Forum
u30296
u30296
glavna oseba.: Sundace

Zavzdihnila sem in še zadnjič zajela zrak iz moje hiše, v Californii. Selim se vSeattle, naj bolj deževno mesto.-.-In to z mojo sestro in očetom. Oče je zadržan moški, ki že dolgih 5let žaluje za mamo in ne govori.. Sestra pa jo je kmalu pozabila. "Gremo?" sem vprašala. "Ja, žal res," je dejala moja sestra Kirsten. "So tam vampirji?" sem vprašala. "Phh," se je oglasil oče. "Ne niso," je rekla Kirs. Sta res prepirčana? Bella iz somraka se je selila v deževno mesto Forks, blizu Seattla, pomojem, tam so bili vampirji," sem rekla. "Ah, to so samo pravljice," je zelo potiho zamrmal oče.
Globoko vsrcu sem si želela doživeti podobno zgodbo kot Bella.
Že prvi dan v Seattlu sem morala v šolo. MRŠ! Tam sem spoznala Ryana, Taylor in Zienno.
Kot v Somraku je ena skupina 'izstopala', vendar niso bili vampirji. Le pupolarni 'ljudje'. Nabolj sem se ujela z Taylor. Tretji dan sem jo nekaj vprašala; "Tay, ali tu so vampirji?" "Hm, na naši šoli ne, v mestu ne, ni jih," se je zasmejala. Pogled sem obrnila nazaj proti oknu in gledala dežne kaplje.
Na mojo ramo je nekdo položil roko. "iii, cute vampir," sem pomislila. A ni bilo tako. Ko sem se obrnila sem zagledala..

next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. februar 2011
next!
07. februar 2011
u36432
u36432
Jaa...
07. februar 2011
next plis...!
11. februar 2011
u28905
u28905
japp.
11. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg