Forum
THE STORY ABOUT MY LIFE

*fact: napisala bom mojo zgodbo. Imena, kraji in časi bodo spremenjeni, ter kakšen dogodek prirejen in nek bo izpuščenih.

Upam, da vam bo všeč.
Kmalu napišem

Ali boste brali mojo zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. junij 2012
Tekla sem. Joj kako zamujam! Že pred 10 minutami bi morala biti za Soro. Saj verjetno ne bi zamudila, če ne bi pozabila, da doma nismo imeli hrenovk in sem jih morala iti kupiti. Končno sem prispela do Jillinega doma, seda zavijem desno v gozd in se še malo previdno sprehodim. Končno sem prišlado strme poti na robu jase. Previdno sem se prijela za drevo in stopila na kamen, da mi ne bi spodrsnilo. Nato sem se z pomočjo korenin počasi začela spuščati dol. Izgledalo je kot bi bila v jarku. Zelo sem morala paziti, ker če bi mi spodrsnilo bi najverjetneje umrla ali končala z zlomljeno hrbtenico. Nato sem prišla ven iz tega jarka in za sekundo sem se ustavila. Sploh ne vem zakaj še lazim po tej poti in raje ne grem pri vodnjaku dol, tam vsaj ni tako strmo. Je pa tam res daljša pot za okoli 5 minut in še dodatnih 5 minut bi rabila, da bi prišla do vodnjaka. Sedaj sem hodila po zelo ozki potki in skoraj sem se ubila, toda kmalu se je pot razširila in s pomočjo drevesa sem stopila na ravna tla. Sedaj moram samo še priti do našega bunkarja.Spet sem tekla in v nekaj minutkah sem bila tam.
"Hej! Sorry k zamujam, sam...kdo si pa ti?" sem vprašala fanta, ki ga še nikoli nisem videla v življenju. Jill se je le nasmehnila, Erik, se je vsedel in probal pripraviti ogenj, Nick pa se je odločil,da ga mi bo predstavil.
"No, ker ste vsi vi tako leni, bom pa jaz. Alex, Katy. Katy, Alex." Ko je končal se je vsedel na klopco in pomaal Eriku pri ognju. Tu je bilo na začetku vedno dolgčas. Podala sem Alexu roko in ta jo je sprejel. "Lepo te je spoznati," sem rekla in se nasmehnila. Šele takrat sem zagledala njegov popolen obraz in njegove oči, ustnice. Kot, da ne bi bil iz tega sveta, bil je preveč lep, da bi obstajal. "Tudi tebe," je rekel in se nasmehnil. Nekaj časa sva si strmela iz oči v oči, ko je Nick ta globok trenutek končal z svojim teženjem: "Hallo!!! Hej, Kaja, kaj si prinesla?" S praznim pogledom sem ga pogledala in stopila do ročno narejene mizice. Snela sem nahrbtnik in ga odprla. "Hrenovke, 2 coca coli in ene piškote, aja pa toast," sem rekla in jih položila na mizo. Vsedla sem se poleg Erika na klopco, Alex pa se je nemirno prestopal, verjetno ni vedel kam bi se usedel. "Hej! Lahko se vsedeš tu, ali pa vzameš stol, tam nekje za tisto vejo mora biti," sem rekla in nakaala. Pokimal je in šel ponj. Zakaj se raje ni usedel poleg mene? Ogenj je bil sedaj že kar pohvalen, zato sem začela temo: "A se bomo dons kej kopal u Sori?" Upala sem, da ja. Sedaj, ko so počitnice, je poletje. In sedaj, ko je poletje je vroče! Sora pa je mrzla. Ko sem govorila, mi je pogled uhajal proti Alexu.Zakaj ga nisem morala nehati gledati? "Itak, da se bomo! Sam kdo bo ta čas skrbel za ogenj, pa pripravil hrenovke?" je vprašal Nick. Ponavadi so se vsi vedno upirali, a danes smo dobili prostovolja. Alex se je javil. "Mar res ne bi šel v reko z nami? Saj lahko jemo tudi pozneje," sem rekla in upala, da se bo premislil. " Vsi so že vstali, Eric pa me je prekinil: "Glej, sam pol boš ti prpraulala." skomignila sem z rameni. "Ne, sej je uredu. Itak nimam kopalk z sabo, ker mi anben ni reku..." "Sej, lahko greš tut u hlačah..." sem ga spodbujala,a ni želel. "Ne, res, raj nebi." Kaj,a se boji vode? Žalostno sem vstala še sama, pa tako sem se veselila,da bi šel tudi on. "Hej Jill, dej puvej Nicku pa Ericu, da bom Alexu delala družbo," sem zaklicala, ker je bila edina, ki se še ni pognala v reko. "Okej!" nato pa je skočila na glavco.
"Hehe, spolnila sem se, koliko časa smo gradili tale pomol," sem rekla. Res je trajalo celo večnost. "Sj, Katy, če hočš loh greš za njimi, nm meu nč proti." Žalostno sem povesila glavo, hotel je, da grem. Pri njemu nisem imela niti 1 proti milijon možnosti. Razrezal je hrenovke in jih položil na že pripravljen žar, če mu lahko rečemo tako. "Pejt, greva na pomol, sj je trdn in kr stuji. Pa še tistim se bova lahko smejala, učasih mjo res problema," se rekla in se zasmejala, ter ga potegnila k višku in dobesedno zvlekl tja.
Zakaj se mi je ta fant zdel tako čuden, kar ni želel normalno komunicirati, če se lahko tako izrazim, z menoj.
25. junij 2012
pol bo mau bl akcije
če hočte, da nextam puvejte
25. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg