Forum
wma
zgodba govori o larisi petrič, ki na 18. rojstni dan zve, da je posvojena. kasneje izve, izve, da je njen brat Louis Tomlinson iz skupine One Direction. ona in njena najbolša prijateljica jih ne marata, vendar se po nekaj časa larisa zaljubi v enega iz med njih in on v njo. v koga? preberte zgodbico
_____________________________________________________________________________________
to sem jaz, larisa petrič:stara sem 17, vendar bom 14. maja 18. in končno bom polnoletna. kot vsako dekle imam najbolšo prijateljico danijelo, vendar jo kličem didi. skupaj imave sovražnico saro.sara je dekle, ki naju sovraži od 1. razreda, vendar nikoli nisve izvedeli zakaj. kadarkoli sve imeli fanta, ga je speljala.
didi:sara:
in tudi kot vse punce imam tudi jaz skrivno ljubezen. zanjo ve le didi, drugim ne zaupam tudi svojima staršema ne.ime mu je kai.

kai:
mami:
oči:
oči je odvetnik in ima dobro plačo. mami je nezaposlena, vendar je nikoli ni doma, vedno je s prijateljicami po klubih. očija prav tako, le včasih ga vidim. zjutraj, ko še spim odide, in pride ob polnoči. vendar to le ob ponedelkih in sredah. ostale dni prespi v svojem stanovanju. tako imam veliko časa za mene in za didi. vedno sva v centru, na šopingu ali samo na pijački. z didi imave veliko skupaj. kot to da sovražive...
__________________________________________________________________________
začetek ni neki dobr, vem...
20. julij 2013
u140958
u140958
next
20. julij 2013
next
21. julij 2013
u119629
u119629
next<33
21. julij 2013
next
21. julij 2013
wma
huala vam za nexte ju3 nextam ker se mi ne da zdele
22. julij 2013
u113639
u113639
neeeext
22. julij 2013
neext
22. julij 2013
u90139
u90139
next
22. julij 2013
next
22. julij 2013
next
22. julij 2013
wma
nextam
z didi imave veliko skupnega, sovražive one direction. zakaj? ker so razvajeni, egoistični tepci. bliža se moj rojstni dan in zaa darilo dobim lastno stanovanje. ne bo mi treba poslušati staršev zaradi kake zabave ali kaj podobnega. in didi bo živela z menoj. nikoli je ne bi pustila za menoj. je moja prijateljica in zaupnica.
danes je spet ponedeljek in prvo uro imamo šport. zakaj ne rečejo kar mučilna ura? sovražim šport še posebaj tek, saj nimam kondicije. včasih, ko je didi žalostna me zvleče tečt. "petrič, spravi se sem!" je zavpila učiteljica west in s prstom pokazala na mesto zraven nje. "že stokrat sem ti rekla, da ko si pri pouku poslušaj" je rekla in zamajala z glavo. zavila sem z očmi. "danes imamo odbojko, izbirali bosta ti in sara" in potem še brezskrbno dodala:"vemo kdo bo zmagal, zato naj začne izbirat petričeva." zakaj me ne more preprosto poklicati larisa?! začele smo tekmo in bile zelo izenačene. kadar je žogo imela sara jo je vrgla proti meni, ker pa sem taka neroda mi je vedno padla na tla in tako smo izgubile-zaradi mene. seveda se je učiteljičina ljubljenka, kot vedno prilizovala.
nato so ven stopili fantje, med njimi tudi kai. nisem vedela ali naj ga pozdravim ali le grem mimo njega. tako kot vedno se je sara spet razkazovat in govorit kako je zmagala. toda kai je prišel do mene in me vprašal ali imam ob treh kaj časa, da bi prišla na tekmo. namesto mene je odgovorila sara in mi dala roko na ramo:" nima časa, saj je zaposlena s gledanjem slik preteklih zabav, na katere ni bila povabljena." in se pri tem glasno zarežala. njen smeh je bil podoben kot kakšni kuri(kokoši). " sara njo sem vprašal ne tebe." in mi pomežiklnil. vzel je kuli in na roko napisal njegovo telefonsko številko in pri tem me poljubil na lička. sara je imela odprta usta, zato sem ji rekla:" sara zapri usta da ti kakšna muha ne prileti v gobec, mislim usta." in se pri tem glasno zasmejala:" muahahaha." zavila je z očmi nato pa odšla.ko sem to povedala didi je rekla:" vesela sem zate in me objela.
----------------------------------------------------------------
na tekmi:
ima lepe prijazne modre oči, mišice in ko je dvignil majico je pokazal šesterčke. ko je bil polčas je prišel do mene in mi dal poljub, me prijazno pogledal in vprašal če greva potem na pijačko. nisem mu mogla odgovoriti saj sem bila čisto v transu. šele ko me je poljubil in vprašal:" si v redu?" vstala sem in rekla:" nikoli bolje" in mu dala starsten poljub. vrnil se je trenerju in jaz sem se usedla. do mene je prišla sara in rekla:" pusti ga pri miru, on bo moj fant, ne tvoj!" pri tem me je udarila po licu in zbudila sem se iz transa. "kaj ti je?! si čisto zmešana in sem jo pri tem udarila nazaj. nihče več ni gledal tekmo, vsi so gledali taako imenovan "babji fajt". ko so naju dali narazen je rekel kai:" sara veš da nikoli nisem bil tvoj in tudi nikoli ne bom." dal mi je roko in sprejela sem jo, in sara mi je v glavo vrgla kamen, naprej se ne spomnim več. zbudila sem se v bolnici, okoli mene so bili didi, kai, mami, oči ter nekaj zdravnikov in medicinskih sester. didi me je objela in rekla ni ničesar. vsi so me objeli in ko je bil na vrsti kai me je objel in rekel: "torej kdaj greva na pijačk?" me poljubil in me pogledal. ko sem prišla domov sem pojedla cel hladilnik, počutila sem kot niall horan. ne vem zakaj sem se spomnila na njega. k meni je prišel kai in me vprašal.........
_________________________________________________________________________
sori next ni dober k me boli glava ju3 dobite nou next.
22. julij 2013
next sej je fajn
22. julij 2013
u140958
u140958
next
22. julij 2013
u117696
u117696
next
22. julij 2013
neext
22. julij 2013
next
22. julij 2013
u145428
u145428
neeeext moja sestrična je Lea Petrič js sm pa Sara haha
22. julij 2013
u90139
u90139
next
22. julij 2013
nextt
22. julij 2013
next
22. julij 2013
wma
ahhaha kero naključje
22. julij 2013
u145428
u145428
vem ja
22. julij 2013
wma
https://www.igre123.com/forum/tema/the_new_begining-ft.-one-direction/58878/1
zgodba govori o larisi petrič, ki na 18. rojstni dan zve, da je posvojena. kasneje izve, izve, da je njen brat Louis Tomlinson iz skupine One Direction. ona in njena najbolša prijateljica jih ne marata, vendar se po nekaj časa larisa zaljubi v enega iz med njih in on v njo. v koga? preberte zgodbico
22. julij 2013
wma
uppppppps neki mi komp nagaja...
22. julij 2013
OMG *________________*
sori za smetenje <33
22. julij 2013
wma
awwww OMFG!
23. julij 2013
wma
neeeeextam
______________________________________________________________________
k meni je prišel kai in me vprašal ali bi bila njegova punca. pogledala sem ga in ga poljubila. " ali je to ja?" me je vprašal in me pogledal v oči. "ja v vseh jezikih" sem mu položila roko na lice. odšla sva v kavarno in naročila kavo. pogovarjala sva se o sari in njenem ljubosumju. nato mu je zazvonil telefon. "moram iti, mami me kliče." in me poljubil. nato sem mu odgovoril:" saj jaz moram prav tako domov." odšla sva vsak v svojo smer. ko sem hodila domov me je poklicala didi.
didi- d jaz-j
j- didi! živjo.
d- oila nujno pridi k meni nekaj moraš videti.
j- ampa...
d-nič ampak pridi!

prekinila je. čudno. obrnila sem se in šla k didi. še ena ulica in bom pri njej sem si rekla v glavi. pogledala sem čez cesto in videla kaija. pogledala sem bolj in bil je z saro. kaj dela s njo? vstala je se mu vsedla v naročje in ga zalizala. kaj?! me vara? ne ni mogoče! nekdo me je prijel za roko, obrnila sem se in še preden ugotovila da je to didi s tijo, jo nadrla kaj se me dotika. ko sem videla da je to bila didi sem se ji opravičila in jo objela. s težkim glasom sem jo vprašala:" to si mi hotla pokazati?" trudila sem se da nisem jokala, ampak si nisem mogla pomagati. začela sem jokati in še tija me je objela. tija je didijina mlajša sestra. "kopit sve šle kruh, ker ga je mami pozabila in sem ju videla." obrisala sem solze in vstala, saj ko me je tija objela sem mogla it na kolena. "počakaj me tukaj." sem ji rekla in odšla k njima. obrnil se je in rekel:" bejbi ni tko k ti mislš." "kaj ni tako kot se zdi?! kako me moreš varati? skupaj sva le nekaj ur." pogledala sem saro in spet njega. "sprijazni se nobeden ne more biti s tabo" je rekla sara s njenim glupim glasom. tekla sem stran, nisem se zmenila za didi, ki me je klicala tekla sem tekla, dokler se nisem zaletela v nekega tipa. bil je lep. "oprosti nisem te videla." sem rekla s hlipavim glasom. "vse v redu, jaz sem alexander, a kličeš me lahko alex." je rekel in mi podal roko. "jaz sem larisa" sprejela sem njegovo roko in se mu rahlo, skoraj neopazno nasmehnila. "je vse v redu?" spet so se mi roke začele tresti:"ne nič ni v redu." "te pospremim domov?"me je vprašal.
__________________________________________________
pol k pridem domov nadaljujem next pa slikce dam gor.
23. julij 2013
next
23. julij 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg