u91739
u91739
Napisala bom zgodbo ki bo govorila o puni Sari, ki je postala vampirka.
Nadaljujem?
14. maj 2012
u91739
u91739
oki ... bom usen nadljevala ...
...................................................................................................................
Gledam skozi okno in si želi da bi bila kjke drugje.Razmišljam čez koliko časa bo zazvonil šolski zvonec in v zvezek rišem prikupno pando.

''Sara, ali spet ne slediš pouku?'' Učitelj slovenščine kot vedno prekine moje razmišljanje. To mi gre tako na živce! '''Sara, pridi pred tablo.'' O, ne že spet. Zdaj me bo spet uprašal o bla, bla, bla. In jaz bom (ne vem kako) vedela. V zadnjem času so se mi začele dogajati čudne stvari, v šoli vse vem čeprav se nič ne učim, tisto malo trebuščka, ki pa sem ga imela pa je čudežno izpuhtel. Vedno je isto, ko me kateri od učiteljev želi dobiti nepripravljeno, vendar sem vedno pripravljena. Ko me končno pošlje v klop, zazvoni. Odpravim se proti vratom, ko me učitelj ustavi in reče: '' Res ne razumem, ravno ko se je tvoje znanje začelo izboljšavati, ne hodiš na nobeno dejavnost več.'' Globoko vdihne. '' Kaj ne maraš več španščine ali dramskega krožka?'' Jaz samo skomignem z rameni in rečem '' nasvidenje'' in že me ni. Ja to sem jaz, Sara. Imam rjave lase in sem visoke rasti.

Jaz (Sara):
In v zadnjem času imam tudi zelo čudne sanje. Tavam v temiin iščem izhod. Nikjer nikogar ali ničesar samo trda tema. Ko kar naenkrat zagledam luč. Želim stopiti vanjo, a me nekaj zadržuje, nevidna stena, ne vem. Ne vem tudi kaj naj bi sanje pomenile, vendar so tako resnične, da potem, ko se že zbudim, še zmeraj vidim svetlo luč do katere ne morem priti. Zaradi teh nenavadnih stvari sem v devetem razredu osnovne šole začela malce ''popuščati'', oziroma ne popuščati, ker vse vem. Mislim čisto vse. VSE. Lahko bi rekli da sem samozačela sanjariti med poukom. Ko se tako zabijem v ''novega fanta'' (mojega sošolca), zgleda da nisem zasanjana samo med poukom.

novi fant:
Zamrmram mu opravičilo in grem naprej. Ko pa se tako uzrem nazaj ta novi fant nepremično stoji in strmi vame. Takrat me prešine misel TEČI! Poženem se v tek on pa za mano.

................................................................................................................
Kai se bo zgodilo?
Zakai novi fant teče za Saro?
Kai pomenijo Sarine sanje?
VSE K NASLEDNJIČ NEXTAM.

nextam?
14. maj 2012
u60822
u60822
nextt
14. maj 2012
u578
u578
NEXT!!! obožujem vampirje!!
14. maj 2012
ja nextej
next!!
14. maj 2012
u46345
u46345
next... Bi me mogoče obveščala, ko boš nadaljevala?
14. maj 2012
next. ;P
15. maj 2012
u91739
u91739
oki ... nextamo ... The_Nice_Girl : itaq da lohk
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko tako tečem, sestavim koščke, ki jih do sedaj nisem imela za pomembne. Spomnim se kako me je ta novi fant začel na skrivaj pogledovati ali kako se je nasmejal, ko sem bila uprašana matematiko in je učiteljica na tablo napisala polkilometrski račun jaz pa sem takoj zdrdrala odgovor, da sem morala potem še čakati učiteljico da je izračunala (seveda na kalkulator). In seveda je bil rezultat pravilen. Zakar potem nisem bila vesela saj so me začeli vsi klicati piflarka.15. maj 2012
u91739
u91739
Šele zdaj sem ugotovila on je tisti, ki so ga poslali pome. ZAKAJ jaz? Ravno ko sem bila že skoraj pred našo hišo pa je pred mano zapeljal kombi. Obstala sem od presenečenja sem obstala in ta novi fant oziroma odposlanec me je ujel. Potisnil me je v kombi. Želela sem zakričati, pa mi je pred usta postavil nek robec, da sem v trenutku omedlela. Ko se zbudim, sedim zvezana na stolu in še enkrat se uprašam zakaj ravno jaz. Fant spregovori '' O, živjo. Moje ime je Peter. Gotovo že veš kaj te je dočakalo '' Pogoltnem slini in pokimam. Vendar Peter vseno pove '' V tebi smo našli vampirski strup, zato te bomo zdaj dokončno spremenili v vampirko. Če te ne bomo spremenili, boš umrla. Zdaj pa se sama odloči kaj želiš? '' Lahko rečem da bom postala vampirka, ali pa umrem. Ni dosti za razmišljat. Jaz rada živim. Odgovorim: '' Spremenite me.''15. maj 2012
u91739
u91739
Moj glas se trese in ne morem povedati ravno glasno, še dobro da vampirji dobro slišijo in mi ni bilo treba ponoviti, ker teh besed ne bi mogla ponoviti dvakrat. Peter je pokimal in rekel: '' Oprosti zaradi vrvi, vendar smo se bali, da boš znorela in koga poškodovala.'' Namenim mu tisti pogled ''Jaz?'' Malo se nasmeje in nadaljuje: '' Jaz bom tvoj spremljevalec, do konca preobrazbe v vampirko. Preobrazba traja 4 leta. V teh 4 letih boš živela v Hiši vampirjev in boš morala za sabo pustiti vso svojo preteklost.'' Tako jezna sem bila, da sem se vedno znova spraševala zakaj jaz. Želela sem si lepo urediti življenje in želela biti srečna z družino.

Moja družina (ko sem bila še majhna):(levo-zgoraj: jaz; desno-zgoraj: moj brat dvojček Mark; spodaj pa moja starša)

Hotela sem zavpiti a sem bila tako žalostna, da sem zajokala. Jokala sem malo časa, saj nisem marala da me je kdo videla ko sem. Želela sem si da se mi to ne bi dogajalo. Rekla sem si: zapri oči vdihni in vse bo izginilo. PA NI! Kot da bi mi Peter lahko bral misli je rekel: '' Vse to je resničnost, ne sanjaš.'' Sprva sem ga le začudeno pogledala , potem pa je moj pogled postal žalosten, saj sem šele čez nekaj trenutkov razumela kaj mi je povedal. Preden bi lahko razmislila ali je to pametno reči, sem že. '' Zveni kot da sem zate en poskus s katerim moraš sodelovati, da boš potem nagrajen.'' Odgovril je: '' Saj je res nekako tako, če boš ti uspešno prestala preobrazbo in bova dobro sodelovala bo namesto spremljevalec postal mojster.'' Dodal je še: '' Zdaj pa začnimo.''

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ali bo Sara uspešno prestala preobrazbo?
Kaj bodo naredili Sari?

nextam?
15. maj 2012
u91739
u91739
Aja pa pozabla sem oment ... The_Nice_Girl full dobr pišeš zato bom še drugim priporočala tvojo zgodbico :
https://www.igre123.com/forum/tema/dragi-dnevnik-dear-diary/25682/1
Full je dobra.!

pa za ostale k boste hotl oglašvt kkšno zgodbico vi kr.
15. maj 2012
jaaa!!!! next!!
15. maj 2012
Next
15. maj 2012
Nex.!! )
15. maj 2012
u60822
u60822
nextt
15. maj 2012
u46345
u46345
next...
O hvala... No to ni edina moja zgodbica.. (:
15. maj 2012
The_Nice_Girl: Jzt sm to tvojo zgodbicoo prebralaa (dragi dnevnik) injaaa res dobr pišeš.
15. maj 2012
u91739
u91739
oki nadljevanje )
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
''Pridi'' je rekel Peter. Jaz pa sem samo naredila khm in pokimala proti vrvem. Takrat je on pomignil dvema stražarjama, ki sta stala v kotu sobe in onedva sta me odvezala. Peter je bil večji od mene za dobrih 5 centimetrov. Imel je rjave lase (slika v prvem delu), na rokah so se mu videle mišice. Jaz nisem padala za tipi z ne vem kako velikimi mišicami zato se sploh nisem zmenila zanje, za razliko od drugih punc na šoli ki so kar letele za njim. Peter me je vodil do sobe, kjer je bilo vse polno naprav, vedela sem da me bodo zdaj spremenili v vampirko. Prvo sem se morala usesti na stol, kjer so name privezali kup kablov v rokah zdravnika, ki pa je ravno prišel v sobo pa sem videla 3 VELIKE inekcije. Peter se je postavil v kot, zdravnik pa mi je začel razlagati da bodo eno inekcijo dali v roko, drugo v nogo, tretjo pa v glavo skozi čelo. Zmrazilo me je, da bodo to enometrsko stvar zapičili v mojo glavo! Že zdaj me je bolelo.

Zdravnik je prvo zapičil v stegno, kjer sploh ni tako zelo bolelo, ko pa je drugo zapičil v mojo roko je hudičevo bolelo. Molila sem da bi glavo pustil pri miru. Vendar je bil zdravnik že pet centimetrov odaljen od mojega čela. Potem sem slišala kako je inekcija prebila kožo, potem pa sem omedlela. V sanjah sem imela občutek kot da mi nekdo iz telesa vleče na tisoče igel in da boli. Zelo boli. Ko sem se zbudila sem ugotovila da je res tako nekako, saj so mi iz telesa vlekli vse tiste kable, ki so se zdaj ko sem spala še podvojili. Šele takrat sem se spomnila sanj, ki sem jih sanjala preden so me ''ugrabili'' in ugotovila da so se sanje uresničile. Svetloba je pomenila onstranstvo, kamor pa jaz nisem mogla priti saj sem bila vampirka, na Zemljo pa tudi nisem smela saj nsemi bila več živa. Tako da sem bila v zlati sredini.

[img]https://cmsimg.battlecreekenquirer.com/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=A5&Date=20120317&Category=LIFESTYLE01&ArtNo=303180035&Ref=AR&MaxW=300&Border=0&2012-Spring-Flash-Fiction-Winners-imagine-what-goes-behind-closed-doors[/img]

Ko so končno potegnili ven vse tiste kable sem se počutila zelo dobro. Kot, da bi bila ponovno rojena. Peter mi je povedal, da moram opraviti še nekaj preiskusov. Tako sem morala opraviti en otroško lahki poligon. Potem pa sem se usedla na stol in rekli so mi da moram poklicati čim več elementov. Pokimala sem, vendar sem se bala saj ko sem do zdaj poklicala katerega od elementov so me imeli za noro in ko sem nazadnje poklicala enega od elementov so me zaprli v umobolnico in me izpustili šele pred enim mesecem. Zato so me tudi vsi v šoli zafrkavali. Vendar sem se zbrala in poskusila priklicati vodo. Opazila sem vodo v kozarcu in iz nje obllikovala srce. Samo zamislila sem si in že je voda to naredila.

Znanstveniki so pokimali in mi rekli naj poskušam priklicati Zemljo in vzklijem tisto rožo. Spet sem se samo zamislila in roža je zrasla.

Potem sem poklicala še zrak in naredila mali tornado.

Sledil je še ogenj in za ta primer pa sem Petru požgala malo srajce.On mi je takoj vrnil tako da me je obdal z ognjenim zidom, jaz pa sem samo poklicala vodo in ga pogasila potem pa sem...

... naredila še kroglo slabe energije, ki je pomenila element duha in jo vrgla v Petra.Ta je padel po tleh in me gledal s spoštovanjem. Znanstveniki pa so mi iz neznanega razloga ploskali.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Zakai so znanstveniki ploskali Sari?
Kai se bo še zgodilo?

NEXT?
16. maj 2012
zato ker je vrjetn Petr ful dobr v klicanju elementov pa ga še noben ni premagu pa so znanstveniki zdej navdušeni
NEEEEExT!!!!!
16. maj 2012
u46345
u46345
next
16. maj 2012
u578
u578
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. maj 2012
u91739
u91739
NADALJEVANJE ... dobr ugibanje Sara o_o, zdei pa pogleite kako sm si jst to zamisnla

##################################################################################

''Kaj je?'' sem znanstvenike začudeno vprašala. Oni pa so samo rekli: ''Nemogoče''.''Kaj je nemogoče'' sem jih še enkrat vprašala. ''Vampirja, ki je bil povezan z vsemi 5 elementi ni bilo že več kot 2000 let.'' Je pojasnil Peter, vendar je bil tudi on presenečen. Potem pa so se znanstveniki nekaj posvetoval, potem pa mi rekli da lahko grem. Peter me je odpeljal do moje sobe, oziroma najine sobe, saj sva imela skupno kopalnico! ''O ne, ne, ne to pa ne bo šlo'' sem rekla Petru. On pa je le rekel. '' Saj ne bova istočasno noter.'' Jezno sem ga pogledala in je takoj utihnil. Na vratih je potrkalo. In tam sta stala fant in punca mojih let. Fant je rekel: '' Živjo, ime mi je Gabrijel, to pa je Isa moja spremljevalka.'' Fant je bil tako lep, imel je blond lase in svetlo rjave oči.

Gabrijel:
Isa pa je imela prav tako kot Gabrijel blond lase, da sta zgledala kot brat in sestra. Oba tako popolna.

Isa:
Gabrijel mi je rekel: ''Povabit sem te prišel, če bi zjutraj prišla z nama zajterkovat, saj bi zelo rad izvedel kaj več o tebi. Kaj praviš?'' Pogledala sem Petra, ki je samo somignil z rameni, jaz pa sem rekla: ''Seveda, da.'' Nasmehnil se je potem pa sta z Iso odšla. Vsa nasmejana sem pogledala Petra. ''Kaj se pa tako smejiš?'' me je vprašal Peter. Odgovorila sem: ''Veš da je to prvi fant ki me je povabil ven, ne da bi se zajebaval iz mene.'' Peter me je začudeno: ''Kaj res?'' ''Vedno so me fantje imeli za čudakinjo, zaradi tega ker sem znala priklicati elemente in so mislili da si vse izmišljujem in so me vzeli za noro.'' sem brez zanimanja rekla.

[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=4994472[/img]

''aaaaaaa...'' je rekel Peter. ''No, jaz bi se zdaj rada preoblekla in šla spat, zato te bom prosila če zapustiš mojo sobo.'' Nasmehnil se je in odšel. Preden pa je do konca zaprl vrata mi je še rekel ''Poglej se v ogledalo.'' In sem se in bila ZELO začudena. Kje so grdi sračji razmršeni lasje, nikjer, vidim le prelepe mehke kodre, ki lepo oblijejo moj obraz, ali pa moji razmetani zobje, so sedaj najlepši zobi kar sem jih kdaj videla. Pogledala sem še svojo telo. VAU. Nikjer celulita ali kaj odvečnega! Upala sem si celo reči, da sem lepša od Ise.

Ko sem se tako gledala je potrkalo, meni pa se ni dalo obleči in sem šla vrata odpret v spodnjem perilu. Odprla sem vrata in se skrivala za njimi. Tam je stal Peter se opravičil in kar odrinil vrata, sprva sploh ni opazil da sem samo v spodnjem perilu, a ko je le opazil je tako zardel in pogledal v tla. Jaz pa sem mu hitro pokazala hrbet in se želela ogrniti v brisačo, ko je Peter rekel ''Nemogoče!'' ''Kaj je spet?'' sem mu rekla in ga čudno pogledala.

################################################################################
Kai je spet tako nemogočega?
Ali se bo med Gabrijelom in Saro kai zapletlo?

NeXt?????
17. maj 2012
u91739
u91739
u91739
u91739
AH ... kr kliknte gor pa se bo prkazal.
17. maj 2012
u56764
u56764
Next!!!
17. maj 2012
u60822
u60822
nexttt !!!... < 3333
17. maj 2012
next!!
17. maj 2012
u46345
u46345
next
17. maj 2012
next
18. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg