Niso me poznali. ''Kaj! Kaj delaš, mrha!'' je začel SPET kričati. ''Jason...'' sem zamomljala. Ni me več brigalo zame, zdaj sem napadla jaz. Vseeno mi je bilo, če umrem, a želim se boriti. Umreti hočem ponosno.
~ JASON |26 LET |click< 3
***************************************************************************************************
NEXT?:3
30. december 2012
u91970
u91970
next:3
30. december 2012
next xđ
30. december 2012
next ! Kaj bo kaj v povezavi z 1D ?
31. december 2012
u108011
u108011
•Oɴє♥Dιrecтιoɴ• - nevem,možno da, ker sm zgodbo (ko sm mogla spat,hell :Đ) mal premlela u glavi. take it easy< 3
*****

Dotaknil se je mojega telesa, mojih razvitih trebušnih mišic, ki so me bolele od včerajšnega treninga gimnastike, a to me zdaj ni ravno brigalo, saj so se njegovi prsti vodili kar sami vse do pasu, kjer sem jih morala ustaviti. ''Nehaj, pravi prasec si! Mi boš že povedal zakaj mi delaš to? Si tak tudi do Melanie? Pozabi na vse skupaj.'' Vstala sem, pripravljena da bom odšla, a vse je bilo drugače kot sem mislila. ''Nisi ravno redkobesedna,'' se je zarežal. ''Nisem rekla, da sem bom trudila zate, kreten.'' ''Zame? Zame boš naredila vse, kar te bom prosil. Kot si vedno.'' Prhnila sem. ''Imaš probleme?'' Moj straj je izginil. Ali pa ne, le potonil je na dno mojega temnega srca. ''Veliko, a manj kot jih boš imela ti. Čez teden dni, bo tvoje življenje moje življenje. Poslovi se od strica,'' se je zasmejal in me spustil. ''Butelj.'' sem zamrmrala, a vseeno sem se tresla. Nekako so me njegove grožnje 'zmlele'. Moj brat je, za boga! On bi moral biti tisti, ki bi me ljubil in varoval najbolje. ''Še nekaj je...'' sem zaslišala smeh. ''Nisva opravila.'' ''Mhm.''

''Adijo, Anthony!'' sem pomahala starcu in se nasmehnila. Nič nisem dajala vtisa, da bi bilo kaj narobe. Največji straj je bil strah, da bi mama izvedela za vse. Zakaj? Zato je vse obrne na glavo. ''Nekaj imam za vaju,'' je naju z Jasonom porinila v dosegu rok. ''Kaj je to?'' sem zavila z očmi. ''Jason ima jutri rojstni dan, si pozabila? V London gresta!'' je zavriskala v odgovor. Brat se je spet zasmejal. Bil je presrečen - z mano se bo lahko igral vsako sekundo. Sovražim London, sovražim Jasona, sovražim vse, kar je v zvezi z Londonom. Z Jasonom sva bila tam rojena, zato se mi je mesto samo še bolj nagravžalo. ''Kdaj?'' sem nejeverno zamrmrala. ''Spakirajta,'' je dejala z piskajočim glasom. ''Zdaj?'' ''Prav zdaj. Daj, daj, zamudial bosta let, ljubica!''
Je lahko kaj še hujše? Moje ime se sliši kot ime navadne princeske, ki spi na 198 žitnicah, pod prvo pa je grahek.
Delal se je temen večer, a morala sem ubogati mamo in se delati, da imam Jasona neizmerno rada. ``Rada, ja,´´ sem si mislila in v kovček zmetala najpotrebnejše, da bom čim prej zbežala.
''Kaj razmišljaš? Ne poskusi zbežati, sploh pa ne poskušaj dobiti fanta. Samo povem.'' Nekaj sem zamrmrala in motilo me je, da sem si sobo delila z njim. Ves čas bom vohala njegove preprefumirane mišice, vedela bom, da nisem sama itd. Ni enostavno. Sploh ne. Čeprav govorim (oz.) pišem zelo lahkotno. Želim si fanta. Bojim se ga imeti. Zaradi brata. Rabim fanta. Zaradi Jasona, ki me tepe. ``Just dream...´´ sem si zamomljala v mislih, saj to ni bilo uresničljivo. To se ne bo zgodilo, dokler Jason, moj 9-let starejši brat ne bo umrl.
Prispela sva v nekaj urah. Urah neznoshnih mukah. Zdaj nisem več stara 1o, stara sem polnih 17 in vsakdo bi ugotovil, da Jason ne more biti moj fant. 26 let ima.

''Torej, v mesto bova šla, kjer boš zaigrala pretep...'' ''Zakaj?!'' sem zavpila nazaj. ''Pretep z mano.'' je mirno nadaljeval. ''Boš videla, noben se ne brigal zate.'' Nasmehnil se je. ''Kakšen kreten si. Zakaj to delaš?'' ''Da vidim, če sploh lahko dobiš fanta.'' ''Moj fant je lahko na drugem koncu sveta, ljubi bog!'' ''Cindi, London, London, tvoj ljubi tojstni kraj. Pridi. In ne delaj se, kot da me ne poznaš.'' ''Saj te ne.'' sem dejala solznih oči.

Udaril me je v trebuh in ni bilo potrebno zaigrati bolečine. Bila je neznosna. Že tolikokrat me je udaril, gruča okoli naju pa se je manjšala, potem že spet večala, da sem še sama pomislila, da sploh nisem to, kar sem mislila da sem. Mogoče ljudje mislijo, da se 'igrava'. ''Kaj se dogaja?'' je nek fant zakričal prijatelju, ki se je rinil skozi gnečo. ''Pusti jo,'' Nasmehnila sem se, a svoje veselje bi lahko odštela takoj, ko sem si obliznila suho razpokane ustnice, iz katerih je kar lila kri. ''Harry, nehaj,'' se mu je pridružil drug, a ta ga ni poslušal, Jasonu je hotel vrniti nekaj udarcev. Stavila bi, da bi fant po imenu Harry umrl. Jason je izurjen boksar, zato pa se tui 'igračka' z mano. ''Pomagaj..'' sem zamomljala, saj ustnic nisem mogla kaj več premikati. Rjavolas fant me je dvignil an noge, ki so me z težavo priklenile na tla.

''S-si v redu?'' je zajecljal Harry. Prikimala sem. Niti vedela nisem, kje sem. ''Jaz sem Louis, drugih fantov še ni.'' Utihnil je, kot da bi pričakoval moj odziv. ''Si v redu?'' se je nasmehnil. ''Niti ne.'' sem odvrnila in si obhladek držala na ustnici, ki je še vedno krvavela. ''Kako si ti, Harry?'' sem kar vprašala. Skobacal se je iz kuhinje in takrat sem zagledala njegovo poškodovano čelo. ''Še nikoli bolje.'' je dejal. ''Ne bi rekla, dobro bi bilo, če bi odšel na operacijo, kaj praviš ti, Luoisuj?'' sem zamrmrala. Zasmejala sta se. ''Louis sem,'' ''Louis.'' sem ponovila. Nasmehnil se mi je. ''In ti si?'' ''Cindirella.'' nsem z sklonjeno glavo odvrnila. ''Ah, prelepo ime.'' Prhnila sem. ''Zelo, poskušaj preživeti življenje z imenom princeske, ker res vsi mislijo, da sem popolna. Jaz nisem, a moj brat je. Jason.'' Po licu mi je stekla solza. ''Vse lahko dobi. Vse kar želi.''
''Kaj na primer?'' ''Mene.'' Dvignila sem pogled od čaja. ''Mene.'' sem tiho ponovila in zaprla oči, dokler bolečina ni ponehala.

~
ignoririte,da je ta next vedn,sam morm dobit ideje :Đ
31. december 2012
u112227
u112227
neext
31. december 2012
u91970
u91970
Ammm kam je pa sou jason? :3
Next c:
31. december 2012
u108011
u108011
ZVEŠ U NEXTU:*
31. december 2012
u108011
u108011
''Misliš kar mislim jaz?'' sta se spogledala fanta, v mojim mislih pa so zdaj odmevala vprašanja. ''Kje sem?'' sem zašepetala. ''Pri nas doma.'' ''Vas?'' ''Ja, pet nas je. Smo boy band. Mislil sem, da nas poznaš.'' me je pogledal Harry. ''Ne, žal vas ne.'' Vzela sem si trenutek, da sem vdihnila svež zrak, ki je prihajal iz odprtega okna potem pa odvrnila: ''Domov želim.'' ''Ne bi rekel,'' se je vmešal Louis. ''Zakaj ne? Sploh vaju ne poznam.'' ''Tvoj brat, Jason te je pretepal kajne?'' Premerila sem ga z ostrim pogledom. ''Moj brat je, tega ne bi nikoli počel. Tisto je bil moj fant. Zdaj pa dovolj, nič ne bom več povedala.'' Harry je mirno sedel zraven mene in mi zazrl v oči. Čeprav sem nekajkrat povesila pogled mi jo je fant dvignil - prijel je mojo brato in jo usmeril proti njegovi. ''Poglej me. V oči.'' Z solznimi očmi sem prikimala. ''Tvoj brat je bil, kajne?'' Spet sem le nemo prikimala, cmok v grlu pa se je samo še večal. ''Kaj je hotel od tebe?'' ''Denar in seks?'' sem zamomljala. Harry je zdaj spustil dlan z moje brade in mi obrisal solze. ''Ne skrbi, vse bomo uredili.'' ''Ti? Vi? Sploh te ne poznam. Le fant iz mojih misli si. Nehaj že. Nisi resničen in nikoli ne boš, saj me noben ne bi nikoli varoval, ali celo ljubil, nehaj.'' sem hlastala, v upanju, da fant vseeno ni le misel. ''Resničen sem, moje ime je Harry Styles in za vsako punco bi naredil vse, kar je v moji moči. Prelepa punca si in nevem zakaj te ne bi nihče nikoli ljubil.'' Oči so se mu zalesketale od iskrenosti, kar je Cindirella doživela prvič v življenju. ''Pripravil ti bom posteljo, da se odpočiješ.'' je dodal z rahlo potrtim glasom, ki se je bežno zatresel. ''Harry, pripravi nekaj za pod zob, lahko spi v Niallovi. Ta je sveže preoblečena - saj veš.'' Fant je prikimal in me povedel do snežno belih vrat, ki so bila polepljena z dvema plakatoma Justina Bieberja. ''Je Belieber?'' sem tiho vprašala, ko sem vstopila, saj je površina sobe dajala vtis Beliberja. ''Da,'' je smeje odvrnil Harry. ''Grem. Počuti se kot doma.'' Skomignila sem in pustila, da zapre vrata sobe. Ogledala sem si nekaj slik, potem pa padla na posteljo.
Nekako sem še uspela doseći čips na mizi in upala, da fant ne bo opazil izgube njegove hrane. Hrana, spanje, računalnik - vse kar sem si kadarkoli želela.
V glavo pa mi ni prišlo, katera znana skupina bi lahko bili ti fanti. Potrkalo je. Čips sem stlačila pod odejo, da ne bi opazil, da sem *kradla* iz zalog. ''O, ti si... Harry.'' sem zamomljala. ''Nekaj imam zate.''
~HARRY-LOL,SEJ ITAK USI VESTE KAK JE:*
*****
next?< 2334567890
(hana u naslednjem zveš) :Đ
31. december 2012
neeeeeeeeeeeeext
31. december 2012
neeeeeeeeext !!!!
31. december 2012
u112227
u112227
neeeeeext
31. december 2012
Neekšt.!
31. december 2012
u108011
u108011
''Res ti ne bi bilo treba, saj bom odšla, pravzaprav moram iti, res...'' Z nasmehom me je utišal. ''Zate je,'' mi je pomignil na majhno škatlico. ''O-od tebe? Osebno?'' sem zamrmrala, vseeno pa se niti zavedala nisem, da je to slavni Harry Edward Styles, ki mi podarja darilo. To mi niti ni bilo pomembno. Pomembno mi je bilo, da zdaj ne bom sama. Da me ima nekdo vsaj malo rad. ''Odpri,'' je škatlico stegnil k meni. Vstala sem. ''Ne, sedi.'' se je spet nasmehnil. Mirno sem ga ubogala, pravo nasprotje od mojega srca, ki je bilo kot za stavo. ''Zapestnica?'' sem se presenečeno zasmejala in pomežiknila.
''Enaka moji. Vedi, da si ljubljena. Nikoli nisi sama, zate bom tukaj.'' ''Prav.'' sem skomignila. Me je fant že vzljubil? ''Hvala.'' sem dodala. ''Si poškodovana?'' je zašepetal in sedel zraven mene. ''Ne, v redu sem.'' ''Ni ti treba skrivati resnice, lahko ti pomagam.'' je tiho nadaljeval in stegnil mojo poškodovano roko. ''Ne reži se,'' Dlan je položil v mojo in jo stisnil. ''To naredi za ljudi, ki te imajo radi. Nikoli več.'' ''Prav.'' sem zamomljala, saj so se mi ustnice lepile skupaj in nisem uspela govoriti kaj več kot to.
Na kratko mi je nekaj zapel, potem pa odšel. Videla sem, kako se je ob vsakem koraku ozrl za mano. ''Ne skrbi, ne bom.'' sem dejala tiho, ko je že skoraj zavil iz sobe. ''Obljubim.'' sem še dodala, tokrat bolj sebi kot njemu. Stisnila sem se v kot in zaprla oči. To je najlepši trenutek v mojem življenju.

~
Zbudila sem se takoj, ko sem ob sebi zaslišala šumet. ''Dama, drugič ne jej moje hrane.'' je nejevolno rekel blondinec z nekaj rjavimi prameni. ''Žal mi je.'' sem zamrmrala, nisem se pa želela pogovarjati. Vstala sem in preverila, če zapestnica še leži okrog mojega zapestja. ''Harryjeva norva prijateljica, kaj? Bolje, da se ogrneš, sredi zime smo.'' me je premeril in v usta stlačil čips, ki je še ostal od včeraj. ''Seveda, poleg tega pa ti ni treba biti siten, če sem namesto tebe spala v tej popolno mehki postelji.'' sem se zarežala. Grdo me je pogledal. ''Opravke imam, poberi se iz sobe, 'Harryheva prijateljica'.'' me je nagnal. ''Ni problema.'' sem smeje odvrnila in se pobrala v dnevno sobo.


~
''Kako te je sprejel Niall?'' se je zaslišalo iz kuhinje. ''Prijetno,'' sem se mirno zlagala, saj me mnenje Nialla ni zanimalo. ''Sem rekel, da je prijeten možakar.'' ''Možakar? Pravi butec je. Pravo nasprotje od vas.'' sem zamomljala. ''Niall? Ne, mogoče je bil Zayn. Ta je danes pravi tećko. Z Perrie imata nek nerešen problem.'' ''Zayn? kdo je to?'' sem pogledala kravžlastega rjavolasca. ''Bolj temno polt ima.'' Ugriznil je v sveže pripravljen sendvič, ko je potrkalo. Streslo me je. ''Nič ni, samo Taylor je.'' se je nasmehnil in odprl vrata svetlolasi punci, ki sem jo spoznala že ob hitrem pogledu - Taylor Swift. Zavila sem z očmi. ''Njegova punca si, kajne?'' sem zamrmrala, še preden me je opazila. ''Harry, kdo je to?'' ga je nejevolno pogledala in spominjala me je na Nialla.
''To je Cindirella.'' me je predstavil. ''Lahko odgvooriš cipa?'' sem jezno zamrmrala.
''Cipa?'' me je pogledala. ''Harry, bi mi lahko razložil?'' ''Cindirella, Taylor je moja punca...'' ''Nisem slepa, budala!''
~TAYLOR~
next?:3
01. januar 2013
u116976
u116976
neeeeext
+nova bralkaa c:
01. januar 2013
Ema~HAHAHAHAH!!!Večni pretep med ženskami za Hazzo!NEKŠ!
01. januar 2013
u108011
u108011
Pa sej Niall... oh god :$
Taylor bo crknla,obljubim *o*
01. januar 2013
Jeeej... Kako pa.. Jo bmo obesli?
01. januar 2013
u108011
u108011
ja c:
01. januar 2013
Jeeeej.... Škoda, ker se nou to vidlo an fotki!
01. januar 2013
u108011
u108011
se bom potrudila, da se bo:3
01. januar 2013
LOL
01. januar 2013
u112227
u112227
neext
01. januar 2013
u108011
u108011
~
Potonen jok v kopalnici me je motil. Oči so se mi rosile, dlan pa je segala vse do britvice. Zakaj se mi to dogaja? ''Kaj delaš?'' sem zaslišala Nialla. ''Nič. Kdo joče?'' ''Pojdi pogledat.'' se mi je prisilno nasmehnil.

''Kaj je narobe, Harry?'' sem se sklonila k prijatelju. ''Tudi če ti povem ne boš verjela.'' ''Harry... moj edini prijatelj si, vsaj ti mi zaupaj.'' ''Saj ti,'' ''Dokaži in mi povej.''
''Taylor ljubim. Vsaj tako se mi zdi. Ampak... vsa ta drama. Haylor drama. Narediti moram konec. Dovolj imam vsakodnevnega joka. Že pri 18 želi, da imam otroka. Bojim se, Cindi.'' ''Je res to rekla?'' ''Da,'' ''Pridi,objemi me.'' sem se nasmehnila. ''Hvala, ker si me poslušala. Naj to osatne med nama.'' ''Seveda. Tudi jaz ti moram nekaj povedati.'' ''V redu...'' ''Najprej pa si obriši solze, ker drugače ti jih bom jaz.'' sem se zasmejala. ''Ti mi jih daj.'' je zašepetal. Z dlanjo sem obliznila mokro solzo. ''V redu?'' ''Nikoli boljše.'' ''Kako kaj roka?'' sem še dodala. ''Drži se moje rame.'' ''Potem pa dobro. Kar sem ti hotela povedati... z Niallom imava...'' ''Sta skupaj?'' ''Ne,'' sem se nasmehnila in povesila pogled. ''Ne razumeva se, ni tako lahko, kot sem si predstavljala.'' Potrepljal me je po hrbtu. ''Kar čakava je čas. Čeprav te poznam komaj nekaj ur si tako... tako popolna.'' Oči je usmeril proti mojim. ''Čas bo, da oddidem.'' ''Kam greš?'' ''K Taylor.'' ''Harry, opravi z njo, lažje ti bo.''~
01. januar 2013
u112227
u112227
Neext
01. januar 2013
u116976
u116976
neeeeext
01. januar 2013
u108011
u108011
''Ne morem.'' ''Seveda lahko,'' sem se nasmehnila in upala, da bo moja beseda zalegla.

A ne, bilo je vse ravno drugače kot sem si predstavljala...-TRI DNI KASNEJE-
Vrata so se bežno odprla, skozi ljuknjico pa je pokukala Niallova glava. ''Kje si bil?'' sem šepnila. ''Nisem... nisem mislil, da me boš res čakala.'' ''Zmenjena sva bila. Kako si lahko?'' Stisnila sem se čisto ob steno. ''Kaj si izvedel?'' sem končno nadaljevala, saj je bil sam tiho.
''Cindirella...'' ''Odgovori.'' sem dejala z cmokom v grlu. ''Oditi boš morala. Za vedno.'' Mirno sem vstala in ga objela. Po licu so mi polzele debele, slane solze, ki so se topile v Niallovo majico. ''Kdaj?'' sem zamomljala. Ni vračal le objema, vračal mi je toplino, lubezen, dom. In zdaj bom vse to izgubila. ''Jutri.'' ''Niall, ne pozabi me.'' Rahlo se je odmaknil, da me je bolje videl. ''Nikoli ne bom pozabil tebe in prvega dne, ko sva se sovražila.'' ''Hvala.'' Spet sva segla po objemu, tokrat bolj romantičnem. ''Pogrešala te bom.'' ''Bi rada vedela zakaj?'' ''Pravzaprav... ne.'' sem se nasmehnila v noč. Njegova dlan je drsela vse od mojega pasu navzdol, k moji dlani, ki je visela ob boku. Prijel jo je. ''Vedno boš v mojem srcu kot najlepša, najboljša, najpotrpežljivejša in najprijazneša punca kar jih poznam...'' ''Saj to je, Niall,'' Vzela sem si trenutek ali dva, da bi videla, če me bo prekinil. Ni me, zato sem nadaljevala: ''Najdel boš boljšo, a pri vsem tem bom jaz prepuščena na milost ali nemilost. Mojega brata so izpustili, sama pa lahko zanosim. Z njim. Če...'' Prst je položil na mojega. ''Ne bo ti hudega.'' ''Kaj pa ti veš,'' sem hitro, a žalostno nadaljevala. ''Rabim fanta in nekoga, ki me ne bi nikoli izpustil. Mislila sem, da je bil to Harry. Vse je bilo poplačano. Zanj.'' ''Harry? Nikoli te ne bi ljubil tako kot...''
V temi se ni videlo, da je zardel, a vedela sem, da je. ''Jaz,'' se je opogumil. ''Rada slišim to, a od tebe...'' Obrnila sem se in sedla v pesek. ''Ti nisem všeč?'' ''Mislim, da ne. Ne razumi me narobe, a res nisva za skupaj.''
''Ni kaj,'' je zamomljal.
Že je hotel oditi, sem vstala. ''Žal mi je.''
~
next?:$
03. januar 2013
next:*
03. januar 2013
neeeeeeeeeeext
03. januar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
03. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg