Forum
Hej, pisala bom fanfiction o Justinu. Velik jih je o One direction, o Justinu pa zlo mal tko da upam, da vam bo ušeč. *

*1. del*

Huhh, Umrla sm. Noge so mi skor odpadle. Hitro sm odšla v hišo. Bila je temna noč. Skoraj nič se ni videlo. Popolna tema. Oče še ni prišel domov. Popila sem malo vode in odšla pod tuš. Užgala sem radio in dala na glas. Kako dober občutek, pustila sem, da mi je voda tekla po celem telesu. Tako sem vedno pozabila na vse skrbi. Ugasnila sem vodo in se ovila v brisačo. Oblekla sem se v pižamo in odšla v dnevno sobo. Užgala sem TV in gledala mojo najljubšo nadaljevanko. Pogledala sem na uro, bilo je 00:00. Očeta še vedno ni bilo domov. Nekdo je trkal na vrata. Ustala sem in odprla vrata. Ni bilo nikogar.

''Je kdo tam?'' - gledala sem z ene strani, na drugo stran vrat.

Naenkrat mi je nekdo dal na usta neko brisačo in padla sem v nezavest.

**

Zbudila sem se. Videla sem nekega moškega, kako kadi. Nisem vedela kje sem. Kaj jaz delam tukaj?... Kar naenkrat je prišel nek tip, imel je čuden in zloben obraz. Me je hotel ubit? Ali ne? Bila sem zelo nestrpna. Edino kar sem hotela, je bilo da bi odšla domov. Ampak vem, moj oče me bo našel, ker je on glavni tam v FBI-ju, ali karkoli že.. Prišel je tisti moški, ki je kadil, približal se mi je in pihnil dim vame. Začela sem kašljati, ker preprosto sovražim cigarete. Fuj.

''Kaj želite od mene? In kdo ste vi?'' - sem vprašala zaskrbljena.
''Mi te hočemo ubiti.''- se je zasmejal zlobno, medtem, ko je vrgel cigareto na tla.

Srce mi je zastalo. Zakaj da me ubijejo? Zakaj? Kaj sem naredila narobe? Ampak ne bojim se jih. Močna sem, nekaj si bom že izmislila. Slišala sem zvok FBI-ja. Vedela sem, da je oče prišel pome. Vzeli so me v naročje in odpeljali v klet. Ustrašila sem se. Bilo je temno. Molila sem, da me bodo pustili samo. Bom tukaj celo življenje? Mislila sem na vse najhujše. Bom kdaj imela otroke? Bom kdaj spoznala ljubezen svojega življenja? Ahh, zakaj ravno jaz? Bilo je tako mrzlo. Nič nisem videla, morala sem potipati vse, da bi ugotovila kaj je kaj. Končno sem našla vrata. Ampak so bila zaklenjena. Seveda, kaj sem pa mislila? Tolkla sem po vratih in iskala pomoč, ampak nobeden se ni odzval. Uzela sem nekaj ostrega, nisem mogla videti kaj je in udarila v vrata. Vrata so padla, in jaz sem pobegnila. Ko sem se povzpela gor, so se pojavili oni.

''Justin! Ulovi jo.'' - je rekel tisti tip, z zlobnim obrazom.

Bežala sem na vse strani, zbežala sem v nek prostor in se zaklenila.

''Odpri, če ne bom jaz prišel noter.'' - je povzdignil glas.
''Ne bojim se te.'' - sem rekla sarkastično.

Udrl je skozi vrata in me vzel v naročje. Odnesel me je dol. Tam je bil moj oče. Bila sem zelooo srečna da me bo rešil iz tega sranja.

''Nebomo ti ubili hčerko, če boš odnehal. Vse načrte si nam pokvaril!'' - pogledal ga je zlobno. ''Justin, pelji jo stran od tukaj.''
''Oče, vse bo uredu, ne skrbi. Rada te imam!''

To so bile moje zadnje besede. Vem, da je to zadnjič, ko ga bom videla. Kričala sem v sebi od bolečine. Nisem mogla sprejeti da ga nebom nikoli več videla. On mi je vse u življenju. Kaj bo FBI, oni so močnejši. Edino kar želim je, da živim normalno življenje, imam otroke in moža. Da mi je vsak dan najlepši dan u življenju, in da ga preživim kakor da mi je zadnji. Justin me je vrgel v avto. Sedel je za volan, in vozil najhitrejše kakor je lahko.

''Če boš tako hitel, boš ubil sebe in mene.'' - oblizovala sem svoja suha usta. ''Nočem tega, želim mir. Želim ljubezen in svojega očeta. Hočem da normalno živim kot prej. Prosim pusti me.'' - Po obrazu mi je stekla solza.
''Utihni že enkrat prosim!'' - Povzdignil je glas in začel voziti še hitreje.
''AAAAAAAA, prosim te ne tako hitro voziti, prosim te!'' - sem kričala in jokala.
''Okej. Samo nehaj jebeno jokat!'' - se je zadrl.
''Uredu. Ampak vedi, da bom pobegnila od tebe in se vrnila k očetu.'' - sem jezno odgovorila.
''HAHHAHAHAHAHAH'' - se je smejal.
''Kaj je toliko smešno kreten?''
''Ti si smešna. HAHAHAH.'' - se ni prenehal smejati. ,,TAKO SI SMEŠNA KO SI JEZNA IN RESNA. Ampak vedi, da neboš pobegnila.'' - je rekel, tako da sem še sama to verjela.
''Bomo videli.'' - sem rekla.

Oči so se mi zapirale. Bila sem preveč izčrpana. Nisem čutila rok, nog, in niti glave. Zaspala sem. Justin je pustil neko tiho glasbo in užgal cigareto. Odprl je okno. Desno roko je dal na volan, levo pa je naslonil na okno.

**

Ko sem se zbudila, sem videla, da je Justin stal. Na neki tabli je pisalo, da smo prišli u Los Angeles. omg, kaj bom jaz tukaj?! O bog. Blizu je bil nek gozd. Zelo sem se ustrašila, mislila sem da me bo ubil in pustil moje truplo v tem gozdu.. Justin mi je prekinil misli s svojim grobim glasom.

''Peljal te bom v hotel. Tam boš bila par dni, potem pa te bom dal Klausu in on bo skrbel zate.''- začel je grizti spodnjo ustnico.
''Ubil me bo, kajne?'' - sem ga vprašala.
''Ja.''
''Ne bojim se.''
''Smešna si, haha. Ti ga ne poznaš, on mi je ubil družino. Nobenega nimam, samo njega. On mi je povedal kakšni so bili moji starši, sovražim jih.''
''Lagal ti je, to vem.''
''Ne želim govorit o tem zdaj. Pojdi v avto in gremo v hotel.'' - odprl mi je vrata.

Sedla sem bližje k oknu in opazovala luno in zvezde, z mislimi, da jih zdaj zadnjič vidim. Skrbelo me je za očeta, nisem mogla prenehati misliti o njemu.

Next al ne? <3
09. julij 2013
next
10. julij 2013
next
10. julij 2013
Aja pa tisti punci je ime Elena.

Elena:

Justin:
*2. del*

Srce mi bilo kot noro. Molila sem, da so to samo sanje. Prišli smo v hotel. Bilo je skromno. Justin me dobesedno vrgel iz avta in me nesel do hotela.
''Veš.. To boli. Nisem igrača.'' – zaloputnil je z vrati.
''Ma briga me, kaj pa si mi? Utihni že. Samo želim da je konec tega. In hočem ta denar.''
''Pa ne ubijaj nedolžne ljudi!'' – sem povzdignila glas.
Peljal me je v sobo. V omari je nekaj iskal. Vrgel mi je majco. Kaj mi bo majca? O bog.''
''Obleci jo. Ne želim, da spiš gola.'' – se je nasmejal.
''Justin. Prosim te, pusti me. Hočem biti svobodna, da me oče lahko gleda kako odraščam. Justin prosim te. Samo pusti me, ne morem sprejeti tega.''
Od njega sem dobila samo fake smile. Njemu je bilo vseeno zame, in kako se jaz počutim. Kako pa drugače? On ljubi samo sebe. Nikoli ni ljubil nekoga drugega. On ne ve kako je to. Klaus ga je uničil. Oblekla sem majco in se vrgla na posteljo. Justin je odprl okno. Hladen veter mi je razkuštal lase. Bila sem nekako jezna. On je bil na kavču. Uzel je vžigalnik in prižgal cigareto. Dim se širil in počasi izginjal. Sexy je bil, moram priznatii. Gledala sem ga. Vsak njegov gib, vsak njegov utrip srca. Mogoče pa zna ljubiti. V njemu je nekaj kar pri meni naredi toplino. Vrgel je cigareto v koš in se udobno namestil in zaspal. Slišala sem trkanje, kakor da je nekdo prišel. Srce se mi je za trenutek ustavilo, nisem vedela kaj naj naredim.. A naenkrat je nekdo odprl vrata, imel je pištolo u roki, Justin se je zbudil in pogledal kaj se dogaja. Hitro sem vstala iz postelje. Moški je nameril pištolo in hotel streljati v Justina. Kakor hitro sem mogla, sem stekla proti Justinu. Metek me je zadel v roko. Bolelo je, prvič sem občutila metek. Ta bolečina.. neopisljivo. Pištola je padla zraven moje glave. Uzela sem jo in jo vrgla Justinu. On jo je vrgel ven, zaklenil je vrata in slekel majco. Povil mi je roko.
''Ne dajati tega dol, grem po prvo pomoč..''
Ohh, bog.. Preveč me boli. Rana je bila globoka. Vedno več je bilo krvi na majci. Bila je že čisto rdeča, polna krvi. Hitro je Justin prišel, mi vrgel prvo pomoč na posteljo in se vsedel na fotelj. Odvezala sem njegovo majco iz moje roke in mu jo vrgla. Nisem čutila desne roke. Nekako sem odprla prvo pomoč in vzela ven povoj. Nisem mogla narediti vse z eno roko, tako da sem zaprosila Justina za pomoč.
''Mi lahko pomagaš, al mi nisi hvaležen ker sem ti rešila življenje kreten.''
''Kaj si rekla?'' – me je vprašal kot da ni nič slišal.
''To kar si slišal. Pomagaj mi zdaj.'' – zavila sem z očmi.
''Nehaj zavijati z očmi, sovražim to. Lahko nekomu drugemu to delaš ampak meni ne.''
''Ja, ja. Zdaj mi pa povij roko.''
Vzel je povoj in počasi zavijal. Bil je nežen, priznam. Tudi on ima dobro stran, vidim mu to v očeh. Ima ljubezen, toplino.. Ko mi je povijal roko me je zabolelo.
''Auuuč.'' – sem trznila z roko.
''Bodi močna, kakšna reva pa si. Kolikokrat se je to meni zgodilo.'' – začel je gristi spodnjo ustnico.
''Ma pusti me, naj rana krvavi.''
Umaknila sem roko iz njegovih rok. Usedla sem se na posteljo. Trpela sem bolečino, ampak nobeden me ne bo žalil, sploh pa ne on. Jaz sem mu rešila življenje, on pa meni tako vrača.. Samo pomagati mu hočem, da se reši Klausa. Justin to ne zasluži, Klaus ga samo izkorišča. Počutim se, kot da sem edina, ki vidi njegovo dobro stran. Slišala sem, kako je Justin ustal iz fotelja, hitro sem zaprla oči in se delala kot da spim. Uzel je oddejo in me pokril. Udobno sem se namestila in zaspala.

**

Hitro sem ustala iz postelje. Imela sem nočno moro. Roka je bila dobro. Vidim da je bila čisto povita. Haha, Justin.. Vedela sem, da ima tudi on to dobro stran, ampak je ne želi pokazati, ker bi se zlomil. Odšla sem pod tuš. Nato sem odšla v dnevno sobo.. Na stolu je bil nek listek in knjige.
Na listku: ''Hvala ti za tisto včeraj. Imam neko delo, pridem zvečer. Pazi nase. Xoxo.''
Haha, Justin. Uzela sem knjigo in se vrgla na posteljo. Iz žepa sem potegnila MP3 in dala slušalke v ušesa. Začela sem brati knjigo.

*Justin's P.O.V*

Odšel sem do Klausa. Bil sem zelo živčen. Prižgal sem cigareto, da se malo pomirim. Nisem mogel nehati misliti na njo. Mislim ona je tako močna punca, polna ljubezni. Nikoli ne obupa. Ve kaj hoče in to bo tudi naredila. Ta njena upornost, trdoglavost. Ljubim to. Telefon mi je zavribriral in mi prekinil misli.
Od: Klaus.
- Pohiti, postajam nestrpen, saj veš kakšen sem..
Za:Klaus.
- Vem, vem. Ampak ne morem priti tako hitro.

Hmm.. Kaj hoče zdaj? Misli da je najači na svetu in da lahko vsakega zmaga.

**

Ko sem prišel do Klausa me je takoj napadel. Kot vedno.
''Alo Bieber, kaj ti misliš kdo si ti? Rekel sem ti, da paziš nanjo, ampak nee, takoj prvi dan jo nekdo rani. Če hočeš da naredimo tisti načrt, bo potrebno še veliko časa. Njen oče je obupal nad njo. Rekel sem mu naj jo neha iskati. Če ne, jo ubijemo.'' – s prsti je šel skozi njegove sive lase.
''Pazi se, če se ji še kaj zgodi!'' je rekel in me udaril v oko.
''Lahko zdaj grem?'' – sem jezen vprašal.
''Pojdi, in da se to ne ponovi!''
Odšel sem do meka in nekaj pojedel. Zavibriral mi je telefon v trenerki.
Od:Neznana številka.
- Prosim te, vprašaj Klausa kako je moj oče. Je uredu?
Elena

Za:Elena.
- Tvoj oče je dobro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

NADALJUJEM?
10. julij 2013
next
15. julij 2013
u143703
u143703
ooo lejga maj bieber (justin bieber
doug cajta te nism vidu
hahahahah
15. julij 2013
u115817
u115817
next- nova bralka!
15. julij 2013
next+nova bralka
16. julij 2013
*Elena P.O.V*
Hvala bogu da je dobro. Tako me je skrbelo zanj. Bog, čuvaj ga. On mi je vse... Justin mi je prekinil misli. Jezen je sedel na stol in mi vrgel hrano, ki mi jo je prinesel.
''Justin, je vse uredu?'' – sem ga vprašala zaskrbljeno in sedla zraven njega.
''Ja.'' – je rekel in odšel v sobo.
''Justin povej mi kaj ni uredu..'' - sem rekla znova in znova. ''Kaj je bilo z očesom?''
''Pa če nebi bila ti ranjena se to nebi zgodilo. Vsakič, ko si ti v težavah, sem tudi jaz. Ko si ranjena sem tudi jaz. Tako me Klaus kaznuje. Vidiš? Ti si kriva.''
''Ne vem kako naj se obnašam. Če nekaj naredim sem spet jaz kriva. Samo hotela sem te rešiti in to je to. Zdaj bom samo še tebe poslušala kaj mi ukazuješ.'' – sem rekla jezno.
''Boljše zate, ker mi je zadosti. Grem pod tuš. Ko bom končal, bodi pripravljena tudi ti, greva na dirko.''
''Okej.''

Kakšno dirko zdaj? Uredila sem se in odšla do dnevne sobe. Čakala sem, da bo kreten pripravljen.

*Justin P.O.V*

Vem kako ji je težko. Ampak mene ne briga zanjo. Hočem samo narediti ta posel in biti svoboden, zavedno.
*Elena P.O.V*

Ko je odprl vrata kopalnice sem videla ključe od motorja v njegovi roki. Torej, greva na dirko z motorji? Hmm, zanimivo.

''Hočeš?'' - fake smile.
''Ja.'' – vrnila sem mu fake smile.

Odšla sva ven. Sedel je na velik črn motor. Rekel je naj se usedem za njim. Močno sem ga objela, ker me je bilo strah, da bom padla. Vžgal je motor in odšla sva. Vozil je srednje hitro, mislim za mene je bilo to hitro.

**

Čez 15 minut sva bila tam. Bilo je veliko motorjev še več pa ljudi. Justin je parkiral in odšel do svojih kolegov. Stala sem pri motorju in ga čakala. Prišel je nek tip s pištolo. Zažvižgal je, ostali motoristi so takoj razumeli. Očitno je bil to znak, za začetek dirke. Justin je prišel. Sedel je na motor in si nadel čelado.

''Se greš danes voziti?'' – povzdignil je obrvi.
''Ne. Bojim se.'' – sem rekla in spustila glavo.
''Hej, dangerous boy, jaz se bom vozila s tabo.'' – neka punca mu je sedla na motor.
''Reva si.'' – je rekel.

''Punca, greš? Pokaži mu da nisi reva.''

Sedla sem na motor od nekega tipa. Nadela sem si čelado. Odšli smo na start. Justin je bil zraven nas. Pokazala sem mu sredinca. On bo meni pravil reva, dobro. Bila sem reva, ampak zdaj nisem. Ne bojim se. Tisti tip je dal znak. Vsi so odpeljali. Vozili so kot nori, haha.

Pogledala sem Justina. Biu je tako sexy. Hh. On je vedno sexy. Omg, sem se zaljubila v njega? Ne, itak da nismmm.

*Justin P.O.V*

Samo da bo ona okej. Preveč me skrbi. Sploh me ne briga zanjo. No, briga me samo zaradi Klausa. Nikolas je šel po bližnjici. O, bog. Ne, ne, neeeeeee. Tam so dela na cesti. Jooj bog. Samo še tega je bilo treba. Odpeljal sem se za njima.

''Nikolas ustaviiii ! tam so dela na cesti, umrl boš ! NIKOLASSS!'' – ni se odzval.

Bilo je prepozno. Njegov motor je udaril v kamion in vse je razpadlo..

----------------------------------------------------------------------------------------------------

NEXT?
17. julij 2013
next
17. julij 2013
u115817
u115817
neext!!
17. julij 2013
nextt
22. julij 2013
*4. del*
Bilo je prepozno. Njegov motor je udaril v kamion in vse je razpadlo..
Skočil sem iz motorja in tekel do tam. Nikolas je bil mrtev, ona pa je ležala zraven njega. Krvavela je. Molil sem da je živa.

''Elena, si uredu? Reci da si dobro.''
''Te briga zame?'' – je tiho vprašala, komaj da me je pogledala.
''Nee. Samo najebal bom če neboš uredu. – lagal sem.
''Potem sem dobro.''

Vstala je iz tal in začela hoditi. Naenkrat je padla. Vedel sem, da ni dobro. Paparazzi so pršli, policija, in reševalci. Reševalci so jo odpeljali, paparazzi pa so slikali kot blesavi. Sedel sem na motor in peljal za kombijem u katerem je bila ona. Prišli smo do bolnišnice. Omedlela je in ni vedela kje je. Tekel sem za njimi. Peljali so v neko sobo.

''Grem lahko noter? Prosim vas. Potrebuje me.''
''Ne. Ima težek pretres možganov. Moramo jo operirati.''

Omg. U velikih težavah sm. Če Klaus izve.. Mrtev sem. Ko so zdravniki odšli sem šel jaz do nje in jo objel. Zbudila se je in me videla. Bila je presenečena. Posedel sem jo na motor in jo odpeljal domov.

''Kje smo?'' – me je vprašala.
''Bolj se primi za mene. Gremo v hotel. Uredu boš.''

Čvrsto se je držala za mene. Prišla sva. Parkiral sem motor in jo uzel v naročje. Tekel sem do hotela. Noge so me bolele. Prišel sem v sobo in jo položil na posteljo. Poklical sem doktorja.

''Ste privatni zdravnik? Lahko pridete. Nujen primer, če ne prideš te ubijem. Vseeno mi je koliko stane.'' – nasmejal sem se.
''Uredu. Prihajam.''

Sedel sem zraven nje in ji govoril, da bo vse okej. Poljubil sem jo na čelo. Zdravnik je prišel, hmm tako hitro? Pogledal je rano, jaz nisem mogel gledati. Bilo mi je grozno. Fuj. Naenkrat je bila njena kri na vseh straneh. Njegove roke so se začele tresti. Kaj ?! Kaj si ji naredil?! Skoraj sem ga zadavil.

''Kaj si ji naredil!?'' – vedno bolj sem ga stiskal za vrat.
''Umrla bo če ne bo prišel en specialen zdravnik. Jaz nisem zdravnik, samo denar sem hotel.''

Zadavil sem ga. Dal sem ga v omaro in jo zaklenil. Bil je mrtev. Prišla je policija.

''Moramo uzeti punco in jo odpeljati v bolnišnico! Kdo ji je to naredil!?!?'' – me je vprašal policaj besno.
''Jaz nisem. Nek lažen doktor, pobegnil je in jo pustil tukaj. Prosim vas, peljite jo v bolnišnico.

Odpeljali so jo. Bil sem sam. Odklenil sem omaro. Uzel sem tega človeka in ga odpeljal v gozd. Polil sem ga z bencinom in ga zažgal. Spet sem odšel v hotel in se stuširal. Pustil sem da voda teče dokler ni bilo tople. O ničemer nisem razmišljal. Ampak potem sem se spomnil, da je Elena v bolnišnici in vse se je zmračilo. Samo v težave me spravlja, moram se jo znebiti. Ampak kako? Klaus jo potrebuje, še malo moram izdržati. Odšel sem v dnevno sobo in sedel na kavč. Prižgal sem TV in malo užival. Zaprl sem oči..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
05. avgust 2013
u115817
u115817
neeeeext
05. avgust 2013
Neeeeeeeeeeeeext
05. avgust 2013
u139441
u139441
Neeeeeeeexti
08. avgust 2013
neeeext!! Prej sem bla ѕωαggιє Ч єνєя✿
16. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg